28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

POLITIKA: „Ať Babiš prodá Agrofert!“ žádá Bartoš

Předseda Pirátů Ivan Bartoš poradil Andreji Babišovi, jak naložit s kauzou střetu zájmů podle Evropského parlamentu. Měl by prodat Agrofert, nebo odejít z funkce premiéra.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Čermák 17.12.2018 12:59

Re: Je k pousmání a k psychologickému

"Pravděpodobný" agent STB, který nebyl Práskač, je totéž, co dnešní agent BIS, tedy člověk užitečný pro stát. Pokud se jedná o skutečné PRÁSKAČE, zkuste se zaměřit na Piráty a EUposlance opozice. A Ten Napráskaný je právě AB. Členem KSČ se stát Musel, jako každý, kdo pracoval v PZO v cizině, taktéž jako voják, policista a v podstatě každý vedoucí pracovník. Jak je zřejmé, jestli kSČ věřil, nebo né zde nemá žádný smysl. A Dotace Agrofert bere podle platných zákonů ČR, stejně jako všechny ostatní firmy podnikající v zemědělství nejen v ČR, ale v celé EU. Takže zase nic, jen mlácení slámy, pane snaživý Stirský...

D. Stirský 17.12.2018 13:54

Re: Je k pousmání a k psychologickému

No, za nacistů také mnozí museli dělat různé věci. A pronásledování Židů bylo v souladu se zákony. Nepochopil jste můj příspěvek: Piráti jsou neomarxisté, socialisté a kdoví kdo ještě. Babiš - člen předlistopadové KSČ - marxisticko-leninské strany je čistý jak lilie. Připomíná mně to mé dva šéfy: Jeden mně vyprávěl, jak "tomu" (tj. marxismu) stále věří. Druhý - Belgičan - si zase pochvaloval, jak je v pořádku, že je demonstrace odborářů, že to patří k demokracii. Když jsme u prvního šéfa chtěli založit (z legrace) odborovou organizaci a když jsem druhému řekl, že půjdu s odboráři na Staromák, mohla je ranit mrtvice.

V. Čermák 17.12.2018 18:32

Re: Je k pousmání a k psychologickému

Pracovat v PZO bylo pro ekonomiku ČSSR záslužné a rozhodně to dost pokulhává s pronásledováním Židů za Nacistů. A Babiš byl člen KSČ protože k práci v PZO to byla povinnost. Každý ředitel, či vedoucí, a všichni nebyli hlupáci, či karieristé, stejně jako vojáci a policisté, a všichni nebyli hajzlové, jak byste asi byl rád, ti všichni Museli být v KSČ. Z tohoto titulu rozhodně Babiš Čistý je. Špinavý by byl Jen, kdyby Práskal lidi, ale to on nedělal. Práskači jsou Piráti a je jedno, jak je nazýváte. To Oni Napráskali Babiše....

L. Písařík 17.12.2018 21:06

Re: Je k pousmání a k psychologickému

Kolik je vám let, že tak dobře znáte, co museli lidé dělat za nacistů? Nebo jste to vyčetl z dějepisu 1950?

T. Kočí 17.12.2018 9:42

Jsme v rukou bláznů

a Česko nemá jiné starosti, než zlodějny zasr.....,zloděje z čobolska. Jsme degene... zdegenere..., prostě pitomci.

I. Schlägel 17.12.2018 9:41

Svěřenecký fond,

podle českého zákona je pouhý fíkový list.

J. Krejčí 17.12.2018 9:33

Kdo jsou voliči Babiše

a také Zemana ? To je stejná sorta lidí posedlých závistí a vztekem nad tím, že polistopadový vývoj jim "ublížil", buď je nenechal na pohodlných postech a nebo jim nedal možnost si taky něco zprivatizovat za jimi proklínané privatizace. To je jádro pudla. Teď ještě budou mít Babiše za mučedníka, kterému ta zlá Evropa ubližuje. Vždyť ON tak dobře vede stát, skoro jako svou firmu. Ti trotlové neví, že se veze na vlně celosvětové konjuktury, tak jak se na ní vezli brouci Pytlíci z ČSSD nějaká roky před ním a kterým vzal vítr z plachet.

V. Čermák 17.12.2018 13:13

Re: Kdo jsou voliči Babiše

No já to vidím poněkud jinak. Voliči si volí Koho sami chtějí a od toho jsou volby. Já osobně volím Babiše, protože ho považuji za velice schopného a protože slíbil, že v ČR udělá pořádek, zejména v oblasti Rozkrádání pod dohledem politických stran. Tento slib se mu daří velmi dobře plnit a ptotože zastavil penězotoky ze státního rozpočtu k politickým stranám, ozval se Křik převeliký, trvající doteď. Nějakou posedlost a závist bych v tom určitě nehledal. Mučedníka z něj dělají všichni ti, kteří se ho snaží odstranit z politiky neférovými, podpásovými a nyní dokonce Práskčskými a Kolaboranskými metodami. I Vy na tom máte svůj malý Podílek v důsledku hloupoučkých, jedovatých řečiček o Trotlech a broucích Pytlících...

J. Chaloupka 17.12.2018 14:34

To tedy byla volba Zeman nebo Drahoš.

I když mám vůči Zemanovi tisíce připomínek, tak je můj favorit.

J. Ticháček 17.12.2018 20:54

Re: Kdo jsou voliči Babiše

Takže lidé, kteří závidí Babišovi, že narozdíl od nich privatizoval, ho že samé závisti volí? To je logika.

