28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Čumil 9.6.2006 9:06

Checheche - dosud jsem měl o Plocově kauze jisté pochyby,

ale zklamaný řev různých holásků a blahů přesvědčuje o tom, že jim ošklivě zmehlo. nejlepší na tom je, že ti, jichž se to týká nejvíc, totiž Zelení, jsou zticha, protože vědí, že jich se to netýká. Potrefené husy z ODS ovšem gágají se vší symptomatickou intenzitou...;-P

dph 9.6.2006 9:06

Re: Sleduji různé diskuse

ano,Ploc má kvalifikaci typickou pro voliče ČSSD. Je totiž absolventem zednické školy a protialkoholní léčebny.

banah 9.6.2006 9:05

Re: Re: Ploc je další ukázka vadnosti volebního systému.

ježíši !

aljav 9.6.2006 9:03

Re: Re: Policie, která z Paroublka dělá snad pedofila, jistě vše vyšetří objektivně.

ukaž mi jeden důkaz, že policie dělá z duceho pedofila, prosím !!!! zatím o tom mluví pouze váš vůdce.

aljav 9.6.2006 9:00

Re: Sleduji různé diskuse

to bude asi tím že vašemu Ducemu a jeho patolízalům nemůžeme přijít na jméno. A máme k tomu setsakra dobré důvody.

aljav 9.6.2006 8:59

Re: neuvěřitelné

s čím v tom článku nesouhlasíš ??? Vždyť popisuje skutečnost, sice be příliš ohleduplně, ale za to trefně ! Argumentuj a nenadávej. Stačí vysvětlit, proč tu kausu nedotáhli k chycení uplatkářů ?? A ta drzost když Kakaový Bob poplácává"čestného politika". Možná v tom Ploc nelítá vědomě, kdo ví. Ale že z toho smrdí estébácký styl a´lá POaroubek je očividné.

I-Worm 9.6.2006 8:55

Re: Re: Holásku,

Hříchy otců budu trestati do třetího a čtvrtého kolena

peteZL 9.6.2006 8:52

neuvěřitelné

To je neuvěřitelně sprostý a vulgárná shluk písmen, slov a vět, žádný literární útvar to není. Hnus srovnatelný jen s Troškovými komediemi a Bubílkovou...

F U J  !!!

zemedelec 9.6.2006 8:52

Re: Re: Holásku,

Tak pozor, pan Šejna není žádná nula, ale potomek toho slavného generála Šejny, co údajně ukradl semínka jetele v roce 1968 - semínkového generála. Byla to ale nějaká hra STB, ale na tom už nezáleží.

jezevec 9.6.2006 8:49

dvě varianty

Buď si socánkové chtěli pojistit, aby nikdo nepřeběhl - protože v tétosituaci kdyby někdo přestoupil na druhou stranu, okamžitě má stigma pěti v českých.

A nebo pan Ploc není tak neúplatný jaxe snaží exploatovat - a jeho cena je právě pět mega.

Že by historka ale mohla proběhnout tak jak byla prezentovaná, tomu věří snad jen šejna.

Luděk 9.6.2006 8:49

Jak příznačné.

Politická korupce modrých strak v tomto případu je stejnou akcí jako v případě Kořistka.Proč se Topolánek tak zuřivě brání,aby u soudu s Kořistkou byly použity všechny odposlechy?Vyšlo by najevo to,co ví každý soudný člověk v zemi.Pro ODS je korupce metodou,jak získat moc v zemi,když to nevyšlo legálně ve volbách.Jenom ti fotbaloví kapříci mají hodnoty se šesti nulami.

milan 9.6.2006 8:48

Sleduji různé diskuse

a musím jednoznačně konstatovat, že slovník příznivců ODS se hemží stupidními zkomoleninami jemn - pablbek, patroubek, drath atd.atd. Je to hodně pitomoučké a zavání to chudostí ducha pisatelů. U příznivců socdem. tohle nevidím.

A za druhé - p.Ploc nikdy nebyl notorikem, jak Vám potvrdí všichni jeho známí a sousedé. Do léčebny šel jen proto, že viděl, že začíná mít s alkoholem potíže a nechtěl tomu nechat volný průběh. Tohle alkoholik notorik neudělá. P. Ploc si zaslouží obdiv.

IS 9.6.2006 8:48

Re: Bob lid už zapomněl na jednodenní exhibici P.nečase jako ministra vnitra

BuBu 9.6.2006 8:47

Re: To tedz nechápu souvislosti !

Ploc, Kraus, Kořistka, Bublan, Paroubek - to chápu, to všechno jsou buď  lháři nebo korupčníci (nebo obojí) a to důvodně podezdřelí . . . ale co s tím má společného Nečas . . . ?!? 8-o

dvd 9.6.2006 8:46

Kapitáne

NÁZOR má, ARGUMENT ne.

IS 9.6.2006 8:46

Re: Policie, která z Paroublka dělá snad pedofila, jistě vše vyšetří objektivně.

krulo 9.6.2006 8:46

Re: Ploc je další ukázka vadnosti volebního systému.

je mi opravdu blbě z ukázky vašeho chápání demokracie.nechcete náhodou ,aby volená osoba byla blond,modré oči,výška min 175,árijský typ ?

