18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
3směsi 28.8.2008 9:19

Tyto dnešní příspěvky se mi moc líbí,díky.

Myslím ale, že se pan Jelínek přes to, že krásně píše o P. mezi Rátha,Haška, Sobotku a ostatní plevel nevtlačí.

Teď si půjdu si zkazit chuť na Novinky, kde píše soudruh Ráth, že Julínkův  n á v r h  m o ž n á zapříčiní, že n ě k t e ř í pacienti budou platit za sanitku jako za taxík. To budou slinty ! Už jsem to slyšela ráno v tramvaji, že od ledna budem platit za sanitku 27,-Kč za km - jakožto hotovou věc a nechyběla k tomu sprostá nadávka. Ten Ráth to s těmi chudáky lidmi prostě umí!

Petr 28.8.2008 8:17

Tak mám pocit,

že se soudruh, pardon pan Jelínek snad podepisuje pod články někoho jiného! To snad není možné, aby plodil takové bláboly ze své hlavy! ;-(;-(:-(:-((Y)(Y)(Y)

whaler 28.8.2008 9:55

Re: Tak mám pocit,

Vy nevíte, že pan soudruh Jelínek je pravděpodobně z dvojčat? No jeden takhle blbej se přece nenarodí.

Ašek 28.8.2008 8:02

H.......

Jak jsem přečetl tento žurnalistický plod(nebo vyplod bujné rudé hlavičky)tak mě je lepe.Jedineho čeho se opravdu bojím je nuda.S jelenem a Jirkou to je v pohodě i když budu třeba upoután na lužku.Dokažu si živě představit jak je Jiří obliben na Ruské ambasadě,na Americké to je určitě stejne(;-P)Ma silného spojence pana Klause.Nemohu se rozhodnout  zda je jen ješita,skvěle utajený agent nebo se zařadil po bok Pražských kavarenských povalečů co všechno dokaží vyřešit u několika litříků červeného.Je dobře a bude ještě lepe,už jsem se bal že tady bude jen nuda,začiname se s kamarady chechtat jako za komančů.

Niky 28.8.2008 10:39

Re: H.......

Vole!

ceskej Honza 28.8.2008 7:54

ani jsem nedocetl

Rv

Malý Aston 28.8.2008 7:43

Je to možné?

Soudruh Jelínek již není žádný mladík a tak jsem předpokládal,že má svůj rozum a ono kde nic,tam nic.Může si psát co chce,kdy chce a kam chce,nikdo mu to nemůže zakázat.Tak ať se laskavě podepisuje " Jelínek,ideolog paroubkova klanu" Bude to jasné a zřetelné!:-D

Honza 28.8.2008 7:50

Re: Je to možné?

Já myslím ,že Paroubkův politruk je už tak provařenej,že se nemusí ani podepisovat,splést si ho lze pouze se Zaorálkem ;-D

milan 28.8.2008 15:06

Re: Re: Je to možné?

tak mi ty mudrlante řekni,kdo z ODSáků je chytřejší než třeba ten Zaorálek ? Vždyť jsou tam ještě větší idioti,tak se probuď.:-D;-O

kačer 28.8.2008 7:30

Paroubek dal nahlédnout do zahraničněpolitické kuchyně ČSSD a také dvakrát nahlédnout do hlav sociálních demokratů :-)

Zavolá někdo prosím hygieniky ? To je humus jak na patologii :-)

Petr 28.8.2008 8:17

Re: Paroubek dal nahlédnout do zahraničněpolitické kuchyně ČSSD a také dvakrát nahlédnout do hlav sociálních demokratů :-)

Je třeba provést důslednou deRathizaci! ;-P;-P;-P

a 28.8.2008 7:30

zatímco

...zatímco nemalá část ostatních občanů tuší, že se pan Jiří za rok, nebo nebo za pět let, spřáhne i s Kimem nebo Ahmedinedžadem, jen když mu to zvýší preference u STEM. 

Vasekpasek 28.8.2008 7:23

:-)))

Tak to fakt ne... :-D Představa, jak Paroubek vyzývá američany ke změně globální politiky, je opravdu úsměvná:)

O tom, jak pan autor tvrdí, že žádné hrozby z Teheránu ani jiných zemí během následujícího roku až pěti let neexistují, bych si rád poslechl taky nějaký argument a ne jen takové pěkné rozhodnutí od stolu. Jinak autor správně tvrdí "bůhví, kdy ten radar vůbec začne fungovat". Dodávám, že aby fungoval co nejdříve, bylo by také potřeba ho co nejdříve začít stavět.

Jinak to byl moc pěkný popis státníka, o kterého se všichni zajímají, který neustále něco řeší s americkou ambasádou (líbí se mi, jak protiamerická socdem využívá slávy impéria, kdykoliv se jí to hodí) a který si zakládá na zahraniční politice svých vlád (pokud vím, předsedal jen jedné). O barevnosti zahraniční politiky socdem, která je barevná (rozuměj - nerozházíme si to ani s Čínou, ani s Ruskem, ani se Sýrií a ani s USA) bych raději ani moc nepsal...

BuBu 28.8.2008 7:14

Soudruzi z KSČSSD . . .

. . . a soudruhu Paroubku obzvláště: Jestli si myslíte, že když pověříte "Think-tanka z Lihového domu", aby se "jako na oko" do Vás opřel . . . aby vám to "jako na oko" natřel - ale zároveň, aby to udělal tak, aby vám neublížil (ba naopak pomohl) . . . . . tak jestli si myslíte, že vám na tenhle starý bolševický trik někdo soudný skočí - tak to se tedy pěkně pletete !

