29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hrad 30.4.2009 15:42

Re: dky kluci....

Snížila, nesnížila..... Udělala! Hádej kdo bude český Pinochet? A který stadion česká pravice využije? Bazaly, aby to moc nestálo. Kupčíci pamatují i na tuto skutečnost. Vydělat, ja pro ně až na prvním místě.   

:-) 30.4.2009 15:37

Re: Že umíš číst, neznamená, že rozumíš.

Někde jsem ale také četl, že hranice mezi géniem a debilitou, je velmi úzká ...

Když se k něčemu takovému hlásí demet, jako ty, Landys, tak je to směšné. Z blba nebude ani průměr a přidá li se k tomu socbolševická ideologie vznikne Landys.

kvevet 30.4.2009 15:28

Re: PROSTĚ

Pokud vám nějaký rozum Bůh dal, tak už jistě víte, že mezi  stranami nejlépe nelze vybrat.

Lze jen zvolit menší zlo a to určitě není ODS. Vžijte se do tisíců propuštěných dělníků a pokud ještě nejste tak zkažený a je ve vás kousek soucitu vidíte oranžové světlo na konci tunelu.

Kartu 30.4.2009 15:23

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

a zřejmě jste tu nebyl když Topolánek mluvil o noci dlouhých nožů a pak je po převzetí moci uskutečnil.

mira 30.4.2009 15:11

Re: Prožíváme dějinnou událost.

Já zas nemohu pochopit vola, který stále volí voly z ODS

Kecal. 30.4.2009 15:10

Re: Prožíváme dějinnou událost.

Nejseš sám.:-(

R.J. 30.4.2009 15:09

Re: dky kluci....

Slávku, Ty pacholku, tak Ty jsi zapíral svou rodnou stranu ? Ještě nedávno jsi se vydával za nekomunistu, tedy to jsi pohnojil, stihne Tě stranický trest, Rudlova houpačka, s odrodilci se strana nemaže, jak známo. Teď to již angažovaností nenapravíš, máš utrum, funkcičku a prebendičku dostanou jiní, co se za svojí rudou knížku nestyděli.Již jsi jen orgán, stranický je škrtnut. A koukej vrátit uniformu LM, i s rádiovkou, nejseš jí hoden, popírači a zapírači, to si od Tebe strana nezasloužila.Za všechno to dobro.

 Jedině, že prokážeš, že Tě Falmr poslal vetřít se mezi pravičáky, ovšem to se ti také nepovedlo, takže zase stranický trest, jéžíšmarjá, lenin skákavá, jseš navěky ztracen a z lůna strany zapuzen. A takový si byl orgán, teda to jseš furt, ovšem již né stranický. Pozdě se v prsa dělnická a pokroková biješ, marně vzýváš Marxe, strana Tě již nechce, jedině Paroubkovi můžeš dělat ocas, hezky se vrtět, na písknutí. Máš to blbé, je mě Tě líto, a takový nadějný soudruh jsi byl. A koukej vrátit uniformu LM, i s rádiovkou, nejseš jí hoden.

Ryba 30.4.2009 14:58

Re: dky kluci....

No to je geniální nápad.  Ale jak to uděláte, aby pochcípali jen komunističtí důchodci a ti druzí aby přežili?  Že by zase plynové komory a krematoriá pro nepohodlné???

Občané bacha, velkýho bacha.

A ačkoliv neříkám tak ani tak, pochybuji, že by se ODS k něčemu podobnému snížila.

Tento diskutujíceí je proto OUT.

Věra 30.4.2009 14:56

Re: pane B., která partaj netouží po moci ?

A kdy je volili?Rv

Věra 30.4.2009 14:54

Re: Jo, Bartoni, fajn, že jste vzpomenul ty čistky

Díky ,stejně je nás víc ,nic s tím neudělá ani článek tohoto autora .jsou to výkřiky strachu o koryta at zleva nebo zprava,my se ukážeme jací jsme až po volbách a počkáme si na články všech těchto písálků ,Dnes mi schází neumytý  štěpánek8-o

brabus 30.4.2009 14:19

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

no po tom, co Vy a Vaše generace předvedla v roce 68, se ani nedivím, že syndromem KSČM netrpíte. :-/ Ale chápu, že kšeftování s naftou za masové konzervy s rudou armádou, Vám chybí.:-/

Marat 30.4.2009 14:07

Re: Po přečtení

Kuš !

nerouš 30.4.2009 14:01

Re: dky kluci....

proboha,je možné,že máš alespoň pomocnou školu ?

nerouš 30.4.2009 13:54

dějiny se opakují,jako fraška

On nám to Jyrka zopakuje-Vojta Filip bude tahat harmoniku a Jyrka s tlupou svých věrných oranžugitanů budou tančit kozáčka.Baťuška Putin v Kremlu hradu bude spokojen.Náš lid je nepoučitelný. Přes držťku chce dostávat pořád a pořád a prostě pořád.A tak to dostane i s prémií.Bude veselo v chaloupkách a plakat se bude v palácích.

