20.6.2024 | Svátek má Květa


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Realista 3.11.2007 10:50

Nojo, pokud nefalšoval potvrzení od příjmu, že..

což asi s třemi neidentifikovatelnými miliony, které zřejmě neproběhly zdaněním udělal, že ???Pokud nebyly osvobozeny od daně, ale to by je třikrát neukládal na falešnou občanku, že? Tedy neplatnou..;-D Straníci KDU-ČSL jsou opravdu tak hloupí, že si neumí dát do souvislostí skutečnosti? Tak co říkáte, bratři a setry, dáme tomu chudákovi uštvanému ještě šanci? Uděláme ze sebe blbce místo něj již poněkolikáté znova? ;-D>-

Ladislav N. :-))) 3.11.2007 11:35

Re: Nojo, pokud nefalšoval potvrzení od příjmu, že..

Falešná občanka? Co to blábolíte? Prokazoval snad totožnost někoho jiného, než je on sám? Podvedl či uvedl někoho použitím svého staršího OP v omyl s cílem získat prospěch? Ne? Že vy jste končil ZŠ v páté třídě? ;-)

Mell 3.11.2007 13:56

Re: Re: Nojo, pokud nefalšoval potvrzení od příjmu, že..

R^R^:-D

medvědice 3.11.2007 14:31

Re: Re: Nojo, pokud nefalšoval potvrzení od příjmu, že..

Prosím vás, když chcete věřit, tak věřte aspoň Bohu a nepleťte si ho s Čunkem.

LJG 3.11.2007 10:28

příspěvek na bydlení

Na příspěvek na bydlení mají nárok uživatelé nájemních bytů, ale také vlastníci družstevních bytů s právem nájmu a majitelé bytů v osobním vlastnictví. Musí ovšem rovněž, stejně jako nájemníci, prokázat, že jejich náklady na bydlení přesahují 30 % příjmů a zároveň jsou nižší než tzv. normativní náklady  pro větší rodinu: 6 644 Kč.

clay 3.11.2007 9:49

zničit krtka

Já myslím, že se ho všichni lekli, i té jeho náhlé obliby. Nabízel řešení, nezabývejme se na tomto místě, jak reálně možné bylo, kolem kterého až dosud všechny politické reprezentace našlapovaly s velkým respektem. Byla tu najednou obava, a opět se zde nemusíme zabývat otázkou, do jaké míry oprávněná, z "lepenizace" české politické scény. To bude jedna z hlavních příčin politické objednávky "Něco na něj najděte, jedno co"

Ladislav N. 3.11.2007 8:10

Zase ty novinářské kydy...

Je třeba nejprve říci, že Čunek "dojel" na neustálé politicky motivované útoky, především  opozice. Paroubkově rudému klanu je dobrá každá špinavost a spekulace, kterou novinářské hyeny vypustí do éteru, a nikoho už nezajímá, že se prakticky nic z veřejně  vznesených obvinění neprokázalo.

Různé sociální dávky od státu brala v době, kdy měla pobírat  příspěvky i Čunkova rodina, nejméně polovina občanů či domácností, v nichž žijí. Proč by je nemohl (s počtem dětí, které má) pobírat taky?

Kecy o milionech, které Čunkovi prošly údajně rukama, jsou stále jenom novinářské žvásty, dokud není jasné, o jaké peníze přesně šlo a jaký byl jejich režim z hlediska příjmů Čunkovy rodiny. To, že odnesu do banky deset milionů, ještě neznamená, že jsou moje, že je možno je započítat do příjmů mé domácnosti v daňovém přiznání.

Vyčítat Čunkovi, že byl příjemcem sociálních dávek, by mělo smysl, pokud by v ČR sociální platby přijímali jen a pouze skutečně velmi chudí lidé, kteří se navíc nemohou postarat sami o sebe kvůli nějakému vážnému (např zdravotnímu) handicapu. Pokud dávky přijímá kdekdo, a navíc o podporu svého "sociálně regulovaného" bydlení veřejně a systematicky usiluje "expert ČSSD na bytovou politiku" JUDr Stanislav KŘEČEK s celou partají (ČSSD+KSČ(M)) a nikdo jej nevyzývá, aby s ostudou odstoupil ze všech politických funkcí a šel se věnovat svému byznysu naplno, je naprostým nesmyslem vyčítat Čunkovi s několikačlennou rodinou sociální příjem od státu.

