27.4.2024 | Svátek má Jaroslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Co je větší urážkou voličů

Tenhle trapas trvá už osmý měsíc. Voliči mají pozapomenout na výsledky voleb a nabýt dojmu, že převrácení volebního výsledku na hlavu je vlastně chvályhodný a konstruktivní skutek.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Fridrich 27.6.2018 6:50

Souhlas s hodnocením vývoje u nás i v Evropě. Nerad

Souhlas s hodnocením vývoje u nás i v Evropě. Nerad to říkám, nemám Zemana moc rád, ale ve sporu o jmenování toho neuvěřitelného - snad také člověka Pocheho se chová, dokonce ve shodě s komunisty - které celý život nenávidím a vím proč - velmi DOBŘE a neustupuje tlakům zcela rozumu zbavených SOCDEMÁKŮ v čele s tím OMYLEM-HAMÁČKEM.. No a k dění ve světě - .. Tato garnitura zcela neschopných vůdců Evropských zemí není schopná potřebných a rázných činů. Oni umí jen mluvit a mluvit a mluvit. Případně se chytit za ruce a kráčet městy, kde jejich vinou umírají jejich nevinní občané zavraždění jimi pozvanými muslimskými nepřáteli naší civilizace.. No, snad nyní zvítězí koncepce Bavoráků a postupně dojde k obratu - oni už v Německu toho začínají mít také dost po tom, co se v jejich zemi nyní děje. Obrat nastal v Americe a probouzí se také Itálie a Rakousko.

V. Kotas 27.6.2018 6:44

Jak to tak vypadá, tak největší urážkou voliče,

je současný volební systém, který generuje 9stran v parlamentu. Předčasné volby budou.

Z. Rychlý 27.6.2018 1:06

Je to bída.

Politický systém jako soutěž politických stran s jejich programy, idejemi a reprezentanty? Široko daleko NIC.

Programy nikdo nečte, nejspíš že jim nikdo nevěří. Ideje se krčí kdesi za multikulti a mítú a reprezentanti?? Když řeknu třetí liga, tak si nejsem jist, jestli ji tímto srovnáním neurážím. Kdyby alespoň nelhali, když už nemůžou říkat pravdu na plnou hubu.

Odevzdali jsme dobrovolně pravomoci vejš a teď se divíme, že ti bruselští jsou ještě větší spratci, než ti naši vlastní, co se perou o ohlodané kosti, spadlé ze stolu evropské vrchnosti.

Opustit tuto neblahou slepou evropskou uličku nejde, vrátit se znovu na startovací čáru, kde obec je to hlavní a nejdůležitější, kde zůstane většina vybraných daní, pak teprve poslat něco málo na region, posléze trochu státu a vůbec nic neposílat do jakéhosi státu Evropa. Podobně jako to má ono vzývané Švýcarsko, co nemá ani na vlastního prezidenta.

Jenže si budeme muset počkat až tenhle domeček z karet shoří; pak snad z popela ..... Fénix ..... atd, atd. Bude to porod.