4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Báječná léta s Andrejem

Jsem si jist, že zejména poslední rok vlády Andreje Babiše zůstane tak nějak v hlavách pamětníků a že to nebude ona pověstná bankocetle s T.G.M., s níž mával v prosinci 2020 ve svém skeči Čaulidi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 27.5.2021 10:43

Mohl byste definovat nějakou sviňárnu současné vládnoucí party?

Myslím tím takovou sviňárnu, která snížila vaši životní úrověň, nebo vám omezila vaši svobodu podnikání nebo svobodu projevu.

J. Farda 27.5.2021 11:29

Takže ano, pane Šejno, máte pravdu, ale takovou sviňárnu jsem nezažil ani za vlády poslední modré party, která skončila spektakulárním policejním zákrokem a barnumsky ve veřejnoprávní TV - sic! - odprezentovaným desítkami milionů zabavených korun a několika kil zlata, což se u soudu následně smrsklo do nezdaněných drahých kmotrovských darů pro milenku premiéra. Co ovšem mne, a nejen mne, omezilo v posledních dvou letech, je trestuhodně amatérské jednání "selského rozumu" - o zbytečnosti nošení roušek v září 2020 za jiné - této vlády prezentované a ovládané panem Babišem, vedoucí ke ztrátě svobody pohybu a několik desítek tisíc životů mých spoluobčanů, včetně příslušníků mé rodiny. A že by i jiná vláda s kovidem těžce bojovala mi nemusíte argumentovat, to vím také, ale jeho bačování se na tristním výsledku té "Best in Covid" pandemie nepopiratelně podepsalo. Sporný konflikt zájmů pana Babiše s tuzemskými a eurodotacemi Agrofertu pomíjím, ale i na něj časem jistě dojde. Pokud je toto pro Vás málo, máte fakt silný žaludek, ke kterému Vám gratuluji, ale opravdu nezávidím! A na závěr končící výměny názorů si dovolím parodovat pana Babiš s jeho TV expozé "nebuďte slušnej, to jméno, řekněte to jméno"! ANO, to jméno je Babiš ... :-(

J. Farda 27.5.2021 13:31

Jak vidím, nyní jste své grafomanské úsilí komentující kdeco proti Babišovi, napřel jinam, a na mne Vám už nevybyl čas. Chci se Vám ale svěřit alespoń s jedním dobrým skutkem pana premiéra pro mne, bo když nám důchodcům vláda loni rozdala 5.000 Kč, ten dobrý skutek spočívá v tom, že já jsem těch 5 litrů poslal o.p.s. Arkádie, společnost pro zdravotně postižené osoby, v Krupce u Teplic. A pak že pan vrchní Bača nemá na pažbě žádný zářez dobrého skutku - to jsou jen sprosté pomluvy! ;-)

M. Šejna 27.5.2021 16:49

Ctěný Fardo,

vypotil jste hromadu hnoje na Babiše, ale na můj dotaz, jak Babišova vláda omezila vaše podnikání, svobodu projevu a životní úroveň, jste neodpověděl.

Dozvěděl jsem se jen, že jste penzista a že jste odmítl zvýšení důchodu od této vlády.

Takže se evidentně máte dobře, na Psu kydáte svobodně a demokraticky hnůj na vládu, ale furt jste nespokojenej.

Počkejte do podzimu na Piraty a modré Fialy s Pekarovou. Jakmile zvítězí, budou vám létat pečení holuby do vašich seniorských úst od rána do věčera. :-P

L. Netolická 27.5.2021 21:27

Babiš už státní pokladnu vyprázdnil natolik, že každá vláda, která přijde po nich, bude muset hodně šetřit, abychom se nedostali do dluhové spirály. Už před covidem jsme měli v březnu čtyřicet miliard minus a Babiš měl to štěstí, že mu to jeho hospodaření překryl covid, má to na co svést. Neudělal za ta léta, kdy zde byla konjunktura ani jedinou reformu. Vše dělal a dělá pouze pro sebe,aby si zajistil koryto a už ho nepustil.

P. Havel 27.5.2021 9:57

Šejno poslušný konformisto, z vás měl/má/bude mít potěchu každý režim.

M. Šejna 27.5.2021 10:41

Havle, vy zastydlý revolucionáři.

Na které barikádě jste se vyskytoval před listopadem?

Předpokládám, že jste rozvracel zevnitř SSM jako spořádaný člen této pěstitelské stanice budoucích komunistů.

P. Havel 27.5.2021 11:21

Docente, být Listopad v prosinci tak bych možná vstúpil :-D Vás asi v ČSLA stihli dobře vydrilovat. PVOS? PS?

L. Netolická 27.5.2021 16:23

I my respektujeme výsledky voleb, pane Šejno, ale nezavíráme oči před drzostí, podvody a lží našeho premiéra. Vy zlu nečelíte, vy ho podporujete. Nejspíš jste byl také u STB a máte v premiérovi svůj vzor.

V. Kuhaj 27.5.2021 9:48

Pan Vodvářka nikdy nepsal o tom, co se děje. Pan Vodvářka vždycky psal o tom, jak on to vidí. Tohle je někdy dobré umět rozlišit, pane Valento.

