26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VL 3.4.2009 18:45

Příklad soužití

http://www.novinky.cz/krimi/165599-mladik-ubil-a-znasilnil-zenu-posedi-si-14-let.html když se podíváte na fotografii "Slováka", tak je jeho původ celkem jasný.

Svatopluk 3.4.2009 18:40

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Mělo by se zkoumat, zda oprvdu splňují pravidla pro přiznání českého občanství (zda se zde narodili, zda nepoužívají falešnou identitu atd), protože "naši" cikáni, kteří zde žili dlouho problémy tohoto druhu namají.

Svatopluk 3.4.2009 18:35

Jaké chceme, snad chcete ?

Vy, pokud vím, sám patříte do okruhu lidí, kteří se, na rozdíl třeba od p.Železného necítí tak zcela členem českého týmu a nerespektují typicky evropské postoje. Buď si myslíte, že by měli Češi povinnost pečovat o neevropské menšiny, protože si myslíte, že mj. Vás to zvýhodní, pak by jste měl mluvit o Češích jako o skupině, ve které nejste a používat i příslušná zájmena. Měl by jste říkat: "My snědí spoluobčané nemíníme respektovat Vaše pravidla, ale chceme ochranu těchto pravidel." Neříkejte "my", jako by jste mluvil za nás, když ve skutečnosti kopete za tým, který český není a nemíní být.

Váš názor je v demokracii VŽDY legitimní ale na přetvařování právo nemáte.

MR 3.4.2009 18:32

Re: Myslíte to vážně ?

Spíše jde....R^

magi 3.4.2009 18:26

Re: odborník

Do tý cikánský hospody už nechodí ani cizinci. Je tam strašnej bordel a ten majitel,už není v zastupitelstvu,takže si to dovedeš  představit,jak to tam dnes vypadá.  Přeji ti též krasný víkend. Ahoj !

vestec 3.4.2009 18:02

Chceme....

Pokud se všichni co tady nalezou a naší spoluobčané snědí(né všichni)se budou chovat,tak ja se v demokr.společnosti ,která je u nás hlásána budou chovat aspoň jako průměrný občan nepotřebujeme žádné ministerstvo a pokud né jedině,pak na ně platí výchova Makarenka.!!!!

Ypsilon 3.4.2009 18:02

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

A tím je zase strhává zpátky. A bude hůř, vystěhovávaným neplatičům nic jiného než objíždět širší rodinu a vysávat ji nezbývá

Ypsilon 3.4.2009 17:58

Re: Včerejší beseda.

Mno, ony leckde fungují i docela zajímavé vazby mezi cajty a majiteli těchto autíček, případně i vazby na radnici (olašští Cikáni co by majitelé  původně obecních domů, ve kterých za nekřesťanské činže ubytovávají chudé Cikány, kteří samozřejmě běžný tržní nájem nemají šanci sehnat. A my jim to pěkně doplácíme z daní :-/.

zajda 3.4.2009 17:15

Re: Včerejší beseda.

Ta auta opravdu mají, ale kdo je jejich oficiální majitel, to ví asi jen ten cigán. Oni totiž ani ty SPZ na autech nejsou pravé.

Kdyby se radnice dohodla s dopraváky a ti před sociálkou kontrolovali, čípak jsou ta auta, co přivážejí a odvážejí pobírače dávek, tak by všichni humanisti začali řvát o nezákonné perlustraci osob.

Mgr.Milda 3.4.2009 16:53

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Když oni ale jsou křesťané! Proto také nikoho nepodřezávají a spokojí se vaší peněženkou! Ostatně i to je jejich minorita, dost jich už pracuje a žije spořádaně, jenom se bojí návštěvy přibuzenstva, které je vždy vyžere do posledního.

cipísek 3.4.2009 16:50

Re: Konečně jeden kladný výsledek

Nešilte,Historiku.Zubovou na tu větev není za co pověsit (pokud jste ovšem jako já myslel do průvanu)....:-D

hafusak2 3.4.2009 16:46

Re: Množení pijavic

Pro radnice platí tzv. první parkinsonův zákon: Práce přibývá úměrně s tím, kolik času se ni může vynaložit. Ve správních orgánech totiž dochází k nárůstu úředníků o 5,17 až 6,56% ročně bez ohledu nato, kolik práce je potřeba udělat. Není-li potřeba vykonat žádnou práci, na nárůst úředníků to vliv nemá. Zvlášť patrné je to na malých městech: Radnice postavená v r. 1909 pro 5 - 8 úředníků /tedy za doby politické stability a hospodářského rozmachu/ a k ní přístavba z r. 1959 pro aparátčíky. To vše je opuštěno a úřad přestěhován do budovy z r. 2008 neboť těch cca 40 - 60 úředníků musí mít pohodlí, zázemí a důstojná prostředí pro styk s veřejností. Myslím, že není třeba dále pokračovat.

cipísek 3.4.2009 16:45

Re: Žádná škoda bez Kocába.

Pokud sem ovšem nenapíšete Vaše řešení,tak jako byste nic nenapsal.Tak to tady už dost dlouho chodí a ani přeběhlíci z Novinek na tom moc nezmění.

Ypsilon 3.4.2009 16:27

Re: Včerejší beseda.

Minimálně by k nim ty přívětivé dámy ze sociálky mohly zajít na soudružskou návštěvu (doprovázeny MP nebo PČR) a po ohledání vybavení bytu a parkujících prřibližovadel jim s úsměvem sdělit, že mají nárok na houno a ne na dávky v hmotné nouzi.

