5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
divana 7.4.2006 14:34

Hučín

Dnes, v patek, 7.dubna ve 20:10 hod. uvede CRo na strednich vlnach 636 MHz, porad o Vladimiru Hucinovi

20:10 Media v postmoderním světě Oběti mediálních kampaní

Jarin Straka 7.4.2006 17:07

Re: Hučín

Presneji CRo6, vysila myslim jeste na dvou dalsich frekvencich.

zlý kukuč 7.4.2006 12:32

Kdo ještě nic nenapsal o NBU a má o to zájem, nechť svůj příspěvek zašle do NP

Zelená je tráva. Na NBU je bordel. Tráva je zelená. Bordel je na NBU.Barva trávy je zelená. Za bordel na NBU může Paroubek. Za Paroubka může Bacs a Singh. Ó my se máme. 

J. Mach 7.4.2006 13:15

Re: Kdo ještě nic nenapsal o NBU a má o to zájem, nechť svůj příspěvek zašle do NP

nevím , jak se máte, ale je jasné, co nemáte.

Pete Brich 7.4.2006 12:18

To bych se divil, kdyby něco na Roka nevěděl.

PB

vládík 7.4.2006 11:23

Nevím, čemu se všichni diví

Všechny režimy za všech dob a převratů odsoudily a pozavíraly kde koho. Ale agenty si všechny šetřily. On se žádný darebák bez informací práskačů (zejména úředních) neobejde. A kdo myslíte, že se dostane ne špičku politiky???  PS: Neuvádějte vyjímky, nejsou. To jen vy v ně věříte.

Saša 7.4.2006 11:09

Ten slovenský zákon bychom potřebovali i u nás.

Naše právní úprava je jen pro tvoření alibi estébákům a kágébákům a jejich spolupracovníkům - jen se jim vytváří alibi.

BuBu 7.4.2006 12:55

Re: Ten slovenský zákon bychom potřebovali i u nás.

Tento náš zákon - to je původní bolševický zákon, ze kterého byly po revoluci, v návalu vášně, vyškrtány do nebe volající paragrafy (např. rozrádání majetku v socialistickém vlastnictví . . . ) a jede se vesele dál . . . .                                                                                                                              Proto je např. možné, že celý národ vidí na vlastní oči, jak si Doležel říká "o pět v českých" a policie začne činit po pěti měsících - teprve, až se povede té zlodějské bandě, která nám vládne, jakž takž zamést stopy - které k nim všem vedou.                                                                   Po revoluci jsem tvrdil, že po vládě komunistické lůzy nemůže už přijít nic horšího.                      A je to tady !!!!!!!!   

    

Jarda 7.4.2006 10:26

Komu vlastne verit

Ze je na NBU binec je asi pravda. Ale existuji profese, jako desifratori, kteri se skoli mnoho let, vyzadují vzacne se vyskytujici talent a ne kazdy se proto pro ne hodi a vzdy pracuji pro (rekneme) tajne sluzby. Maji se vyhodit a vzdat se na radu let desifrovani? Takze veci nemusi byt tak jednoduche jak nam vnucuji media. Vnucuji se i jine otazky. Kdyz Krejcir tak lehce zdrhl a Barkovou se pro jistotu pokusili zavrit, musime se ptat, jestli je rovnost pred zakonem a zda se nejaci novi Krejciri, Berdychove nebo soudci Berkove disponujici nepredstavitelnymi zdroji nesnazi odvest pozornost a zda nerozjizdeji svoje hry proti tem, co je mohou pripadne ohrozit, byt jsou NBU. Kdyz ma nekdo za milion, ktery nakonec neziskal protipravne, prusvih a jini klidne prijdou divnym zpusobem k desitkam milionu nebo k miliardam (nebo prosadí jasne nevyhodne smlouvy za desitky miliard) a nic, musime se takto ptat.
whocares 7.4.2006 12:09

Re: Komu vlastne verit

Hmm, on tu Barkovou někdo nutil páchat pojistný podvod ??? 8-o

Jarda 7.4.2006 16:25

Re: Re: Komu vlastne verit

A spachala opravdu ten podvod a je za to odsouzena? A kdyz bude, bude presto psat knihy a podavat interview na Seychelach? Ne ze bych se te pani zastaval. Ale stve mne, ze jinym, kteri tuneluji miliardy, a neni jich malo, zadna basa zatim nehrozi.

Kokoška 7.4.2006 22:18

Re: Re: Re: Komu vlastne verit

Jen ta Barková neměla tvrdit, že ji spláchla povodeň, když má barák na kopci.

MRTVOLA Z ODS 7.4.2006 10:06

NUTÍ MNE TO OPĚT SPONZOROVAT

Mé spolubojovníky za pravicové ideály,demokracii a blaho veškeré společnosti.....Kdyby ste dali vy mektající ovce v jisté době a pak vždy přes 50% hlasů mému kolegovi Klausovi, nemuseli byste dnes bečet, ale štˇastně a spokojeně se usmívat......
KVAKIN 7.4.2006 17:46

Re: NUTÍ MNE TO OPĚT SPONZOROVAT

JAKO SE USMÍVÁ ON SÁM A DALŠÍ Z JEHO KLONŮ.....