Kuchl 30.4.2009 13:52

Re: Zkusenost

Je to krize z nadvýroby . Lidi jsou zaplaveni tisíci zbytečnostmi , což vede k degeneraci . Virtuální svět přeje robotizaci a člověk se tak trochu ztrácí ...Politici to jistě nevyřeší ! 

Landys 30.4.2009 13:42

Bartoň děkuje Miloši Zemanovi - a uctivě a pokorně jej oslovuje - pane Zemane !

;-€A děkuje Václavu Havlovi, a vůbec - bude děkovat každému, kdo vystoupí proti ČSSD. Kolikrát poděkoval Zemanovi, když byl tento premiérem ? Nejpopulárnější český politický komentátor (!!!), Bartoň z Česka, předvedl svou další féerii na téma rudé nebezpečí a bolševické kádry. Řekl bych, že usiluje o přijetí do zájmového sdružení modrých pravicových dobrovolníků, které teď hledá ODS. Hledají pravicové talenty každého věku. Bartoň už mnohokrát přesvědčil, že talent má - a hodně veliký ! Takový, že by v tom spolku mohl dělat klidně vedoucího místní buňky. Někde jsem ale také četl, že hranice mezi géniem a debilitou, je velmi úzká - měl by si svého ducha víc hlídat. A ještě bych se rád dověděl, s kým sdílí ODS společnou touhu po moci. Ti asi s nikým cizím - rozdělí si to celé mezi sebe. A nebo žádné touhy nemají, takže otázka je zbytečná. Toto bude asi nejpravděpodobnějí. Potom ale věčná škoda, že nebude kolektivně využit ten individuální duch každého jednoho ctižádostivého, odpovědného a správně uvažujícího modrého individua. Ale stejně bych chtěl ještě zažít situaci, kdy vláda ODS by vznikla hlasy komunistů - zda by to odéesáci odmítli s poukazem, že s bolševiky si rozhodně nezadají. Řekli by asi toto: "Vznikli jsme zákonnou cestou, nemůžeme nikomu zakazovat naši volbu -  důležité je, že se budeme řídit svým programem, který je naším slibem  voličům."  A pan Bartoň a ostatní investigativci budou přitakat - ba,ba, svatá pravda. :-(

Tomáš 30.4.2009 13:35

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

Ubožáku...

ps 30.4.2009 13:33

Re: dky kluci....

TObě je zřejmě líto, že tě stát tak moc neobere na sociálním pojištění aby je  mohl rozfrcat za kdoví co.  Hlady  budeme chcípat tehdy když budou vysoké daně, vysoké deficity rozpočtu a nebudou se dělat reformy, což je směr kterým se ubírá KSČSSD.

Džejpí 30.4.2009 13:27

Re: Zkusenost

Máte na svůj názor bezesporu právo, já s ním ale nesouhlasím. Budou-li se důsledky krize léčit ještě prohlubováním jejích příčin, jen proto, že se politikům nelíbí tyto příčiny pojmenovat a přiznat, pak to jistě krizi neodstraní ale prohloubí. Právě snaha politiků řídit ekonomiku povede ke katastrofě.

Kelner 30.4.2009 13:21

Re: dky kluci....

Budou chcípat nejen komunističtí důchodci. První krok k tomu už ODS udělala návrhem na snížení sociálních daní. A to, že ČSSD tento paskvil akceptovala, svědčí jen o tom, že si tyto strany nemají co vyčítat. Tím v žádném případě nechci propagovat KSČM, protože ti mohou zastávat zásadové názory, protože vědí, že k lizu se tak honem nedostanou. Zkrátka a dobře místo ztrácet čas řečmi o politice, je asi rozumnější kecat o holkách. A o to asi pánům politikům jde.

