10.5.2024 | Svátek má Blažena


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jozka 21.12.2009 10:25

a ze se nezminil o Madarsku

Tam taky Levice myslela na vsechny duchodce, ucitele a statni uredniky.

No a ted jim to zase vsechno bere - ona Matematika se neda politicky oblbnout. Dluh se musi platit a kdyz uz nebude co brat, bude se muset zacit tak jako tak setrit. Akorat to bude vice bolet...

Horyna 19.12.2009 18:23

Objektivismus pana Jelínka a objektivismus pravicových novinářů

Domnívám se,že si pravicoví redaktoři s panem Jelínkem nemají co vyčítat. Skutečný přechod ODS od sloganu "Řešení místo strašení" k dnešní praxi "Strašení a vyhrožování" nedává jiná východiska, než aby Fischerova vláda vládla a do voleb nedopustila hysterii,která byla charakteristická pro Topolánkovu vládu po celé tři roky. Volby rozhodnou kam půjde země dál. Pan Nečas jako představitel ODS,když Topolánek jezdí po USA,kde přesvědčoval mj.Kubánské emigranty o úspěchu  jeho vládnutí, taky dává ultimata a činí svou stranu ještě méně populární. Hraní na notu vládní krize by pro ODS byla kontraproduktivní až vražedná.

rejsek 18.12.2009 21:08

K TOP 09

AD: Neorganickým výkyvem byl pouze pozměňovací návrh (TOP 09) na přesunutí části rozpočtových prostředků obcím.

TOP 09 si potřebuje zavázat starosty, s kterými chce jít společně do voleb. Jako bezradný volič jsem v posledních volbách dal svůj hlas starostům, zejména těm, o jejichž práci něco vím. Už je volit nebudu, pokud budou spojení s TOP 09.

Někdo se nám tady snaží vnutit - kulantně řečeno - nový cirkus se starými velbloudy. Bohužel ti velbloudi značně kulhají - co do důvěryhodnosti... Mají toho totiž hodně za sebou. Stačí si vzpomenout na jejich "parádní čísla" za posledních, řekněme, 15 let. Ta by za normálních podmínek udolala slona, natož velblouda. I když to obecenstvo možná vidí, oni ovšem nekulhají, protože jim to nikdo neprokázal.

No, volte, koho chcete, ale ve svém vlastním zájmu byste ho měli přinuti, aby vám skládal účty, Platíte ho vy. Když uzavřu smlouvu se stavební firmou, že mi za určitou částku do určitého termínu postaví rodinný domek, a ona po čase přijde s tím, že mám zaplatit o polovinu víc, jinak nebude střecha, neb peníze zmizely neznámo kde, tak s dobrou smlouvou v ruce s takovou firmou pěkně vyběhnu.

A tak je třeba, aby občané uzavírali dobré smlouvy se svými volenými zástupci a tvrdě vyžadovali a kontrolovali jejich plnění, aby jim v nedostavěném domě s rozkradenou střechou nepršelo na hlavu. A když se jim ten dům podaří dostavět, tak si ho musí dobře hlídat, aby nechátral.

Carlos 18.12.2009 18:40

Karty

 , je třeba nahradit novými a pak rozdávat. Obehrané karty vyhodit (ekologicky) , jinak se jich nezbavíme!!!

tatina 18.12.2009 15:55

Soudruhu Jelínku,

ten Babylon je tu jen kvůli vám a Paroubkům.

Gardnes 18.12.2009 15:16

Hraný objektivismus

Již několik let vystupuje pan Jelínek jako ideologický tajemník a politruk ČSSD, s čímž se nijak netajil. Na tom neshledávám nic amorálního, naučil se na svět dívat, či tak byl geneticky vybaven levotočivě. Problém nastal, když si ho stejně vybavení přátelé z ČR a ČR začali povolávat, aby občas vystřídal stejně vybavenou Dvořákovou na komentování politických jevů, což by pochopitelně bylo dosti podivné. Proto tohoto pána začali nazývat politologem, což je termín podivný, ale budiž, pokud bychom tím rozumněli člověka hodnotícího nezaujatě, pokud možno objektivně jevy v politice. Od té doby se pan Jelínek snaží trochu zastírat, pro koho bije jeho srdce, z čehož je výsledný paskvil.Každý ví, že názor jen balí do určité objektivity, ale jeho příslušnost k levému spektru se vždy v souhrnu uplatní. Trošku plivneme na levo, ale mnohem více napravo a zdání, že k nám mluví politolog a nikoliv politruk přesvědčí jen tu půlku národa s IQ pod 100.

