28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: „Ať Babiš prodá Agrofert!“ žádá Bartoš

Předseda Pirátů Ivan Bartoš poradil Andreji Babišovi, jak naložit s kauzou střetu zájmů podle Evropského parlamentu. Měl by prodat Agrofert, nebo odejít z funkce premiéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 17.12.2018 16:11

Re: Ať prodá Agrofert, nebo skončí,....

Nějak se mi jeví ten férový/dušínský pan Jurečka jako osoba hodně podjatá. Česky řečeno - jen naznačil, že umí líp obsluhovat čerpadla v noci a nad ránem.

Ale tipuji, že ten reportér/reportérka v TV ho asi "přímo žrali". Neviděl jsem to, na vyprávěnky jednoho čerpadláře o jiném čerpadláři nemá totiž čas.

J. Strakoš 17.12.2018 6:14

Prodej

Já si myslím, že jediný možný prodej, který nebude zpochybňován oponenty je prodej právě (Bartošovi, Kalouskovi ...) jim po symbolické koruně. Pak by byl klid.

Nebo bychom mohli zerušit dotace v zemědělství. A nebo zrušit dotace a jiné strany by mohly nabídnout a prosazovat program, který zaujme voliče.

Mimochodem - schopnost nehlasování ČSSD je super - takový alibismus se jen tak nevidí.

J. Pokoutný 17.12.2018 10:56

Re: Prodej

Ovšem vzhledem k tomu, že Piráti nedokázali z volební výplaty koupit ani "kliniku", nemyslím, že by tu korunu dali. Ještě tak na jointa pro Ferinu.

Š. Hašek 17.12.2018 16:16

Re: Prodej

Jenom jednomu nééééé!

To se pak daj vzájemně zase do brusele k soudu, budou pořádat demonstrace na dvouch náměstích zároveň, proti hodnotám toho druhého...... a zas bude vostuda!!! Člověče!

Ani znárodnit to nepude ..... dát akcie i voličům Zemana!!! Nevím jak ztohoven ....

B. Baron 17.12.2018 1:16

Nebyl jsem příznivcem ANO, ani jsem je minule nevolil. Ale příště je volit budu

J. Novak 17.12.2018 1:27

Re:

.. a nebudete sám. Jen je potřeba dát trošku pozor např. na výběr poslanců do EP za Ano .. minule tam bylo pár hodně zkažených vajec ..