Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

JP

16. 12. 2008 15:20
http://www.czechkid.cz/si.html

http://www.czechkid.cz/si.html" target="_blank" rel="nofollow">http://www.czechkid.cz/si.html

Tak to je sila!

0 0
možnosti

Jeronýmus Bosch

13. 12. 2008 9:21
To v podstatě nejde odvrátit

V Čechách bude nejméně po dvě generace neprůchodná jakákoli pravice, komunisti zaseli a sklízí... Dorostla generace, která byla vychována generací rovnostářů, závistivců a hňupů k obrazu svému, generace, která se domnívá, že má na všechno právo, ale v podstatě stejně jako ti v těch getech v Janově atd... nechce znát své povinnosti. Spějeme do stavu jednoho velkého českého geta, a dobře nám tak! (Y)(Y)(Y) http://snipr.com/7xs1g" target="_blank" rel="nofollow">http://snipr.com/7xs1g (Y)(Y)(Y)

0 0
možnosti

Vilda

13. 12. 2008 10:33
Re: To v podstatě nejde odvrátit

Ten pohled je postaven na pesimismu a aby pohladil zakomplexovanou dušičku. Realita je v řadě případů jiná. Zkuste někdy cestovat po světě a všímat si řemeslného provedení různých obkladačských prací, elektroinstalací. Nevím jak v hotelech od 4 hvězdiček a výš, ale kolikrát je to pěkná fušeřina a to i soukromých domech. Podívejte se na filmy pro pamětníky z I.republiky. Vy tam nevidíte tu noblesu a řemeslné a profesionální zpracování všeho okolo?

Ne, Češi jsou národ jako jakýkoliv jiný v Evropě. V něčem lepší v něčem horší. Jsou to ale lidé, kteří se jsou schopni prosadit ve světové konkurenci svým umem, šikovností a znalostmi.

Pokud to vidíte jinak, jste dle mého mínění přesně typ člověka, který nespokojenost se sebou sama rád chcete přičítat těm druhým. A protože chcete vypadat, že jste nad věcí, tak to zabalíte do pláštíku líbivosti. To vám lidé stejného ražení radostně odhýkají. Pofoukáte jim jejich vlastní bolístku:-/.

0 0
možnosti

Jeronýmus Bosch

13. 12. 2008 9:47
Re: komentář k nové partaji

Ano, je to podle mě pravda, jenže, lidi tady všude zajímá jen jejich momentálně plné panděro, a budoucnost jejich vlastních dětí je jim defakto volná... (Y)

Tak dlouho se budou starat jen o to, aby soused neměl kozu, až se stane tou kozou sami.

Podle Nostradama a Sybily má islámská říše ovládnout Evropu na 1000 let, a vše nasvědčuje tomu, že ti "svobodumilovní" evropané se do toho ženou jako tupé ovce, nezabrání tomu ani nová strana, je to přesně podle: 8-o Když se dva perou, třetí se směje... v našem případě je tím třetím islámský středověk, bohužel Rv

0 0
možnosti

iso

12. 12. 2008 23:54
Důkaz, že to není pravice:

Byla při tom, kdy vznikl barierový levicový volební zákon!

0 0
možnosti

iso

12. 12. 2008 23:52
OMYL - ODS nemá s pravicí nic společného.

Loď se potápí. Proč? ODS, údajně pravicová strana, se s pravicí vůbec "nebaví" a soustavně koketuje s levicí.

Koleda koleda Štěpáne, se říká.

Koledovali si o to.

Volil jsme ji, dokud mne ODS nezradila.

Nyní volím skutečnou pravicovou politickou stranu, Národní Stranu.

0 0
možnosti

mover

12. 12. 2008 22:39
ODS nemá s pravicí nic společného

U pravicové vlády si představuji aspoň náznak nacionálnosti, snahy omezit imigraci a podporu vnitřní bezpečnosti. Íčko Langer naopak policii dostal na pokraj kolapsu, politici ODS nám sem chtějí pomalu tahat islám jako v zemích západní Evropy a každý pokus o poukázání na problémy, např. na cikánskou kriminalitu, se šmahem označuje za xenofobní, nehumánní a rasistický postoj. :-( Jedině tzv. extrémní pravice může ukázat cestu ven!

0 0
možnosti

Magor Milda , Mgr.

