16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 28.10.2008 19:26

Jen ať pravice dál žvaní.

Těší mně, že pravice nedokáže analyzovat příčiny svého neúspěchu. Jen ať si dále myslí, že výše poplatku za podání  léku z šuplete hrála nějakou roli. Že si občané nevšimnou reálného zaprodávání země američanům, když je někdo bude strašit vymyšleným zaprodáváním Rusku. Že si nevšimnou krize kapitalismu vzniklé ne z žití nad poměry, ale z neřízené chtivosti kapitálu po zisku za každou cenu. Že ze strachu před imaginární hrozbou ruských špionů zapomenou na reálné špiony z USA. Že se dají stále klamat nesmysly o tom, že když komanda českých žoldnéřů vraždí statečné afgánské nebo irácké partizány bojující za osvobození své země z americké okupace, že se tím nějak pomáhá ČR. Že je dobré připravit miliony občanů o celoživotní úspory aby pár bankéřů nahromadilo miliardové majetky. Atd.. Jen tak dál.

PHOX 29.10.2008 18:34

Re: Jen ať pravice dál žvaní.

"že když komanda českých žoldnéřů vraždí statečné afgánské nebo irácké partizány bojující za osvobození své země z americké okupace"

Člověče, kvůli vám jsem si smíchy poprskal monitor, to mi nedělejte.

Kudlanka 30.10.2008 4:15

Re: Jen ať pravice dál žvaní.

Jdi domů Ivane, čeká tě Nataša. A jen tak na okraj, cožpak ruští žoldáci vraždící vraždící kdysi statečné afgánské partyzány.