Martin 7.4.2006 9:32

Jitka Šmídová

otevřeně a statečně poukázala na zločinné praktiky Kadlece. Vyrazili ji za to na hodinu. Dodnes se jí nikdo neomluvil. Současný NBÚ je zdegenerovaný a nereforovatelný.  
Bohemia 7.4.2006 9:22

Reditel BIS Lang je vyderac.

 
Reditel BIS Lang je vyderac. 
V senatu se sveril senator Stetina ze mu Jiri Lang vyhrozoval v prubehu druheho jednani na pude BIS s cleny Bezpecnostniho branneho vyboru pokud toho nenecha (podpora Vladimira Hucina) tak ze z nej udela spolupracovnika StB. Vvychovany estebakama Lang by mel vyletet z BIS co nejdrive, vyhrozovani a vydirani je trestny cin !!!! 
 
johan 7.4.2006 7:04

Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Česko?
Tam je možné všecko
Taraszátaras 7.4.2006 8:58

Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Ano, je tak. ČSSD za osm let vládnutí nezametla s polistopadovým svinstvem. Přemýšlím však, koho bude volit ten, kdo odevzdá hlas ODS. Přítele Vikyho (více takových Kožených), nebo kámošíčka Třísku, který za bezesných nocí vypřemýšlel kupónovku (záviděl nám celý svět) a přitom to byl takový roztomiloučký estébáčíček, božíčku? Spřátelené duchy v Maďarsku a v Ásii? Sociální systém, ve kterém ten, co celý život poctivě pracoval dostane o tisícovku vyšší důchod, než bude automatická sociální dávka flákače a ožraly, který celý život nepřeložil stéblo křížem? Definice o tom, že v Česku je možné všechno stále platí, ani já vás nepotěším...
conqueror 7.4.2006 11:08

Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Od tarasezátarase nelze čekat nic jiného. Zatarasit pravici cestu je jeho krédo i cíl. Čest!, soudruhu.

Taraszátaras 7.4.2006 11:12

Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Ty seš, soudruhu, také náš? Tož na příštím polibdíru.

Pepino 7.4.2006 11:21

Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Myslíš toho Vikyho co půjčoval peníze Grosovi?

Pepino 7.4.2006 11:24

Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

myslíš toho Vikyho, co půjčoval peníze Grosovi?

jiří 7.4.2006 12:18

Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Konečně promluvil soudruh nejchytřejší, jdi už do prdele ty komunistickej zmrde, komanči jako ty by měli být už dávno v lochu a makat v nějakém kamenolomu, samozřejmě jen s těžkou palicí a klínem, jako jste to dělali vy, komunistická pakáž.Smrt všem komunistům na celém světě.Vy všichni musíte líbat Havlovi prdel za to, že vůbec ještě existujete.Jdi do hajzlu ty svině rudá.

Taraszátaras 7.4.2006 12:36

Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Tak toto je kondenzovaná ukázka intelektuálních, charakterových a vyjadřovacích schopností voličů ODS, příznivců pravice, podnikatelů a liberálů, podotýkám, že českých. Ve světě vypadá pravice úplně jinak, než tento náš odpad společnosti, zjevná lůza.

BuBu 7.4.2006 13:12

Re: Re: Re: Re: Tarasizátarasi, on řekl pravdu,

. . . akorát se  neudržel řekl to, co si myslí všichni slušní lidé -  bohužel sprostými slovy.       Protože já Tvoje "výrony rudého semene", které vypouštíš na NP, znám - tak se mu ani nedivím.     Na ty Tvé "úvahy a eseje" musí být velmi, ale velmi silný žaludek a nervy jako špagáty !!!!!

J. Mach 7.4.2006 13:12

Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Tarasi, ve vašem komentáři se sice tentokrát sprostá slova nevyskytují, ale obsah je sprostý a hloupý ze své podstaty a na tom se nic nemění, ani když ty druhé budete nazývat lůzou. Jednou už je to tak, že levičáci slynou nižším vděláním a inteligencí.

Taraszátaras 7.4.2006 13:26

Re: Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Machu, mě nezajímá, jestli se Vám můj komentář líbí nebo nelíbí, ale zajímalo by mě, proč

Taraszátaras 7.4.2006 13:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

pokračování: proč se Vám zdá nepravdivý, hloupý nebo dokonce sprostý. To ale z pravičáka nikdo nevyrazí, argumentaci, jiný názor podepřený fakty, z vás padají jenom nadávky. Tak sprostě, jako ten lemur, se vyjadřují výhradně stoupenci pravice, a do značné míry už rehabilitovali bolševické metody, kterými proti nim zasahovali komunisté v padesátých létech. Na hrubý pytel prostě přidělali hrubou záplatu, tak to už dnes vidí mnoho lidí.

BuBu 7.4.2006 13:51

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poopravte prosím konec

. . . .Vaší  poslední věty:  . . . . tak to už dnes vidí mnoho lidí.                                                               Správně má být : . . . .tak to už dnes vidí mnoho bolševiků.                                                              Prosím, příště nezaměňovat bolševiky za lidi - to si My, pravičáci, vyprošujeme !!!!!!!!!                  

Taraszátaras 7.4.2006 14:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poopravte prosím konec

A pak zase, bubáku, bolševici nepovažují za lidi pravičáky, a tak se posíláte vzájemně do gulagů, koncentráků, vraždíte, zavíráte - a normální lidé, namísto aby vás většinovou mocí zpacifikovali (například na Vás by určitě stačila přesdržka), tak při těch vašich soubojích trpí.