30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Co s Babišem

Zažíváme nebývalé vzepětí občanské společnosti proti premiéru Babišovi. Ano, i já si myslím, že je to nehorázný lump a půjdu si stoupnout na Letnou.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 20.6.2019 11:17

Re: AB je především

Babiš je normální Kapitalista, tak proč ten nářek, když jsme Kapitalismus většinově chtěli. Navíc to není ani Kapitalista bez přívlastků dle Klause, neboť má docela dobré Sociální cítění. Možná i proto, že byl v Ksč. Naopak ti rychlokvašení kapitalisté antikomunisti sociálního cítění nemají ani, co by se za nehet vešlo. Takže o jakýsi "Kyselý plod" se nejedná ani náhodou. Mimochodem, myslím, že na něm vadí především to, že je velmi pracovitý a schopný a na rozdíl od prakticky všech současných politiků Umí řešit problémy domácí i zahraniční...

Z. Lapil 20.6.2019 14:38

Re: AB je především

To všechno je hezký a možná i pravda, ale má-li jeden člověk na triku dva vzájemně se vylučující úkoly (coby předseda vlády je šéfsprávcem dotací a coby obmyšlený svěřenských fondů má zájem, aby ty fondy dotace pobíraly), smrdí to lumpárnou nebo schizofrenií.

Komunistické zmínky o sociálním cítění se týkaly kapitalismu. Typickým znakem komunismu byl třídní boj a diktatura proletariátu a typickým průvodním jevem dopad pěsti dělnické třídy na třídní nepřátele. Jak křesťanství, tak judaiusmus, tedy náboženství, která mají péči o chudé přímo v popisu práce, komunismus znectívá a zavrhuje.

R. Vacek 20.6.2019 6:15

Tak autor je proti dotacím,

které se tak rozmnožily díky EU. A jde protestovat proti Babišovi v davu, který proti dotacím nic nemá a mává nad hlavami vlajkami EU.

V. Kotas 20.6.2019 6:16

Re: Tak autor je proti dotacím,

1*

T. Pansky 20.6.2019 4:02

Ja se obavam, ze Cesi si na tento system diktovany EU ...

... uz zvykli a zas tak moc vetsine lidi nevadi.

I. Hendrych 20.6.2019 3:45

Super...

Tak bohatý a sebevědomý sůdruh Babiscony už tu vaši tezi naplnil a naplňovat bude do puntíku.

T. Wiszniewski 20.6.2019 2:15

Typické liberální žvásty o "právním státě"

Liberál Kříž si bere do huby, pardon do pera, Babiše. Mimochodem, Kříž je zlodějem, ukradl profesorovi Parkinsonovi "nesvistididu", a tvůrčím způsobem z něj udělal "babišitidu". Nuže liberále Kříži: pokud tady nemáme právní stát, tak za to může Brusel, vždyť 80% legislativy máme nařízeno z Bruselu. A ten samý Brusel vede inviziční procesy proti Polsku a Maďarsku, kvůli tomu, že je tam údajně ohrožen "právní stát". Liberál Kříž svými žvásty vlastně postrkuje ČR před stejnou invizici EU. Jako liberál nemůže jinak, musí kvůli "liberalizmu" zrazovat svoji vlast.

L. Novák 20.6.2019 4:06

Re: žvásty Tadeusze Wiszniewského

Jste na palici? Řeč je o státu, který se se*e do všeho, naprosto nepřehledný a přebujelý právní systém, v němž se už nevyznají snad ani právníci. "Vlastenectví" spojené s buzeračním státem si strčte za klobouk!

J. Dostál 20.6.2019 6:34

Re: Typické liberální žvásty o "právním státě"

Zkuste si ten článek ještě jednou přečíst. Pak zkuste pochopit, o čem ten článek doopravdy je. A pokud se to nepovede, tak znovu od začátku. Držím palce.

R. Tichý 20.6.2019 6:46

Tak krome toho, ze nechapete clanek jeste vecnou poznamku:

Tech % je tak 40, coz uznava i takovy euroskeptik, jako je Kechlibar.

Z. Lapil 20.6.2019 14:25

Re: Typické liberální žvásty o "právním státě"

Pardon. Právní stát se nepozná, podle toho, jestli má zákony, ale jestli se dodržují.

B. Baron 20.6.2019 1:00

Běžte do pr®d€le. Čtyři články a furt o Babišovi. To nemáte o čem psát !d!ot! ?

R. Gramblička 20.6.2019 8:18

Re:

no tak je nečtěte. Zkuste třeba mimibazar.cz, tam se vám uleví

A. Pakosta 20.6.2019 10:13

Re:

Souhlasím a k Vašemu doporučení se připojuji!