28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
daimonion 9.6.2006 7:46

Re: hloupost

Pan Holásek napsal článek, ve kterém srozumitelně uvedl řadu pádných argumentů ukazujících socanskou hloupost. Proti tomu stojí jen sprosté nadávky ... připomíná to velice Paroubkův sobotní projev - pravděpodobně Paroubek inspiroval všechny socany k tomu, aby dávali odporné vulgaritě vždycky přednost ... máte pane vůbec potuchu o to, co argument vlastně je?

Doktor 9.6.2006 7:45

Autorovi a Astonovi

Autorovi: O vás se nedá říci nic jiného, než že jste duševní mrzák.

Astonovi: To jste to dopracoval. To už vám do Psa není ochoten nikdo přispívat, že jsou vám dobré i takovéhle slinty?

kapitán 9.6.2006 7:44

Re: výběr

Dančo jste naivní (nic ve zlém)

Váš ODBORNÍK např. ZMRZLINÁŘ bude 10 let čekat v parlamentu až se objeví zákon o zmrzlině a on jedíný bude moci pro něj zvednout ruku.

Tkhle to bylo myšleno ???

hasil 9.6.2006 7:43

lhář

On každý opilec lže. Ono se to ani jinak nedá. Protože nelhat, znamená vše na sebe prásknout. Tak se prostě lže a člověk si ani nevšimne, že není v hospodě, ale v poslanecké sněmovně. Je mi toho opilce Ploce vlastně líto, protože se náramně hodí těm socanským šibalům.

Přesně vypovídá o úrovni pana Pablbka.

Jarmila 9.6.2006 7:34

Re: Doplnění

Ty bejt blbej. viď?

Hasan 9.6.2006 7:27

Opilec a lhář.

Jak se takový člověk může dostat do parlamentu?Úroveň ČSSD je opravdu bídná.Samé pomluvy,provokace,lhaní,dluhy do kterých zatáhli tuto zemi že se až tmí před očima a následé prohlášení,že se dluhy neplatí a ještě nebetyčná drzost.Prolhaný alkoholik Ploc je opravdu ukázkovým reprezentantem dnešní ČSSD.

Danča 9.6.2006 7:17

výběr

Vím, jakým způsobem se dostanou lidé na kandidátku., jen ti s nejvyšším počtem hlasů jdou  do sněmovny jako poslanci, popř.do vlády. Následně rozhodují o nás bez nás.Projednávají a schvalují zákony, prezentují naši zem v cizině. Poslanci jsou zástupci všech možných profesí, ale hlasují o všem. Nezřídka hlasují o něčem, o čem nemají potuchy. Jen zvedají ruku podle toho, co jim jejich strana, za kterou kandidovali, nařídí. To mi připomíná cvičenou opici. Myslím si, že by měli být spíše do sněmovny voleni lidé odborníci ze všech oborů.Že  by se měli umět chovat, mít snahu něco udělat pro lidi, kteří jim tu důvěru dali. 8-o

lala 9.6.2006 7:12

Re. jsou to věci

 Ž dokážete tak hlasitě moralizovat, co p. Havel a ženy , co p. Klaus a ženy, co p. Tlustý a jeho nemovitosti, či Topolánkův byt a jeho aktivity podnikatelské.

lala 9.6.2006 7:05

hloupost

   Hloupost redaktora a nenávist ke všemu co je trošku naklevo, vám zatemnili mozek. Z vás kape  nenávist  jak při televizní debatě z p. Vondry.

MF 9.6.2006 7:03

Re: Re: Tak jse se těšil, že po volbách se NP vrátí k původní úrovni.

Tohle mi připomíná jednu starou písničku od Slávka Janouška: Hele, musíš se rozhodnout, s kým vlastně seš - jestli s Nováčkem, nebo se Škardou, a jestli s žádným, dostaneš po hubě, jak chceš...

BuBu 9.6.2006 6:58

Re: Pořád lepší Pes na modro . . .

