10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ok 14.6.2006 8:53

Re: volebni zakon

Zajimave !! nejblizsi prvocisla jsou 199 !!a 211

Takze zadny problem, 199 je idealni. Vsadim se, ze to byl puvodni navrh a nejaky poslanec tam pridal jednicku ;-)

ok 14.6.2006 8:45

volebni zakon

Budete tak dlouho menit volebni zakon, az volby dopadnou podle vaseho prani? To je DETINSKE. Rozumne by bylo jen zmenit pocet poslancu na prvocislo !!a zajistit skutecne nezkresleny pomerny system dany USTAVOU.

Ty demonstrace maji jeden podstatny smysl: kdyz budou dostatecne intenzivni, bude velka koalice NEMYSLITELNA, a treba se opravdu najde jeden SKUTECNY socialni demokrat, ktery nema rad komunisty. Co si pamatuji generaci nasich dedu, tak vsichni obycejni, radovi socialni demokrate nenavideli komunisty za vnucene spojeni s KSC - takze sance tu je, nejaci nekomunisticti socialni demokrate urcite existuji, otazka je, jestli jsou i v parlamentu.

PetrS 14.6.2006 8:32

Re: Demonstrace jsou naopak docela dobre pochopitelne...

"vyjmenovaval "tridni" nepratele a zadal (neprimo) k jejich likvidaci....tady nejste na Vaclavaku, to chce studenou sprchu

...nebo že by to byl Záložák pro Modré mobilizace :)))

Vlali 14.6.2006 7:56

Pavle

Pan Ploc reprezentoval tuto zemi (a velmi dobře na sportovním poli) a je zvolen svými voliči. Kádrování rodičů je nepěkný komunistický (lépe řečeno bolševický) zvyk. Ono totiž s tím kdo má jaké rodiče nejde nic dělat. Jen tak na okraj, krajský funkcionář KSČ jako otec vůdce OdS Vám nevadí?

Jaara 14.6.2006 7:39

Ke změně volebního zákona...

Není to třeba, stačilo by vytvořit velkou koalici všech nekomunistických stran, domluvit se na nejdůležitějších reformách (důchody + zdravotnictví) a po dvou letech vyhlásit předčasné volby s tím, že se sníží počet poslanců na 199ks. Bohužel je to tak jednoduchý návrh, že mu asi naší "politici" neporozumějí. Ach jo...

cca 14.6.2006 7:31

Re: Proč Paroubka odvolávat z čela ČSSD? Odstoupí přece sám.

nesliboval vyhrát - slíbil že odstoupí když výsledek bude pod 30%, splnil ba i překročil

ll 14.6.2006 6:30

Proč Paroubka odvolávat z čela ČSSD? Odstoupí přece sám.

Alespoň to slíbil, pokud ČSSD nevyhraje volby. A nevyhrála.

zalozak 14.6.2006 2:49

Demonstrace jsou naopak docela dobre pochopitelne...

Ty demonstrace nevyzyvaly premiera odstupujici vlady k rezignaci ale zadali odstoupeni osoby ktera pronesla onen "legendarni projev".

Omlouvat ci zduvodnovat neco takoveho "stressem" je proste nehorazne. Kdyby byl verene nadaval protivnikum do hovad ci skakal na miste vzteky ... byla by to reakce ve stresu. On ale CETL projev ktery skutecne ve stylu 50-tych let vyjmenovaval "tridni" nepratele a zadal (neprimo) k jejich likvidaci..

Je dost znepokojive ze se tato stranka zcela prechazi. Protoze, za tento project "on" mel opravdu skoncit!

Pavel 14.6.2006 1:23

Re: Nesouhlasím

Protože v ČSSD není koho probouzet je třeba dát jasně najevo, že volby prohráli. Nevím jaké iluze můžete mít u strany, kde jediný bezúhonný člověk (podle Paroubka) je Ploc vychovaný v rodině agenta STB.

Haf 14.6.2006 0:42

Voliči

jasně dali najevo, kdo má vést stát. Bohužel přepočty hlasů po krajích jejich úsilí zmařily. "Druhý vítěz voleb" není, Potroubku. Odsunout do podpalubí !

Volby byly díky ČT neregulérní, počkejme na žaloby a soud - budou nové volby                                       (pokud soud bude spravedlivej)

Joska 14.6.2006 0:23

Nesouhlasím

že tyto demonstrace nemají význam. Naopak ! Je potřeba dát najevo soudruhu Paroubkovi, že bolševismus už ne. Je také třeba "probudit" demokraty (jsou-li tam) v ČSSD, aby se vzpamatovali a tohoto nebezpečného člověka z funkce odvolali. Není možné stát stranou a je nanejvýš nezodpovědné tvářit se, že se nic neděje.... Děje a nebýt několika hlasů ze zahraničí, možná bychom se nestačili divit. Paroubkovi jedno velké FUJ....!!!