30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ladislav N 6.9.2009 5:04

Re: naprostý souhlas

 Vidím to taky tak....:-/ Tolik blbosti, jako hlásají Paroubkovi komunisti, to tady ještě nebylo...

Jakub S. 5.9.2009 12:59

Představte si tu předsíň pracáku:

Klany břuchatých oprstenovaných Indů s rozjetými ženami - třicátnicemi po sedmi porodech, okol banda dětí, učících se pohybovat se v davu, a najednou mezi ně vrazí naši drazí přední politici - ! A budou muset mezi nimi strávit třeba hodinu. Kúúrňa - !

JF 5.9.2009 13:31

VIDEO - Otázky Václava Moravce

http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/209452801380003-otazky-vaclava-moravce/

Georgius 5.9.2009 15:03

Re: Představte si tu předsíň pracáku:

Cos kouřil, že máš tak divoké představy?

Jakub S. 5.9.2009 12:56

Kus Jak nám zbourali bábovičku

- není drama. Je to tragikomedie. Místy mrazící náhlým vpádem jiných žánrů - horroru či frašky.

Mišák 5.9.2009 12:54

Asi pan Bystrov viděl jiný pořad,

hysterii zřejmě předváděli politici na jiném kanále, krom toho Topolánek mluvil o nasmlouvaných zaměstnáních lidí ze současné dočasné vlády, nikoliv o lidech z dnešního parlamentu, což je dost podstatný rozdíl, těm lidem bylo jasně řečeno, že od října si mají hledat jinou práci a ani nekandidují do parlamentu a pan Bystrov je za tuto "politickou" neprozíravost posílá na pracák.

Vodička-sapér 5.9.2009 23:00

Re: Asi pan Bystrov viděl jiný pořad,

 Úterní pořad  jsem dnes viděl a souhlasím.Pan Bystrov se na vše, co se dnes děje , dívá stále pohledem jakéhosi umanutého Zorra mstitela, na jeho strašení, po dvaceti letech, ale většina lidí už nevěří, nemají pro něj pochopení. Zajímavé je také to , že ve článku napaluje jak Paroubka , Topolánka , samozřejmě Filipa, tak o Svobodovi , či Liškovi, kteří se tam hodně ztrapili, každým názorem vzbuzovali jak u kolegů, tak u Moravce, veselé pousmání, zvláště Svoboda  monology  pobavil,  si dal velký pozor na jazyk , aby jim snad, panebože, nijak neublížil. To   jsou, u pana Bystrova, asi  ti perspektiví politici,  kteří jsou jediní hodni budoucí voličské důvěry, na ty ostatní pozor.  Pan  Bystrov snad vůbec  nevidí ,co se v ČR děje po ekonomické stránce, kam to došlo,  nejsou ty jeho brýle vlastně nějaké klapky na očích?   

Dežo 5.9.2009 12:45

Celé politikum je v tom, že

jedni vládnout nechtějí a ti druzí, kteří ovládají masu tak trochu na bodoucnost nemyslících lidí tyto lidi zneužijí na zaplacení všech průšvihů této země. V dobách prosperity a přechodu k tržnímu hospodářství bylo prohospodařeno tolik peněz a hlavně důvěry v politiku, že teď je možné lidi ovládat jen tím, že je poštvou proti sobě.

Sami politici by měli platit za projedený krám. Jako manageři nezvládli svůj podnik (republiku). Je na snadě zamyslet se nad tím, zda by neměli mít odebrán status místobožstva.

www.pimpaku.cz 5.9.2009 11:39

Mě teda přišel nejhorší Cyril Bohabojný

jak ze sebe začal chrlit, že hned musíme vytvořil plnohodnotnou politickou vládu místo té úřednické. Nerad bych člověka s takovým rozhledem viděl v čele firmy, kde jsem zaměstnaný ...

Zdeněk 5.9.2009 10:50

Na jaký pořad jsem se díval

Asi jsem se díval na jiný pořad, musím to shlédnout ještě jednou, všichni byli takoví jako je normálně známe - ale výhružky, Gottwald apod. - to jsem tam neviděl. Nejhorší jako ždy Moravec, ale co s ním mistrem světa.

Občanské fórum 5.9.2009 10:48

Bystrov na Hrad!

 Kolem pana Bystrova jsou v české kotlině jenom samí hlupáci a darebáci. Je nejvyšší čas ocenit zásluhy a moudrost tohoto pána a posadit jej na Hrad.

vladimír ondys 5.9.2009 10:44

Vyvolení kluci

Kdyby se nejednalo o tak vážný problém, jako je snaha převzít zodpovědnost za rozhodování o věcech, které velmi ovlivňují životy nás a našich dětí, tak by se člověk docela pobavil při pohledu, jací morální trpaslíci na naší politické scéně často hrají a jak vystupují. Často mám pocit, že jsem se nechal ukecat a koupil si za nekřesťanský peníz lístek do divadla, kam na jeviště vtrhla šmíra s manýry světových hvězd, předvedla hroznou slátaninu a na závěr mě vypískala, protože jí netleskám a přemýšlím, kde se v nich vzala nesoudnost ke svým schopnostem a drzost lákát obecenstvo na nejhloupější frašku, jakou jsem kdy viděl. Vlastně bych zasloužil seřezat, protože moje prachy už dostali, budou potřebovat další obecenstvo a já jim můžu pokazit reputaci svým názorem. Totalita měla svoje výhody pro lidi, kteří byli u moci, a teď by se docela hodila, když jsme u koryta my TI VYVOLENÍ KLUCI, jak to jenom navlíct?

