10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jaka 1.5.2006 10:11

zato za ČSSD jsou dluhy umořovány v každém z těch osmi let jejich vlády, chichi

Jaka 1.5.2006 10:07

ježišmarjá, a ostatní nebyli? Mimo Moserovou, která ale dobře věděla,

že zvolena nebude?

A Havla volil kdo???

Proboha, lidi, naslouchejte Klausovi, co říká! To je důležité pro budoucnost naši a hlavně našich dětí!!!

franta 1.5.2006 9:59

Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

Lze mu ale vyčítat, že se jich byl před volbou prosit !!!

vládík 1.5.2006 9:56

Vždyť tu již velká koalice byla

V letech 1998 ÷ 2002. Že ji její signatáři nazvali zbaběle jinak není rozhodné. A víme, kam nás zavedla. Koalice Zeman - Klaus zahájila éru neuvěřitelných státních deficitů (třikrát díky koaličnímu hlasování ČSSD - ODS), postupné socializaci právních předpisů a výrazného zhrubnutí politické kultury (tedy formálního zhrubnutí; nemorálnost byla od počátku - viz například představy o nadbytečnosti práva či lhostejnosti ke způsobu získání peněz).  Takže velké koalice se populista a oportunista Klaus nikdy nebál.

vládík 1.5.2006 9:50

Re: Re: ODS by mohla získat povolební většinu

I já mám akcie v hodnotě hodně přes 100 tisíc (z kuponovky). To ale neznamená, že to byla z hlediska celkové ekonomiky vhodná cesta. Faktem je, že dnešní deficit je z podstatné části způsoben skrývanými dluhy z let 1992 ÷ 1996. Jeden, neuváděný příklad: Investice do drážní cesty byly vždy hrazeny ze státního rozpočtu. Jenže to by se neudržel vyrovnaný rozpočet. A tak byly ČD přinuceny vzít si komerční účet (místo lacinějšího státního - jo, tak rozhodl ekonom Klaus). Takže dnes ten dluh v dotacích ČD splácíme i s těmi vyššími úroky. 

Vy si nevzpomínáte, že když se pan Philip stal krátce ministrem financí mluvil o kostlivcích ve finančních skříních, zejména v Konsolidační bance, která by měla být zahrnuta do rozpočtu? Jak na něj celá ODS (vedená Klausem a Kočárníken) ječela jak jeden muž?  Ano, tak se dělal vyrovnaný potěmkinovský rozpočet.

huhu 1.5.2006 9:34

Re: ODS by mohla získat povolební většinu

100 x opakovaná le ž - zase ten Goebbels. Z kuponovky mám několik desítek tisíc jako většina DIKů, co mám z mnohem větší privatizace socanů ? Vše rozkradli , prožrali, nasekali bilionový dluh a arbitráže.Miliardoví šibalové. Z Čechů dělají makáče na pásu u korejských majitelů....

huhu 1.5.2006 9:30

Re: Obrazek ceske inteligence.

"primitivní hovado ?" to je zjevně vaše společnost. Kuponovka byla rozdání majetku občanům podle jasných pravidel. naprostá většina DIKů dostala akcie, které jim vynesly i několik desítek tisíc. To, že někteří s tímto majetkem a příležitostí naložili hloupě nebo nezodpovědně je jejich blbost, stejně jako při hloupém a nezodpovědném nakládání s čímkoliv. Škoda, že se nepodařilo kuponovku dotáhnout do konce, ale lobbistické tlaky na přímé prodeje ( tam byla jasná korupce a ty zlodějny) byly příliš silné. Z přímých prodejů těch největších podniků a bank za vlád čssd nemá občan (kromě pár socanských šibalů) ani korunu a ještě čssd vláda vše prožrala anasekala bilionový dluh a zatížila daňové poplatníky náklady na placení různých arbitráží. (Y)

Vilém 1.5.2006 9:15

Vy jste dopadli

Jeden přihlouple nadává, druhý dostane hysterický záchvat, takže si ani nevšimne, že příspěvek je ode mne.

Klaus určitě svoje výroky o primitivnosti antikomunismu vypouštěl z úst těsně před volbami prezidenta čirou náhodou, a poslanci KSČM pro něj hlasovali omylem.:-D:-D:-D

fanthomas 1.5.2006 9:12

Re: ODS by mohla získat povolební většinu

challenger, ty kluku ... pravda a láska na věčné časy ... a nikdy jinak.:-P;-P:-D;-D ...

Kajan 1.5.2006 9:09

Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp.

fanthomas 1.5.2006 8:56

Re: Obrazek ceske inteligence.

Chlapi, na to nemá cenu reagovat .

challenger 1.5.2006 8:54

ODS by mohla získat povolební většinu

...především tím, že by přijala odpovědnost za katastrofální výsledek české cesty privatizace, za svoji spoluodpovědnost na vytváření státního dluhu ve výši státem sanovaných ztrát v polostátních bankách, svoji spoluzodpovědnost za katastrofální stav veřejných služeb a justice (ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala). Pak je možné bavit se o většinové vládě. Pan Klaus měl příležitost počátkem 90. let změnit spoustu věcí k lepšímu. Tuto příležitost zahodil ke škodě občanů této země. Okolnosti, za kterých získal svoje akademické tituly, jen dokresluje skutečnou podstatu období Klondiku a morálně volních vlastností tehdejších lídrů.