. . . nežli Pes na rudo - to snad musíte uznat ! Už jen ten rozdíl v počtu mrtvých :

Pes na rudo : cca 100 miliónů . . . . . . . . Pes na modro : 0,0

Pokud nesouhlasíte, je to s Vámi horší, než jsem čekal. Pak je důvodné podezření. . . . že se má statistika v červené barvě -  má v budoucnu tendenci rozšířit !

Janča 9.6.2006 6:56

Re: Nesmyslné tlachání

Tetička z HornejdolnejRv

kapitán 9.6.2006 6:48

Re: Tak jse se těšil, že po volbách se NP vrátí k původní úrovni.

Ty " ?? "

kterej ani nemáš přezdívku nás NEpoučuj.

kapitán 9.6.2006 6:46

Re: Ploc a volební systém.

Ploc zesměšněn na tiskovce, a pod tlakem známých ( máš to zapotřebí) - odstoupí z postu poslance sám.

A to ještě nevíme na co má ochranku.

kapitán 9.6.2006 6:44

Re: uz to jinak nebude

A KDO vám brání vyjevit nám Váš odlišný názor - sem s ním !

Máte Vy vůbec názor ???

Pes na modro 9.6.2006 6:41

uz to jinak nebude

Pes zmodral, neb patri pod modre Lidovky. Jiz to neni nezavisle, nybrz zavisle medium. Vpostate je to uz stejne monochromaticke, jako Virtually. Ces't la vie - projevi se to odlivem ctenaru i prispevatelu.

:-(Rv

Netřeba 9.6.2006 6:40

Ploc a volební systém.

Je to přesně případ toho, když lidé volí tzv. "osobnosti".  Volič (nic proti jeho inteligenci) si řekne: "To ale musí být dobrý brach - budoucí poslanec, když skákal." A šup s ním do urny. 

Jenže ouha. Tři dny po volbách volič zjistí, že ten jeho dobrý brach sotva vylezl z odmašťovny, že dostává tajuplné návštěvy typu písně  Never more od Nohavici, že jeho zvolený brach má "takyrádkakao" a volič začíná tušit, že asi neměl šťastnou ruku.

Mohu vzkázat:  Milý voliči, buď klidný a zavzpomínej. Zavzpomínej na bývalé týdenní poslance Rudolfa Hrušinského, Danielu Kolářovou atd. atd.  Buď klidný, oni si i dnes ty koryta mezi prasaty určitě rozdělí i bez tebe. Svoji mouřenínskou minutu jsi splnil, teď zase čtyři roky drž hubu a ničemu se nediv.

BuBu 9.6.2006 6:39

Pane Holásek, lépe to snad napsat ani nešlo !

Kdyby to šlo, poslal bych Vám skrze monitor "velkého vizoura" ! Takhle přesně a přitom slušně, popsat další prasečinu z dílny KSČSSD - tak to vyžaduje "mít to v hlavě pěkně srovnáno" !

Díky, plně s Vámi souhlasím - i když skutečnost bude ještě daleko horší a černější, než si všichni dohromady umíme představit !

R^R^R^  

fugas 9.6.2006 6:30

Re: Re: Blbej nebo navedenej - sežral to i s navijákem...

moje řeč, pravým důvodem je, aby Ploc co nejdřív ze Sněmovny vypadl a byl nahrazen straníkem

?? 9.6.2006 6:27

Tak jse se těšil, že po volbách se NP vrátí k původní úrovni.

Bohužel sem se mýlil. Fanatičtí přívrženci oranžgutanů a modrých strak si v zájmu svých idolů Topolánka, Parubka, Tlusté peněženky či Ratha nepřestávají okopávat kotníky a svým fanatismem otravují ostatní. Před měsícem jsem Vám navrhoval, abyste se v sobotu sešli na Letné a vzájemně se na čerstvém vzduchu profackovali. Možná, že se Vám rozjasní. Vy se tady   perete a panstvo nahoře se svorně tím baví...  (Stejně nakonec budou všichni spolu mlaskat u jednoho koryta !)

Můžete mi říct, co  z toho máte?  Pokud půjdete na Letnou, přeji Vám hezký den !!

kapitán 9.6.2006 6:24

Re: jsou to věci

Však oni ho socani tím znemožněním zase ze sněmovny dostanou.

