17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Muki 13.9.2007 4:35

Re: Re: Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

Ano boj proti komunistum se neda omluvit

ale 13.9.2007 4:47

Re: Re: Re: Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

ten, který se "hrdinně" bojuje 17 let po jeho pádu se opravdu nedá omluvit, ani zdůvodnit :-)

Vasekpasek 13.9.2007 2:21

Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

No dobře, pár poznámek k vašemu typickému Control C, Control V:

1. Američané nás například do svých hrátek zatáhli za studené války a nedá se říct, že bychom z toho nic neměli. Američané tuto válku totiž vyhráli a my jsme díky tomu svobodní

2. Rusové samozřejmě expandovali a expandují, a do tlamy dostali například v Afghánistánu. Čímž už podruhé vyvracím vaši tezi o tom, že Rusové vyhráli všechny války

3. Ten radar není Bushův, s těmihle radary začli již demokraté za vlády Clintona

4. Rusové zde doma nejsou a já doufám, že nebude mnoho takových, jako vy, aby se naše končina jejich domovem stala

Historik 13.9.2007 3:26

Re: Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

Ta angažovanost se v Čechách nějak zahnízdila a je nezničitelná. Rusové samozřejmě jsou v Evropě doma, Američané nikoli. Hlavnímu tématu, že Češi americkou vojenskou přítomnost jaksi nechtějí jste se jaksi vyhnul, nepohodlné, že?

ale 13.9.2007 4:07

pouze kecy

1. . Odzbrojení, jakožto nerozšiřování NATO, ABM, atd se dohodly za Gorbiho. V SSSR vzápětí padl komunismus. Díky Gorbimu a jeho glasnosti. Nebýt jeho, mohl zde přežívat jako v Koreji. Díky tomu jsme svobodní.

2. Rusové v Afghánistánu neexpandovali. Jednalo se o komunistický mnohonárodní SSSR. Ale to Pašek asi neví... Neví nic o tom, že USA vyzbrojovaly afghánské muslimy moderními zbraněmi za miliardy dolarů ročně. Že podporovaly radikalizaci islámu, včetně Ládína penězi, výcvikem a dodávkami zbraní, logistickou podporou při náborech dobrovolníků z islámských zemích. Až poté tam SSSR vpadl, snažíc se zachránit promoskevskou, ale nekomunistickou vládu. Teď bojují s terorismem, který samy financovaly a jež dnes už žije na nich nezávislým životem a ohrožuje nás všechny. Z tohoto pohledu je to fiasko.

3. S radarem začal Payne. Bushisté (neocons), vlastnící těžební a zbrojní firmy, se toho chopili.

4. Rusové jsou v Evropě doma, ať se to někomu líbí, nebo ne. Na rozdíl od Američanů. V naší vlasti není doma ani jeden z nich. Jak v 68mém, tak dnes, zvou zaprodanci cizí vojáky, proti vůli většiny národa.

6. Dnes je okupant ten, zítra tamten. Měli jsme pouze štěstí, že jsme s USA nesousedili, a až do konce II. světové války byly od střední Evropy daleko. Země Latinské Ameriky by mohly vyprávět. Co je to Monroeova doktrína, ovšem Pašek neví. Myšlenka, že nějaká velmoc myslí na dobro ostatních a ne svoje, že svého vazala, jehož si neváží, při první příležitosti neobětuje, je dětské. Když už jsme u expanze, pouze jedna velmoc staví po celém světě základny, vede války za získání vlivu a kvůli uloupení nerostného bohatství jiným zemím, pouze jedna zbrojí a vydává na to tolik prostředků jako všechny ostatní dohromady.

ale 13.9.2007 4:07

Re: pouze kecy

7. Co si myslet o bojovnících s komunismem, kteří proti němu hrdinně bojují 17 let po jeho pádu v Evropě, raději nechávám bez komentáře.

zk 13.9.2007 8:59

Re: Re: pouze kecy

On ten komunismus není, bohužel ani po 17 letech, vůbec poražen. To jste si jen nevšiml, nebo Vám to tak vyhovuje?

