7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Pazďa 2.4.2009 21:41

Je to ten budoucí místopředseda lidovců?

No to bude zase jednou sranda. Předseda se soudí s charitou o barák,který postavil někdo jiný a ten již staví hranice na upalování každého kdo má jiný názor. To se mají faráři na co těšit!!!

Bubik 2.4.2009 0:01

SNK ED, kdo to je?

není to ona ta strana s marginálním vysledkem u voleb?

. 1.4.2009 23:28

.

františek 1.4.2009 23:16

No, nevím.

Já myslím, že jeden zhrzený komunista Tlustý a pár naivních husiček ze strany zelených netvoří žádné nezodpovědné narcisy. Pokud ale máte na mysli paroubky, tak ti také nejsou narcisové, ale idioti.

P 1.4.2009 22:13

Vcelku souhlas

vláda si mohla vést lépe. Třeba takové volby minulého roku řekly, že takto dále nelze. Předseda vlády volební propadák nevnímal. Tedy určitě ne činy. Hlavním tématem byly zdravotnické poplatky, které Julínek před voliči neobhájil. Nejpozději týden po volbách měl být vyhozen, ne proto že udělal něco dobře či špatně, ale protože kvůli němu voliči nedali ODS důvěru. Prostá matematika, kterou vedení ODS nepochopilo.

Otakar 1.4.2009 20:54

Kdyby byly v potoce ryby.

Kdyby Havel nenapadl již schválený zákon a nenutil pletichami US aby ho zrušil mohli jsme volit dle většinového systému a odpustit si zlobení s pidistranami a přeběhlíky. Topolánkova vláda vznikla díky přeběhlíkům a s nimi také skončila. Kdyby Bursík nevyhodil 2 zelené nanynky z SZ mohli jsme si ušetřit pád vlády, ale to tenhle pravdoláskovězelený borec přepískl, asi neměl čas, když prodával Japonsku české emisní povolenky a podrazil tak na dlouhá léta dopředu rozvoj českého průmyslu, je to zelený podvod kterým poškodil výrazně budoucí generace a nás všechny. Kdyby Topolánek nezmněnil politiku ODS tak, že šel za zády ODS na ruku Havlovi a spol. nemněl by problémy s odpadlíky z ODS. Kdyby vláda k Lisabonské smlouvě vedla veřejnou diskuzi a udělala referendum , neměla by problémy, měl by je někdo jiný. Kdyby se ODS a ČSSD byly schopné dohodnout nemuseli bychom my ti ostatní koukat na tenhle dialog hluchých. Proč když je v Německu a Rakousku volební pat, tak to s přehledem řeší velkou koalicí, u nás to je zrada na voličích (SKUTEKNĚ ?). Kdyby novináři a media obecně nebyly takový zabednění pitomci mohli bychom si občas přečíst i nějaké rozumné věci. Stav je takový, že není koho volit, tohle co se považuje za "elitu",je vše možné ale ne politická elita a to včetně vaší straničky autore, dokud někdo nenaplní to co říkal T.G.Masaryk "pracovat a nekrást", tak jsou snahy marné. takže kdyby....

Voříšek 2.4.2009 21:00

Re: Kdyby byly v potoce ryby.

Kdybychom tu měli trochu pořádek, byla by volební účast 99,9% a 99,9% voličů by volilo jen tu jedině správnou stranu a s nějakými pidistranami jsme se nemuseli vůbec otravovat. Většina příznivců těch nynějších velkých a jedině správných stran, které na sebe tak komicky poštěkávají, by byla členy té jediné a jedině správné strany a na stranických scůzích by tleskali, div že by jim ručky neupadly.  

