5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fišta 30.4.2009 16:18

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

Topolánek o nich MLUVIL, D.Rath noc dlouhých nožů prostě REALIZOVAL. To ale jen tak na okraj.

Herakleitos 30.4.2009 18:13

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

Fišto Pišto a co Bendl, to ti nic neříká?

I-Worm 30.4.2009 22:26

Re: Inu Bartoni, i mistr tesař se uřízne......

náhodou, Topolánek jako jedinej politik řekl pravdu, že totiž předvolební sliby ODS vůbec nepovažoval za reaálné, a že kdyby lidé věděli, co budou ve skutečnosti dělat, nikdo by je nevolil! Kdo jinej z politiků tohleto dokázal? Vždyt to platí o všech!

Slávek-Valašsko 30.4.2009 12:43

dky kluci....

Jsem rád ,že  do nás každodenně kopete,to je důkaz že žijem a žít budem i bez toho,že budeme  posluhovat ČSSD.Máme vlastní program ,cíle a přístupy k  jejich naplnění.Možná že nás zakážou, aby nás dostali do kouta. Máme svou čest i svědomí. Duch  myšlenek Manifestu určitě přežije, když už přežil i " tisiciletého Dolfiho". Myšlenky Marxe   ty ze světa nesejdou.I když by  to  současní vládci a jejich přisluhovači  uvítali a jistě proto udělají hodně...... A pražští  antikomunističtí novináři  jen tak dále proklínejte nás,,čtenář není hovado a přemýšlí ........

ps 30.4.2009 13:07

Re: dky kluci....

Ono dost záleží na ODS jestli budete žít. Bez důchdové reformy totiž komunističtí důchodci dřív nebo později začnou chcípat hlady. A nikdo jiný než ODS ji neprosadí, KSČSSD ve svém bezbřehém populismu si s důchodovou reformou špinit ruce nebude.

Kelner 30.4.2009 13:21

Re: dky kluci....

Budou chcípat nejen komunističtí důchodci. První krok k tomu už ODS udělala návrhem na snížení sociálních daní. A to, že ČSSD tento paskvil akceptovala, svědčí jen o tom, že si tyto strany nemají co vyčítat. Tím v žádném případě nechci propagovat KSČM, protože ti mohou zastávat zásadové názory, protože vědí, že k lizu se tak honem nedostanou. Zkrátka a dobře místo ztrácet čas řečmi o politice, je asi rozumnější kecat o holkách. A o to asi pánům politikům jde.

ps 30.4.2009 13:33

Re: dky kluci....

TObě je zřejmě líto, že tě stát tak moc neobere na sociálním pojištění aby je  mohl rozfrcat za kdoví co.  Hlady  budeme chcípat tehdy když budou vysoké daně, vysoké deficity rozpočtu a nebudou se dělat reformy, což je směr kterým se ubírá KSČSSD.

Ryba 30.4.2009 14:58

Re: dky kluci....

No to je geniální nápad.  Ale jak to uděláte, aby pochcípali jen komunističtí důchodci a ti druzí aby přežili?  Že by zase plynové komory a krematoriá pro nepohodlné???

Občané bacha, velkýho bacha.

A ačkoliv neříkám tak ani tak, pochybuji, že by se ODS k něčemu podobnému snížila.

Tento diskutujíceí je proto OUT.

Hrad 30.4.2009 15:42

Re: dky kluci....

Snížila, nesnížila..... Udělala! Hádej kdo bude český Pinochet? A který stadion česká pravice využije? Bazaly, aby to moc nestálo. Kupčíci pamatují i na tuto skutečnost. Vydělat, ja pro ně až na prvním místě.   

ps 30.4.2009 16:44

Re: dky kluci....

Vám zřejmě dělá problém pochopit čtený text.

