20.6.2024 | Svátek má Květa


Diskuse k článku

POLITIKA: Báječná léta s Andrejem

Jsem si jist, že zejména poslední rok vlády Andreje Babiše zůstane tak nějak v hlavách pamětníků a že to nebude ona pověstná bankocetle s T.G.M., s níž mával v prosinci 2020 ve svém skeči Čaulidi.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Netolická 27.5.2021 21:27

Babiš už státní pokladnu vyprázdnil natolik, že každá vláda, která přijde po nich, bude muset hodně šetřit, abychom se nedostali do dluhové spirály. Už před covidem jsme měli v březnu čtyřicet miliard minus a Babiš měl to štěstí, že mu to jeho hospodaření překryl covid, má to na co svést. Neudělal za ta léta, kdy zde byla konjunktura ani jedinou reformu. Vše dělal a dělá pouze pro sebe,aby si zajistil koryto a už ho nepustil.

J. Farda 27.5.2021 21:16

Já Vám, pisálku Pisálku? :-P

J. Farda 27.5.2021 20:17

Sláva, našel jste ctěný Šejno si čas, toť vskutku příjemné překvapení! Musím ale, pokud nerozeznáte, že se mne implicitas - co nepracujího důchodce - Vaše tři sugestivní otázky netýkají, konstatovat upřímné zklamání z deficitu Vašich kognitivních schopností, zejména když jsem Vám náhradou alespoň doplnil čtvrté vyžadované omezení. Inu, i na Vás věk doléhá ... zjevně však trpíte stoupající nervozitou z výsledku blížících se voleb, což dokladujete nálepkováním výčtu nepopiratelných faktů současné vlády za hnůj - i když vlastně máte, sui generis, pravdu, jde o hnůj, Best in Covid hnůj vlády blavského chaotického jájínkovského Bači. O mých volebních preferencích, abych se vyjádřil neurážlivě a korektně, víte velmi málo, amatérský prognostiku. Těším se navi zase někdy příště při plodné výměně názorů, krásná páně Šejnovo hlavo ... ;-)V

L. Písařík 27.5.2021 19:57

Dobře, beru, ale stejně jste neodpověděl na položenou otázku, vráno.

J. Svarda 27.5.2021 19:36

Pane Vodrážka, když se vám nelíbí Bábiš je to vaše věc. Nevím co si přejete,ale pro většinu lidí není přijatelná třeba Pirátská parta, ani Demobloky, KDU, ODS, TOP. Nechte to na voličích a nenapovídejte. A ten Vojtěch byl zatím nejlepší ministr zdravotnictví, váš výsměch si nezasloužil!!!!!!!

J. Jirka 27.5.2021 19:22

Od dob premiérování Jiřího "Šuplíka" Paroubka jsou všechny ne zrovna čisté činy členů ČSSD pouhým šibalstvím.

J. Jirka 27.5.2021 19:17

Vy zřejmě příliš nechápete význam slova "kapitál", že?

V. Církva 27.5.2021 19:03

Joo s těmi názory se dnes dá dělat novinářská kariera.

V. Církva 27.5.2021 18:59

Tak a jak tu nesvobodu Babiš realizuje, když je 5měsíců před volbami a to vypadá, že bude mít ve volbách kolem 25%? Myslíte, že bude nějaký puč?

Vaše pravicové smýšlení je důvěryhodné asi tak, jako to, že Bartoš nemá vši. Pokud "pravičákovi" nevadí strana, kde šéf s vlajkou Antifa demonstruje proti odpůrcům invaze, nejste pravičák, ale novoBilak.

V. Církva 27.5.2021 18:48

Pana Vlčka jste se neptala v soukromém emailu, tak můžu odpovědět i já.

To co popisujete platí pro 90 procent politiků. V případě Pirátů se k tomu přidá nacucnutí na pracovité lidi.

V. Církva 27.5.2021 18:46

Bolí obsese paní Netolická? Vaše fantazie je opravdu bujná.

V. Církva 27.5.2021 18:44

Jo jo, Piráti EURv, [>-]Rv

No ale nebojte tisk bude nesmysly a neůspěchy a Pilátů i tak oslavovat. Je to svět kde názor, že člověk s vaginou je žena, je zakázaný.

J. Farda 27.5.2021 18:05

Jestli ja Ptáček Pták, tak dle zásady nahrubý pytel hrubá záplata jste, Sie Pisaříku, trapný Pisálek. Pište, až se naučíte móresům ... !!

J. Farda 27.5.2021 17:59

Dobrý odpoledne pane Vlčku, gratuluji, možná nechca se Vám podařilo pod Vaším příspěvkem shromáždit výkvět zdejších diskutérů, jedno jméno zářivější druhého ... ;-) tak dík a se mějte! :-)

L. Netolická 27.5.2021 17:04

Nevím, proč kopete jenom do ODS, když ten nejzářnější případ máte přímo v premiérovi a jeho pobočníkovi Faltýnkovi přezdívanému Efko.

L. Netolická 27.5.2021 17:01

Ano, požehnáním, když dávají lidem práci, slušně je platí. Ale je zde ale - nesmí to být podvodníci, musí jednat fér, tím více když vstoupí do politiky.

L. Netolická 27.5.2021 16:59

Já zase nesnáším lháře a podvodníky, kteří i ze svých dětí udělají kvůli penězům blázny. Piráty nevolím, ale ani se jich přehnaně nebojím. Volím koalici SPOLU, jelikož už vím, že nám od ní ztráta svobody a demokracie nehrozí. Jsem důchodkyně a bytostný pravičák a tak jsme také vychovali děti, které jsou úspěšné v podnikání. Stát má pomáhat těm, kteří si sami pomoci nedokáží a ne podporovat lemply. U Babiše jsem věděla, že je zle, když si koupil Mafru. To slušný člověk a politik nikdy neudělá. Od té doby s velkými obavami pozoruji jeho kroky, kterými nás nenápadně, ale soustavně sune k nesvobodě. Tyto volby rozhodnou.

