15.6.2024 | Svátek má Vít


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Herakleitos 28.8.2008 14:01

Re: Re: Re: Re: To máte marný . . .

Jen na vysvětlenou ty strašidlo. VÚml jsem neabsolvoval, protože jsem nemusel. Kdo má za sebou VŠ, tak dané předměty byly automaticky náplní studia. Obrať se na prezidenta, ten ti to vysvětlí, nejapo!:-P

BuBu 28.8.2008 14:10

Re: Re: Re: Re: No vždyť to říkám . . .

. . . .kdo má za sebou VŠ - Vysoké Učení Marxismu Leninismu (VUML) . . . . . Všechno sedí : Váš politický přehled . . .  názory, ze které by se soudruzi  Jakeš, Štěpán, Husák  . . . a další, vůbec nemuseli stydět . . . obrovská náklonnost k bolševickému Rusku . . . obrovská nenávist k USA . . . tykání jako na ÚV . . . atd. . . . atd. !!!!!

Soudruhu - vždyť Vy jste musel mít z VUMLu Červený diplom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :-):-D;-D

modrýstín 28.8.2008 14:51

Re: Re: Pan Jelínek nemusí

Radar je zařízení,které zaměřuje předmět letící  v atmosféře. A proto ze své podstaty nemůže být zaměřen  PROTI někomu. Už si to konečně nechte projít hlavou (případně mozkem).

egoist 28.8.2008 11:43

Článek

má pozitivní dopad. Modrá komunita poplašeně krárká a tak je to správně ,tak to má být..

JaS 28.8.2008 11:10

Český rozhlas

pomalu přestávám poslouchat. Napřed mě znechutila čro1 blbými reklamami a snahou o zábavnost, pak čro2 od začátku tohoto roku - taky začala s blbými reklamami a "zábavným" žvaněním moderátorů, takže ubývá času na názory rozumných lidí. Takže mi zbývá čro6. Bohužel ho taky občas musím vypnout - pokud ho přece jen nevypnu, tak se dozvím, že právě mluvil Lukáš Jelínek. A pak ho ještě přetiskne Pes.

libero 28.8.2008 12:35

Re: Český rozhlas

Kdyby jen Jelínek, ono je tam jurodivých více, Palata, Kučera, sem tam posluchači .......

jerry, the evil mouse 28.8.2008 10:56

Kariéra pana Jelínka v Masarykově dělnické akademii

2006 -ředitel, 2007 -koordinátor poradního fóra , 2008 - jeden z 11 členů představenstva. Co bude příští rok?

Připomíná mi to Dubčeka v letech 1968 až 70. Paroubek také nedávno mluvil o nově instalovaném vedení MDA. Takže aby pan Jelínek nakonec neskončil na vrátnici Lidového domu.:-)

Čenda 28.8.2008 10:38

Lidový dům: potřebujeme odborníky všeho druhu

Padouch nebo hrdina, vždyť jsme jedna rodina!

Niky 28.8.2008 10:36

Pane Jelínku,

zapoměl jste na prvního místopředsedu socialní demokracie Bohuslava Sobotku,který včera vyjádřil v cause Gruzie podporu Topolánkově vládě,dokonce řekl,že by Gruzie měla být přijata do NATA a to okamžitě.Paroubek zase v událostech ČT řekl:náš pohled na situaci v Gruzii je podobný pohledu Swarzenberga!

Cricket 28.8.2008 10:24

Jelínku, Jelínku ... dál už to asi znáte

Velmi mne Váš článek pobavil. Při čtení mezi řádky jsem se úspěšně vyhnul všem zbytkům a stopám po rektálním alpinismu tím, že jsem se pozorně díval a proto jsem si mohl všimnout, že nijak neoslavujete protagonistu zahraniční politiky ČSSD "skorosoudruha" Zaorálka ale adorujete výhradně Jyrku Puchejře. No nic, konec dobrý, všechno dobré, pane Jelínek.

gerontusinza 28.8.2008 10:18

Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

"....O budoucnosti radaru lze po volbách amerických i našich otevřít rozhovory, aniž by do Brd rovnou vyjela demoliční četa......" mě zbývá jediné..... budu prvně v životě volit KSČM    fakt se vám to docela daří;-D;-D 

hulwat 28.8.2008 10:24

Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

Žádné překvapení, geronte. Podle tvých kydů jsi kovaný bolševik, takže koho jiného bys volil než bolševika.