Kelner 30.4.2009 13:13

Re: Zkusenost

Nejsem vědecký pracovník dokonce ani nečtu Le Mond. Přesto si dovolím vyslovit svůj názor na vznik této krize. Stav je takový, že výrobky existují, ale neexistuje kupní síla u obyvatel, kteří by tyto výrobky mohli a chtěli koupit. Tudíž tato krize podle mě vznikla v důsledku nízkých platů a mezd u zaměstnanců . Tedy jednoznačně v důsledku nenažranosti těch nejbohatších, kteří nejsou schopni a nemají za co své peníze utratit. Dávám plně za pravdu francouzskému prezidentovi, že ekonomika XXI. století nemůže být řízena metodami XX. století. Pokud si tento stav "vládnoucí" neuvědomí, může dojít ke katastrofě.

ps 30.4.2009 13:07

Re: dky kluci....

Ono dost záleží na ODS jestli budete žít. Bez důchdové reformy totiž komunističtí důchodci dřív nebo později začnou chcípat hlady. A nikdo jiný než ODS ji neprosadí, KSČSSD ve svém bezbřehém populismu si s důchodovou reformou špinit ruce nebude.

janoryna 30.4.2009 13:05

pane B., která partaj netouží po moci ?

přece mi tohle nebudete tvrdit o ODS. proč by ji jinak lidi volili ?

gerontusinza 30.4.2009 12:58

Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

a stačí kdyždo hospody chodí jen poučovat a nikoli taky poslouchat.;-) Myslím, že to Klaus Zemanovi vysvětlil.......    prostě ten hoch Topolánků lhal tolik, že z toho bylo na zvracení příliš mnoha lidem , no a o tom to právě věechno  je.... a spolupráce s KSČM....? Jiný strašák a hlavně větší, by tam nebyl? My nebojsové timhle syndromem netrpíme.....;-D

Džejpí 30.4.2009 12:57

Re: Zkusenost

Z toho strach nemám, jako blb už umřít nemůžu. Víc mě mrzí, že ty blby kolem sebe pořád nemůžu pochopit. Ten vámi uváděný citát samozřejmě znám, právě proto mě trápí preference "paroubkovců". Proč ty tragedie musíme prožívat znovu? Proč se z minulosti nedokážeme poučit?

Hrad 30.4.2009 12:56

Re: Bartoni

Yrko, jak vidíš nejezdí. Kdyby jezdil, tak dávno jsi někde jinde, než tady8-o

Džejpí 30.4.2009 12:52

Re: Zkusenost

No tak podívejte se, názor jste vyjevil, znalosti žádné. Že by "hovězí krk"?

Hrad 30.4.2009 12:52

Re: Zkusenost

Nic si z toho nedělej. Snažit se pochopit je v tvém případě výkon shodný se zdoláním Anapurny. A ty se o to pochopení snažiš navíc bez kyslíkového přístroje. Marná snaha. Jeden americký spisovtel kdysi poznamenal: "Kdo nepozná svoji minulost, je odsouzený prožít ji znovu". Tolik k jevu známému pod jménem hospodářská krize. Není nic tragického se jako blb narodit, ale je smutné jako Blboun nejapný umřít.  

Džejpí 30.4.2009 12:47

Re: Zkusenost

Souhlasím s tím, že hypoteční krize v USA sama o sobě, bez dalších vlivů, nemohla v celosvětovou hospodářskou krizi přerůst. Byla ale bezesporu jejím spouštěcím mechanismem a tedy rozhodně nezanedbatelnou příčinou. Také souhlasím s Vaším tvrzením, že mezi příčiny krize je třeba řadit i zásahy státu do ekonomiky formou regulací a dotací. Tragedií do budoucna pak určitě je, že vlády odmítají využít velmi významný a důležitý očistný a ozdravný vliv krize. Snaha o záchranu nerentabilních podniků jejich "zestátněním" je určitě cesta do pekel a v budoucnu s nám velmi vymstí. V neposlední řadě to opět prohlubuje onu smrtelnou psychologii nezdopovědnosti: "Nebojte se důsledků svých činů, když bude nejhůř stát se postará."

3směsi 30.4.2009 12:44

Re: Největším nebezpečím jsou Zelení, ne ČSSD.

Vy kráčíte kupředu levá s KSČ a ČSSD , díváte se dopředu - vstříc dluhům pro Vaše děti? Ty Vám pěkně poděkují, propapáte jim vše, budete pomáhat  líným a okrádat pracovité, to je  tedy budoucnost.