29.5.2024 | Svátek má Maxmilián, Maxim


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
BERAN 6.2.2010 8:00

Děkuji za agitku

Rozdíl v předvolebních slibech ČSSD a ODS je nepochybně zřetelný. Problémem ODS je ale stav plnění svých předvolebních slibů po volbách. OPAKOVANĚ JE NEPLNÍ! Na celostátní úrovni se může vymlouvat na koaliční partnery. V Praze dokázala (absolutní většina), že jde jen o výmluvu. Stejně jako ten stokrát omýlaný podvod s propadlými hlasy.

Kdo má chuť dělat ze sebe opakovaně hlupáka, ať se tváří, že se nic neděje a klidně volí "pravicovou" ODS. Kdo si ale přeje, aby se v té straně poměry zlepšili, těžko může dát svým hlasem za pravdu takovému Jančíkovi či Bendovi.

Je příchod nových stran a nových lidí do politiky dává naději, nikoli jistotu, že se věci změní.

 

js 6.2.2010 7:42

Pokud mám volit menší zlo,

tak budu raději volit proevropskou a prozápadní ČSSD (za vlád ČSSD vstoupilo Česko do NATO i EU), než ODS plnou zlodějů a šíbrů (Řebíček, Oulický, A. Novák,...), falešných vysokoškoláků (Jančík, Řápková, Langmajer, Benda, Kužel,...), ruských poskoků (Oberfalzer, Topfer a parta kolem nich). Koneckonců, i toho Putinova pacholka Klause dosadila na Hrad ODS společně se s. Šloufem.

Fiter 6.2.2010 8:01

Re: Pokud mám volit menší zlo,

To jste napsal špatně o tom menším zlu.Měl jste správně napsat:protože jsem blbej a línej,tak volím ČSSD.

Free1 6.2.2010 8:03

Re: Pokud mám volit menší zlo,

 Jestli si myslíš, že lepší je parta, která má v programu okrádat pracovité a snaživé  lidi a z toho co nakrade korumpovat flákače a sociální parazity, tak je klidně vol.

js 6.2.2010 8:44

Re: Pokud mám volit menší zlo,

Mne na daních za celou mou kariéru nejvíce okrádal Klaus (41%), po jeho pádu po korupční aféře v roce 1997 se situace pořád jen zlepšovala. A Klaus byl odeesák.

Petr1 6.2.2010 8:11

Re: Pokud mám volit menší zlo,

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB........................

jirka.s. 6.2.2010 10:49

Re: Pokud mám volit menší zlo,

Moc se mi líbí ta tvá zmínka o ruských poskocích: http://media.novinky.cz/749/117498-original-097ae.jpg

emersonskej - bez registrace 6.2.2010 11:02

Re: Pokud mám volit menší zlo,

Zrovna nad tím taky uvažuju - proč by měl být tím poskokem zrovna Topfer ???

jonatan 6.2.2010 7:14

Hledejme nové politiky,

alespoň na dobu, než se ve funkcích zabydlí. Ano. Než se zabydlí. Jenomže, o čem to svědčí? Že jako národ stojíme za ho*no a jsme banda proradných hýzlů! Jak se říká, dej volovi funkci a se zlou se ti odmění.

cechoamik 6.2.2010 2:40

nebude na investice beee beee beee

Ty dve procenta nebudou na investice bee bee bee...hlavne na stomilionove odmeny spolecnikum,hrady na ostrovech a podnikatelke baroko se strilnami v kazdem rohu a trimetrovou zdi se oddelit od socek co makaji ve fabrice.

pata 6.2.2010 4:08

Re: nebude na investice beee beee beee

Moc to bolí když se tak často praštíš do hlavy?

badaxe 6.2.2010 9:04

Re: nebude na investice beee beee beee

milý voliči ČSSD (to je nadávka horší než milývole) asi si ve své omezené hlouposti neuvědomuješ to, že na ty hradya další požitky si ti chytřejší než ty (je jich kolem tebe asi opravdu hodně) peníze najdou, co ale nebude, to celke poznáš sám, tedy místa kde se nemusí moc makat a kde nejspíše sedíš ty a brbláš si s cigárkem nad belskem o těch lumpech co je s nima třeba zatočit. Klidně si vol sve socany socko, dopadne to nakonec na tebe. A právě tvoji miláčci jako Paroubek, Gross nebo Buzková jsou vzory toho jak žít skrovně a střídmě. No jen jim dej svůj hlas jestli se dokážeš urvat od piva a TV, máš to těžký, volby jsou v pátek a sobotu, navíc v létě, to bys musel lecos obětovat, viď třeba by tě ani po šesti pivech nechtěli pustit k volbám :-)

