11.6.2024 | Svátek má Bruno


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Liberta 30.10.2008 20:53

Re: Dan Drápal

Drahý hmyze, je mi jasné, že to není jasné. JASNÉ?  (Y)

Kudlanka 30.10.2008 4:15

Re: Jen ať pravice dál žvaní.

Jdi domů Ivane, čeká tě Nataša. A jen tak na okraj, cožpak ruští žoldáci vraždící vraždící kdysi statečné afgánské partyzány.

Kudlanka 30.10.2008 4:04

Re: Dan Drápal

Když vám to není jasný, tak proč do toho kdákáte?

Kudlanka 30.10.2008 3:35

Re: Obávám se, že o vítězství ČSSD skutečně rozhodly poplatky ve zdravotnictví. Třicet korun, zhruba polovička krabičky cigaret.

Ale, Bednářová, oni nezapomněli, oni už se těší, jak budou zase v hospodách nadávat na komunisty.

Liberta 29.10.2008 23:29

Re: pane Drápal.....

Tak to jste frajeři R^ Jít proti entropii - to je jiná, než třeba proti Paroubkovi nebo proti radaru;-), to bych se taky připojila (entropie mi už dlouho pije krev) :-):-D

(Jinak prvním třem řádkům Vaší odpovědi nerozumím...tak obecná věc jako to, že tvoříte alternativní realitu, musí platit v diskusi o burze, o příliš složitém světě i o situaci po volbách, nemyslíte?)

Olin 29.10.2008 23:10

Re: pane Drápal.....

Ano. Jdu. V minulé diskusi jsme měli jiné téma. Nebyla řeč, alespoň tuším, o volbách.

Co je proti přírodě, to je dnes módní diskutovati. Co je proti logice - toto je dnes nekřesťansky nadužíváno. To, co tvoří D.D. i moje maličkost je alternativní realita, a sice proti entropii.

Formelák 29.10.2008 21:10

Díky

Vážený pane Drápale, nevím proč , ale takhle to nějak také cítím. Obávám se, že máte pravdy více než se zdá.

Liberta 29.10.2008 20:29

Re: pane Drápal.....

Ale jděte. V minulé diskusi jste mě tvrdě  decimoval v tom smyslu, že pan DD (a Vy taktéž) patříte k těm, kteří tvoří alternativní realitu, i proti logice a proti "přírodě". Proč by byl tedy frustrován tím, že co chce, je nemožné? Když je to možné... - ? 8-o

PHOX 29.10.2008 18:34

Re: Jen ať pravice dál žvaní.

"že když komanda českých žoldnéřů vraždí statečné afgánské nebo irácké partizány bojující za osvobození své země z americké okupace"

Člověče, kvůli vám jsem si smíchy poprskal monitor, to mi nedělejte.

Olin 29.10.2008 14:13

Re: pane Drápal.....

Strejda se tentokrát trefil na komoru.

Pamatuji, jak D.D. shrnul argumenty pro a proti vstupu naší republiky do EU, poctivě uznal, že argumenty pro jasně převažují, a nakonec napsal, že on bude v referendu hlasovat proti vstupu. A takhle  se D.D. rozhoduje už od sametové revoluce.

Myslím, že důvodem k tomuto tanci je frustrace z toho že co by skutečně chtěl je nemožné.

Pavel 29.10.2008 12:47

Re: dodatek k "Re Dan Drápal"

chcete-li vše vysvětlit vztyčeným prsteníčkem, a prosím ne na lidi. ale mýslím že na pana RATHA, a i kdyby na něho ne, stak si sedněte do parlamentu a nechte sebe a družku za všeobecného veselí  lůzy  beztresně urážet.  Jděte na kandidátku a já Vás  rád zvolím. Teda pokud se nejdříve přihlásíte ke svému jménu. 

Pavel 29.10.2008 12:41

Re: Veliká fikce

To je kec na entou.

Já tvrdím, že krajské volby prohráli hejtmani. A proč:1.) nechtěli témata vládní politiky, ba co víc, byli těmi ktěří je shazovali (- poplatky)

2.) byli na svých místech již 8 let a mysleli si, že to mají předplaceno.