Ladislav N. 3.11.2007 8:10

Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

A ještě osobní poznámku k autorovi. Jestliže se Pavel Páral věnuje ekonomické problematice, neměl by se pozastavovat nad skutečností, že např. zubní lékař(ka) po otevření soukromé praxe a nutných investicích s tím spojených nějakou dobu (i několik let) vykazuje nízký čistý roční příjem. Dále rozvádět to nebudu, každému soudnému člověku orientovanému v daňové problematice by to mělo být jasné na první pohled. Panu Páralovi zřejmě nikoli. Hlavně že naplácal mnoho vět, za něž dostal zaplaceno....Rv

Divící se 3.11.2007 8:43

Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Omyl: Sociální dávky jsou určeny jen  pro potřebné a současně pro nemajetné! Jinak jde o zneužívání !!! A jestliže si pro sociální dávky jezdí, obrazně řečeno, lidé v mercedesech, pak je to neomluvitelné svinstvo !!! A zubní lékařka - ta si může na vybavení ordinace půjčit, za nějaký rok to má zpátky. Zubaři, jak je všeobecně známo, nejsou žádní chudáci.

Kiper 3.11.2007 9:10

Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Vy si taky jako Paroubek myslíte, že půjčky se nemusí vracet. Většinou s komentáři pana Párala souhlasím,  ale tentokrát se veze na populistické vlně.

Honza42 3.11.2007 9:44

Jestliže pro sociální dávky jezdí lidé v Mrecedesech, je to neomluvitelné svinstvo politiků.

Furt nechápete, že v naší zemi NEJSOU sociální dávky určené chudým. Nárok na státní peníze má kdekdo. Stavební spoření, penzijní připojištění, dotace (dokonce i do průmyslu). Co říci na to, že podnikatel dostane 10 milionů dotaci a v témže roce dá 10 milionů jako sponzorský dar třeba do hokeje? Musíte se smířit s tím, že kdo má na účtě třeba miliardu, tak pokud mu úroky nedají na životní minimum, bere dávky. Svinstvo to je. Ale musíte si jít stěžovat do parlamentu

Mimochodem, ti svatí politici co se tak pouštěli do Čunka jezdí často zdarma přiděleným autem s řidičem a přitom berou náhrady za dopravu.

clay 3.11.2007 9:52

Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

ta zubařka byla na mateřské dovolené debílku8-o

Helena 3.11.2007 9:13

Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Jaksi me neni jiste, jestli tu zuarku kritizujete nebo omlouvate.

Predstava, ze si na zapade zubarka pri zarizovani soukrome praxe, jejiz manzel je zamestnan na 100% chodi pro socialni davky je pro i tak mne uzasna. Zarny priklad toho jak se daji legalne a zasluzne pobirat davky. Ty co nemaji majetek, praxi ani manzela(-ku) pracujiciho na 100% jsou podvodnici , kdyz si pro ty davky prijdou. Jenom natahovat ruce, co?

clay 3.11.2007 9:55

Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

zubařka na mateřské dovolené nemá stejný nárok jako skladnice v porcelánce?8-o To pak novelizujme zákony s douškou "těm sviním zubařům ani náhodou";-O

Hekena 3.11.2007 10:36

Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

nevim kdo ma naroky na davky v materske dovolene. O to mi nejde. Jde mi o dalsi davky, treba na bydleni atd. Materskou neprobiram,i kdyz se divim, ze je zubarka radsi na materske a jde si pro almuznu namisto aby treba vydelavala pul dne nebo 2 dny v tydnu a mela daleko vic.

Milena 3.11.2007 11:45

Re: Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Aha. A kdo by jí hlídal děti? Vy jste vážně úplně vygumovaná.