Ludva 3.4.2009 16:23

Re: Než tak pomatené ministry pro lidská práva, jako je Kocáb a dříve Stehlíková

Raději měli ty ministerské prachy rozdat nepřizpůsobivým. ;-P

dulcibelka 3.4.2009 16:16

Re: Včerejší beseda.

Radnice není soud, aby mohla zatočit s pasáky a lichváři.

agent 3.4.2009 16:06

gabal nestraš

 estli seti libi dělat bubaky tak hybaj do kotarou tam se eště lidi bojej(Y)>-(Y)

Ypsilon 3.4.2009 16:04

Re: Včerejší beseda.

Jistě, radnice veelice přesně ví, kdo jsou ¨rodiny lichvářů a pasáků ověšené řetězy, ale netroufne si na ně  ani ona ani policie. Spektákl s revizory před tv kamerami je jako PR pro primátorku jistě "výživnější"

Ypsilon 3.4.2009 15:59

Re: Včerejší beseda.

Inu paní Jílková jen přenesla Kotel i s jeho manýry z Novy na ČT:-P. O nic víc nešlo

dulcibelka 3.4.2009 15:56

Re: Včerejší beseda.

pokud mají drahé auto , jak je možné, že berou dávky hmotné nouze? Berou, protože pěšky by nebozí nezaměstnaní neunesli ta kila zlata, co nosí na krku. ;-P

jasan 3.4.2009 15:55

Re: Než tak pomatené ministry pro lidská práva, jako je Kocáb a dříve Stehlíková

presne. Jsou to jen vyhozene penize

Ypsilon 3.4.2009 15:55

Re: Včerejší beseda.

Na jaké dávky jsem zapomněl?

Jenda 3.4.2009 15:54

Re: Kecama se nic nevyresilo, ale

A v Americe bijou cernochy. To jste pripomenout zapomel.

cipísek 3.4.2009 15:46

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Jendo,on má Ypsilon pravdu.Tady platí jen "všem stejným metrem".

cipísek 3.4.2009 15:45

Re: Včerejší beseda.

Nikdo taky na nich nechtěl,aby se chovali jako Špaček na Hradě.Ale nahrazovat v diskuzi argumenty přeřváváním  oponenta a skákáním mu do řeči (v tom vynikl zvlášť p.Urban)-na to tady už máme  určité nevychované borce z parlamentu a já si myslím,že už to stačí.Jestli se totiž normou diskuzí mají stát některé jejich scénky z pořadu "Otázky V.Moravce",pak to není diskuze,ale pořad,který nikomu nic neřekne a člověk od toho odchází jen s pocitem promarněného času.

Jenda 3.4.2009 15:43

Re: Včerejší beseda.

Proboha prece proto, ze jsou to chudaci mali razyzty utlacovani a dej dylyno davky nebo nase decka tem tvym rozmlati ksichty.

A myslim, ze jste na nejake davky zapomel.

Jenda 3.4.2009 15:40

Re: Problém nepřizpůsobivých etnik lze účinně řešit jenom jejich

Co treba Gaza? Tam by zapadli.

Ypsilon 3.4.2009 15:38

Re: Množení pijavic

Probléím je ten , že nejde jen o ministerstva a pod. Jde i o radnice.

cipísek 3.4.2009 15:32

Re: Kecama se nic nevyresilo, ale

To si ale musíte napřed vyjasnit s Kocábem a Urbanem - paní primátorka Chomutova totiž včera mluvila výhradně o "nepřizpůsobivých" občanech,aniž by je nějak dál rozlišovala.Zato ti dva popletové to během doby přesměrovali tímhle směrem.Fakt.A ne,že by tady diskutující (alespoň většina) někomu něco záviděli.Jestli jste si všimnul,nikdo tady nenapsal nic proti lidem,kteří se dostali blízko ke dnu jen proto,že ztratili práci a novou nemohou sehnat.Těm by snad nikdo rozumný (pokud se opravdu snaží od toho dna sami odrazit) jakoukoliv podporu nezáviděl.Ale profesionální flákače,kriminálníky a bordeláře už zkrátka kolem sebe nikdo nechce a živit je,to už ani náhodou.A je jedno, jestli jsou bílí,hnědí nebo mají na kokosu anténky.

Ypsilon 3.4.2009 15:30

Re: Včerejší beseda.

Primátorka minimálně v jedné věci buď byla zcela "mimo mísu" nebo úmyslně lhala. Tzv. náhradního příjemce lze užít nejen na nájemné, ale i na ostatní platby související s bydlením, tedy i na poplatky za popelnice.

Pikantní také bylo, když primátorka začala vykládat , jak příjemci dávek "nasednou do drahých aut". Proboha, pokud mají drahé auto , jak je možné, že berou dávky hmotné nouze?

Stejně tak primátorka neměla pravdu, když tvrdila, že jim byla zabavena jen ČÁST dávek. Pokud jde o rodiny s nezaopatřenými dětmi, tak ty dostávají i dávky státní sociální podpory, to je pravda. Jenže jednalo se JEN o rodiny s nezaopatřenými dětmi?

V pořadu tohoto typu se pravidla chování dle Gutha -Jarkovského příliš nectí, takže to bych panu Urbanovi až tak za zlé neměl. Fakta měl asi celkem  v pořádku.