L. Netolická 27.5.2021 16:50

Nemá pan Vodvářka pravdu např. co se týče p. Arenbergera? Nepochopí to pouze ten, kdo by jednal nebo jedná stejně a kdo klidně bude volit i nedůvěryhodné lidi hlavně, že mají něco za sebou, třeba i podvody a ostré lokty. Ministr Vojtěch - nenechává sebou vláčet a nenechává se zesměšňovat kvůli kariéře? A nemá pravdu pan Vodvářka, že státní aparát a především vláda chrání podvodné jednání premiéra před EU, ale i před námi daňovými poplatníky, aby on nemusel platit např. sto milionů za linku na toustový chléb, kde EU shledala podvod, že to není žádná inovace když provozuje Agrofert stejnou v pekárně v Německu a vláda bojuje, abychom mu to museli zaplatit my a ne on?! EU mu to neproplatí. Případná neodpověď je také odpověď, pane Šejno.

M. Šejna 27.5.2021 16:49

Ctěný Fardo,

vypotil jste hromadu hnoje na Babiše, ale na můj dotaz, jak Babišova vláda omezila vaše podnikání, svobodu projevu a životní úroveň, jste neodpověděl.

Dozvěděl jsem se jen, že jste penzista a že jste odmítl zvýšení důchodu od této vlády.

Takže se evidentně máte dobře, na Psu kydáte svobodně a demokraticky hnůj na vládu, ale furt jste nespokojenej.

Počkejte do podzimu na Piraty a modré Fialy s Pekarovou. Jakmile zvítězí, budou vám létat pečení holuby do vašich seniorských úst od rána do věčera. :-P

D. Polanský 27.5.2021 16:46

Václav Klus by jistě řekl: Více takových Arenbergerů! Jak praví Hayek: lidé co hromadí kapitál, jsou požehnáním kapitalismu.

D. Polanský 27.5.2021 16:44

Kopanec, nekopanec, funkce je funkce, a funkce jsou love. To ví i každý ódeesák.

J. Vlček 27.5.2021 16:40

Vše je otázka vaší víry, paní Netolická. Vy, jak je vidět, jste schopná dokonce z psychicky nemocného člověka udělat zdravého jedince. ;-)

Stejně jako vy varujte před Babišem, já naopak varuji před námořními lupiči. Je to otázka pohledu každého z nás. O ztrátu demokracie se bojím právě v souvislosti s novodobými bolševiky, kteří si hrdě říkají Piráti.

To je rozdíl mezi námi dvěma. Třeba budoucnost ukáže, kdo z nás byl blíže k pravdě. [>-]

L. Netolická 27.5.2021 16:23

I my respektujeme výsledky voleb, pane Šejno, ale nezavíráme oči před drzostí, podvody a lží našeho premiéra. Vy zlu nečelíte, vy ho podporujete. Nejspíš jste byl také u STB a máte v premiérovi svůj vzor.

L. Netolická 27.5.2021 16:12

Pane Vlčku, vy víte o čem píšu. I ministr,který se účastnil jednání vlády o tom mluvil jak je Babiš častuje sprostými názvy a je to všeobecně známá věc. Babišovi nevěřím nic, ani to, že jeho děti, které namočil do podvodu, jsou psychicky nemocné. Právě proto, abychom i po volbách zde měli svobodu a demokracii, tak neustále před Babišem varuji. To vy nedomyslíte, že on udělá vše, aby nebyl trestně stíhán a povšimněte si, jak dopadl NSZ a p Nevtípil. Jak dopadl p. Murín GIBS. I policejní prezident musel odejít. Pěkně postupně to tady chramstá až se jednoho dne probudíme v Bělorusku.

J. Vlček 27.5.2021 15:16

Od vás, a vám podobných účastníků pouličních kabaretů pořádaných aktivistickými MICHPRDy? ;-D

J. Vlček 27.5.2021 15:07

Paní Netolická, nějak jsem si nevšiml, že je se mnou jednáno jako s odpadem. S vámi tak Babiš jednal, nebo jedná? Jeho psychicky nemocného syna nechte napokoji, toho do toho netahejte. Stačilo jeho nahánění našimi tzv. investigativními takynovináři.

Zatím pořád ještě máme demokracii a svobodu slova. Třeba se v příštích volbách dočkáte změny, tak se těšte. Hlavně aby vás nakonec nemrzela. :-)

L. Netolická 27.5.2021 14:47

Pokud budou tito vést zemi k dobrému, nebudou nám denně lhát, nebudou ve střetu zájmů, nebudou nám dělat ostudu v zahraničí, jejich minulost bude světlejší, nebudou to populisti, manipulátoři a trestně stíhaní jedinci s mnoha kostlivci ve skříni, tak potom se těším i já.

L. Netolická 27.5.2021 14:43

Pan Vodvářka slušně před Andrejem a jemu podobným lidem, kterými se obklopuje, varuje.

L. Netolická 27.5.2021 14:40

Z toho, že ústavní soud SR mu zakázal, aby mu svědčili jeho spolupachatelé a že je veden ve více než dvanácti svazcích a jistě ti lidé by si vymýšleli jenom kvůli tomu, že za třicet pět let bude Babiš premiérem.;-D

J. Vlček 27.5.2021 14:40

Pokud nějaké problémy v tomto ohledu máte, je potřeba se s tím je obrátit na příslušného odborného lékaře, paní Netolická. Ten vám jistě pomůže. Lékařská věda dělá dneska zázraky. ;-) R^