Co jak já (nebo ODS) udělám? Je to jen varování, co hrozí v případě dalších odkladů důchodové reformy a samozřejmě chcípat budou i důchodci nekomunističtí. Ovšem vzhledem k tomu, že ksčm má největší voličskou základnu právě mezi důchodci tak ji tato skutečnost postihne nejvíc. Domníval jsem se, že je to podáno dostatečně polopaticky, zřejmě jsem se mýlil.

nerouš 30.4.2009 14:01

Re: dky kluci....

proboha,je možné,že máš alespoň pomocnou školu ?

R.J. 30.4.2009 15:09

Re: dky kluci....

Slávku, Ty pacholku, tak Ty jsi zapíral svou rodnou stranu ? Ještě nedávno jsi se vydával za nekomunistu, tedy to jsi pohnojil, stihne Tě stranický trest, Rudlova houpačka, s odrodilci se strana nemaže, jak známo. Teď to již angažovaností nenapravíš, máš utrum, funkcičku a prebendičku dostanou jiní, co se za svojí rudou knížku nestyděli.Již jsi jen orgán, stranický je škrtnut. A koukej vrátit uniformu LM, i s rádiovkou, nejseš jí hoden, popírači a zapírači, to si od Tebe strana nezasloužila.Za všechno to dobro.

 Jedině, že prokážeš, že Tě Falmr poslal vetřít se mezi pravičáky, ovšem to se ti také nepovedlo, takže zase stranický trest, jéžíšmarjá, lenin skákavá, jseš navěky ztracen a z lůna strany zapuzen. A takový si byl orgán, teda to jseš furt, ovšem již né stranický. Pozdě se v prsa dělnická a pokroková biješ, marně vzýváš Marxe, strana Tě již nechce, jedině Paroubkovi můžeš dělat ocas, hezky se vrtět, na písknutí. Máš to blbé, je mě Tě líto, a takový nadějný soudruh jsi byl. A koukej vrátit uniformu LM, i s rádiovkou, nejseš jí hoden.

Jiřík 30.4.2009 16:27

Re: dky kluci....

Na Tobě je to přemýšlení fakt vidět,snažíš se moc,ale vypotil jsi ptákovinu.Na ODS je to dobrý,tam můžeš dělat stranického filosofa,odhodlání máš jak svazák z 50let,tak bojuj(jen nevím kdo by vás chtěl zakázat,už jste jen k smíchu)

xxxxKubeš 30.4.2009 12:25

Bartoň

děkuje Zemanovi, já děkuji za úvahy Janu Bartoňovi. R^

Milena 30.4.2009 11:54

Po přečtení

článku musím konstatovat,že Bartoň je hlupák na entou.To snad ani není možné,že někdo může takového ""novináře "" zaměstnat.

Marat 30.4.2009 14:07

Re: Po přečtení

Kuš !

hafusak2 30.4.2009 11:48

Strašák do zelí

dnes možná nažene více strachu než to věčné vyhrožování komunistickým nebezpečím. Dávat rovnítko mezi ČSSD a KSČM je taková hloupost, jaká tu už dlouho nebyla. Ale účel světí prostředky a každá špatnost dobrá, jen když udrží ODS u koryta.Už si proboha vymyslete nové strašidlo.

jirka.s. 30.4.2009 11:50

Re: Strašák do zelí

Nač, husáku, vymýšlet ???;-D Tohle ti nestačí : http://hledamte_najdute.bloguje.cz/img/akce/jirina.jpg

Hrad 30.4.2009 12:17

Re: Strašák do zelí

"Bača, odkiaľ máš tu novú baranicu", ptali se Žbirky když v Čiernom Balogu vstoupil večer do krčmy. "Od Ruského partizána" odpověděl Žbirka. "Boha bača zožeň aj nám" žadonili chlapi. "Šak si zastrelte", radil jim Žbirka. Yrko, ty tvé myšlenky jsou jako ta ruská baranice na hlavě Žbirky, pardon v tvé mozkovně. Aspoň z venku to tak vypadá. Uvnitř je to jistě kyberprostor!!! jak neustále dáváš skromně najevo.     

kmotrdrobek 30.4.2009 11:54

Re: Strašák do zelí

A nebo tohle:http://politikmann.webgarden.cz>-!!!!