3) to že byli zaskočení vyjadřují jejich odpovědi, že neví co budou dělat - pokud vím, tak obsadili místa na které jsou VOLENI'!!! a ne že je mají nadosmrti - to tu již bylo !!!!

4) a pokud budou koalice ODS - ČSSD tak je to konec ODS v jednotlivých krajích, protože v tuto chvíli , pokud hovoří že jum jde o kraj tak je to NESMYSL, ale jde jim o křeslo ( např. severočeská reprezentace ODS na kraji)

Liberta 29.10.2008 0:28

Re: nebudu tajit,že

Pánbů s námi a zlý pryč...8-o

Liberta 29.10.2008 0:24

Re: Díky za zajímavé zamyšlení,

Jste snílek. Jak si představujete, že by se  "v éteru" tahle skvělá nová strana - naděje všech seriózních a pozitivních voličů - zformovala? Odkud by se vyloupla? Ze zkorumpované, provazbené a "obchodně sprátelené" současné české společnosti? - Nejprve musíme vyléčit společnost, pak se to promítne do politiky. Naopak to nefunguje...:-(

Liberta 29.10.2008 0:20

Re: Dan Drápal

Pane H.K., Váš postoj je sympatický, ale svěřte mi - co víte, že není zdarma? Těch třicet korun nedáváte proto, abyste za ně něco dostal, uvědomte si to. Ty dáváte jako nesystémový směšný a zlodějský poplatek, jehož konec nikdo pořádně nedohlédne. Není jasné, zda se přelije do státní (resp. zdravotnické) kasy a je tedy jen skrytým zvýšením již existujícího zákonného zdrav.pojištění, nebo jím dotujete chod konkrétní lékařské ordinace (a sestřičky za něj mohou podle uvážení nakoupit buď lepší flastry nebo lepší kafe do kávovaru...).

Liberta 29.10.2008 0:12

Re: pane Drápal.....

Závidím Vám černobílé vidění: buď ČSSD nebo ODS. Chápu pana Drápala, který nechce ČSSD, ale přitom mu na ODS vadí tolik věcí, že ani ji nevidí u moci rád....Co je na tom nepochopitelného?

Liberta 29.10.2008 0:10

Re: Víte, co je katastrofa?

A po kterýchpak volbách, pane Vízku,  vyhrála nějaká strana pro své kvality, a nikoliv hlavně pro neschopnost té minulé vládnoucí???8-o Jáká že je ta kvalitní strana, vítězící svým kvalitním programem? - Volby posledních 15 let jsou o tom že vybírám nejmenší zlo. Vy ne?

Ivan 28.10.2008 19:27

Re: Spíše než 30 Kč poplatek

A kolik stojí péče o nemocné kuřáky?

Ivan 28.10.2008 19:26

Jen ať pravice dál žvaní.

Těší mně, že pravice nedokáže analyzovat příčiny svého neúspěchu. Jen ať si dále myslí, že výše poplatku za podání  léku z šuplete hrála nějakou roli. Že si občané nevšimnou reálného zaprodávání země američanům, když je někdo bude strašit vymyšleným zaprodáváním Rusku. Že si nevšimnou krize kapitalismu vzniklé ne z žití nad poměry, ale z neřízené chtivosti kapitálu po zisku za každou cenu. Že ze strachu před imaginární hrozbou ruských špionů zapomenou na reálné špiony z USA. Že se dají stále klamat nesmysly o tom, že když komanda českých žoldnéřů vraždí statečné afgánské nebo irácké partizány bojující za osvobození své země z americké okupace, že se tím nějak pomáhá ČR. Že je dobré připravit miliony občanů o celoživotní úspory aby pár bankéřů nahromadilo miliardové majetky. Atd.. Jen tak dál.

