26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vládík 3.4.2009 11:32

Re: Ministr pro romy?

Ale váš předřečník (tedy předpřispěvatel) říká totéž.

vládík 3.4.2009 11:31

Jóóó??

A ono to ministerstvo k něčemu je, resp. bylo?

cipísek 3.4.2009 11:25

Re: Problém

V Chomutově to ,zdá se , vědí (jen se jim to zatím těžko aplikuje). 

cipísek 3.4.2009 11:13

Re: odborník

Zdravím magi.Co je na tom pravdy,že to  v Českém Krumlově teď zase vypadá trochu jinak,než to láskyplně líčil včera v televizi ten vizionář ?Něco se mi o tom tady na diskuzi před časem doneslo,tak bych chtěl mít jasno.

cipísek 3.4.2009 11:07

Re: Ministr pro romy?

Nevím,jestli to myslíte vážně nebo si děláte srandu (zvlášť v té poslední větě).Ono úplně postačí se k nim chovat spravedlivě-tedy aplikovat všechny zákony tak,jak jsou aplikovány na nás "přizpůsobivé"..

cipísek 3.4.2009 11:03

Re: Nebylo tohle ministerstvo vytvořeno po posledních volbách,

To čtvrté ministerstvo - Jenže pokud tohle ministerstvo bude i nadále pracovat "v obráceném gardu",tedy v podstatě směrem k potlačování práv a svobod poctivých občanů,může nadělat tu největší škodu.Ono se to neobjeví hned,ale o to horší budou důsledky.

františek 3.4.2009 11:03

Ministr pro romy?

Zatím každý ministr situaci spíše zhoršoval. Už komunisté začali řešit problém cikánů špatně. V romech musíme vidět lidi. Lidi stejné, jako jsou ti ostatní. Neubližovat jim a nenadržovat jim. Chovat se k nim spravedlivě ve školách i na úřadech. Ti, kteří jsou přizpůsobiví se přizpůsobí a budou mít úspěch. Ti, kteří přizpůsobiví nejsou, zřejmě vyhynou.

janoryna 3.4.2009 11:00

odstranění etnických či jiných konfliktů

je žádoucí. Samozřejmě, nejlepší by to bylo dohodu obou stran. ale k tomu musí být oboustraná vůle, což nikde nevidím. pak zbývá ož jenom silové řešení a to jednu stranu potlačit a přijmout řešení strany vítězné. jinak si myslím, že by menšiny měly respektovat vůli většiny. alespoň při návštěvě ať již cizíhio domu nebo země je všeobecně dobře kvitováno, když příchozí respektuje domácí mravy.

King 3.4.2009 10:59

Společnost se začíná rozdělovat na ty,kteří pracují,platí a fungují

a pak jsou lidé problémoví.Pane Gabale-klidně je převychovávejte-ale dejte alespoň najevo-že si vážíte těch,kteří vás platí ze svých daní.

cipísek 3.4.2009 10:58

Re: Lidská práva

....a tím je živí

Jenda 3.4.2009 10:56

Pane gabal-co kdyby jste šel makat do výroby-mezi lidi-třeba

by jste měl jiné otázky.A že si nevážíte  fungujících lidí,kteří vše platí i když jim třeba nezbyde to životní minimum-to je od vás nechutné.

cipísek 3.4.2009 10:54

Re: Žádná škoda bez Kocába.

R^A po včerejší diskusi v televizi se naopak bojím, že jestli někdo dělá všechno pro co největší úspěch Dělnické strany a podobného politického odpadu u normálních, pracovitých a řádných občanů, pak jsou to bohužel takoví "užiteční idioti", jako v diskusi se projevili ministr Kocáb a "ochránce" Urban.

Kupodivu jsem si z toho odnesl naprosto stejný dojem.Pokud primátorka Chomutova (které fandím,protože jsem měl "tu čest" po nějakou dobu bydlet v domě s jednou nepřízpůsobivou rodinou) navíc požaduje na Kocábovi konkrétní řešení situace a ten jí předá spisek s obecnými teoretickými bláboly , prokazuje tak napřímo zbytečnost svého ministerstva sám.Navíc mám nepříjemný dojem,že paní Jílková tentokrát moderovala dost mizerně-ale to je zase "jiné kafe",to sem tahat nebudeme.

dulcibelka 3.4.2009 10:51

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

R^R^

magi 3.4.2009 10:50

odborník

Gabal viděl cikána jen v televizi,při diskuzi a to byl Ščuka,nebo Giňo. Toho pravýho neviděl ani vycpanýho v muzeu. Lidi jako on,dělají pro prachy vše,aby to nefungovalo. Hlavní je,že z toho mají kapitál. Furt mají v záloze ještě Havla,ten je ten pravej odborník. Že si ten chytrák nevzal aspoń 3 indiány na výchovu,když nemají s Dášou děti. Určitě by z nich vychoval spořádaný občany !!!

Sunny 3.4.2009 10:50

Re: Ministerstvo pro lidská práva

SouhlasR^ Ostatně, říká se, že pro úplnou rovnost mezi všemi lidmi udělal nejvíc pan Samuel Colt:-)

Sunny 3.4.2009 10:44

Re: Gabale, ty jsi

R^ Naprosto přesnéR^

RomanL 3.4.2009 10:43

Co?

