2.6.2024 | Svátek má Jarmil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Optimista 2.3.2006 9:20

Re: Re: Re: co bylo změnou ?

Tři roky jsem v Rusku žil mezi normálním obyvatelstvem , ne v zónách pro diplomaty - např.naproti hotelu Ukrajina nebo v českém obytném  komplexu " pačti rjadom s pasolstvom ČR ". Objektivnost psaní o Rusku u p.Šetiny se " zmrskla " jen na Čečnu. Z toho si vystrouhal ostruhy až do Senátu. To více pro moje poznání přináší paní Petra - to je válečný korespondent.
Žijící mezi obyvatelstvem , ne v hotelové parádě. A hlavně nemá prochlastanou minulost s těmi, na které dnes hází všechnu špínu a nenávist. I také jsou " rozměry " etiky českého politického, tedy veřejného činitele.
vodák 2.3.2006 10:46

Re: Re: Re: Re: co bylo změnou ?

To že Štětina psal jen o Čečně snad není závadou. Zaplať pánbu za to.  I za to že je antikomunista.Více fandím těm, kteří mají, možná,  pochroumanou minulost, ale snaží se něco dělat, než těm s minulostí vzornou, kteří jen nadávají.
stará stanová kůže 2.3.2006 11:39

Re: Re: Re: Re: Re: co bylo změnou ?

Optimisto, Štětina dělal s Procházkovou, proto tě moc nechápu.
Optimista 2.3.2006 12:18

Re: Re: Re: Re: Re: Re: co bylo změnou ?

Co je  k nepochopení? Petra Procházková pokračuje ve svém poslání / čest jí / a tovarišť Štětina zasedl do Senátu jen díky tomu, že začal očerňovat své " pochmelniki " - česky - spolupijany za to, že mu vytvářeli a otvírali dveře i tam, kam se normálně akreditovaný novinář nedostal. Zkrátka - za blbou hlavu trpí celé tělo.Hlavně, že p.Štětina z toho vytřískal politický kapitál!
Ladislav N. 2.3.2006 0:46

Poznámka "Netřeba jistě připomínat, jak často je STEM, lépe řečeno jeho šéf Jan Hartl, podezírán, že svými výzkumy nahrává ČSSD." diskvalifikuje autora v kategorii "seriózní"...

Dál už snad ani nemá smysl číst...