28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Resonabilis 9.6.2006 2:50

Re: Re: Prosím vás, nevíte někdo...

Spíše chytil ptačí chřipku ze zmršených vodníkových stránek www.obrazovka.:-D

lookas 9.6.2006 2:23

Re: no vy jste pane Holasku byl snad posledni modrousek co jeste obcas napsal

mila ticha dohodo, zatim to spis vypada, ze buldozer ma co delat s tim aby byl schopen vodit sam sebe (viz napr. ctyrnasobna zmena nazoru o volebnim vikendu) ...

lookas 9.6.2006 2:21

Re: Re: Prosím vás, nevíte někdo...

Presne tak, s tim nelze nesouhlasit :) Kua, mas talent, mel by ses zivit satirou :)

Resonabilis 9.6.2006 2:19

Ochotnický kus

Ochotnický kus s námi sehral jen a jen autor článku.Nepřekvapil,pitomostí už zde nakladl více.Jinak přátele moralisté,kdo je bez viny,hoď kamenem.Bez ohledu o kterého voleného zástupce jde,platí pro každého občana presumpce neviny.Prosím přestaňte pokřikovat a počkejte pár dnů.Platí snad demokracie jen pro někoho?

watabi 9.6.2006 1:35

Re: pokud by Vilem byl blbej

Milá tichá dohodo, můžete prskat jako čert, ale Topolánek na rozdíl od Paroubka volby prostě VYHRÁL. Pokud ovšem nehodláte připustit, že Paroubkovi se nepočítají jenom jeho hlasy ale i hlasy komančů;-D;-D

Je úsměvné, pokud se tady socani vytahují vyhranými volbami.....Váš zlobný slovník nasvědčuje tomu, že zřejmě nevíte vzteky kudy kam, tak dštíte síru a všem příznivcům ODS nadáváte do blbů.

Tak jen si tu prohru žijte, ruďoušci ;-D

ticha@dohoda 9.6.2006 1:23

pokud by Vilem byl blbej

to by se musel podepisovat Aquagenic, resp. jiny modry, kde na kazde radoveho blba pripada dalsi hromada superblbu. Jen si to "vitezstvi" uzijte modrousci :-)

ticha@dohoda 9.6.2006 1:18

no vy jste pane Holasku byl snad posledni modrousek co jeste obcas napsal

neco co davalo smysl, ovsem posledni serie clanku uz vas zarazuje mezi vase, klasicky modry blb, v hlave seno a pise kraviny. Docela si dokazu predstavit jak vam je, takove velke ocekavani, konecne "vitezstvi" a dnes uz vite, ze "buldozer" si bude vodit "chlapa s boulema" jak kaspara na dratkch, to musi byt k vzteku. Jo dochtore, vitezstvi mivaji obcas prichut pelynku :-)

Perpetis 9.6.2006 1:07

Re: Prosím vás, nevíte někdo...

Já s Vilémem souhlasím.

Teď už mezi přemýšlivými lidmi sílí podezření, že tato akce byla připravena přímo v blízkém okolí Klause. Ne náhodou Bursík bydlí na Malé Straně a na Hrad se dá vyjet na dvojku. Proč měl dnes Kalousek brýle bez dolních obrouček?

Naštěstí ČT24 opakuje své zprávy po celý den. Nešlo si nevšimnout kabátu s dlouhým rukávem v sídle ODS. V takovém horku!

ODS se najednou rychle zbavuje svědků: Mrázek, teď Zarkáví... Jenomže, to už pravicoví žurnalisté nepíšou :(

doxa 9.6.2006 1:05

Ploc pro RP

"Potíže s alkoholem jsem nezastíral. Už to navíc skončilo. Dnes si

nedám ani skleničku. Léčebnu jsem kontaktoval dobrovolně, protože jsem

cítil, že by to se mnou mohlo jít s kopce. Našel jsem v sobě potřebnou

odvahu. Jsem zásadový a pokud něco dělám, snažím se to dělat důsledně.

krajan 9.6.2006 0:58

Re: Re: Prosím vás, nevíte někdo...

to bude predcasnym porodem...