Cože? O čem že to je? 8-o

Sunny 3.4.2009 10:42

Re: Pane Gabale,

100% souhlasR^ K problematice extremismu jen podotýkám, že jde o důsledek dlouhodobě neřešených problémů a nesmyslné pozitivní diskriminace. Češi nejsou stupidní rasisté, prostě jsou už jen příšerně naštvaní a ztrácejí naději na změnu k lepšímu.

Anka 3.4.2009 10:33

Re: Problém

přesně tak, jenže jak na  TO ?? 

Sunny 3.4.2009 10:28

Dotaz

Rozumím tomu dobře, že ministerstvo pro lidská práva bylo zřízeno kvůli cikánům? Pokud ano, znamená to, že jejich lidská práva jsou nadřazena našim? Tak potom snad nebude na škodu, když se nějakou chvíli bez takového ministerstva obejdeme.

Přeslice 3.4.2009 10:25

Bůh s našími dětmi

Pro děti cigánů je normalní nepracovat, ploti děti a žít přídavků a dávek, májí vzor ve své rodině. Co bude stát dělat za několik pár roků, až ty děti dospějí a kvadraticky narostou ty natažené ruce? Kdo je uživí? Pseudohumanisté utopiské nihilisté, trockisté, Úhlové, Kocábové, Urbanové,, Havlové a jiní evrobšti žlabalové nic nevyřešili. Co bude Eu dělat s tou armádou darmojedů co budou natahovat ruky? Žľampání o nárůstu extremismu je jen další zbytečné tlachání, vžyť každy kdo má rozum ví, že každá  věc pod sluncem má svou příčinu. Postomederní Pseudohumanismu jako světové , evropské hnutí, megomalismus multikultaralismu přináší své jedovaté ovoce, Celou  Evopu čekí obrovskému nebezpečí, jsme na prahu velké katastrofy, mrtvých budou miliony  i nějaké nuly navíc. Bůh ať ochraňuje naše děti.     

Pam 3.4.2009 10:17

Žádná škoda bez Kocába.

A jé, politolog Gabal zase prorokuje...... Tak jen žádný strach, on, "odborník" se ještě asi nikdy nestrefil, takže ani tentokrát to nebude tak horké. A po včerejší diskusi v televizi se naopak bojím, že jestli někdo dělá všechno pro co největší úspěch Dělnické strany a podobného politického odpadu u normálních, pracovitých a řádných občanů, pak jsou to bohužel takoví "užiteční idioti", jako v diskusi se projevili ministr Kocáb a "ochránce" Urban.

Kolombo 3.4.2009 10:13

Re: Ministerstvo pro lidská práva

A navíc se toto ministerstvo nějakým divným řízením osudu nejvíc bere za "práva" těch, co je nejvíc porušují. Právem především je,  aby člověk, který nikoho neotravuje měl od ostatních taky pokoj, naopak neexistuje "právo" na lážový život z "příspěvků" nedobrovolných  přispěvatelů.

Přeslice 3.4.2009 10:10

Re: Nějaká řešení by se našla

Pro děti z romských rodin je normální nepracovat. Normální je plodit děti a žít z příspěvkuků a dávek na ně. Co bude stát dělat s tou armádou děti co brzy dospějí? Co se tady bude muset stát, kdo je uživí!! Kdo jiný než extremiste budou muset tento stav řešit, když to neudělala tato politická garnitura. Tu už nepůjde jen o žabimyší šarvátky, Pseudohumanistická společnost si zadělala a díle zadělává na válku civilizacií, a mrtvých budou miliony třeba i nuly navíc  Nepracovat se pro romy stává archetypem postevení ve společnosti. Právní vědomí zasahuje i majoritní společnost. proč dodržovat právo, když někteří nemusí a ještě jsou zastávání. Všichni vědí jak to je, a nahráháme si lži do kapsy, neutečem před tím, Bůh s našími dětmi.  

Kolombo 3.4.2009 10:04

Tak vidím,

že čím větší kdo dělá bordel, tím víc peněz se do něho zřejmě podle "humanistů" a "ochránců práv" musí narvat, aby se "zklidnil" a přestal otravovat okolí. On se ale nezklidní, naopak natáhne znovu ruku, jeho "očekávání" budou ještě větší a problémy se prohloubí. Je to jako platit vyděrači. Ale rozumnější postup existuje - dát takovým potížistům na hubu a bude pokoj jednou provždy. "Humanistické" recepty jsou cestou do pekel.

Tlapka 3.4.2009 10:02

Re: Zrusme penezovody a zacnem resit situaci ciste logicky

Jasně čím víc se do toho šlape tím víc se toho rozšlape

:-: 3.4.2009 10:01

Gabal se nám pere o korýtko

Tlapka 3.4.2009 10:00

Lidská práva

Kocáb je úplně mimo ještě horší než Džamila a lidská práva by měli  zachovat pro občany kteří zachovávají zákony a pracují.

karas 3.4.2009 9:58

Re: včera v TV

Díky moc za skvělý tip, až dosud jsem netušil, že něco takového existuje !!;-DR^

bibabu 3.4.2009 9:57

Re: Chceme etnické konflikty a extremismus?

Etnické a rasové konflikty jsou umělé problémy postmodernické pseudo humanistické společností, Ano jedno právo, jedny povinosti, jedná odměna pro všechny .Padni komu padni.  Chtějme vymahatelnost práva pro všechny a problém rasimu se pomalu vytratí..berme cigány jako rovnocené partnera, ne jako jiné, a oni se chytnou, ti kteři né, mají smůlu, nemají potenciál k přežití