P 6.2.2010 2:14

Cesta ke slušnosti existuje

stačilo by, aby poslanecký mandát byl omezen na dvě volební období. Dosavadní systém vytváří zájmové skupiny, které jsou již nezdravě dlouho u moci. To usnadňuje vybudovat systém vzájemných vztahů, které nemusí být v zájmu společnosti. Nemusíme mluvit přímo o mafii, ale určitě je takový systém rizikový z hlediska korupce.

ann48 6.2.2010 0:56

Vážený pane, máte pravdu

Autor článku má naprostou pravdu. V žádném případě není jedno, která z velkých stran vyhraje ve volbách. To jen média a kandidáti malých, nebo nových stran mlží, aby na ně zbylo více hlasů voličů. Jestli se pravice nedomluví na nějakém přijatelném postupu v předvolební kampani /třeba, že více menších nových subjektů půjde společně/, nebo že se pravicové strany budou vymezovat vůči levicovým stranám, nikoli ODS, tak vyhraje levice a teprve potom všichni uvidíme, jak nezodpovědně vůči našim dětem a jejich budoucnosti jsme se zachovali. Proto všichni važte slova a jednejte uvážlivě.

Jirka 6.2.2010 1:20

Re: Vážený pane, máte pravdu

I vy máte pravdu,ale 30korunovým voličům to nevysvětlíte.

Brabec 6.2.2010 6:24

Re: Vážený pane, máte pravdu

Nebudu volit ODS ani ČSSD. A kašlu na ty řeči- že můj hlas propadne. Je třeba už konečně vyhodit ty, co z toho mají jenom živnost. A´t se jdu živit jinak. Já volím Bobošíkovou !

Petr1 6.2.2010 6:59

Re: Vážený pane, máte pravdu

Mě jen překvapilo, že nekandiduje za komunisty. V těch červených šatečkách a třešinkách při volbě prezidenta ji to fakt slušelo. Jo a její starej s Volfovou ji možná budou dělat asistenty. Paráda.

ordoš 6.2.2010 7:46

Re: Vážený pane, máte pravdu

Tak si ztratil paměť.Ta ambiciozní ,ctižádostivá soudružka se cpe až poezřele všude.Jak ji velí touha pomáhat ,jak říká obyčejným lidem.Pekně děkuji její pomoc tedy nechci.Specielně jí sleduji v politice,tudíž pro mně ten ,kdo jí chce volit ztratil pamět,nebo čte jen Blesk.Abych nezapomněl ještě bych do balíčku přidal všeobjímající dobromyslnou paní Volfovou.Upřímnou soustrast tomu kdo je bude volit.

matů 6.2.2010 16:16

Re: Vážený pane, máte pravdu

cicero.jan 6.2.2010 0:26

Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

první byl vůdce tisícileté říše, moc dlouho mu to nevydrželo. Za tu dobu jsem zjistil, že slovo vůdce se skloňuje jako vůdec podle vzoru blbec. Nerad bych zažil na sklonku života aby mě otravoval poslední oranžový vůdec i když ve srovnání s tím prvním je jen vyčpělý osel.

Jirka 6.2.2010 0:43

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Bohužel vše nasvědčuje tomu,že se stím budete muset smířit.Nás,co jsme proti,je málo.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 6.2.2010 3:09

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

No ted jsme uz nejmene 3.

exulant 6.2.2010 3:57

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Ctyri. A volit budu.

matů 6.2.2010 10:32

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Už jste na to přišel?  Prozatím je vás málo,snad vás bude do května víc.

karlos 6.2.2010 5:43

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

A už je nás pět.Doufám,že se najdou další myslicí lidé,kteří nebudou volit toho oranžového šibala.

Petr 6.2.2010 5:54

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Copak o to, tady se nás najde víc, já se hlásím jako šestý, ale bohužel jsme na pravicovém serveru, v celém státě budou ta čísla úplně jiná! Bohužel! :-((((

Petr1 6.2.2010 5:59

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

A už je nás šest. Nechci vládu třicetikorunových socanů splečně s komunistickými zločinci v čele s agentem StB Filipem!

Petr1 6.2.2010 6:00

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Tak  7.

volič 6.2.2010 6:08

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Taky se přidávám 8

Letowitz 6.2.2010 7:16

Re: Za svůj život už jsem zažil poměrně dost vůdců.

Přidávám se. 9.