4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Člověk-šváb?

Ministr financí, místopředseda vlády a předseda ANO Andrej Babiš přečkal jen za poslední půlrok dva skandály, jaké ještě nedávno dělaly z premiérů a volebních lídrů nezaměstnané.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Prokop 14.9.2016 9:29

Re: Češi potřebují svého Guru.

Nejen Češi. Podívejte se do Ruska nebo do Německa ...

M. Prokop 14.9.2016 9:29

Dost přesné, ano.

Geniální je ono heslo "Všetci kradnů", protože to si myslí většina lidí, aniž by se zabývala tím, že jednak Babiš/Bureš také a rozhodně není na chvostu řady "kradnúcích", druhak, že omezit to lze jedině omezováním peněz ve správě státu a obcí, omezením přerozdělování (omezení morální nepočítám, Švýcarsko ani Švédsko zde nebude) a to rozhodně není Burešův cíl.

I. Schlägel 14.9.2016 9:00

Češi potřebují svého Guru.

Pastýře,který nám, nejistým a pochybujícím, ukáže tu správnou cestu. Včera Gotttwald, dnes Babiš, zítra jiný vizionář. S koblihou nebo s jiným, stejně sofistikovaným marketingovým tahákem. A Češi po té cestě spokojeně vyrazí. S čistou hlavou, bez starostí, s vidinou, že je o ně, bezbranné ovečky, dobře postaráno. Život v ohradě s pravidelným krmením, přístřešek s podestýlkou, to je naše převládající národní vize. Jo, na pivko bych málem zapomněl.

J. Vavrochová 14.9.2016 8:57

Re: Babiš má též dobré spolupracovníky

Máte pravdu, ta Witovská se chovala děsně.

K. Janyška 14.9.2016 8:52

Má všechny podlacené. Z minulosti.

Jinak to nevidím... Dzp.

P. Kmoníček 14.9.2016 8:39

Re: ach jo, je to tak - "nepřítel mého nepřítele" p. Kašpárek

Také souhlas a ne poprvé.

P. Lenc 14.9.2016 8:36

Re: Babiš má též dobré spolupracovníky

Samozřejmně Faltýnka...

P. Lenc 14.9.2016 8:35

Re: ach jo, je to tak - "nepřítel mého nepřítele" p. Kašpárek

Připojuji se, snad poprvé souhlas.

P. Lenc 14.9.2016 8:34

Re: Babiš má též dobré spolupracovníky

Na Faltýka jsem také koukal a musím říct, že to je Babišova demagogická jednička.Tolik lží a polopravd během půl hodiny a jeho "práce" s redaktorkou, to bylo až neuvěřitelné.Jaký pán, takový krám.A tomuto lidé věří.

M. Valenta 14.9.2016 8:17

Je to tak.

Když jsem Babiše předevčírem viděl pospávat v ND během rozloučení s paní Čáslavskou, říkal jsem si, proč tam ten chlap vlastně leze. A Babiš a Zeman? To se máme na co těšit.

V. Heidlerová 14.9.2016 7:54

Babiš má též dobré spolupracovníky

Včera v podvečerní diskusi na ČT 1 předvedl úslužný Faltýnek, chránící podnikání svého guru, takovou škálu neslušností a porušování zásad demokratické diskuse, že mne to úplně znechutilo. Choval se tak, jakoby on byl moderátorem, okřikoval moderátorku, nezodpověděl téměř žádnou položenou otázku, no hnus. Už se pěkně zahnízdil na výsluní. Ejhle, služebník lidu s tváří dobrosrdečného přihlouplého strýce - a jak se nám rozdováděl. A to udělá hnutí ANO po volbách, které bohužel vyhraje, protože i inteligentní lidé věří, že jsou-li v čele stran a ministerstev miliardáři, nepotřebují a nebudou krást a do politiky vstoupili ze zcela křiš ́tálově čistých úmyslů. Ale jak se to srovnává s Babišovým výrokem "všetcí kradnú"?????

A. Bocek 14.9.2016 6:38

Hlava mi nebere !

50-ti miliónové zaškobrtnutí - nevadí , 5-ti miliardové pokračování MEŘO - nevadí , daňová kontrola v Agroflertu - nejkratší vtip , strana jednotného hlasu - ANO , tendry v lesích,podnikání ve zdravotnictví , nákupy konkurenčních firem , autocenzůra...... Rodí se nám Český Berlusconi .

R. Brzák 14.9.2016 0:29

ach jo, je to tak - "nepřítel mého nepřítele" p. Kašpárek

si ode mne dnes vyslouží souhlas a pochvalu za pár vtipných vykreslení - to je poprvé, co s ním souhlasím, za dobu, co chodím na psa...