Rv;-PR^

Jakub S. 5.9.2009 13:00

Re: Vyvolení kluci

VELMI DOBRÉ přirovnání, to divadlo!!

Lída 5.9.2009 10:43

změna volebního zákona

Hledám advokáta,který donutí parlament ke změně volebního zákona.Chci volit lidi a ne strany.Ať si nadává na Melčáka jak kdo chce,ale díky jemu se konečně rozhoupalo to bahno naší politiky.Lidi pochopte,že nemá cenu volit ty,co tam trčí už 20let!!!

  Dík za velmi dobrý článek!;-O

karel-smichov 5.9.2009 12:09

Re: změna volebního zákona

Lída : Moje řeč,nic jiného si nepřeji,kompletní výměnu,

          horší to nemůže být !>-

         

míla dvořáková 5.9.2009 14:32

Re: změna volebního zákona

panebože, tohle melu už jak dlouho, změnit volební zákon a omezit všem politikům dobu volebních obodobí, nejen prezidentovi..... díky, že je ještě někdo normální - i když je nám to asi houby platný:-D

lesov 6.9.2009 7:13

Re: změna volebního zákona

A hlavně by to měla být čestná funkce a ne nečestná jako teď! R^ ;-D R^

jm 5.9.2009 10:41

PRASEKRACIE JE KDYŽ

<!--

@page { margin: 2cm }

P { margin-bottom: 0.21cm }

-->PRASEKRACIE JE KDYŽ poblitický a volební pořádek umožňuje prasatům neodvolitelně se zmocnit vlády.

Se smečkou hovnostářů a poblitických poblemtátorů a za kost hafajících hlídacích psů prasekracie okolo sebe. Bohužel tuzemská realita.

dulcibelka 5.9.2009 10:13

Mno.

Myslím, že teď už nikdo jen trochu soudný nemůže být na pochybách ohledně motivace našich státotvorných kandidátů...dosud nám předkládali (před volbami) teze, kterak chtějí pracovat pro nás a jaké zlepšení našich životů mají v plánu...aspoň to řekli na plnou hubu: Je nám úplně jedno, jestli nezůstane kámen na kameni, ale my se jinak neuživíme...

Velký širý rodný lán 5.9.2009 10:08

a proč by nemohl Klaus

vyhlásit Standgericht a rozehnat parlament a pak jmenovat vládu dle svého gusta? Je vrchní velitel vládního vojska? Je.

Fialka 5.9.2009 10:37

Re: a proč by nemohl Klaus

Naskytuje se otázka, zda "tragickou komedii" nezačal psát absurdní dramatik.

Spirit 5.9.2009 9:58

Konečně i pan Bystrov

vidí nadutého a prázdného Topola v jeho skutečné podobě. Kdy na to přijdou také ostatní pravičáci?

-ferry- 5.9.2009 9:48

To musela být veselá šou ...

... v té televizi...! a já pitomec se nedíval ! Víte,já se na tyhle televizní besídky nedívám už dávno.v neděli dávám přednost programům jiným.Třeba zítra bude na dvojce Balada z hadrů.Určitě lepší,než Moravec a spol.

 Navíc já žasnu nad lidmi,kteří chodívají na ty mítinky těch politiků.Jestli se chtějí na nich něco dovědět,tak jsou vedle.Právě tady se nic nedovědí.Nanejvýš se tam mohou trochu najíst a napít.Četl jsem v novinách,že sociální demokrati tuhle zdarma podávali párek a pivo.Snad i kafe.V Praze.Tam jsou ale bohatí lidé,ti slušní se prý už vystěhovali.Takže tam to bylo zbytečné.Bez efektu ...

Fialka 5.9.2009 10:41

Re: To musela být veselá šou ...

V Ostravě jich prý  přišlo na párky hodně .Holt Praha je bohatá,

béda 5.9.2009 9:40

Kde brát ?

I kdyby se našli jiní lidé pro nejvyšší politické patro, tak to nemohou uřídit. ODS a ČSSD svými čistkami postupně kvalifikovanou exekutivu vymetli a dosadili si tam na vše kývající neználky. A s těmi nelze dokázat nic kloudného.

BERAN 6.9.2009 7:33

Kdyby to tak bylo, bylo by to dobré. Ale je to horší!

Na vše kývající ználkové i neználkové by mohli kývat dokonce i na užitečné věci. Bohužel nejrůznější vysloužilí politici či odborářští bosové uhnízděnní na těch správných místech, budou škodit ještě dlouho i po těch nejradikálnějších volbách.

Zlatá rakousko-uherská birokracie!

Libor.w 5.9.2009 9:11

Panebože!!

Tak to nám to autor pěkně podal černé na bílém.Jak z toho ven?Nenapadá mě nic,snad se obrátit tak jako Hácha na Berlín a požádat o ochranu a obnovu Protektorátu,pan Bistrov by mohl být protektorátní president.

Bloud 5.9.2009 8:52

Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu...

R^R^R^

Martin 5.9.2009 9:07

Re: Kdyby to nebylo k pláči, je to k smíchu...

No,k smíchu jsou spíš ty vaše tři zvednuté palce,copak jste nepochopil o co Bistrovovi jde ?