8.5.2024 | Den vítězství


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Míša 10.2.2010 16:35

Topolánek kontra Paroubek

Štve mě, že se neustále říká, že jsou ti da stejní, obrovský humbuk byl kolem Topolánkovy dovolené, zcela se zapomnělo na Paroubkovu asvatbu, na jeho Kočkiády, naschůze v nevěstincích ap. Není to náhodou nespravedlivé, nebojí se náhodou média rudého Dona Číči?

Nadšená modrá volička 7.2.2010 18:49

Přátelé hlasujet pro Olympiádu, z té mají sosani strach!!! Tam by teprve bylo vidět, že Opencard nebyl žádný tunel!!!

A, když tak už jsme ho zazdili...

Herakleitos 7.2.2010 18:53

Re: Přátelé hlasujet pro Olympiádu, z té mají sosani strach!!! Tam by teprve bylo vidět, že Opencard nebyl žádný tunel!!!

Dnes nám to všem Bém vysvětlil. Staví 30tipatrový dům a jsou teprve v 10 poschodí. Teď je to teprve jasné.

Ing Opencard 7.2.2010 18:19

Přeju si vítězsví ODS, aby byla v Praze Olympiáda!!!

milan 7.2.2010 18:37

Re: Přeju si vítězsví ODS, aby byla v Praze Olympiáda!!!

nech se vyšetřit,než to bude horší.

Pamětník 2 7.2.2010 18:12

ČSSD=ODS?Ale kdeže!

Současný volební systém je opravdu jen vodou na mlýn politických stran.Ty si předem určují,kdo bude zvolen a volič svou práci  odvede tím,že zvolí stranu.Pro voliče to zamená to,že vlastně osobnosti na kandidátce neovlivní.Tak se po volbách setkáme až na malé vyjímky se všemi těmi,které si dál v politice nepřejeme.Vyjímkou je TOP 9,která"nastupuje" do voleb s novými lidmi,kteří se ztratili z nějakých důvodů z jiných stran.Takže také nic nového.Bohužel při volbách se nedá spolehnout ani na mladé politiky,protože v řadě případů ukazují,jak rychle se dokázali adaptovat na své vzory.Někdy mám dojem,že snahou politiků je to,aby postavili do voleb co nejvíce stran a tak si upevili moc.Je jasné,že malé strany mají nulovou naději dostat se mezi vyvolené.

Ing Opencard 7.2.2010 13:04

ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

dhimmi 7.2.2010 13:08

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Ale no tak,Téčko je přece spojenec jeho veličenstva Bachora I. a jeho party.

Herakleitos 7.2.2010 18:55

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Tlustý je tvůrce Modré šance.

jirka.s. 7.2.2010 14:51

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Hehehehehe, ňoumen- topolánkovo dědoušek yngenýrem! No, větší prča tu už dlouho nebyla!!!!!

Landys 7.2.2010 16:07

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Člověče, já jsem myslel, že už jsi dávno za zenitem (své tuposti), ale kde - tvé možnosti jsou prostě nevyčerpatelné ! Ty jsi jasná ukázky případu, kdy lidské možnosti jsou nekonečné. Asi to bude tím, že modrobolševici mají od přirození vysoké íkvé. Prostě a jasně řečeno - jsi íkváč k pohledání !!!

dhimmi 7.2.2010 17:33

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Rudobolševici se zase naopak poznají podle mimořádně nízké inteligence a taky podle patogicky vypěstované závisti,kterou ovšem halí do vznešených hesel o sociální spravedlnosti či o boji proti modrým tunelářům.

dhimmi 7.2.2010 17:34

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

patologicky:o)

Budař 7.2.2010 17:49

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Landys, milicionářská trubko, kdo jsou to ti modrobolševici, já je neznám a jaký jsi bolševik ty ? Jinak pravda je, že ti co přilnuli k modré barvě, měli vysoké IQ a inteligenci, na rozdíl od tebe.

Budař 7.2.2010 17:53

Re: ODS v čele s Topolánkem, Bémem, Tlustým zvítězí...stačí jen oprášit Modrou šanci a Pavlu Topolánkovou!!!

Ingemark Opencard nastoupil na odpolední. Máme se na co těšit. Kolik dnes knedlíku vyměníš nicků ? Prozraď  to, ať na to zbytečně nereagujem.

janhruby 7.2.2010 12:58

věci veřejné

dhimmi 7.2.2010 12:55

Tak nám manželka toho

tlustoprda z RaJe zase předvedla,že umí lhát stejně,jako její choť.V rozhovoru na iDnes tvrdí,že ty mladé házeče vajec prý vedli odéésáci,který prý ty mladé na sexybachora a jeho tlupu poštvali a ještě jim ty vejce rozdávali.Je vidět,že tato zlatokopka nepochopila jednu věc,většina mladých toho hnusáka nenávidí ne proto,že jim to modráci nařídili,ale  kvůli tomu,že je nechal ten bachratý hajzl zmlátit na louce do krve jen proto,aby se před svými vypatlanými fanoušky předvedl,jak umí udělat "pořádek".A tohle hovado chce být jednou prezidentem ČR.Fuj,hnus...

