8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

POLITIKA: Bez kádrů a bez paměti

Nepřeji ĆSSD nic zlého, nicméně při sledování jejích personálních opatření se upevňuji v dojmu, že se pomalu ale jistě sune s malým zpožděním za ODS do propadliště dějin. Je zřejmé, že trpí personální vyprázdněností, takže při obsazování různých funkcí vytahuje jako králíky z klobouku lidi sporných kvalit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Luboš 6.2.2014 13:00

A není to ta disidentka Šabatová,...

...která v 90. letech zfalšovala nějaké dokumenty a na jejich základě se domáhala v restitucích majetku Strahovského kláštera? A nedal ji pak náhodou Havel milost?

P. Joch 6.2.2014 13:14

Re: A není to ta disidentka Šabatová,...

TO se pletete, to byla paní Chadimová.

V. Kain 6.2.2014 13:16

Re: A není to ta disidentka Šabatová,...

Šabatová a Úhl dvojka k pohledání.Pokud jde o Sobotku,tak ten si jenom hraje na silného premiéra,protože ve skutečnosti to je prachobyčejný frázovitý nýmand.Socialisti tak jako ODS asi nedopadnou,protože těch trdel kteří je budou volit je stále více než dost.To co socialista slíbí od nikoho nikdy nedostanete.

Š. Hašek 6.2.2014 15:12

Re: A není to ta disidentka Šabatová,...

Souhlas.

Jen bych si dovolil podotknout, že mezi ODS a ČSSD jest rozdíl třídy. Suché statistiky v počtu bolševiků a dosaženého vzdělání či samostatnosti v životě (u těchto dvou stran) nelžou.

ODS vyhrává na celé čáře.

Samozřejmě nikoliv početně, protože jsme v situaci, kdy záleží na počtu hlasů -  nikoliv na faktickém přínosu jednotlivých hlasujících ve prospěch věci. Asi si rozumíme.