4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Babiš je prý ostuda ČR

Čtu vyjádření politiků, tedy těch opozičních, a také novinářů všeho založení, že situace Andreje Babiše, přesněji řečeno konflikt jeho zájmů ve funkci premiéra naší republiky a beneficienta agrofertích entit zaparkovaných ve svěřeneckých fondech, je ostudou naší země.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Chaloupka 8.6.2019 12:11

Souhlas. O ČR se NIKDO ve světě nezajímá,

takže NIKDO nemůže udělat ostudu. O ČR se píše jen když nějací Češi dodají článek, nebo když někdo jako president Klaus nechá zmizet propisku ve vlastní kapse. Jinak nic.

F. Dido 8.6.2019 12:10

To je trefné přirovnání. Bohužel s jeho voliči nic nehne,pro ně to není volební lídr, nýbrž guru. U těch s menší rozlišovací schopností mne to nepřekvapuje , zvláštní je to u lidí inteligentních ,zde se musí jednat o uhranutí.

J. Brom 8.6.2019 11:56

Jsem ostuda lidství,

mám extrémně nízké IQ, vystudoval jsem, myslím, jen základku a ani tím si nejsem jistý, jsem navíc venkovský buran v penzi, na dávkách a dotacích, nečtu zahraniční tisk, jsem absolutně nepoužitelný a veskrze nechápající lyrickou šíři a epickou hloubku zde vypsaných příspěvků, zkrátka hovado k pohledání. Pokud ale dojde k předčasným volbám, budu volit ANO. Víte proč? Protože ty absolutní žvásty, co tu čtu, jsou k nevydržení. Hnusný slovník, stále stejní diskutující, vesměs krystalická iracionální nenávist neúspěšných.

M. Vondráček 8.6.2019 11:55

To že Andrej si přikrádá

a to jako předseda vlády ČR , to určitě zvyšuje důvěru ČR v zahraničí :-)

F. Dido 8.6.2019 11:55

Já si zrovna opejkám sleninku,po ní hodím na pánvičku dvě vejce a pak zapomenu i na to,že na hradě sedí nižší šlechta.

M. Vondráček 8.6.2019 11:49

Re: trefný článek

Nejdřív se naučte neměcky či anglicky , pak se cestování bát nemusíte :-)

J. Ptáček 8.6.2019 11:49

Stejný mechanizmus

Premiér mně připomíná miliardáře, který rozdělí majetek mezi své děti nebo řekněme současnou a bývalé manželky, záleží na fantazii každého z nás. Jako zcela nemajetný se pak na úřadě přihlásí o sociální podporu a navíc se obleče do odpovídajících hader. Pak vezme špinavou deku a jde žebrat třeba před hlavní pražské nádraží. Vyžebraný obnos lze považovat za ekvivalent bruselských dotací malým a středním podnikatelům, pro jejichž potřeby to Brusel vyčlenil. Obdobně nádražní žebráci potřebují zase to svoje vyžebrané. Asi to není trestné, jenom trapné a nedůstojné běžného občana, premiéra nevyjímaje. Morálně je hluboko pod žebráky.

S. Netzer 8.6.2019 11:44

Re: neinformovaná madam Netzer

K těm zbývajícím 37 případům sporů máte taky nějaké poznámky, nebo jen k případu "švýcarského realitního idiota Pawlovskiho", informovaný Monsieur Šejna?

M. Šejna 8.6.2019 11:40

ano zapomněl

a nejen na ně. Zapomněl jsem i na závislé starosty, nesvobodně svobodné, nekřesťanské lidovce, milionchlívkaře, gulturní frontu atd...

M. Šejna 8.6.2019 11:34

neinformovaná madam Netzer

ten švýcarský realitní idiot Pawlovski skoupil na okraji Prahy pozemky s představou, že na nich vyděla nekřesťanské peníze. Nic proti tomu, protože to je byznys. Jenže byznys má svá rizika a v realitní branži je tím rizikem územní a regulační plán.

Pokud Pawlovski vsadil na plánovanou změnu územního plánu a ta plánovaná změna mu nevyšla, je to jeho riziko a nikoli vina českého státu. Ten soud Pawlovski prohraje a on to moc dobře ví. Tak aspoň špiní Česko u novinářů.

Navíc Pawlovski o žádné peníze nepřišel. Jen blbě investoval. Prachy vložil do zatím bezcených pozemků, ale pořád ty pozemky vlastní. Možná je zpeněží za 15 nebo 30 let, ale nikdo mu ty parcely neukradne.