Tupaw 18.12.2009 13:26

jsme rádi, že byla sametová revoluce

a otevřely se nám nevídané perspektivy. Proč si tento pokrok nepřiznat?8-o

Domočech 18.12.2009 12:10

Pesoidi, blbě žvaníte

Stále jen sprosté urážky tohoto autora bez jediného poukázání na nějakou jeho věcnou chybu. Prostě jste nervózní a tím trpí nejen erekce. V tomto měsíci má ČSSD navrch a vy jste tím frustrovaní. A protože jste blbí, nedokážete se autorovi věcně opřít.

Ostatně v případě tohoto článku by to bylo bylo těžké. Je opravdu dobrý a přesný. Když vaše strana momentálně vyhrává, je snadnější být nad věcí než naopak, to je vidět i na panu Jelínkovi.

hh 18.12.2009 13:26

Re: Pesoidi, blbě žvaníte

A pán je psycholog? ;-D

Kecal. 18.12.2009 15:41

Re: Pesoidi, blbě žvaníte

;-D

BuBu 18.12.2009 11:53

Jelene, Tebe je škoda . . .

. . . přeškoda - jako obyčejného člena Masarykovy Dělnické akademie !!!

Tys pravý a nefalšovaný děkan VUMLu !!! To je asi vše, co lze ke všem Tvým socialistickým výblitkům . . . z Jyrkova chřtánu . . . . . dodat !!! Hrůůůůza - hrůůůz !!!

Ašek 18.12.2009 11:27

podezření

Mam podezření že je jelen levoboček prasatka.Ta bolševická nazorová podoba,bezva.

gerontusinza 18.12.2009 12:56

dle vyjadřování jste kleštěnec Re: podezření

hovězího,;-D ale to nic, máte tu tolik bratříčků....

Kecal. 18.12.2009 15:43

Re: dle vyjadřování jste kleštěnec Re: podezření

A ty čistokrevný....

Dolly 18.12.2009 9:54

Jakákoliv účetní

ze školní jídelny by ekonomicky řídila tento stát lépe než současná sebranka pouličních uličníků.

pampucha 18.12.2009 9:36

jelen

To,že plká v rozhlase mi tak ani nevadí,ale že ho zve oranžová ČT na komentování různých události,tak to mě štve,protože se ještě k tomu musíme na toho blba dívat.Já vím,že to jde vypnout,ale člověk si rád poslechne i názory jiných.

ver 18.12.2009 10:03

Re: jelen

a pomyšlemí , že v té ČT si ho vlastně platíme . . .

Vlado 18.12.2009 9:19

polemizuji s Vámi

 Tvrdíte že - Pak můžeme tiše doufat, že se vrátíme k standardnějším poměrům, v nichž bílá není černá, pravice se neplete s levicí a kočka není pes.

Naše politická scéna je natolik těžce definovatelná, že Vaše výše uvedené tvrzení je nesmysl. Komunisti a lidovci jsou vychcánkové a nejde je nikam zařadit (vlevo x vpravo). Soc. dem. je ultralevice, ODS - jsou levičáci a napravo je pustoprázdno.

jirka.s. 18.12.2009 9:06

Paroháče právě pustili z uzavřeného oddělení?

"...je s podivem, že skládání Topolánkovy vlády s přeběhlíky na půdorysu politické korupce podobné protesty nevyvolalo. " ;-D ;-D ;-D 

Tak mladej a taková skleróza !!! ;-(

gerontusinza 18.12.2009 9:02

Pane Jelínku, překvapujete mě....