Kecal. 28.8.2008 11:18

Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

R^

gerontusinza 28.8.2008 11:29

Oba výše uvedení rozumbradové......Re: Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

račte mě políbit.....ehm aha...;-D;-D;-D A takových nás bude víc, 5  letá vláda modrých blbců bude znamenat i konec ODS v pRAZE....;-D;-D

Jirka Stejskal 28.8.2008 13:07

Re: Oba výše uvedení rozumbradové......Re: Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

5-ti leta vlada ODS? Nezaspal jsem neco? J amyslel, ze ODS vladne od roku 2006. Tedy pokud tento "orisek" nepoklada Paroubka za clena ODS?

gerontusinza 28.8.2008 13:14

Já předpokládám že pomocí přeběhlíků se ještě nějakou dobu udržíte....Re: Re: Oba výše uvedení rozumbradové......Re: Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

vy snad ne? ;-D To by byla docela dobrá zpráva pro lidi této země...... Topolánek chce abdikovat? tak hurá do toho...;-D

Herakleitos 28.8.2008 12:52

Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

Horší to bude s tebou hulváte, až se ti rozpadne ODS. Komu polezeš do řitě Tlustýmu nebo Tupohlávkovi? Proto tak kopete jak chcípající koně, jste nervní jak to dopadne. A konec se blíží.;-)

emil 28.8.2008 13:36

Re: Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

Skutečně vystupujete velmi inteligentně. Žádný argument, tupé poslouchání Jelínkových keců, člověče, vy jste ten nejlepší do kańdidátky předsednictva ČSSD. Tam je potřeba patolízalství (to vám jde skvěle), nemít vlastní názor (v tom jste jednička) a hlavně na slovo poslouchat guru Narcise ve vedení strany. Fakt máte v ČSSD velkou budoucnost. Gratuluji.

Marat 28.8.2008 12:25

Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

Geronte,to jsi takový mladík,že půjdeš volit po prvé?Mám dojem, že jsi kmet a už trpíš presiniální demenci,že si vůbec nepamatuješ kolikráte v životě jsi manifestačně volil komunisty a to s rozjásanou tváří.Vždyť ty geronte,jsi opravdu jeden z nejkovanějších bolševiku,který se tady  na Psu ukájí..

gerontusinza 28.8.2008 12:59

No a vidíte milý nácku......Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

a já kovaný bolšán jsem nebyl volit od roku 68 ani jednou, až po roce 89...... nepochopitelné co....? ale to asi bude tím, že rádoby zvěstovatele věci svatých (mezi něž  řadím i ty idioty z ODS) a věcí nejlepších, nesnáším.... blbé co a nikdo mě nezastřelil........;-D Školy jsem dělal dálkově tudíž problémy byly ale nikoli k pokakání....   A pokud jsem se necpal do funkcí  tak na mě nikdo nic nechtěl a pokud chtěl? chtít mohl ;-)a pracovat jsem musel (ta hrúza co?;-D)...... ale žádné, samozřejmě, kde já mohl být kdyby tu bolšáni nebyli.... ;-P prostě tu byli a hotovo a ovlivnit jsem to mohl asi jako vy a stýkat jsem se s nimi musel pracovně, byli mými nadřízenými, jen vy hrdinové jste dokázali nepracovat, neživit rodinu a bojovat proti svému třídnímu neopříteli.... jen nevím kdo vás živil ....:-/ Jen jaksi, ani na vojenském cvičení, jsem se nikdy nesetkal s okupanty, na to jsem nikdy sílu neměl...... Jediný Rus mě s Rusy smířil - Solženicin  a způsob jeho boje proti životním okolnostem (jiné neměl). Dnes můžete žvanit a řvát, ale tehdy jste musel držet hubu, ale dnes? dnes se chováte stejně jako bolšáni, kadíte na vlastní lidi a prodáváte je za enóno, jen tak z plezíru na druhou stranu.... trhněte si.