F. Dido 8.6.2019 11:32

Zapomněl jste na socany,komouše a okamžuru,s těma to bude v ažuru.

M. Šejna 8.6.2019 11:25

přesně tak

milujete své děti? Volte Piráty, Zelené, TOP09 a ODS. A budou vašim dětem lítat pečení holuby rovnou do huby.

M. Šejna 8.6.2019 11:23

trefný článek

přiští týden jedu do Švýcarská a Itálie na dovolenou. Jedu tam přes Německo a Rakousko.

Mohl by mi někdo ze zdejších "stydících se" poradit, jak mám bez duševní újmy přežít pobyt v těchto 4 evropských zemích? Už teď jsem z toho dost nervózní, že si tam na mě budou ukazovat a říkat si "ten je z Česka, kde vládne ten hrozný Babiš, na kterého si ukazuje celá Evropa. Fuj, fuj, fuj."

A určitě budou mít pravdu, protože v Rakousku přece vládne ten skvělý Kurz, co mu teď padla vláda, a v Německu vládne v Česku velmi oblíbena Merkelová, kterou Němcům my Češi všichni tak závidíme. (:-D)

Jméno švýcarského premiéra ani neznám, protože žádného nemají, a kredit italských premiérů je od dob Berlusconiho proslulý. Jen si nevzpomínám, že by se Italové za své premiéry někdy styděli. A to tam jezdím na dovolenou každý rok už hodně dlouho.

F. Dido 8.6.2019 11:22

Je to především náš problém, který ukazuje, že nežijeme v právním státě, natož v demokracii ,neb v demokracii by soudný politik dávno odstoupil. PS: S erou vás vaše děti? Volte hnutí ANO ,pose rete jim život.

S. Netzer 8.6.2019 11:11

"My tím ÚDAJNĚ trpíme a

ztrácíme v Evropě i ve světě kredit", tvrdí znalec a světák Holásek. Britský týdeník The Economist už varuje - a ne "údajně", ale skutečně - investory před Českem.

Mezi největšími obavami investorů je „podrobení justice populistům“. Zmínil premiéra Andreje Babiše, který vyměnil ministra spravedlnosti za „loajalistku“ a také Viktora Orbána za změny v soudním systému. Rovněž Jarosława Kaczyńského.

Z 942 sporů mezi státem a investorem, evidovaných od roku 1987, se středoevropské a postkomunistické státy umístily znepokojivě vysoko. Česká republika má na krku 38 případů, Polsko 30. Tyto státy se tak zařadily do společnosti zemí jako Argentina, Španělsko, Venezuela, Egypt či Mexiko.

(https://echo24.cz/a/SnsfG/the-economist-je-to-kafkarna-varuje-investory-pred-ceskem-zminil-i-babise)

P. Han 8.6.2019 11:03

Re: Veselé, úlevné a pravdivé čtení. Děkuji panu Holáskovi.

Denně to demonstrujete.

S. Netzer 8.6.2019 10:36

Re: Veselé, úlevné a pravdivé čtení. Děkuji panu Holáskovi.

Blbost není léčitelná.

V. Heidlerová 8.6.2019 10:10

Re: Veselé, úlevné a pravdivé čtení. Děkuji panu Holáskovi.

Vy jste Případ pro psychiatra. Demonstrace jsou spořádané, žádné násilí, do koho kopali? A kdo je slušný člověk? Bývalý stbák?

T. Kočí 8.6.2019 10:10

Taky jsem trpel pri teto scene.l

V. Heidlerová 8.6.2019 10:04

V domě oběšencově nehovořit o provaze!

Pořád někomu nakukujeme přes hranice a radíme, co by který stát měl dělat. Mne nezajímá, jak krise řeší jiné státy, mne zajímá jaké prasárny se dějí u nás a kdo je jejich aktérem, chcete-li SUPERSTAR. Naše slovenská hvězda s plamennou láskou k české vlasti už by dávno podle demokratických pravidel měla zapadnout a neudržovat stát v chaosu a lži.

O pobryndaných ubrouscích bych ani nešpitla, pán z Hradu si pobryndává nejen bradu a šatstvo, ale bohužel i tzv. pudlo, tj. spodní část kalhot, a s politiky významných zemí se ani pořádně nevidí.

Pozoruhodné bylo, jak se obratný kšeftsman vetřel do blízkosti královny Alžběty. Umístil se hned za ni, no to byl pohled. Krásná kultivovaná dáma a slovenský drotár, podvodník a zloděj za ní. Drzé čelo lepší než poplužní dvůr.