Minutus 30.4.2009 10:58

Ach jo!

Snad to autorovi tady nikdo nežere? Každá politická strana touží po moci, respektive její věrchuška.

KK 30.4.2009 11:15

Re: Ach jo!

Ale nespojí se kvůli moci s každým. Autor říká, že uvedené strany POJÍ touha po moci. Opět problém s porozuměním čtenému textu.

nup 30.4.2009 10:48

Jo, Bartoni, fajn, že jste vzpomenul ty čistky

Třeba takové Íčko ve vládě bez důvěry, to byly panečku čistky... Nemáte o tom nějaký rozhořčený článeček o nebezpečí pro demokracii? (Mimochodem, tomuhle strašení, opakovanému před každými volbami v posledních 11 letech, lze těžko rozumět jinak, než že slovem "demokracie" nahrazujete výraz "naše koryta". Znělo by to mnohem věrohodněji, co říkáte: "ČSSD je největším nebezpečím pro naše koryta.")

Věra 30.4.2009 14:54

Re: Jo, Bartoni, fajn, že jste vzpomenul ty čistky

Díky ,stejně je nás víc ,nic s tím neudělá ani článek tohoto autora .jsou to výkřiky strachu o koryta at zleva nebo zprava,my se ukážeme jací jsme až po volbách a počkáme si na články všech těchto písálků ,Dnes mi schází neumytý  štěpánek8-o

Sára 30.4.2009 9:50

Zeman má jasno

Jsem ráda, že autor ocenil slova Miloše Zemana. On byl a je stále jeden z mála státníků, kterému šlo opravdu o naši zemi. Proto jsem moc ráda, že řekl, kterou stranu bude v nadcházejících volbách volit jako alternativu stávajících stran. Je to SDŽ - Strana důstojného života č. 14 vybral si jí i proto, že se snaží rozšiřovat práva voličů nestraníků

jackie 30.4.2009 9:59

Re: Zeman má jasno

 Řečeno sportovní terminologií, ČSSD se stává béčkem KSČ

kmotrdrobek 30.4.2009 11:52

Re: Zeman má jasno

obráceně>-!!!!

Martin 30.4.2009 9:45

souhlasím.

Souhlasím. Ale nadpis mi přijde vtipný. Pane Bartoni, znáte nějako politickou stranu bez touhy po moci? Já bych vlastně ani nechtěl volit stranu, která nechce něco prosazovat - a k prosazování čehokoliv potřebujete mít moc. Takže bych řekl, že touha po moci spojuje všechny strany na světě. :)

Džejpí 30.4.2009 9:38

Prožíváme dějinnou událost.

Jako malý kluk jsem nemohl pochopit, jak si v Německu mohli lidi dobrovolně a téměř svobodně zvolit Hitlera a jeho partu. Jako dospívající jsem nemohl pochopit, jak si u nás v roce 1946 mohli lidi dobrovolně a téměř svobodně zvolit Gottwalda a jeho partu. později jsem nemohl pochopit, jakm si lidi na Slovensku mohli dobrovolně a svobodně zvolit Mečiara a jeho partu. Teď si mohu hlavu ukroutit nad tím, že si u nás lidi zvolí Paroubka a jeho partu. Osobně žádného takového idiota, který takto volí neznám (jsem z Prahy), tím hůře se mi to chápe.

viktor čistič 30.4.2009 9:51

Re: Prožíváme dějinnou událost.

teda džejpí, vy jste hotový intelektuální tryskáč, a to už od časného mládí. už jako malý kluk jste projevil tyto kvality při úvahách, jak si v Německu mohli zvolit Hitlera a jeho partu. já jsem jako malý kluk uvažoval o něčem úplně jiném, pokud si matně vzpomínám. ale halt džejpí je džejpí a ten měl už od narození pod čepicí víc než Kléma;-D