NevericiTomas 13.9.2007 4:18

Re: pouze kecy

Nejvtipnejsi je, ze nedokazate udrzet logiku myslenek ani v ramci jednoho prispevku

2. Rusové v Afghánistánu neexpandovali. Jednalo se o komunistický mnohonárodní SSSR. Ale to Pašek asi neví OK bereme...

1. . Odzbrojení, jakožto nerozšiřování NATO, ABM, atd se dohodly za Gorbiho. V SSSR vzápětí padl komunismus. Proc bychom to meli dodrzovat, kdyz sam pisete, ze mnohonarodni SSSR nema s dnesnim Ruskem nic spolecneho (a tvrdil to i Putin, kdyz se mel vyjadrit k ruske agresi vuci CSSR). Nebo to plati jen kdyz se to zrovna hodi do kramu?

ale 13.9.2007 4:24

Re: Re: pouze kecy

Jsou nástupnické nekomunistické státy. Ano, odzbrojování nedodržuje pouze jedna země. Ta, jež napadá ostatní pod falešnými záminkami, jež se rozhodla nedržet se mezinárodního práva, jež má doktrínu preventivních jaderných úderů atd...

zk 13.9.2007 9:01

Re: Re: Re: pouze kecy

To jste probírali na posledním semináři na okresním výboru KSČ(m)?

Dr. Ban 13.9.2007 12:44

Re: Re: Re: Re: pouze kecy

dosly argumenty tak jako vsichni tvi soukmenovci mlatis hubou o ksc. zrejme tva materska strana kdyz vis co se probira na jejich seminarich. blbe.

miwal 13.9.2007 7:54

Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

Děkuji za perfektní popis situace, plně se k němu přikláním.

Haui1 13.9.2007 8:27

Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

Americká provokace proti Rusku vám vadí, ale ruská provokace proti Evropě a Americe ve formě např. nových atomových ponorek, vakuových bomb a zavíraných ventil ropovodu je vám u prd... lhostejná, jak tak koukám

betp 13.9.2007 18:10

Re: Angažovanost je zdarma, obchod stojí peníze. Poslanci Parlamentu ČR nemají mandát k přivedení cizí vojenské přítomnosti na území ČR.

Ty nejsi historik, zy jsi vůl.

pišta 13.9.2007 1:13

fanj

jenže krom touhy po neutralitě cítím u mnohých spoluobčanů i těžko zastíratelnou touhu opět náležet do ruského područí. Jinak fajn článek.

ale 13.9.2007 4:12

pouhá propaganda

Rakousko, Nizozemí, Belgie, Finsko, Švédsko, Maďarsko atd...touhu patřit do ruského poručí nemají a radar nepotřebují. Západoevropské země NATO proti této jednostranné iniciativě USA, Evropu nechránící (o před terorismem a islámem ani nemluvě), pouze riziko zvyšující, protestují.

Takže chybička je ve vás, ne ve většině vašich spoluobčanů, nebo občanech jiných zemí. Na rozdíl od vás většina lidí nemá pud análního alpinismu, umí svobodně žít, a nechce patřit do područí žádného, k čemuž v Evropě slouží EU a NATO. :-)

Fafa 13.9.2007 5:37

Re: pouhá propaganda

z Vami jmenovanych zemi ovsem uz tri maji na svem uzemi americke zakladny a nikdo neobvinuje jejich vlady z vlastizrady. A nemyslim, ze tam k umisteni americkych vojsk probihala referenda. ;-)

ale 13.9.2007 5:53

Re: Re: pouhá propaganda

nemají žádnou základnu tohoto typu :-) Navíc jsou to základny v rámci NATO, ne jednostranný diktát hostitelské zemi. Co se týče západních zemí, po zániku SSSR se jim slibovalo stažení. A skutek utek. Kam šlápne noha vojáka....zní to povědomě.

Zkuste číst text :-) Platí, že se mohou obejít bez radaru a že ho evropské země, s jedinou výjimkou, odmítají.

zk 13.9.2007 9:19

Re: Re: Re: pouhá propaganda

To je fakt, ty základny v Německu mají tisíce vojáků, u nás by jich byly tak 2 stovky. Kam tedy šlápne noha vojáka.... to bude tedy opravdu našlapáno.:-D:-D. Můžete napsat seznam všech evropských zemí, které radar na našem území odmítají?

zk 13.9.2007 9:12

Re: pouhá propaganda

tak o Rakouské touze to není tak jisté. Země NATO proti radaru neprotestují, USA jsou součástí NATO. Protiraketová obrana je budována i proti možným raketám vypouštěným teroristy, ale hlavně proti raketám států, které se snaží o jejich použití proti Evropě a Americe. Teroristickým útokům jsou vystaveny všechny státy, protože teroristé neútočí na vojenská, ale především na civilní zařízení a stavby. EU k žádné ochraně svobody občanů proti terorismu a státům jako je Irán nebo Korea neslouží!! bohužel!! 

glos 13.9.2007 9:23

Re: Re: pouhá propaganda

Vy tomu, co jste napsal sám věříte?