V. Kuhaj 27.5.2021 9:59

Povím to za sebe, ač netázán; novodobí levičáci si ty "staré" berou do úst, aby to vypadalo, že levičáky nijak nejsou. Jenže jsou. Svou agresivitou, svým špiněním lidí, kteří mají jiné názory, svou agitovaností a neústupností. Ale hlavně ty jejich sofistikované štvanice na druhé lidi, hlavně zastávající vysoké státní funkce, ty mi vadí. Protože 1) na to je potřeba kachní žaludek, a 2) svědčí to o naprosté neúctě k druhému člověku. To je to pravé a nebezpečné levičáctví. Ano, kvůli tomu mám slabost pro Z a B. A budu ji mít pro každého, do koho se levičáci s tou svojí kombinací hroší kůže a argumentací lůzy pustí.

P. Havel 27.5.2021 10:37

Přečetli jste "pravicové" vyznání podpory B&Z :-D Nejvíc mě dojalo to o té neúctě k druhým, to jsem si vyloženě pošmák. A taky to o protivné sofistikovanosti kritiky, to byl úder na hlavičku - konečně si uvědomuji, co mě tak podvědomě nerví. Mělo by se s těma šmejdama, co se jim pořád na našich papaláších něco nelíbí, nějak exemplárně zatočit! Doporučím Ovčáčkovi aby to nasdílel i mimo NP.

P. Kmoníček 27.5.2021 9:12

Pomatený Šejno, a v čem nemá pan Vodvářka pravdu ? A konkrétně, prosím. Děkuji, i když konkrétně neodpovíte. A neodpovíte konkrétně proto, protože si neuvědomujete, stejně jako další z vašeho kmene, že i to je srozumitelná odpověď.

V. Kuhaj 27.5.2021 9:52

Jak víte že Votěch funkci vezme kvůli "ztrátě sebeúcty", diagnostikované Vodvářkou? Je to doktor, tedy má pravdu? Zlatý pane, kde pasete?

M. Šejna 27.5.2021 11:13

Pomatený Kmoníčku,

v čem má Vodvářka pravdu? A konkrétně prosím. Děkuji, i když neodpovíte konkrétně proto, protože si neuvědomujete, stejně jako další z vašeho lži-nenávistného kmene, že i to je srozumitelná odpověď.

L. Netolická 27.5.2021 16:50

Nemá pan Vodvářka pravdu např. co se týče p. Arenbergera? Nepochopí to pouze ten, kdo by jednal nebo jedná stejně a kdo klidně bude volit i nedůvěryhodné lidi hlavně, že mají něco za sebou, třeba i podvody a ostré lokty. Ministr Vojtěch - nenechává sebou vláčet a nenechává se zesměšňovat kvůli kariéře? A nemá pravdu pan Vodvářka, že státní aparát a především vláda chrání podvodné jednání premiéra před EU, ale i před námi daňovými poplatníky, aby on nemusel platit např. sto milionů za linku na toustový chléb, kde EU shledala podvod, že to není žádná inovace když provozuje Agrofert stejnou v pekárně v Německu a vláda bojuje, abychom mu to museli zaplatit my a ne on?! EU mu to neproplatí. Případná neodpověď je také odpověď, pane Šejno.

L. Netolická 27.5.2021 14:47

Pokud budou tito vést zemi k dobrému, nebudou nám denně lhát, nebudou ve střetu zájmů, nebudou nám dělat ostudu v zahraničí, jejich minulost bude světlejší, nebudou to populisti, manipulátoři a trestně stíhaní jedinci s mnoha kostlivci ve skříni, tak potom se těším i já.

J. Bárta 27.5.2021 7:53

Není to škoda, že pracujete jen jako doktor. Takový Seznam zprávy by vás bral všemi deseti.

V. Církva 27.5.2021 19:03

Joo s těmi názory se dnes dá dělat novinářská kariera.

J. Moravec 27.5.2021 7:39

Jó časy se mění. Zdá se, že bič se dá uplést z čehokoliv.

R. Meišner 27.5.2021 7:36

..a já jsem si zas jistý, že po letošním roce zakrátko neštěkne ani pes. možná že pár pamětníků bude opravdu vzpomínat,, a to bude asi tak všechno. dějiny pádí kupředu jak splašená herka vstříc novým událostem---zkuste se dnes zeptat mladých, co to bylo třeba Pražské jaro, nebo sametová revoluce--budete zaručeně překvapen. takže asi tak. 8-o

R. Langer 27.5.2021 12:26

Asi tak:

https://www.youtube.com/watch?v=sCVMAXqK0t0

;-D

P. Hatina 27.5.2021 6:51

Jen tedy možná pro pochopení, a je nutné to zopakovat. On totiž pan Vojtěch na pomyslné politické výplatní pásce pana Babiše zůstal, i vloni na podzim , když byl "kádrově převeden" do představenstva Krajské zdravotní, v ústeckém kraji.

Tudíž, na tom že si ho kádrovka v případě nouze převede dočasně zpátky do Prahy, s tím halt musí právě Babišovi manageři počítat.

Nakonec není vyloučeno, že ten jeho důvěryhodnej a známej obličej zapůsobí i na voliče. Teď když korovlna končí, většina obyv bude přes léto nakočkovaná, a na ten rypák na ksichtě (čistě preventivně) už si lidi taky zvykli, tak už se zase může hlásat, "Ano, bude líp", ;-D

Tedy, sice hůř než před 2 lety, ale líp než před půl rokem Ale média budou stejně první kdo na to zapomenou

T. Kohout 27.5.2021 4:28

Tady se člověk zasměje, fakt. To je ten důvod, proč sem chodím, Dikobraz už není, ale místo vtipů je tu dost zuřivých komentářů a to je důvod k smíchu také.

V. Mokrý 27.5.2021 6:04

:-)