IS 9.6.2006 8:45

Re: Saša president R.Reagan se vyznačoval zvládnutím jízdy na koni jako herec.

jeff 9.6.2006 8:45

Holásek to vidí přesně.

tak amatersky zprasenou provokaci může vymyslet jen Paroubek a jeho fábulusové. Když odhlédnu od jejich reálných schopností, je to také výsledek jejich stranického okolí tvořeného stádními stranickými poloidioty, žijícími posledních 13 měsíců v předklonu před velkým spasitelem. A v důsledku toho Benito už naprosto ztratil měřítko normálnosti a získal pocit, že celý národ zblbnul tak jako jeho voliči a proto ho může krmit sebevětšími hovadinami. Seznat, že to tak není je v rozporu s jeho rozpoznávací schopností.

daimonion 9.6.2006 8:43

Re: Re: pablbek - výraz češtiny z 17. století pro část postroje tažného dobytka.!

:-)

BuBu 9.6.2006 8:42

Re: Re: Re: Racku, vše nasvědčuje tomu . . .

. . . že jsi ten úplatek nabízel TY ! Ploc totiž říkal, že svědky nemá - pouze svědomí . . . !  No a pokud víš, že to, co Ploc říká, je pravda - pak jsi ten, kdo nabízel . . . jiná možnost ani není !

Takže o tom, kdo je prase - o tom s Tebou mohu vést velmi úspěšnou diskusi ! :-D

Saša 9.6.2006 8:42

Ploc je další ukázka vadnosti volebního systému.

Vždyť je to samo ve své podstatě absurdní, aby se do sněmovny dostal člověk, který nevynikl ničím jiným než skákáním na lyžích.

Pasivní volební právo je třeba omezit. Do sněmovny by měli mít právo kandidovat jen ti, kdo již alespoň dvě volební období byli zastupiteli územního samosprávného celku nebo alespoň jedno volební období vykonávali uvolněnou funkci v zastupitelstvu územního samosprávného celku.

Do krajského zastupitelstva by pak měli mít právo kandidovat jen ti, kdo aspoň jedno volební období byli zastupiteli obce.

Do senátu by měli mít právo kandidovat jen ti, kdo buď jedno volební období sněmovny byli poslanci nebo členové vlády, nebo tři volební období byli zastupiteli územního samosprávného celku, nebo byli jen dvě volební období zastupiteli územní samosprávy, ale jedno z těchto období pracovali v uvolněné funkci.

Zkvalitněním kandidátů stanovení podmínky předchozí praxe v oboru by bylo docíleno kvalitnější sněmovny a tím i větší politické stability a patrně i větší kvality a stability právního řádu.

cipri 9.6.2006 8:41

Re: Holásku,

Pane Šejno, mohl by jste mi prosím specifikovat ,co tak významného udělal, při vší úctě k panu Plocovi, pro tuto zemi tím, že se spustil na prkýnkách z kopce aby skončil a dopadl o několik desítek metrů dá, jak tento výkon obohatil lidstov, co to přineslo Vašim dětem a vnukům ? Já se Vám přiznám, ve mně to žádný dojem nezanechává. Možná pan Holásek učinil pro tuto zemi mnohem víc jen tím, že po něm zůstane nějaké dílo po mnoho let, možná je vynikající projektant, možná jen vynikající zahradník. Tito lidé zanechávají pro tuto zemi mnohem hodnotnější dědictví než nějací  novodobí " gladiátoři " . Možná jste také příznivcem hesla " chléb a hry ". Jen potvrujete povrchnost lidí, kteří nedostatečně oceňují mnohem hodnotnější práci, kterou odvádějí tisíe a miliony lidí, kteří nebývají ověnčeni slávou a to pomíjející slávou. Výkony pana Ploce z doby sportování jsou již jen záznamy ve sportovních encyklopediích. Uvidíme jaké výkony bude odvádět ve sněmovně. Mnozí z těch, které nahradil, odvedli takové výkony, že o nich jsou jen záznamy, že se kdysi, jakousi zvláštní hrou osudu, staly součástí sněmovny. A na závěr pane Šejno, měřeno Vaším metrem, vzhledem k tomu, že Vy také nejste žádným mistrem světa, jste úplně stejná nula  jako pan Holásek.

daimonion 9.6.2006 8:41

Re: Marné!

R^ ;-)

daimonion 9.6.2006 8:41

Re: Re: Re: Daimone , matka měla spalničky, což se projevilo v rodinném zatížení?

Ano, dokonce i to se může stát ...

daimonion 9.6.2006 8:40

Re: Re: Re: Spory o lustrace se prohrávají díky nehodnověrnsoti StB, nebalamuťte lidi.

Spory o lustrace s prohrávají díky tomu, že zákony v této zemi jsou neuvěřitelně špatné a do značné míry ještě poplatné komunismu ... :-/

bob 9.6.2006 8:34

BuBu

nechal bych ty mrtvoly už na pokoji,protože jsme ještě neslovili ty modré z přehrad,rybníků,septiků a jiných nádrží.K Holáskovi netřeba slov,stačí-Ploc,Kraus,Kořistka,Bublan,Paroubek ale p.Nečas.

dvd 9.6.2006 8:32

Re: pokud by Vilem byl blbej

mohl by se podpisovat ticha@dohoda. Ale ono je to vlastně jedno.

IS 9.6.2006 8:30

Re: Re: daimonione, místo mozku lyže je opravdu logický argument ! .

www racek 9.6.2006 8:29

Re: Re: Šejno, nesrovnávejte prosím . . .

člověk, co obhajuje prasárnu, je sám prase. a je jedno jaké je barvy. Přeber si to jak chceš, milý bubu.