Herakleitos 7.2.2010 13:07

Re: Tak nám manželka toho

Tak tomu věříte tak akorát vy, Langer a Tupolánek! A na té cizí louce je měli zastřelit ! Soukromé vlastnictví je nedotknutelné. Být to v emerice, tak by jim ukázali !

dhimmi 7.2.2010 13:11

Re: Tak nám manželka toho

Já tvrdím pořád dokola,že fandit Rokovi může jen kretén.A vrátný s malým mozkem a velkým psem- Herakleitos-je toho názorným příkladem.

j 7.2.2010 13:14

Re: Tak nám manželka toho

cesty jsou veřejné a na louku co je nepustili, byla pronajatá pro jejich účel, tak nevím co tady kecáš

jirka.s. 7.2.2010 14:49

Re: Tak nám manželka toho

Tak co, hameráku, grófe von Blucina City, už sis vodmakal těch 150 veřejnoprávních hodin, že už máš čas tady zase vopruzovat??? Pro příště tu argentinskou dogu raději nepouštěj z boudy!

Rad 7.2.2010 21:08

Re: Tak nám manželka toho

tomu věřím i já. klidně bych se i vsadil.

Fací 7.2.2010 12:15

Kedy bude dobre

Stara cigana povídá Ferovi.  Hele ty Fero, zajeď za tým prezidentom a optaj sa ho, kedy bude dobre. A tak sa Fero vypravil na Hrad za tým prezidrentom a pýtal sa ho, kedy bude dobre. A prezident mu odpověděl takto.. No jak bych Ti to vysvětlil. Podívej se tady dolů na nádvoří z okna. Vidíš, jak tam stojí ta auta. To první velké auto je moje auto, to druhé menší auto je mojí první dámy a ta další auta jsou našich dětí. Až budeš mít vlastní auto  a bude stát vedle těch našich aut, tak bude dobře. Rozumíš tomu dobře  Fero?.

A tak se vrátil starý cigaň domou a Mara sa ho pýtala , jak jsi pochodil u toho pána prezidenta. Nu pochodil, pochodil, ale ako bych ty to vysvetlil. Pozri sa tutaj do síňky. Vidíš tam ty moje velké gumouky, to sú moje gumouky, a ty menšé, to sú tvoje gumouky a ty dalšé, to sú gumouky našich dětí. No vtedy, až vedle těch naších gumovek budú stá't prezidentové gumouky, tak bude dobre. Rozumela si mi dobre, Mara.  

janhruby 7.2.2010 12:53

Re: Kedy bude dobre

Já jen stále znova obdivuji vtipnost lidí a z toho všeho srabu je vidět,že ještě není nejhůř...

jirka.s. 7.2.2010 14:55

Re: Kedy bude dobre

Hmmm, tož za tenhleten fór, ovšem s protagonistou husákem, mě soudruh major bříza napsal před 40 lety hodně tlustou černou čárku!!!

Landys 7.2.2010 9:43

Konečně se ukázalo, jak se věci doopravdy mají !

Na Štrbském Plese se sešli nejbohatší a nejúspěšnější lidé ze Slovenska a Česka. Za nás je tam jen Paroubkův kamarád Kočka (aspoň nikoho jiného jsem v našich médiích vyfoceného neviděl) ! Já jsem to ale vždycky tvrdil, že jen levičáci jsou pracovití a schopní a pravičáci se na nich jen přiživují a špekulují, jak stát co nejvíc okrást na daních. Aspoň teď vím, jak to ve skutečnosti doopravdy je. Do teď jsem si totiž také naivně myslel, že levičáci musí vegetovat  jen jako bezdomovci, maximálně jako pomocní dělníci v marketech (s pracovní dobou 12 hodin denně za minimální mzdu - pochopitelně) ! A oni nám tu budoucnost nakonec prožírají ti pravičáci. To se jim musí tvrdě zatrhnout !!!

I-Worm 7.2.2010 9:58

"Pro nás živnostníky žádná politika neplatí..."

říkával hostinský Palivec. A platí to i dnes. Kdyby měl Topolánek šanci se skutečně udržet, hodil by Kočka Paroubka přes palubu, a držel by se Topolánka. Nanejvýš by Paroubkovi řekl: "Osobně proti tobě nic nemám, je to obchodní věc".

ps 7.2.2010 11:41

Re: "Pro nás živnostníky žádná politika neplatí..."

Právě proto, že je to obchodní věc tak se kočka paroubka tak drží. Kšefty s politikama jsou ty nejvýnosnější. A paroubek bude kšeftovat s každým, gangster, mafíán, pasák všechno jedno.

ps 7.2.2010 11:39

Re: Konečně se ukázalo, jak se věci doopravdy mají !

To se neboj, o to se už parobek postará. Ten tvrdě zatrhne všechno všem a pak teprve bude ukazovat, že on na to má zatímco normální člověk ne jelikož mu 80 % příjmu sebere finančák.

Kirken 7.2.2010 9:31

Drobná logická chyba autora.

Bere volební sliby jako povolební realitu. To je ovšem nesmysl. Paroubek je schopen otočit z hodiny na hodinu, to už prokázal mockrát. A Topolánek? Vzpomene si ještě někdo, co všechno sliboval před volbami 2006? A které z těch slibů se pak po volbách alespoň pokusil zrealizovat? A co jeho obrátka ve věci Lisabonské smlouvy? Co se týče důvěryhodnosti, jsou na tom s Paroubkem úplně nastejno.