Mell 28.10.2008 9:42

Díky za zajímavé zamyšlení,

jak čtu reakce, tak ti "přemoudřelí" by čekali, že jim dáte pane Drápal i jednoduché návody na řešení, nějak nepochopili, že jednoduché návody  se dávají k ovládání technologii a ne k životním postojům, které si musí vytvořit každý sám na základě celoživotního poznávání a záleží na něm, jestli na sebe nechá působit dobré a moudré myšlenky nebo se nechá strhnout povrchností  a ztracenému času.

Pokuste se domyslet, jestli by měla šanci na české politické scéně strana, která by se orientovala na dlouhodobé, seriozní, odpovědné a pozitívní cíle, kde by nešlo jenom za každou cenu se udržet  ve vládě. Myslím, že by se našlo i v tomto poskomunistickém státě dost lidí, kteří by dali přednost slušnosti a občanské odpovědnosti před populismem a mafianskými metodami. Pokud by takováto strana byla a nevedli ji mocichtiví jedinci napojení na korumpující "obchodní přátele", tak dejte tuto informaci do éteru. Třeba bude zajímat více lidí, může to být dobrý začátek trvalé protiváhy lidem s pokřiveným postbolševickým myšlením. 

strejda 28.10.2008 0:21

Re: POLITIKA: Co nás čeká po volbách

Myslíte, že komouši zvedali DPH na potraviny?

strejda 28.10.2008 0:20

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Vy opravdu trpíte zakazovací bolševickou paranoiou. Proč k tomu ještě používáte červené barvičky?

strejda 28.10.2008 0:18

Re: Víte, co je katastrofa?

Škoda, že jste o tom nepřesvědčil ODS. Dnes porážku hází na vládu a Topolánka.

strejda 28.10.2008 0:17

Re: dodatek k "Re Dan Drápal"

Ta potopa za posledních 20 let se dala unést.

strejda 28.10.2008 0:15

Re: pane Drápal.....

To je pro Drápala zcela typické. Neví co chce, ale chce to mít a nedá pokoj. Nedá se to svést jen na povolební šok.

Ladislav N 27.10.2008 23:57

Re: Komunistický "Goebbels" Vízek: Tisíckrát opakovaná lež...

Jo, a ty Vízku, komunistický plakátovači a lháři, jsi ta kompetentní osoba, která by politiku ODS měla posuzovat? ;-D

Flaskowec 27.10.2008 23:55

Re: Naopak,

Přál bych si více Schwarcenbergů, o moc více, místo toho jsme se odmenili a s vé děti potrestali rajskými pingly, veksláky a kolotočáři

Flaskowec 27.10.2008 23:47

Re: dodatek k "Re Dan Drápal"

My už jsme si nad poměry žili, tak někdy mezi lety 48-89.

Ten závěr je naprosto typický: já si chci užít a po mě potopa.

kirast 27.10.2008 23:23

"nechápu proč je v národě takové procento pitomců bez paměti"

Asi jste chtěl napsat bez páteře? Jestli ono to nebude tím, že od 2.SV se mnohým život bez páteře vyplácel. A od sametu ještě nevymřeli. Když poslouchám mnohdy stesky svých sousedů, napadá mě mnohokrát, jestli nebyli původní národností Romové (o Cikánech mám lepší mínění), protože používají všechny prostředky k tomu, aby mě přesvědčili, že mají právo mít se bezpracně lépe. Takže takový výsledek voleb s hrůzou očekávám již dlouhou dobu a jednou přijít musel. Letos sice zase volby byly určeny na prodloužené volno, ale počasí se zde nevyvedlo, takže voliči místo na chalupy nebo na ryby přišli k vobám.

kirast 27.10.2008 23:05

Re: ouhlas s vyděračstvím lékových mafií je sprostota. Nestěžuji si, žiju celkem snesitelně

http://www.bankovnipoplatky.com/rss-odjinud/px016fl-roku-s-poplatky-miliardoveacute-uacutespory-5848/

http://www.mzcr.cz/Pages/485-regulacni-poplatky-ve-zdravotnictvi-funguji-ochranny-limit-pomaha-stale-vice-lidem.html

http://www.mzcr.cz/Pages/621-fakta-o-regulacnich-poplatcich-a-jejich-dopadech.html

Chcete to zpochybňovat, tak prosím.