10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
NobodyWasHere 1.5.2006 15:16

Re: Pan prezident nemá pravdu

nesdílím Váš optimismus

Vocílka 1.5.2006 14:40

Re: Re: Re: Milý Kryštofe

Jsi moc hodný, že nám poradíš. Většina diskutujících asi pro "love" na sociálku nechodí. Ale třeba se to může někdy hodit.

Kardiak 1.5.2006 14:35

Re: VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

Dofám,že nás ochrání od Paroubka ;-D;-D;-D

Vocílka 1.5.2006 14:34

Re: Re: Obrazek ceske inteligence.

Přímé prodeje se realizovaly i na př.v roce 1992. Nebylo to špatné, většina takto privatizovaných podniků (malé a střední)

dodnes funguje, úvěry na nákup noví majitelé splatili a podniky dále rozvíjejí. V kuponové privatizaci hodně záleželo na štěstí a zejména na tom jak DIK dokázal odhadnout vývoj privatizovaného podniku.

Vocílka 1.5.2006 14:21

Re: On to nemůže,my můžeme

Proč by nešlo komunisty zakázat? Pinochet to bez problémů udělal. Že by se u nás někdo podobný nenašel?

Mirek 1.5.2006 14:06

Koalici se šibaly? Nikdy!!!!

Socani předčili o celou délku kohokoliv ve zlodějinách. Pakliže by se ODS snížila k velké koalici s pablbkovými šibaly, ztratila by polovinu voličů.

Starý J. 1.5.2006 13:30

Challenger

….(ODS)… že by přijala spoluodpovědnost na vytváření státního dluhu ve výši státem sanovaných ztrát v polostátních bankách, svoji spoluzodpovědnost za katastrofální stav veřejných služeb a justice (ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala)….

Zjistěte si prosím, s jakým státním dluhem předával vládu Zeman (který některé banky oddlužoval) a o kolik stoupl státní dluh za poslední 4 roky, aniž by vláda sanovala jakékoli ztráty v polostátních bankách. A vyhledejte si prohlášení ministra Sobotky, že stát neplatí z rozpočtu stát ŽÁDNÉ TRANSFORMAČNÍ NÁKLADY. Pak mluvte o tom, kdo je za státní dluh zodpovědný a poučujte nás!

Nejlegračnější je, že „ČSSD má pouze tu vinu, že se stavem navozeným ODS nic neudělala“ . Zvláště podtrhuji „pouze tu vinu“. Co dělala tedy ČSSD těch 8 let? To že s tím 8 let nic nedělala (když to bylo tak tragické), nelze přece hodnotit jako „pouze tu vinu“! Už jste s tím svalováním viny za 8 let socanského vládnutí směšní, neuvěřitelně trapní.

Haf 1.5.2006 13:19

Re: On to nemůže,my můžeme

Komunisty může vyřadit jen všeobecnej vodpor k nim a ten tu bohužel není - je tu mnoho umazanejch, mnoho chmativech a závistivejch. Jedna generace to nespraví, táta krad, syn to umí líp, ne že krást nebude.

odborar 1.5.2006 13:15

V případě, že by ČSSD s komunisty uzavřela po volbách koalici by jste měl, pane prezidente, pověřit sestavením vlády někoho úplně jiného...

jen to Vaše ústavní právo!. Pamatujte na to a bez ohledu na další mandát tak postupujte! R^http://odborar.webzdarma.cz>- Dofejme, že lidé půjdou k volbám a kritického scénáře nebude potřeba.Nicméně čert nikdy nespí....

Malý aston 1.5.2006 12:30

On to nemůže,my můžeme

Komunisty volí cca 18-20% voličů. Jsou zapsáni jako demokratická strana.To nejde zakázat.My jim to jako voliči můžeme zakázat tím,že je nebudeme volit. Volby jsou tajné,tak to nejde,vždy se někdo najde,který ten lísteček vhodí.Bylo možné je zakázat a to v roce 1989. Kdyby jsme je zakázali, nemohli by zvolit Havla na hrad,kyby jsme je zakázali nebyl by Dubček předseda federálního shromáždění,kdyby jsme je zakázali,nenapsal by Jičínský ústavu.To nešlo,my jsme to ještě neuměli oni ano.Proč se nepřejmenovali? jako následnická organizace by nedostala veškerý majetek,který zbyl po Komunistické straně Československa. Tak jsou tady a zrušit mocí úřední to nejde. Jen při volbách.

stvořitel všeho 1.5.2006 12:16

Re: VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

(Y)jdi se vycpat, cvoku(Y)

www.andele-svetla.cz 1.5.2006 12:12

VOLÍME JEN JEDNOHO KANDIDÁTA

Co kdo chce a co volí tak je za to zodpovědný.Naši vládníci schválili zákon o nemocenském pojištění.První dva týdny nemoci bude člověk firmy(bude za pojišťovnu platit firma).Jestli budeš hodně marodit tak tě začnou šikanovat potom ti vezmou peníze a nakonec tě vyhodí.Dle projevu Václava Klause v novoročním projevu jsme každý zodpovědný sám za sebe.Také to tak cítím a proto volím jen jednoho kandidáta a to STVOŘITELE PRVOTNÍHO VŠEHO A VŠECH. Více na našem webu(místo jména) –sdělení 1890.Pozemské zákony už měly dost prostoru na to, aby dokázaly zkvalitnit lidský život. Vytvořme společnost, kde platí jen ZÁKONY LÁSKY. Svoji budoucnost máme ve svých rukou.