Jelínek vždy byl . . . je . . . a navždy zůstane zalezlý ve vašich,  socialistických  (Y) !!!!!! Jestli totiž je s. Jelínek nezávislým novinářem - tak to já jsem zase sultán Bruneiský !!!

No... 28.8.2008 7:13

Odvolávám,co jsem odvolal a potvrzuji nevyřčené

Takhle by se to dalo shrnout ? Pak je to ovšem na lékařích v Bohnicích, aby upřesnili .Diagnozu !;-O

Pavel 28.8.2008 7:12

A já proč neposlouchám ČR 6 ............................

Sice platím rozhlas jako mourovatej, ale klika , že nemusím poslouchat ČR 6 . Pluarita je pěkná věc, ale nutit někoho  poslouchat mistra Jelínka je moc.

Ale i tací lidé žijí mezi námi . 

zk 28.8.2008 7:10

Politika sexy mozku?????

Vlezldo(Y) Jelínek zapomněl na návštěvy Paroubka v Rusku, Sýrii atd. a pozvání ruského generála na "besedu" do Lihového domu v den podpisu smlouvy ČR-USA. To je opravdu pestrá škála barev - od zelené po rudou8-o:-D:-D 

Dalibor 28.8.2008 7:08

A co ten Rusky general v Lidovem Dome Jelinku?

A to v den podepisovani smlouvy s USA. To rika vse o zahranicni politice CSSD. Tak tu prosim neplacejte hlouposti.

VL 28.8.2008 8:35

Re: A co ten Rusky general v Lidovem Dome Jelinku?

Ale přece o tom generálovi nikdo neřekl Paroubkovi (podle Ing. Paroubka), který byl na zahraniční cestě, pravděpodobně v zemi, kde se dosud přenášejí informace kouřovými signály ;-)

PetrN 28.8.2008 6:58

Pestrá škála barev

Nový termín socdem newspeaku: bezpáteřnictví a oportunismus = pestrá škála barev (které sociální demokracie při svých diplomatických aktivitách používá)... ;-D

fox 28.8.2008 8:01

Re: Pestrá škála barev

Vtipně jste to dešifroval!

Za sebe dodám,že mi naskakuje husí kůže jak pralinky,když slyším,že Paroubek jednal s Graberem,nebo s někým podobným.Když jedná v Syrii,Liháku nebo v Korei,jsem klidný,tam je mezi svými.

PetrN 28.8.2008 6:55

Psí hlava paroubkovi rozhodně nepatří

Psí hlava paroubkovi rozhodně nepatří, tomu patří pruhovaný mundůr a nebe cezené přes mříže...(Y)

eTony 28.8.2008 6:21

ano, mohli

jsme nahlédnout do sosdemáckých hlav, hlavně ti otrlejší, kterým chutná kdejaký sajrajt......... nechtějte vypadat, vy lumpové ze sosdemácké bandy, jako z pohádky o Koloběžce I. Ještě vedle vás, Jelínku, postavit vaši zahraničně politickou megastár Zavorálka, to je taky takovej slinta.

AndyO 28.8.2008 6:12

Hrozba z Teheránu ani Moskvy není tak akutní, abychom jí čelili zítra, za rok či pět let.

Jelínku, vidím, že máte nějaké spešl informace od pánaboha. Bacha, abyste se nepřerazil o svou maršálskou hůl

Pavel Kořenský 28.8.2008 5:10

Ale tak zase

Paroubek vyzívající USA k přehodnocení globální politiky je celkem veselá věc.

Vysloveně si představuju, jak se do Oválné pracovny Bílého domu přiřítí udýchaný generálplukovník nebo nějaký pracovník nějaké zpravodajské služby v propocené košili s povolenou vázankou, s lejstry v ruce a křičí "Pane presidente, musíme změnit naší globální politiku, nedá se nic dělat, Paroubek nás vyzval...."

Pavel Kořenský 28.8.2008 5:15

Re: Ale tak zase

Načež president Spojených států zbledne jako stěna, mírně zešediví, polkne pilulku na povzbuzení srdeční činnosti a nervózně mumlá "No to je v průšvih. Když nás vyzval Paroubek, to se nedá nic dělat, s tím nic nenaděláme, proti tomu se bojovat nedá...."

BuBu 28.8.2008 7:24

Re: Re: On si totiž soudruh Paroubek . . .

. . . plete presidenta USA se svými řitními štětkami - s. marxistou Zaanálkem . . . s. Haškem . . . s.Rathem . . . a dalšími, co mu vykukují den co den z jeho kloaky ! :-D

Libuna 28.8.2008 7:01

Re: Ale tak zase

;-DR^;-D

ascari 28.8.2008 4:37

zcela chápu

že mohou existovat příznivci sociální demokracie.Chápu,že mohou existovat příznivci Paroubka,ač nevím jak s tím mohou žít.Ale nechápu proč někdo vystupuje jako novinář a komentátor,když je ve skutečnosti tiskovým mluvčím Jiřího Paroubka.

zk 28.8.2008 7:13

Re: zcela chápu

No, já bych ho pojmenoval trošku jinak, to není tiskový mluvčí, to je Jyrkův poskok a vlezdo(Y)ka:-D:-D