26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Forstmeister 21.12.2009 9:55

Re: Student Agency

Ono by se dalo, kdyby se chtělo. Jenomže kapsy politiků, i na regionální úrovni, jsou hluboké. Cizí lasici si do svého kurníku nepustíme, co by nám řekla lasice vlastní, že?

jirka.s. 21.12.2009 11:32

Re: Student Agency

A co říkáte, pane Forstmeister, na parchanty z Magnalinku??? :-/

AAA 21.12.2009 10:05

Re: Student Agency

Inu na trat do Marianskych Lazni bylo totiz krajem vypsano ... ano ... VYBEROVE RIZENI !!!!

Jeste ovsem v dobach danvo pred Jancurovym zajmem o zeleznici. 

Linka do Kraslic, tam zacal Viamont jezdit kdyz tam CD zrusily osobni dopravu zcela (to je takove to vyzobavani rozinek, ze)

hanq bukowsky 21.12.2009 3:17

Jančura tě přesvědčil?

Přesvědčování novinářů je dnes docela laciné.

Mintál 21.12.2009 6:05

Re: Jančura tě přesvědčil?

A proč ne? Tebe a tobě podobné zase přesvědčují rudooranžoví bolševici, tak co? Holt, každý jsme jiný. někdo má rád holky, jiný vdolky. Někdo miluje přepich a pohodlí, jinému stačí zemljanka nebo žebřiňák!;-D

Hubený 21.12.2009 6:50

Re: Jančura tě přesvědčil?

Aby si se nepropÍch blahem v tom pohodlí,omezenče.Na Jánském ......;-D tě pravopis nenaučili ???;-(

liberal shark 21.12.2009 8:29

Re: Jančura tě přesvědčil?

Soudruzi soudruzi, už váš velký prorok hrabě Karl Marx vás učil, že realitě se nedá odporovat ;-D. A takhle se mu odvděčujete ? Za trest každý opíšete Das Kapital 100x ! A v originále. ;-D

Hubený 21.12.2009 9:04

Re: Jančura tě přesvědčil?

Teď jsi mě to ale dal ....kaji se a zalezu 100 metrů pod zem.....jsi prostě néééééjlepší ;-D

Novák 21.12.2009 0:30

Jančura a vlaky

Mám dojem, že kdyby pan Jančura i uspěl, že bychom se dočkali maximálně toho, že by si někde pronajal rychlíkovou soupravu, ale doprava třeba na "Tišnovce", ta by byla určitě mimo jeho zájem. Takže kraje, si myslím, vědí dobře, co dělají, alespoň v tomto případě.

... 21.12.2009 0:35

Re: Jančura a vlaky

Nechte si svoji dojmologii pro sebe. Jančura měl zájem o poskytování komplexních služeb pro dálkové i regionální tratě a jsem si jistý, že by to zvládl stokrát lépe a o polovinu levněji než ten socialistický moloch. Ostatně, zvládl by to nejspíš každý.

www racek 21.12.2009 0:40

Re: Jančura a vlaky

janšula vyhrát nemohl a ani nechtěl. konec konců, provozovat vlaky je asi o 10 rádů výš než autobusové piráty se student agency (vlastní zkušenost...). vlaky by mu stejně nikdo nepronajal, nemá potřebnou hotovost ani záruky ani pojištění. sehnat a vycvičit vlakový personál, utopie. založit dispečink a obrovskou servisní a opravárenskou organizaci ... fakt tomu někdo věří?

kdepak, je to jen geniální marketingový tah. nic víc. a spousty lidí tomu uvěřila.

jinak proti jeho podnikání nic nemám. jezdí jen lukrativní dalkové tratě a ty zatím vynáší. třeba taky bude jednou jezdit do horní dolní.