Oceňuji však, jak pan Klaus uklidňuje znepokojené ovečky na zdejším pravicovém fóru. Ti musejí být z velké koalice asi pěkně vystrašení, narušilo by to jejich životní rovnováhu a mohli by přestat být stoprocentně loajální. Tak už to chodí. Politik si může vybrat buď nezávislého inteligentního voliče, kterého přesvědčí argumenty nebo frustrovaného submisivního blba, na kterého stačí modrá ideologická klišé o neviditelné ruce trhu, absenci třetí cesty, humanrightismu a NGOismu. Ta druhá cesta je mnohem snadnější, ale já věřím, že nemá budoucnost. Submisivní blb, konfrontován s životní realitou, nakonec zjistí, že za něj jeho problémy žádná politická strana nevyřeší. A to je právě ten okamžik, kterého se strany s tvrdým voličským jádrem, jako je ODS, bojí. Navíc - tvrdé voličské jádro submisivních blbů a jejich projevy odradí mnohé jiné voliče. Proto ODS nikdy pořádnou většinu mít nebude.

ICO 1.5.2006 8:43

Re: Obrazek ceske inteligence.

Pane Hádej když nemáte rád pana Klause to přeci není špatné, ale špatné je to, že Vaše IQ nedosahuje podrážek bot lidí, kteří si tady píšou své názory a mám pocit, že intelektuál z Vás nebude protože i základní školu jste nějak špatně dokončil.

BuBu 1.5.2006 8:35

Re: Od kdy mají na záchytce . . .

. . .  internet ? Ty jsi ale intelektuál ! Ty jsi kabinetní ukázkou zneužívání demokracie. Za komančů jsi byl zalezlý v kanále. . . a teď, když můžeš svobodně vyjádřit svůj názor, tak Ti leze z huby hnůj ! Přesně takto se chová banda, kterou kolem sebe uskupil byvalý komunistický cenzor Miroslav Sládek. Až budeš střízlivý - tak si nezapomeň vypláchnout !Rv 

Jaka 1.5.2006 8:33

hlavně že Vy jste příkladem inteligence a noblesy

ucitelas 1.5.2006 8:25

Re: S KOMUNISTY NA HRAD, ALE NE DO VLÁDY

Milý fracku nesouhlasím s tebou. Jsi nevyzrálý a hloupý,nezkušený,pudertální,zamindrákovný maloperko.

Kryštof 1.5.2006 7:34

Re: Re: Milý Kryštofe

OK, nic se nestalo Fantomasi.

fanthomas 1.5.2006 7:19

Re: Milý Kryštofe

Tak možná sorry,asi jsem špatně pochopil vaši rekci na něcojiného.Beru zpět.;-)

fanthomas 1.5.2006 7:10

Milý Kryštofe

neříkej nikomu kdo kam má psát a jaký má mít názor.

Tvoje zapšklá nenávist zapleveluje Neviditelnýho pesa ;-P;-D

Kryštof 1.5.2006 5:40

Re: Pozor! Pozor! Hlášení! Konec války!

Milý Klaune Parafíne,

řada internetových providerů vám zřídí a bude hostovat zdarma doménu - např. zrovna doména www.klaunparafin.cz je volná. Uveřejňujte si ty své pozvánky tam a nezaplevelujte s nimi diskusi na NP.

Hadej 1.5.2006 5:36

Obrazek ceske inteligence.

Ten Klaus Cechackum zase dela reklamu. Napred jeho kuponova privatizace(zlodejna na n-tou), pak pareni se s komunistama a nyni, jako vzdy primitivni hovado. Kdo, ze ho to udelal profesorem (kdo podepsal jeho dekret) stejnej vul a primitiv blb Havel. Hrdina humanistickyho bombardovani.Ti dva jsou obrazem intelektualniho Ceska.(Y)(Y)(Y)(Y)

Cesilko 1.5.2006 3:27

Vzeny pane prezidente,

!chtelo by to vyjadrovat se ponekud jasneji! :-)

 Kdyz ono kdysi, kdyz jste vedl tu nejostrejsi

kampan v nasich poslednich dejinach proti CSSD, jste se hned po

"volbach" sesel s tim Zemanem a bylo to... ... ...;-(

kuk 1.5.2006 2:31

:-)

Slyšeli jsme Slovo boží.

AMEN

Yaroukh 1.5.2006 1:25

Re: Re: S KOMUNISTY NA HRAD, ALE NE DO VLÁDY

smarjapano ja si nevsiml, ze to je mistni de8il Vilem

jako bych nic nerekl, zapomen na to!

Yaroukh 1.5.2006 1:24

Re: S KOMUNISTY NA HRAD, ALE NE DO VLÁDY

Muzes, pokorne prosim, vysvetlit, co tim myslis? Prosim neco konkretnejsiho nez "nechal se zvolit", protoze volena osoba muze tezko ovlivnit, kdo jaky listek vhodi do pomyslne urny.

Pokud mozno nejaky link, diky!

Vilém 1.5.2006 0:55

S KOMUNISTY NA HRAD, ALE NE DO VLÁDY

Typický Klaus, když potřeboval na Hrad, KSČM mu byla dobrá, ale kdyby chtěl někdo vytvořit vládu s jejich podporou, tak to BUBUBU, to by nešlo, to je nemorální.

Chudák Klaus moralista, ani mu nedochází, jak je komický.

:-D:-D:-D

Nebo že by nevěděl, kdo pro něj hlasoval?

Klaun Parafin 1.5.2006 0:35

Pozor! Pozor! Hlášení! Konec války!

5.5.2006 "U svijanského rytíře" v Jirečkově ulici na Letné.