Jirka Stejskal 28.8.2008 13:10

Re: No a vidíte milý nácku......Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

Halo - moderuje nekdo tuhle diskusi, nebo nikoli? Je mi z nej na bliti a predpokladam, ze nejsem sam.

gerontusinza 28.8.2008 13:17

Strčte si hlavu do nočníčku a zahalte se modrým závojem.......Re: Re: No a vidíte milý nácku......Re: Re: Inu pane jelínku, po vámi dále uvedených slovech

aby nebylo nevolno okolí z vás.... já už to tak nějak vydržím;-P

Jimmy Keen 28.8.2008 10:15

Opomněl jsem dodat,

že vám přeji dalších netušených nápadů. Pište dál, jste milým osvěžením těchto internetových novin. Chechtavej tygr se vyskytuje jen jednou týdně a to je málo. Srandy je třeba a vy tuto potřebu naplňuje s pílí nevšední. Velmi humorné jest vaše nabádání, abychom četli mezi řádky. No a naprosto zábavné je, ja vy osobně mezi řádky ukazujete, jaký je skutečně Jyrka Mocný a jeho věrní fámulové. Medvěd by to se svou službou neudělal lépe.

Jimmy Keen 28.8.2008 10:08

Aj mysliteli

když už píšete epištoly o svém geniálním vůdci, koryfeji zahraničních věd, tak by možná bylo dobré, abyste ve svém nadšení nezapomínal na logiku. Jistě, hrozby mohou přijít třeba za pět let. Ale to už tady ten radar musí stát. Začít ho stavět ve chvíli, kdy nějaký nadšenec odpaluje první raketku, je poněkud zpozdilé. Na druhé straně se to ovšem hodí. Když už by ke hrozbám došlo a radar tady nebyl, vždy je možné zase osočit USA, že nás nechaly na holičkách a že je tedy důvod přimknout se k velkému dubisku, které má nejen radary, ale také tankové kolony v první linii okamžitě  dispozici. Předpokládám, že vám to váš přítel soudruh sovětskoruský generál v Lidovém domě patřičně vysvětlil. Dále chápu, že Jyrka si připadá malý. Zatíco v Sýrii na něj čekali s rudým koberečkem a vítali skoro jako českého alláha, tak se emeričani na něj teprve vyptávají, co je zač. To zamrzí, to chápu.

pra 28.8.2008 9:44

Světoobčan Paroubek

Osobně si myslím, že pro Paroubka je předseda vlády ČR málo.

Měl by urychleně vstoupit do prezidentské kampaně v USA jako jeden z kandidátů. Pravidla tam sice mají trochu jiná než u nás, ale kdyby jako rozhodčího ustavil pana Ježka určitě by se prezidentem USA stal.

Po svém jistém zvolení by mohl přizpůsobovat politiku USA dle své libosti.

mirek 28.8.2008 9:36

Nejsme naivní

Myslím si, že odpůrci politiky Jiřího Paroubka nejsou naivní. Dá se vcelku dobře odhadnout, že "konzultace a jednání" Paroubka s velvyslancem USA jsou základem na to, aby se po případných vyhraných volbách povedlo zdůvodnit, že vlastně radar je potřebný pro bezpečnost, že USA jsou součástí NATO, takže požadavek na začlenění je splněn a že jeden radar nás v ničem neohrozí, protože Rusko přece nazaútočí na členskou zemi NATO. A že je potřebné se zaměřit na podstatné otázky vnitropolitické, aby bylo občanům dobře. Což všichni nynější odpůrci hlasitě schválí a budou se těšit na nové sociální dávky. Úkolo bude splněn, Paroubek bude ve Strakovce.

whaler 28.8.2008 9:55

Re: Nejsme naivní

R^R^R^!!

Vidlák 28.8.2008 11:25

Re: Nejsme naivní

Osobně si myslím, že hlupákům, těšícím se na sociální dávky, zůstane jen to těšení.

slzící čtenářka 28.8.2008 9:20

Tečou mi slzy smíchu.

To jsem se zas jednou od srdce zasmála. Naposled to bylo, když jsem si přečetla, že Jyřyk chce vydávat NEZAVISLÉ noviny. Jen by mě zajímalo, zda pan Jejínek je tak neomezeně hloupý nebo tak neomezeně dobře placený z Lihového domu.

Petr 28.8.2008 10:38

Re: Tečou mi slzy smíchu.

Ale to se vůbec nevylučuje, naopak. :-D:-P;-D