Pavel Pávek 9.6.2006 0:51

Re: Prosím vás, nevíte někdo...

Jestli by to nemohlo způsobit duševní pohnutí v šestinědělí.

Vilém 9.6.2006 0:50

Re: Re: Doplnění z druhé strany

Že pan Ploc nemusel být ideálním kandidátem je klidně možné. Myslíte si tedy, že člověka, který měl problémy s alkoholem, nemůže nikdo uplácet, že si takoví lidé vybírají pouze osoby s tak vysokým morálním kreditem, že by pana Ploce s opovržením odmítli?

Něco jako: ten měl problémy s pitím, toho nebudeme podplácet, ten není dost slušný?

:-D:-D

Jarda C. 9.6.2006 0:42

Re: Doplnění z druhé strany

Pan Ploc sice dosud neměl nic společného s politikou, zato ale hodně společného se skleničkou. Teď díky rodné straně může mít (coby poslanec) těch skleniček co hrdlo ráčí, kvalitních a navíc skoro zadarmo. Tak co by nesehrál malé představeníčko, scénář nakonec nebyl tak složitý:-D. Jak se divadýlko ve vhodném termínu vyplatilo třeba paní "Auau", že?

Asi mne rodiče vychovali staromódně, ale nemám pocit, že člověk právě vylezlý z protialkoholní léčebny je tím správným zastupitelem občanstva. Poslanec parlamentu by snad měl mít určitý morální kredit.  Jenomže v ČSSD se vyskytují spíš šibalové, takže těžko hledat.

Aquagenic 9.6.2006 0:37

Prosím vás, nevíte někdo...

... proč je Vilém tak blbej?

holinka 9.6.2006 0:26

jsou to věci

Pavlu Plocovi - skokanovi - celá naše rodina držívala palce, když skákal. Byl sympaťák a neznajíce pozadí jeho odchodu z reprezentace jsme měli za to, že se znelíbil. Sice jsme nechápali, proč se jako živnostník (nebo co je majitel penzionu) nechal zapsat na kandidátku ČSSD, ale budiž. Ovšem to, co se děje teď, nad tím zůstává rozum stát! Chápu, že i takový sportovec se může dostat do problémů s alkoholem, nesoudím, je to taky jenom člověk. Ale nechápu, jak se může drát do poslanecké sněmovny, to už si propil mozek? A už vůbec nechápu, jak může jakákoliv strana alkoholika dát na kandidátku! Je to jenom důkaz  chtivosti moci, protože jeho jméno samozřejmě znamenalo hlasy, o které šlo. Ale neměl by být kandidát na poslanecké křeslo určitým vzorem pro ostatní?  A neměl by být etalon poslance poměřován jeho osobnostními kvalitami, nechlastá, nemá jednu zákonitou a tři vedlejší ženy atd. atp.? Potom mám tip pro volby příští pro všechny strany, které chtějí do parlamentu. Dejte si na kandidátku kohokoliv z Vyvolených, nejlépe vítěze, vyhrajete. Protože zřejmě nejde o morálku, erudici, ale jen o známé jméno.

Vilém 9.6.2006 0:15

Doplnění

Tento návrh panu Plocovi ovšem nemusel dát nikdo ze Zelených.

Neustávající příval nepodložených tvrzení, že ODS má právo vládnout a uskutečňovat své plány, přestože nezískala nic, co by připomínalo většinu ve sněmovně, přinejmenším naznačuje, že parademokratická řešení tohoto druhu nejsou vyloučena. O morálních zábranách ODS nemůže být také ani řeči.

Kdyby se byl Ploc nechal koupit, jistě by nebyl "kašpar", naopak by byl našimi pravicovými žurnalisty naopak oslavován jako zachránce reforem a odpovědný a státotvorný politik.