Helena 3.11.2007 16:17

Re: Re: Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Kdo ji hlida deti dnes, ona nema manzela? Ja jen ziram>-Jak to delaji jine zeny. Mnoho zen se snazi najit praci i s detmi, ale tezko ji najdou. Pani Cunkova mela privatni ordinaci. Jinak existuji skolky druziny. jenom nechapu jaqk se zubarka vrhne do chudoby, pocitam ze vydelava vic nez automechanik. Na zapade od ceskych hranic by se na ni divali dost diven.

Jinak lekarky si hladce mohou vydelat na pani na hlidani.

Milena 3.11.2007 17:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Proboha, máte nějaké dítě? Jestli ano, tak ho upřímně lituju. Jestli ne, tak doufám, že ani žádné neplánujete, bezpochyby ho strčíte cizím lidem a sama budete dělat kariéru. To je ostatně vaše věc, ale většina žen to má jinak a chtějí si své miminko vypiplat samy. Tušíte vůbec, jaký rozdíl je mezi několikaměsíčním miminkem a desetiletým dítětem, když se tak blbě ptáte, kdo jí hlídá děti teď?

ucitelas 3.11.2007 12:19

Re: Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

když nevíš tak mlč ježibabo!!

citlivka 3.11.2007 14:26

Re: Re: Re: Re: Zase ty novinářské kydy... (dokončení)

Vše  nasvědčuje  tomu,  že  o zoufalé  sociální  situaci  rodiny  p.  Čunka dobře  věděl  pres.  stomatologické komory  dr.  Pekárek.  Když  zubaři  na  náměstích  protestovali,  tvrdil,  že  jsou  v  právu  a  že  jejich  děti  často  trpí  nedostatkem. Ukazuje  se,  že  měl  pravdu. Proto tím,když   nyní požaduje,  aby  pacienti   hotově  platili  za  každou  plombičku,  bez příplatku  zdrav. pojišťovny,  je  mně    hodně  sympatický.

Von 3.11.2007 9:13

Re: Zase ty novinářské kydy...

Ladislave - dnes jste mne zklamal - zaměňujete příčinu a následek. Na člověka, který NIC neprovedl se prostě NIC nedá vytáhnout. Vím, že řeknete, že kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde - ale zde se ta hůl ani nemusí hledat! V tom je ten VTIP! Jinak se to samozřejmě vztahuje možná na každého druhého /možná i prvního!/ našeho "politika"! 

clay 3.11.2007 9:59

Re: Re: Zase ty novinářské kydy...

jak vidno, na člověka, který nic neudělal, SE DÁ VYTÁHNOUT, rozhodující totiž je, JAK SE TO PODÁ a neméně důležité je, jaký to vyvolá MEDIÁLNÍ OBRAZ a kolik nenávisti a závisti to vyvolá v "prostém lidu". V tom je ten VTIP

vládík 3.11.2007 9:15

Re: Zase ty vaše kydy...

Máte pravdu v tom, že údaje pustil ven někdo, kdo měl zájem Čunka utopit. A vůbec si nejsem jist, že to musela být ČSSD (ovšem v žádném případě to nevylučuji). Např mnoho vlivných lidí v KDU-ČSL ho taky mělo rádo jako osinu. 

Ale tím správnost vaší úvahy končí. Sociální dávky jsou určeny pro potřebné.  Kdo žádá, musí např. nejdřív prodat (a projíst) chatu. Prostě chtít ode mne pomoc, když má v kase milión je nestoudnost. A na tu dojel. Je to nestoudnost bez ohledu na to, jakými metodami (nestoudnými) ta nestoudnost vyšla najevo.

Helena 3.11.2007 9:18

Re: Re: Zase ty vaše kydy...

Tyhle udaje totiz mely byt uz DAVNO venku.

clay 3.11.2007 10:02

Re: Re: Zase ty vaše kydy...

to ale říkejte socanům, aby ty zákony byly nastaveny takto.