Ploc sám odstoupí.

mike 9.6.2006 6:24

Re: Re: Doplnění

Coze? Vilem se chtel dat na politiku a vstoupit do ODS? ;-P

kapitán 9.6.2006 6:22

Re: Blbej nebo navedenej - sežral to i s navijákem...

Kraus konspirací zabil DVĚ mouchy jednou ranou:

1. postrašil socanské poslance

2. zhnusil hned zkraje Plocovi politiku - takže odstoupí

kapitán 9.6.2006 6:20

Re: Ochotnický kus

Takže presumce NEVINY platí i pro ty dva neznámé co ÚDAJNĚ něco Plocovi nabídli.

Takže proč ta policie ???

Rpuť 9.6.2006 6:18

Blbej nebo navedenej - sežral to i s navijákem...

Dovoluji si tipnout, že ve sněmovně dlouho nevydrží....ale zahřeje židličku....pro někoho, koho by voliči nezvolili....protože do výměnny už volič nemá co kecat....a jsou tu ostřílení matadoři....matador....třeba Kakaový Bob......např.;-P

kapitán 9.6.2006 6:18

Re: Nesmyslné tlachání

Jo, jo ...

A vybrali zrovna si naivku Ploce, který je kámoš Krause.

To ale byli pěkní blbci ti neznámí, ještě že zůstali v anonymitě.

Alfons 9.6.2006 6:06

Re: Doplnění

Všemi odsuzovaný Vilém se jako vždy trefil. ODS přišla o potencionálního státotvorného a odpovědného politika.

Pavla B. 9.6.2006 5:05

Re: Ploc pro RP

Když jsem četla tohle Plocovo prohlášení na Novinkách, udělalo na mě vcelku pozitivní dojem. Ovšem pak jsem se dočetla, že Ploc se léčil LETOS ZJARA. Podle kalendáře ani podle počasí jaro ještě neskončilo;-)... no dejme tomu, že se léčil v březnu a dubnu. V optimálním případě má za sebou zhruba 6 týdnů rekonvalescence. "Už to skončilo" aneb jsem vyléčený o sobě může prohlásit člověk který abstinuje nejméně dva roky, a to ani tehdy ještě nemusí být za vodou. Obecně má léčba jakékoliv drogové závislosti špatnou prognózu - procento vyléčených není nijak oslňující, i nemocní rakovinou mají obecně větší šanci. To, co předvádí Ploc, je optimismus hraničící s drzostí. Do voleb kandidoval ještě s diagnózou alkoholismu.

Když je nesoudný on, čemuž se nelze moc divit, mělo by mít rozum a zodpovědnost aspoň jeho okolí. Z bláta do louže - ani osvěžovna vydatně zásobená rozmanitým chlastem, ani poslanecká sněmovna - neznámé, stresující prostředí s levnou kantýnou v zázemí , nejsou ideální pro doléčujícího se alkoholika.

Osobně držím panu Plocovi Palce, aby se skutečně vyléčil, ale protože bych ráda viděla fungující koaliční vládu, těším se na poměr hlasů 100:99 v její prospěch a doufám, že žádná z koaličních stran nemá mezi poslanci dalšího Ploce či Kotta, kteří budou svůj čas trávit na záchytce či v protialkoholní léčebně.

Pokud jde o Plocovu kauzu s údajným podplácením - ať už to byl fór, provokace nebo skutečný pokus, rozhodně si někdo dokázal neomylně vybral velmi slabé místo v sestavě socdem poslanců.

Josef 9.6.2006 3:23

Nesmyslné tlachání

Autor vymášlí hlouposti, plácá páté přes deváté. P.Ploc není žádný kašpar. Úplatek nemusela nabídnout strana zelených, ani nemuselo jít o žádnou provokaci - mohla ho nabídnout jiná strana nebo skupina.

krajan 9.6.2006 2:58

Re: Re: pokud by Vilem byl blbej

dohoda neumi ocitat... to je u rudasku obvykle