L. Severa 8.6.2019 9:53

Autor má pravdu,

že nás svět pozoruje míň než my si poněkud namyšleně myslíme. Ovšem jestli má Babiš ostudu je snad myšleno tak, že u těch v Evropě zainteresovaných, kteří mají nějaký vliv. Takže úplně bagatelizovat se to nedá. Že se setkal Babiš s Trumpem nemá s případnou ostudou nic společného protože americký prezident ví o našich problémech pramálo.

S. Netzer 8.6.2019 9:52

Re: Tak to se mi ulevilo, pane Holásku

"Operaci “Stop Anofert!” řídí z Bruselu přímo operativa George Sorose, cílem je zastavit kontrakty na dodávky amerických zbraní do ČR a dostavbu Temelína americkými firmami! V pozadí plánu na svržení vlády stojí v ČR kádr, který vystudoval v Budapešti a nedávno byl v Berlíně zvolen do představenstva správní rady Transparency International! Jakmile Andrej Babiš podal ruku Donaldu Trumpovi, bylo v Berlíně rozhodnuto skočit po krku Agrofertu a vyžadovat vrácení dotací za několik let zpětně!" (aeronet.cz)

S. Netzer 8.6.2019 9:46

"PRÝ"?!

"My tím ÚDAJNĚ trpíme a ztrácíme v Evropě i ve světě kredit", tvrdí světák Holásek, který je na dovolené ve Španělsku, a jeden kamarád v Bavorsku mu povídal že ne.

Na rozdíl od Holáska vím, jak o podvodníku Babišovi píšou seriózní média německá, francouzská a britská, a vím, že to není nic lichotivého.

Článek není dostatečně úderný. Nezesměšňuje a neponižuje dostatečně estébákovy odpůrce jako včerejší článek pisálka Vlka st. Holásek má co dohánět. :-(((

E. Derat 8.6.2019 9:42

Re: V květnu 1990 jsme byli poprvé na

Mluvím o světě, ne o Ostravě.

J. Fišer 8.6.2019 9:28

Re: Koho to zajima?

Nespěte, Kurz už není kancléřem. Píšete z Vídně, nebo z Mimoně?

J. Fišer 8.6.2019 9:24

Konečně někdo s nadhledem

Já už jsem na tu současnou hysterii alergický, proto díky za normální nenormalizovaný názor.

Před chvílí jsem se dozvěděl, že v čele Milionu chvilek pro kleptokracii a konzervaci negativních jevů jsou 3 studenti humanitních studií UK.

Jestli se chcete nechat zblbnout od někoho, kdo neprošel praktickým životem a skutečnou práci neviděl ani z rychlíku, tak do toho.

Mě stačí jako odstrašující příklad Jirka Dientsbier. Díky jemu jsem definoval nový filosofický pojem: humanitní pitomec. To jest člověk nabitý vědomostmi, ale jinak úplně k ničemu, který je nejen nebezpečný sám sobě, ale i svému okolí.

Hezkou sobotu. Já jdu tvořit hodnoty okolo domu, protože plkáním hodnoty nevznikají.

J. Vlček 8.6.2019 9:23

Re: Ano, Babiš je velkou ostudou České republiky ten,

Pane Janyško, jděte do háje s ostudou lidství. Co má společného štvanice na člověka s lidstvím? To vy jste jak urvaný pes ze řetězu, a u toho nelze o lidství vůbec hovořit.

P. Zelený 8.6.2019 9:19

Re: V květnu 1990 jsme byli poprvé na

Tak pozor, toho povedeného hoteliéra z Ostravy velice zajímalo nejen odkud jsou jeho zákazníci, ale i jaké mají smýšlení. A pokud bylo nedobré (tedy podle něj), pak ... táhni bydlet jinam. A tzv. Ústavní soud to posvětil, jako že je to v pořádku.

J. Vlček 8.6.2019 9:12

Re: Holásku, mohl byste

To je správná otázka, pane Kmoníčku. To jste uhodil hřebíček na hlavičku. Žádná taková totiž není. Tak jak se blbne na západě, se neblbne snad nikde na světě.

J. Kozák 8.6.2019 9:05

Tak to se mi ulevilo, pane Holásku

Jsem rád, že ta naše milicionářská "kultůra" zas tryská na všechny strany a kolaborace s Babišem a hradní ambulancí, včetně té její bolševické špíny, nám přináší svoje ovoce. Kdo by to po třiceti letech čekal, že?