Slava 21.12.2009 0:43

Re: Jančura a vlaky

O komplexních službách Jančura nikdy nemluvil, hovořil naopak o vybraných tratích.;-D

jirka.s. 21.12.2009 2:09

Re: Jančura a vlaky

Správně, blbečku, tratě byly vybrány, ale malinko ti uniklo, kým:  

"S tím však ředitel společnosti RegioJet Radim Jančura nesouhlasí. "Kraj nás vyzval, abychom na vybrané tratě vypracovali nabídku a můžeme to doložit. Kdyby kraj vypsal výběrové řízení na kompletní železniční dopravu, přihlásili bychom se do něj," ohrazuje se. http://209.85.135.132/search?q=cache:VGBO0HLJLdoJ:zpravy.idnes.cz/kraj-uzavrel-smlouvu-s-ceskymi-drahami-jancura-se-chce-soudit-puq-/brno.asp%3Fc%3DA091201_194422_brno_krc+jan%C4%8Dura+vybran%C3%A9+trat%C4%9B&cd=1&hl=cs&ct=clnk&gl=cz

Slava 21.12.2009 2:33

Re: Jančura a vlaky

Vy umíte jen urážet. Ve vašem odkazu je uvedeno "Společnost RegioJet nabídla pouze přepravu na vybraných tratích". Klidně ye sebe dál dělejte vola, ale s takovými cyanotickými blby jako vy nemá smysl diskutovat. 

jirka.s. 21.12.2009 10:53

Re: Asi takhle sosácký demagogu "slavo" !

Zkus si ten odkaz přečíst ještě jednou celý a použít své ganglium na jednotlivé souvislosti:

"Společnost RegioJet nabídla pouze přepravu na vybraných tratích," obhajuje postup vedení Hašek. (Tvrdí soudruh hašek)

S tím však ředitel společnosti RegioJet Radim Jančura nesouhlasí. "Kraj nás vyzval, abychom na vybrané tratě vypracovali nabídku a můžeme to doložit. Kdyby kraj vypsal výběrové řízení na kompletní železniční dopravu, přihlásili bychom se do něj," ohrazuje se.

Pokud jsi toto schopen pochopit, mohl bys mi laskavě sdělit, kdože to vlastně ty VYBRANÉ  TRATĚ vybíral ??? ;-(

Oponent 21.12.2009 5:46

Re: Jančura a vlaky

Tak třeba v Jihomoravském kraji zdárně funguje Integrovaný ystém dopravy, který zahrnuje přepravu na všech regionálních tratích, propojenou s brněnskou MHD. A jak by toto Jančura řešil? Nehledě na to, že provoz železnice vyžaduje i správu a údržbu tratí, speciálně vyškolený personál ve vlacích a ve stanicích atd. - a jak by toto Jančura všechno hned zajistil? Přineslo by Jančurovo snad cestujícím nějaké zlepšení či nějaké výhody? Logicky: ani náhodou! ... Prostě mi vychází jediné: Jančura se chtěl zviditelnit a předvolebně ostouzet ČSSD!

lookas 21.12.2009 5:59

Re: Jančura a vlaky

No, nejdriv si o tom neco zjistete, potom piste, at nevypadate jako uplny idiot ...

Spravu a udrzbu trati by Jancura urcite nedelal, stejne jako to nedelaji ceske drahy.

"Specialne vyskoleny personal ve vlacich a ve stanicich" - to myslite jako co? Krome strojvudcu a par dispeceru zadne "specialni skoleni" potreba neni. 

Zkuste se zeptat, jake vyhody prinese cestujicim a danovym poplatnikum dalsi prodluzovani monopolu zaludova molocha ...

mu1 21.12.2009 9:42

Re: předvánoční příběh o CD

Jako s udělání jsem narychlo včera musel do Prahy.Zainvestoval jsem do 1. třídy, at se pěkně svezu.Rychlík C.Budějovice - Praha měl celý jeden vagon prvé třídy, seděl jsem tam sám Vagon topil, od oken netáhlo Okna byla utěsněna specielním tmelem ČD. Zafoukaný snih se proměnil v led a dokonale těsnil. Venkovní mráz nedovolil rozmrznutí tomuto těsnění. Ze okno nešlo stáhnout vubec nevadilo, venku byla zima min.15. Ve zpáteční jsem měl kliku. Jednička byla v nově opraveném vagonu. Teplovzduch topil jako zběsilý, bylo nepříjemně přetopeno.Ja k jednoduché. Pod oknem je klička na regulaci topeni.Nefugující. A tak jsem si čas krátil stahováním okna a větráním. Každých 10 minut . Ale nabídli mi tam kávu za dvacku, tak jsem CD odpustil malé chybičky.Jančura neví do čeho jde !

liberal shark 21.12.2009 7:51

Re: Jančura a vlaky

Jančura má připravenou smlouvu na nákup zbrusu nových vlaků, ale potřebuje smlouvu na pár let, aby to šlo splatit.