"....Nyní už je také absolutně dezorientovaná, bez možnosti přesvědčivě zakreslit jednotlivé partaje na pravolevou přímku..." 

Copak stačí aby pravičák o sobě prohlašoval že je pravičák k tomu aby tak byl zařazen? Copak zloděj a kořistník, může bý pravicovým občanem - hospodářem o kterého se lze opřít?  Já vím, špatně se to píše.... i z tohoto jasně vyplývá, čestná pravice tu chybí a to že silně ..(Kalousek to samozřejmě není ani náhodou... zloděj nebo šíbr vydá nastejno...) Takže jste se konečně dopracoval k tomu co je tu všeobecně mezi lidem českým známo....;-) Hezký den

jirka.s. 18.12.2009 9:15

Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

Správně, gerontosaure, nejlépe je se opřít o zloděje a kořistníka levicového! To hned vypadá růžověji (oranžově).

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Pandury, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vlkádnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku na Grosse i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi.

gerontusinza 18.12.2009 10:14

Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

já s vámi nemám o čem hovořit..... ten hloupý Jyrka aspoň své zloděje  neobhajuje a neochraňuje.....což se o těch vašich zlodějích a šíbrech říci nedá......;-D.. nemám chuť s vámi polemizovat o věcech, které jsou i pitomci pochopitelné jen vám se musí říkat 150x a stejně je to houbelec platný......;-D takže hezké Vánoční svátky a neračte otravovat.....:-/

jirka.s. 18.12.2009 10:46

Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

Bodejť, jen se někdo dotkne biolihu ...(atd). tak gerontosaurovi dojdou najednou písmenka. Říkat neříkat, třeba milionkrát, okamžitě mu zvýší tvorba myelinu a skleróza je tu!!! ;-(

BM 18.12.2009 10:57

Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

V tom případě jen houšť. Ať se chudák geront netrápí!

gerontusinza 18.12.2009 12:32

Tak Jiržiku jako za starých dobrých časů........Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

račte si vylízat (Y)(Y) a můžete si vybrat, já jsem demokrat...;-D

Marat 18.12.2009 12:55

Re: Tak Jiržiku jako za starých dobrých časů........Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

Geronte, vy a demokrat? To o sobě hlásal celý ÚV-KSČ také.

gerontusinza 18.12.2009 13:00

Chápu, a v y socialista .... ten nacionální, že soukmenovče zrůd...... Re: Tak Jiržiku jako za starých dobrých časů........Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

vynechte mě, tupost vaše nebo vašich soukmenovců mě unavuje....a vy mětaky...8-o

Kecal. 18.12.2009 15:44

Re: Tak Jiržiku jako za starých dobrých časů........Re: Pane ušetřete mě svých idiotských modrých představ....Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

;-D;-D

Klička 18.12.2009 12:29

Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

Pravice a levice, stejně jako pravý či levý střed, nebo i pravolevý či levopravý střed jsou dnes již nesmyslné, pouze hloupými novináři a politiky stále dokola omílané pojmy. Víte vlastně kde a kdy pojmy pravice a levice vznikly a co původně znamenaly? V ČR nejen že chybí čestná pravice, ale chybí zde i čestná levice a nakonec jakékoliv čestné politické uskupení kdekoliv. Žádná politická strana od roku 1989 nehájí zájmy státu a občanů. Hájí pouze zájmy své a hlavně bojuje o moc. Bojuje tak důkladně a po celé volební období, že tím zcela vyčerpává svou "rozumovou" kapacitu a na skutečnou práci pro občany jí nezbývají síly. Až sem jsme to dopracovali s celým slavným čl.5 ústavy. Pokud nebude ústava zásadně změněna, nic se nezmění, ať bude u moci kterákoliv politická strana.

badaxe 18.12.2009 12:51

Re: Pane Jelínku, překvapujete mě....

myslím že jste poněkud optimistický, žádná politická strana nehájí zájmy občanů minimálně od roku 1938. Nebo si myslíte že to že si samozvaný beneš vybral strany do "národní fronty" aby hájili zájmy občanů?