Václav 1.4.2009 20:08

Vážený pane,

Padlá vláda není banda nezodpovědných narcisů, ale banda nezodpovědných lumpů, která v podstatě  jednala s opozicí s nulovou tolerancí a neměla na to. Opozice se chovala jako opozice, to je normální. Tuto vládu nepoložila opozice, ale čtyři koaliční poslanci, za to můžete poděkovat Topolánkovi a Bursíkovi, jeto čistě jejich vina. Nelze všechno svádět na pana Paroubka, ten mohl vyvolávat ve sněmovně nedůvěru vládě do nekonečna, kdyby nebylo těch čtyř koaličních poslanců, se kterýmí jednali Toplánek i Bursík jako s uličníky místo aby s nimi rozumně jednali. Osobně se domnívám, že je dobře, že vláda padla po těch ostudách co po sobě zanechala. V civilizované společnosti, by se takováhle sběř neudržela u moci ani rok. Nedělejte lidí blbce, oni si to přeberou, na Paroubka můžete klidně svést, že je zodpovědný za pád Varšavy a bude Vám to houby platné.

Holub 1.4.2009 20:27

Re: Vážený pane,jetsli se vám líbí budování sociální nespravedlnosti

-tak máte asi Paroubka rád.Jeho populismus-přidávat důchodcům,držet nájemné,neplatit poplatky ve zdravotnictví-komunismus-ale vše na dluh,že?Na ůkor těch ,kteří nebrečí.

Václav 1.4.2009 21:07

Re: Vážený pane,jetsli se vám líbí budování sociální nespravedlnosti

Vážený pane Holube,

mě je šumafuk, kdo tady vládne, moří komonisti nebo oranžový, vyjde to skoro nastejno. Málým podnikatelům nadělali do bot modří bolševici za rok víc než by to oranžoví udělali za pět let. A svádět na socany, potažmo Paroubka nebetyčné dluhy, které po sobě zanechaly Klausovy nomenklaturně komunistickoetébáckolidovecké vlády zlodějskou privatizací je hloupost. Zeman to nazval spálenou zemí a jistě věděl o čem mluví. V podnikatelském prostředí, ve  kterém  pracuji, pokud se snažím získat zakázku, v 80 případech ze 100 narazím na bývalého komunistu nebo estébáka, kteří kopou za ODS, to se týká středních a velkých společností, státních i soukromých, mluvím o TOP menežmentu a ti to hrají především na své méně úspěšné soukmenovce. A o tom to je, že vybírají od niktošů jak nazývají bývalé neorganizované kozí daň, aby získali práci pro firmu je naprostá samozřejmost. ODs 20%, ČSSD 5%, rozhodování je tudíž snadné.

Holub 1.4.2009 21:37

Jestli máte takové zkušenosti-tak to asi je pravda-ale já jsem popisoval

úplně jiné věci-a proti těm budu-i kdyby je zaváděl kdokoli.Protože lidi  by měli mít stejné podmínky.........

jaci 1.4.2009 19:20

...proste vostuda...

...predsednictvi v Unii bez vlastni vlady....bruselsky umelecky dilo....zvaneni o Obamovi s tou cestou do pekel....promrhany sance dostat se do eurozony....zavislost na ruskem plynu....to jsou mi "uspechy" ....po dvaceti letech PravdoLasky....dete se vycpat cechacci.....

Richard III. 1.4.2009 17:41

Hlupák zůstane hlupákem i přes plnou pusu "kdyby"

Macek spadl nejspíš s Marsu, protože doporučuje věci, které byly udělány, ale odezvou na nabídky bylo jen další vydírání.

JJ 1.4.2009 17:15

Pekne reci, nicmene

kdyby to s tim bojem proti korupci mysleli doopravdy, tak by se nechovali neamatersky a Tlusty by byl pristizen pri cinu - pokud se to opravdu delo tak jak tvrdili.

josef krouman 1.4.2009 17:05

další

blb umanutý Lisabonským diktátem ...

Pedro 1.4.2009 16:54

Pane prezidente- to by byl premier!!

Ten musel spadnout z komíne a ne jen z višně,že je tak genialní. Nebo byl v Moskvě a vstoupil do nej duch Lenina. Takový exot ještě premierem nebyl. TO BY BYLO HRANIC.

Kecal. 1.4.2009 16:11

???

Takovejch Macků je,do háje s nimi.

VLADIMÍR 1.4.2009 16:10

CHLAPE,

vy snad méte pravdu, ale chtělo to napsat již dříve, aby si to narcisové stačili včas přečíst.

Míra 1.4.2009 15:47

Souhlasím s autorem článku,

ale jak to zařídit, aby v poslaneckých a senátorských lavicích seděli zodpovědní občané pracující pro lid a jeho stát? V článku chybí jakákoli zmínka o odpovědi na autorem položené otázky. Člověk považující se za politika musí z podstaty své osobnosti dávat odpovědi na otázky!  miroslav.vojta@volny.cz

Eva 1.4.2009 15:33

Samostatnost ceskeho statu

Ze soucasne situace se necha rici pouze jedine: Cesi si neumeji vladnout. Bylo jim nejlip v monarchii, kde za ne rozhodovali jini, proti cemuz reptali, ale de facto byli radi, ze rozhodnuti dela nekdo jiny.

Pidra 1.4.2009 17:15

Re: Samostatnost ceskeho statu

Souhlasím !  A proto honem ratifikovat Lisabonskou smlouvu !

sláva 1.4.2009 19:46

Re: Samostatnost ceskeho statu

souhlas. tak či onak, je to hlavní proud Evropy, my jsme a budeme jen příštipkáři, a kdo si myslí, že budeme diktovat Německu či Francii, je náměsíčník. Jen jednou jsme se postavili "proti všem", a výsledek spálená země. Podruhé v 1968, taky radost.

Mně nevadí, když mi vládnou západoevropští politici. Mně vadí ti čeští... kdo má oči, viz!

Koblížek 1.4.2009 21:46

Re: Samostatnost ceskeho statu

"Jsme malí, slabí? Dosti těchto řečí, jen kdo tak smýšlí malý je a sláb..." jestli si dobře vzpomínám... tak šéfovat tomu asi nebudeme, ale na porobu a úpění v područí to taky nevidím... rozhodně se mi zdá lepší se přitulit k tomu Západu... druhou světovou stranu jsme si už vyzkoušeli a nic moc... ostatně krize to prověří nejlépe...

portwyn 1.4.2009 15:23

Nojo, v Česku...

ale pan autor píše z Francouzska, ne?

portwyn 1.4.2009 15:23

Pardon,

tohle patří jinam.

hank bukowsky 1.4.2009 14:39

Ne, že bych fandil vládě, ale používat slova BANDA

se hodí do hospody nebo od frustrovaných diskutérů.

Nikoliv od novináře píšícího pro internetový deník. Byť zaujatého, fandícího jedné straně. Nikoho nezaujímá nezvládnutá frustrace novináře projevující se flusstrací. Panáček chce dávat rozumy, ale odkaď, prosím?

Tonda S. 1.4.2009 13:51

A kdyby

Vrána k vráně sedá , rovný rovného si hledá . Velký Jirka se vždy oháněl svoji absenci v KSĆ ale jako lidovec byl v Národní frontě . A jako náměstek ředitele RAJe musel bolševikům sakra tvrdě lézti do řiti .A tento úlisný způsob a demagogie mu zůstala .A je schopen jak prohlásil spojit se v touze po moci s kýmkoliv i s martany a bolševiky .

pra 1.4.2009 15:47

Re: A kdyby

Náměstek RaJe v Praze 1, byla nomenklaturní funkce obsazovaná se souhlasem KSČ. Paroubek, člen socialistů - ČSS-musel být kovanější bolševik než člen KSČ, aby tuto funkci dostal.

sláva 1.4.2009 19:50

Re: A kdyby

nechte toho, Topolánek byl lampasák, se zbraní v ruce na obranu dělnických vymožeností! to musel být kádr.

Spíš dnes záleží na tom, kdo se kam staví v demokracii a jak to prospívá zemi. Strefování se do Pavla Kohouta spisovatele pro jeho mládí je zhůvěřilost... kdo z vás by pak chtěl prožít jeho život na Sázavě a v emigraci? Z vás, jeho kritiků! Buďte prosím poctiví!

hraničář 1.4.2009 13:45

Macek - eurofracek

Pan Macek - klasický eurofracek. Když to ve volbách náhodou nevyjde, rád se coby euroexpert vrátí  na některou z pohodlných židlí , štědře financovaných ze zdrojů ES, tedy tam, kde dosud působil. Z Vás a Vám podobných je mi na blití, pane Macek.