Malý aston 1.5.2006 11:41

Pan prezident nemá pravdu

Jsem přesvědčen,že volič český je vyléčen.Buldozer,Jandák,Rath,Součková,Špidla,Gross,tlustý Škromach,šibal Sobotka,jehož jediná kvalivikace je členství v ČSSD,úplatky a korupce,vulgárnost a žádná idea,to je cesta jak se jich konečně zbavit. To že pravici, a je podle uvážení každého kterou stranu si vybere bude volit většina voličů je již jasné. Buldozer již neví jak nás podplatit,jak nás urazit a co ještě udělat aby jsme mu věřili" že to myslí upřímně". To jeho chvástání jak se máme lépe snad nasralo každého. Slibovat že se zvednou platy u soukromých firem může prohlásit jen vůl,nebo lhář. On může zvýšit platy jen státním zaměstnancům.Možná je hodlá uplácet,je to možné. Každému je jasné,že není předsedou ČSSD,výkoným předsedou je šibal Sobotka,nemá právo vystupovat za ČSSD a já se divím,že s ním vůbec někdo diskutuje.Já si počkám,Buldozer prohlásil,pokud ČSSD nedosáhne 30% hlasů ve volbách,celé vedení odstoupí. Počkejme. A pan prezident  nemá pravdu nebude nutná koalice a pokud bude,tak jen z pravicových stran.

?? 1.5.2006 11:35

Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

???

jirka 1.5.2006 11:31

Re: Re: Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

co to znamená?

leoš 1.5.2006 11:23

Re: Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

tak to má být

Kajan 1.5.2006 11:00

Pane, prezidente, Vy ne a neřeknete, že důvodem špatné funkce českého parlamentu jsou komunisté ! Je nutné je zakázat nebo, bohužel, pustit do vlády !!!!! Dzp

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:56

Re: Re: Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

Dyť já vím, Bohúšu, já vím.;-P

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:52

Re: Re: Milý Kryštofe

To máš z toho, že ještě nespíš. Normální je za vlády ČSSD vstávat ráno v poledne. Na sociálce dávaj love i odpoledne.

Haf 1.5.2006 10:51

Re: Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

Pročpak asi Klaus na kongeresu v Olomouci bouch do stolu a řek, jestli tohle dáte do stanov, tak já v tý straně nebudu ( nepřijímat bejvalý komunisty do ODS ) !!!!!! ?????

fanthomas 1.5.2006 10:47

Re: Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

to je reakce na příspěvek huhu.

fanthomas 1.5.2006 10:46

Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

proč asi ;-€

pro touhu být u moci, udělá cokoli ...

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:45

Re: Obrazek ceske inteligence.

Přeji Ti upřímnou soustrast.

Pavel ze Slezska 1.5.2006 10:38

Re: Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

A já bych se ho ještě zeptal, proč nechal během své presidentské volby zavřít Sládka. Ten jeden hlas mu umožnil být dále presidentem.;-P

huhu 1.5.2006 10:22

Re: Potěmkinova vesnice v Kocourkově

na mého Haryka stačí křiknout - neštěkej ! :-D(Y)

huhu 1.5.2006 10:21

Re: Re: Re: ODS by mohla získat povolební většinu

i podle Sobotky MF, byl transformační dluh cca 270 mld (dokázal by to někdo levněji ?). Za oposmlouvy bylo zadlužování Klausem blokováno, za současné vlády se rozjelo naplno 100 mld ročně - co je za ty peníze vybudováno veřejného ? (soukromé si mají firmy financovat sami). A těch jasných šibalských miliardových krádeží  - nejen IPB ?

huhu 1.5.2006 10:17

Re: Vždyť tu již velká koalice byla

vás to ještě nepřešlo ? jste jen trapný...(Y)

Haf 1.5.2006 10:16

Potěmkinova vesnice v Kocourkově

Bohužel se na problémech účastnily vobě rádoby protilehlé pol. strany a vodpornou oposmlouvou potvrdili platný slogan, vtloukaný nám do hlav 40 let - Prospěcháři všech zemí světa, spojte se . Ještě ho jistěj červený vzadu, dnes se dokonce staví do posice ukřivděných. Pan president chtěl jen říct, voblbujte do poslední chvíle a vydržte do voleb, ať vypadaj jako demokratický, po nich si zase přece budete dělat, co se vám zlíbí, bez vohledu na voliče !!!

huhu 1.5.2006 10:15

Re: Vyčítat Klausovi, že ho volili komunisté, je pitomost

proč vám to, že byl v klubu ksčm před volbou vadí zrovna u Klause ? Byli tam všichni, kromě nevolitelné Moserové. proč je snad každému jasné - prostě ksčm existuje a má podporu 20% obyvatel. A proč tu podporu má, proč existuje ? Na to bych se ptal Havla - jaké byly dohody s Adamcem v r.89, proč jmenoval Čálfu premierem, proč komunisty nezakázal a především proč zamezil prosazení většinového volebního systému, který by většímu počtu ksčm poslanců zvolení do PSP neumožnil (jako je to v Senátu). A proč dnes Havel podporuje komunisty převlečené za socany ?

marty 1.5.2006 10:12

Re: Vy jste dopadli

(Y)Už moje babička říkala : Komu není z hůry dáno ......