23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
petr 7.4.2006 16:49

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poopravte prosím konec

Komu byste chtěl dávat přes držku soudruhu,při vaší rachitické postavě je to jen k pousmání.Ale popravčí čety jste dokázali vždy vytvořit dokonalé.Likvidačními pracovními tábory počínaje a šibenicí na Ruzyni konče. A toto je schopen ještě někdo obhajovat. Chtělo by to nějakou exkurzi do země, kde vládnou, českými komunisty zbožňovaní, komunističtí pohlaváři(S. Korea, Kuba, Čína) nebo v zemích, s kterými KSČ vydatně spolupracovala( dodávky zbraní) jako Palestina, Irák, Sýrie, Angola, Etiopie atd..Tam by všichni soudruzi brzy vyměkli a určitě rychle chvátali domů, kde si mohou svobodně psát co se jim zachce a nikdo je za to nebude sledovat, vyšetřovat, mučit, zabijet, že za jejich činnost nebude trpět celá jejich rodina. Soudruhu komunisto,jste vůbec při smyslech,když toto obhajujete, děláte tím jenom černou práci pro ty nahoře(ksčssd). Jedině,že to máte hodně dobře placené.

Jiří 7.4.2006 13:16

Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Volím Zelené,již dlouhá léta. Doufám, že se konečně dostaneme do vlády i parlamentu a uděláme v této republice pořádek. Volte STRANU ZELENYCH .Nic nedejte na řeči, že jsme jako meloun. S ksčm nikdy spolupracovat nebudeme!!!

Kokoška 7.4.2006 22:16

Re: Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

Jen ne komouše, socialisty a zelené. U těch posledních je kombinace trockisty, atomové matky a aktivisty anarchistů zvláště vražedná.

Jiří 7.4.2006 22:42

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

to byl jen takový žert...

jakovy 7.4.2006 10:22

johane ! Re: Kdo bude volit ČSSD, bude volit zločin

scurra 7.4.2006 6:55

divná otázka

Pane Blaho, ptáte se, proč to předseda vlády nevysvětlí? To si opravdu myslíte, že jistý nejmenovaný vysoce postavený papaláš v socialistickém RaJi neměl úzké kontakty s jinými papaláši včetně estébáků? A že si dodnes navzájem nedrží prst v pr*eli? Proč se proboha tak naivně ptáte? Kdopak je asi tou Nejvyšší bytostí, od které má náš premiér své poslání (pánbůh ani žirafa to nebudou).
BuBu 7.4.2006 6:30

Pane Blaha, od takového . . .

. . . .dobytka, se žádného vysvětlení nikdy nedočkáte !
Ten je tak zaslepen svou mocí, neomylností a bezuzdnou touhou po moci, že se od něho můžete dočkat maximálně tak trestního oznámení pro pomluvu.
Nebo, v tom lepším případě, Vás nazve zaprodancem ODS, který se za  "Jidášský groš" neštítí pomluvat  dobrotivého "Báťušku cara" . . . .
A Vy budete ještě rád, aby tak učinil co nejdříve - protože kdyby se, nedej Bože, spojil po volbách "natvrdo"  s Komanči, tak to byste dopadl podstatně hůře.
Stromů a volných větví na nich mají pořád ještě dost . . . . to jsou ty zdroje . . . .
Netřeba 7.4.2006 6:29

KDYBY - a to zdůrazňuji

se prováděla zpětná kontrola a přehodnocení výsledků sporných  prověrek, myslíte si někdo, že by se pod někým z dnešních "prověřených" zakymácela židle?
a) ano
b) ne
Hádat můžete třikrát.
sidi 7.4.2006 0:32

Nevím jak vy,

ale já se domnívám, že Paroubek je ošklivé kačátko.
petr 7.4.2006 8:26

Re: Nevím jak vy,

Chudák opravdové ošklivé káčátko.