Jarda 3.11.2007 10:27

Re: Zase ty novinářské kydy...

Zajímavá filosofie: když krade někdo, mohu krást také.

Josef P. 3.11.2007 10:55

Re: Zase ty novinářské kydy...

Vážený Ladislave,

píšete opravdu neuvěřitelné příspěvky a je téměř škoda času na ně reagovat.Takovou "zemákovici" může "ťápat" jen člověk "blátivého" myšlení, neschopný analyzovat situaci. Čunek je kašpar a za tuto situaci si může jedině sám. Novináři,  především pan Bártek a jeho kolegové z pořadu Reportéři ČT, si zaslouží nejvyšší uznání. Proč špiníte novináře kteří dělají výborně svou práci. Vaše objektivita a schopnost přemýšlet je fascinující. Dále do této zlodějiny a úplatkářství zaplétáte ČSSD , Paroubka, Křečka a KSČM. Jenže oni   nebyli u toho když si z platu a podpory ušetřil asi 1,6 - 3 mil. a ukládal je na falešnou (neplatnou) občanku do bankovních domů. Jednoduché počty dokazují, že mu nestačila podpora jenom od státu. Taktně jste zapoměl na odpovědnost především jeho vlastní morálně a celkově úpadkové strany, proradné SZ a celé ODS. Topolánka nezajímalo jestli je pravda, že Čunek je sociální případ jako Romové, protože pravdu dlouho zná. Šel

hlavně po tom, kdo to provalil.V jedné oblasti Čunek vynikl a dále vyniká. Jako neuvěřitelný lhář,manipulátor a podvodník. Když Vám nic neříká psané slovo, doporučuji  podívat se na video z tiskové konference, kde Čunek podává vysvětlení.(provádí očistu). To vystoupení je neuvěřitelné.Daleko překonalo známý a legendární projev Milouše Jakeše.Já jsem si toto video pouštěl několikrát a stále víc jsem se za Čunka styděl.  Ten člověk je opravdu ubožák. Když se někdo jako on dostane do plitiky, podobných je tam velké množství, potom se nemůžeme divit že jdeme rovnou do pekla.

Ladislav N. 3.11.2007 11:32

Re: Re: Zase ty novinářské kydy...

A proč vám nevadí Křeček? Ten dělá némlich to samé už řadu let a v ČSSD je "váženým členem", který "správně prosazuje sociální politiku"... ;-PCo se týče vysvětlovacích schopností Čunka a jeho "mediálních výstupů", psal jsem o jeho "umění" už jinde (a dříve) a nebudu to zbytečně opakovat jenom kvůli vám. Ať už byly jakékoli, zaráží mě, že vám nevadí stejné vystupováni expremiéra Grosse (viz kauza půjčeného milionu, ale hlavně nedávno tak snadno "někým přihraný" výdělek získaný podivným nákupem a prodejem akcií, kde prodávající majitel veřejně neobchodovatelných akcií by musel být na hlavu padlý, aby takový kšeft přenechal zadarmo někomu jinému...)

;-) Tam nešlo jenom o nějaký milion vnesený do banky...  A  Křeček? Proč ten musí být ke svým každoročně milionovým příjmům dotován majitelem bytu, v němž bydlí? Dokážete to vysvětlit s podobnou "logikou", jakou používáte u Čunka? 8-o

Sologubov 3.11.2007 11:06

Re: Zase ty novinářské kydy...

To je logické. Rudá pakáž si přece nebude sr*t do vlastního hnízda. Logické ovšem není, že má takovou politickou a mediální sílu dehonestovat vše napravo, když de-jure měla v 89´odstrouhat! To by měli polistopadoví politici zbytku národa, který komunisty nemusí, popravdě vysvětlit!;-O

havran 3.11.2007 19:29

Re: Zase ty novinářské kydy...

Ano, s tím obecně nedopovídajícím pobíráním podpor máte pravdu. Ale souhlasím s autorem článku, že politik by měl být schopný a ochotný se chovat jinak než zbytek národa.