12. 12. 2008 22:33
Doba zraje pro nástup opravdové pravice

z bývalé nomenklatury, viz Václav Klaus, už přežívají jenom důchodci. Tato nomenklatura, kříženci ruských poradců a jejich českých kolaborantů, čítala dobře milión osob, počítáme-li i rodinné příslušníky. Bývalá StB, místní správa, VB, krajská správa a všechna rozhodující místa v hospodářství i státní správě byly obsazena výhradně těmito lidmi. Jejich doba se chýlí pomalu ke konci, nastupuje mladá generace. Zejména nebezpeční nomenklatuře jsou ti mladí, kteří studovali nebo pracovali v západní Evropě nebo USA. Nomenklatura má své vzdělání pouze z Moskvy, to je její omezenost a neschopnost. Čím více se od Moskvy vzdalujeme, tím více je její anachronismus zřetelný. S tou novou pravicí však ta stará bude usilovně bojovat, už V. Železný začíná v Bruselu tah proti českým poslancům, snažícím se o přijetí LS.

0 0
možnosti

Hart

12. 12. 2008 20:48
Česká pravice již tu lekci dostala a bude dostávat dál a dál

To co se dělo po dvou historických debaklech ukázalo, že ODS nějakého ozdravění schopná není.Stranické vedení složené v podstatě ze stejných lidí je schopné jen stejných reflexů, ne reflexí. Analýza vypracovaná na objednávku topolánkova vedení byla věcná. Jak jsme viděli z celodenních přenosů nikdo kromě slovních hrátek nic neřešil. Asi to asi nejde tam, kde je prioritou udržení se v úřadech(korytech). příklad širokého rozkročení v Dubí a Teplicích je názorný.Jak vidno tak Gandalovičovi i Řebíčkovi boys přišli na stejné metody jako Al Capone, který takto organizoval podporu svých starostů v Chicagu. Nerozhodlo nic, než kdo uplatil víc nových členů. Z této sebereflexe je jen smutno. Když se to prošťouchlo jsou oba překvapeni a o ničem neví. Kdo to rozkročení odnese, ti normální členové a ti budou mizet. Analýza má pravdu, že tady pravice nemá tradici ani z let první republiky. Ten celovíkendový  přenos na ČT24 byl pro ODS katastrofální.Ještě to dodělala informace, že o funkcích rozhodovali noční hrátky lobbistů. Článek hodnotím jako jeden z nejlepších.

0 0
možnosti

Karel K

12. 12. 2008 19:21
Smrt facka a kecy

Článek ovšem nevyzrazuje nic nového, leda to, jak se autor už na tu facku pravici  těší. Pravice nepotřebuje novou stranu, ale novou strategii proti rostoucí levicové demagogii a podrazákům ve vlastní straně. Klausova strana politických vysloužilců situaci nezachrání   navíc on už dávno není pravičák, ale jen paličák :-):-):-)

0 0
možnosti

Ulrich

12. 12. 2008 19:04
Levice má v demokracii vždy navrch

Většina lidí je intelektuálně slabých, a tak snadno sedne na lep falešné, ale na první pohled lákavé nabídce těch, kterým říkáme levice: "Zvol mě a já ti dám zdarma ( kouzelné slůvku z reklam ) to či ono, nejlépe přímo peníze". Tato nabídka je navíc zesílena neméně lákavým motivem msty na těch hnusných boháčích, kteří jsou přece ( jak jinak ) vinni neúspěchem ( vesměs relativním, domnělým ) většiny. To oni dle levice budou kořistí, zdrojem slibovaných statků. Tomu se nedá odolat. Prachy, nalezení viníka a msta. Odhalit podvodnost, šalbu této nabídky je intelektuálně náročné. Kromě toho vyžaduje i určitou pokoru a úctu k druhému, což brání i mnoha inteligentním lidem levici odmítnout. Z těchto důvodů má levice v demokracii obrovskou výhodu, která způsobuje, že i takzvaná pravice je většinou jen více či méně umírněnou levicí. Místo na pravém kraji spektra je tak v tradičních demokraciích obvykle volné. U nás tedy určitě. Nová, radikální, řekněme libertariánská či striktně konzervativní strana má šanci je obsadit a bojovat donkichotský, beznadějný boj za svoji Pravdu. Kéž by se tak stalo. V tom případě se přidám.

0 0
možnosti

Hrad

12. 12. 2008 21:44
Re: Levice má v demokracii vždy navrch

Kdy se už někdo z těch řečníků o potřebě těch velkých Pravd, které jsou ozdobou těch, co se definují jako pravice, nějakou tu velikou Pravdu vysloví. Vysloví v podobě nějaké věty. Třeba v podobě(vymýšlím si): "My lidé autentické pravice nebudeme lhát, učit lhát, a nebudeme nutit jiné této lži věřit". Tak s chutí do toho.   

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz