28.5.2024 | Svátek má Vilém


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vašek 1.4.2009 10:01

Pan Macek je moudrý muž

ale my to nedokážem pochopit. Jsme totiž úpní volové. Pan Macek ví, proč je lídrem boje proti potratům. Co by to bylo za hrůzu, kdyby jeho matka podstoupila potrat a on se nedostal na svět. O co bychom asi přišli. ( Já si myslím že o nic, pouze o ty jeho nesmyslné plky ) )

Eva D. 1.4.2009 21:21

Re: Pan Macek je moudrý muž

Já mám dojem, že tenhle Macek je jiný Macek, než kterého máte na mysli. Je těch macků nějak moc.

Martin Vlk 1.4.2009 9:57

Nemate pravdu

Uz jsem to tomuhle panovi jednou psal na jeho blog a opakuji znovu:

Vyzvy k dohode s Paroubkem jsou stejny nesmysl, jako vyzvy Izraelcum k dohode s Hamasem. Na dohodu musi byt dva, kteri o ni stoji. Pokud je programem vaseho oponenta vase likvidace, neni asi o cem jednat, ze jo.

Paroubek neni Zeman a zajmy teto zeme jsou mu totalne u pr...e. JA, JA, JA CHCI byt premierem, to je jeho program a kdyby kvuli tomu mel nechat zastrelit kazdeho prvorozeneho syna, udela to. Jak dodrzuje dohody predvedl v roce 2006, kdy nektere veci prestavaly platit nez dosel z tiskovky na tiskovku.

S vasim kritizovanim mi trochu pripadate jako levicovi intelektualove, kteri z pohodlnych kancelari Americkych univerzit horuji pro svetovou revoluci. Taky lehce mimo realitu.

Štastný Jim 1.4.2009 9:54

Je těžké

vládnout blbům,zvláště když vládnou,blbové.Omlouvám se zbylým 99%národa který je veskrze inteligentní.:-D

Ludva 1.4.2009 9:22

Docela dobrý názor

Pravda, domluvit se mohli. Ale ve skutečnosti je to jedno. Vliv současných vlád za kapitalizmu a při členství v EU je marginální. Jak asi vláda ovlivňuje nadnárodní firmy, když může maximálně posunovat daně o několik málo procent. Všude je vázána předpisy z Bruselu. Takže to nepřeceňujme, pád vlády je normální záležitost, vždycky se toho někdo ujme. A skoro nic se nezmění.

jirka.s. 1.4.2009 9:34

Re: Docela dobrý názor

Tvůj klid, ludánku, s jakým snášíš pád vlády, je přímo nakažlivý! Jenom s ním ale raději trochu šetři ! Až za nějaký čas padne na držku Bufo bufo, bude se ti hodit!  ;-D

Ludva 1.4.2009 10:22

Re: Docela dobrý názor

Moje oblíbená vláda, Jiříku, to rozhodně nebyla. Ale jsi na omylu, netoužím ani po Paroubkovi. Vícekrát jsem tady uvedl, že nejlepší by byla velká koalice, která by provedla reformy přijatelné pro většinu společnosti. Jak se ukázalo, válcování opozice k ničemu nevede.

M. Zima 1.4.2009 10:54

Vzhledem k tomu, jak je ten Jirka blbej, ztrácíte zbytečně čas.

jirka.s. 1.4.2009 11:02

Re: Vzhledem k tomu, jak je ten Jirka blbej, ztrácíte zbytečně čas.

Udivující , kchaltno, že augerechnet ty si ho na mne uděláš! Ale jak říkám, ty jsi světový unikát, něco tak velkého jako ty se zcela správně nezahazuje v nějaké ubohé kotlince, ale dává vědět o své genialitě ve velkém světě! Jenom lituji, že tvůj smrad musí v tom reichu sdílet několik mých dobrých přátel! ;-P

jachtík 1.4.2009 9:08

jednoduchá rada

nevolit je. koho sis zvolil, tomu prdel líbej. vina je i na voličích 50 na 50.

Minutus 1.4.2009 9:06

Banda nezodpovědných narcisů?

Autor vychází z chybné presumpce, že pád naší vlády nějak ovlivní naše předsednictví, nebo že jsme snad první nebo poslední země, kde kdy byla a bude vládní krize. Přeceňuje roli "bandy nezodpovědných narcisů" v našem předsednictví.

Navíc nejde ani tak o "bandu nezodpovědných narcisů" jako o "bandu zkorumpovaných lhářů", což je mnohem horší.

Caliga 1.4.2009 9:24

Re: Banda nezodpovědných narcisů?

Minute, pravdu máte oba. Já jen dodám jednu nepodstatnost. Nemají glanz.

Dušan Streit 1.4.2009 9:06

Jste Hybášková v kalhotách

Vím, že se vám to nelíbí, ale Česko je zatím ještě suverénní stát, který si své záležitosti řeší bez ohledu na zájmy cizích byrokratů.

Nakonec i Paroubek, aniž to věděl, pomohl prezidentovi:

http://streit.blog.idnes.cz/c/77390/Paroubek-na-strane-euroskeptiku.html

Tím také odpovídám na Mackovu otázku, kdo je tady užitečný idiot:

http://streit.blog.idnes.cz/c/77189/Kdo-je-tady-uzitecny-idiot.html

M. Zima 1.4.2009 10:31

Jo pane Štreit,

Vy toho tak řešíte. Nepochopil jste ani to s těmi "idioty". Nejdo o to, kdo je idiot, to je v Česku jasné, jde o to jak přišel pan Macek na doměnku "užitečný". Pro jakoukoli užitečnost českých veličin nejsou žádné náznaky.

PETR 1.4.2009 8:59

PO TOMHLE BLÁBOLU VAŠI STRANU NEVOLÍM.

BAZA 1.4.2009 8:58

kdyby pán, co to napsal byl průměrně inteligentní věděl by,

že Paroubek si kladl nesplnitelné podmínky pro toleranci vlády během předsednictví. Kdyby byl autor průměrně inteligentní, věděl by, že kdyby se Topolánek zavázal k ratifikaci Lisabonské smlouvy, Tlustý a spol by vládu svrhli ještě před předsednictvím. A kdyby autor byl jen průměrně inteligentní, necpal by se do parlamentu a živil se prací dál.

Petrus 1.4.2009 9:14

Re: kdyby pán, co to napsal byl průměrně inteligentní věděl by,

Kdyby byla cela politicka garnitura prumerne inteligentni, tak by k takove situaci nemohlo dojit.

M. Zima 1.4.2009 8:55

Pane Macek,

tím, že se domníváte, že by v Česku měla oposice při vyslovení nedůvěry brát ohled na nějaké Předsednictví, počasí, kLausovy ploché nohy, atd. začínáte blbnout stejně, jako čeští politici. (Vždyť je to celé Předsednictví i podle LS zbytečné).

Jestliže neschopní Češi s jejich profláknutými politiky přispějí k likvidaci této EU, bude to záslužný čin. Osobně jsem ochoten přispět na zavedení hraničních kontrol s Českem.

jirka.s. 1.4.2009 9:06

Re: Pane Macek,

No, konečně dostal kchaltna konstruktivní nápad!  Myslím, že zvyšovat koncentraci blbů v Česku infiltrací podobných tvorů jako je on, je skutečně na výsost nežádoucí! Jejich výskyt zde se už i tak blíží limitně k hodnotám nasyceného roztoku! ;-P

asa 1.4.2009 8:52

??????????

...je neskutečné jak se autor článku přímo onanuje hrůzou nad tím že padla vláda.Kolik vlád bylo za posledních 10let třeba v Izraeli,Itálii či jinte a co....?! NIC.Jen nejsou ze všeho s prominutím vysra.í.

Pavell 1.4.2009 8:40

BLÁBOL

Macku, člověče, jestli chcete v zápalu předvolebního boje někoho uchvátit a zaujmout, tak už nikdy nepište nic podobného. Takový blábol jsem už dlouho nečetl.

chv 1.4.2009 8:35

Kdyby SNK-ED nepatřila k neschopným narcisům, tak jako většina

"vůdců" desítek pravicových pidistran, tak bychom už dávno silou mlčící 60% většiny nakopali zlodějské bratrstvo ODSČSSD do pr_dele!!!

fox 1.4.2009 8:40

Re: Kdyby SNK-ED nepatřila k neschopným narcisům, tak jako většina

to je přesné!!!

Aleš 1.4.2009 8:33

zdá se

 z diskuse, že oni politici přesně odpovídají "společenské poptávce" a jediný kdo je mimo je pan Macek.

Pravda on má tu výhodu, že svět vidí z trochu jiné perspektivy , z  Dijonu. Bohužel lidé jako pan Macek, Přibáň, Lukeš a jiní působíci v zharaničních institucích se dívají na svět "světovýma očima" a dokumentují  jaký velký rozpor je mezi jejich názory a názory většinové populace  u nás.. Naši euroskeptici mají pravdu, nemáme v EU , co dělat, ne kvůli  jeji "hrůznosti RVHP", ale kvůli  našim názorům,  a činům.

honzak 1.4.2009 9:00

Re: zdá se

"dívají na svět "světovýma očima" - to jsou prosím které? Schválené maďarským napoleonkem a šílenou andělou? Nebo jsou to oči parazitů, odtržených od reality a snažících se udržet u bruselského prsu?

Aleš 1.4.2009 9:58

Re: zdá se

no honzákovy plné předsudků to nebudou.

Frank 1.4.2009 8:30

Kdyby nebylo slavného evropského parlamentu,

tak by nebylo lídrů a dalších nefachčenků, kteří se chtějí za dobré peníze zašít a vykládat báchorky o tom, jak chtějí pomáhat lidem této země.

Magor 1.4.2009 8:30

České hovado

České hovado si jako jediné na světě zvolilo komunisty ve svobodných volbách.Ta čemu se poboha dnes divíte?

dino 1.4.2009 16:53

Re: České hovado

R^R^R^

Jirka 1.4.2009 8:19

Pád vlády v době předsednictví je pouze epizodka,

která se mohla i nemusela stát, za 3 měsíce o tom už nebude nikdo vědět, daleko více nás poškozuje nechuť části politiků k Lisabonu, ta je trvalejšího rázu a pomine, až ze Senátu budou odejiti dinosauři typu Kubery ap. EU je už takový slepenec různorodých států, že stávající systém je neudržitelný, viz předsednictví ČR - naprosto neúčelná záležitost.