Také se píše a povídá, že to jsou ti staří a hloupí, ale že bude líp, protože časem vymřou. Jenže to se před čtvrtstoletím říkalo také. Musíme počkat na lepší voliče. Jenže důchodci z osmadevadesátého vesměs vymřeli, a najednou to je zas tady. Kdo je tedy volí? Vesměs to jsou lidé, kteří mrzli na naměstích a zvonili klíči. Velká část z nich privatizovala, podnikala, zakládala živnosti. Tenkrát jim bylo něco mezi třiceti až padesáti. (I když samozřejmě i tehdejší mladší je volí.) Zvonili hlavně proto, aby kdokoli mohl kdykoli veřejně zastávat jakýkoliv názor, a aby tento názor byl oprávněn býti diskutován.

Voliči Zemana a Babiše nejsou blbí, závistiví, nevzdělaní... Jsou naštvání. Protože již téměř dvacet let na ně každý kašle. Jejich názory jsou určeny maximálně k mediálnímu pohrdání, v tom lepším případě, ale většinou nestojí nikomu ani za povšimnutí. Pro spoustu lidí se veřejný prostor dostal tam, kde byl počátkem sedmdesátých let.

Co od nich chcete? Mají volit někoho, kdo jimi hlasitě pohrdá, kdo je zesměšňuje, kdo je pravidelně dehonestuje? To přece nejde. Takže mají dvě možnosti. Buď jako já každé volby koukat, zda se konečně vyskytne někdo, komu bych byl ochoten dát svůj hlas (a už léta hledám marně), nebo dát hlas někomu, kdo jim poskytne alespoň pocit, že je ochoten je vnímat.

K. Janyška 17.12.2018 9:23

Ať Bartoň přestane podporovat obviněné zločince.

To by bylo dobré... Dzp.

J. Karlík 17.12.2018 9:41

Re: Ať Bartoň přestane podporovat obviněné zločince.

To je dobré, obviněný zločinec. Ten je už vlastně odsouzený, že?

M. Krčmář 17.12.2018 10:45

Přinejmenším sprostý obviněný.

P. Grigar 17.12.2018 12:52

Re:

.. ještě nějak šikovně zasunout hadičky do bot. A takhle se chovají dospělí lidé.

V. Čermák 17.12.2018 13:18

Re:

Ano, dospělí lidé, kterým už teče do bot. No a taky Nevzdělanci, kteří si pletou Obviněné se Zločinci...

P. Kmoníček 17.12.2018 9:23

Docela rád

jsem kdysi četl Vaše komentáře, Bartoni. I když jsem s Vámi někdy nesouhlasil, dalo se k daným myšlenkám něco podotknout. Potom nastalo období, kdy se podotýkávat mohlo méně a méně. Začalo mě to vrtat hlavou, ale v posledním cca půl roce jsem začal mít jasno. Bartoň zblbnul. A dnešní komentář mé důvodné podezření definitivně potvrdil. Tedy "Sbohem" !

Š. Hašek 17.12.2018 9:10

Ivan Bartoš ať si trhne .....

Svazák.

Zkráceno.

P. Jirkovský 17.12.2018 9:14

Re: Ivan Bartoš ať si trhne .....

Možná byte někdy moh nechat ty vaše hlouposti v nezkráceném znění, ať jsou v celý svojí kráse.

Š. Hašek 17.12.2018 9:26

Re: Ivan Bartoš ať si trhne .....

Jistě, napište ale něco Vy.

Fakticky jste nenapsal nic, já alespoň charakteristiku -svazák- . Čekal jsem, že mi ji budete vyvracet, třeba "argumentem, že je to moderní politik z Lidové fronty demokratických, probruselských stran". Slovo proevropské se jaksi nehodí, jim se tam totiž nevajde Petrohrad s Ermitáží. Nezná ani mapy v rozsahu stanoveném osnovami pro ZDŠ. Ten svazák je vítač, anarchista, který má manželství za volný svazek kohokoliv a rodina je pro něho extrémně pravičácký výraz. Stejně jako akceptace zákonů ČR. Stačí???

Nezkráceno, malinko zdržuji, kvůli Vám. Ostatní prominou.

P. Jirkovský 17.12.2018 10:28

Re: Ivan Bartoš ať si trhne .....

To, co jsem napsal, platilo obecně pro všechny vaše texty, které jsem tu zatím četl a které jste opatřil tou slabomyslnou poznámkou "zkráceno". K tomu svazákovi: to není charakteristika, to je pitomost. Já jsem kdysi znal spoustu svazáků, a každej byl jinej, takže společnej znak byl jen to, že byli svazáci. Prázdnej pojem. Jestli zná Bartoš mapy v rozsahu stanovenému osnovami pro ZDŠ nevím, ty osnovy neznám, i když jsem ZDŠ absolvoval, o čemž u Bartoše, vzhledem k jeho mládí, pochybuju. Takže další hloupost, ty osnovy znáte dneska nejspíš už jen vy. O jeho názorech na rodinu a vítačství nic nevím, takže to nechávám bejt. A k tomu vašemu "stačí", opatřenému třemi otazníky - stačil by jeden, i když jich dáte víc, větší otázku z toho neuděláte. A nakonec - máte pravdu. Raději zkracujte.

P. Grigar 17.12.2018 12:55

Re: Ivan Bartoš ať si trhne .....

.. každej svazák byl jinej, píšete. Jedno je ovšem spojovalo - ochota odhodit svobodu myšlení a podřídit se stádnímu pudu.

Š. Hašek 17.12.2018 14:38

Re: Ivan Bartoš ať si trhne .....

Raději buďte rád, pane Jirkovský, že o jeho anarchistických názorech na rodinu a manželství nic nevíte. Ačkoliv se jedná pravděpodobně i o Vaši rodinu a budoucí rodiny Vašich dětí. Je to politik a bude dělat zákony!!! Hodnotím kladně, že přiznáte určité mezery ve znalostech profilu toho anarchisty. Teď "malinko couvnul", protože se blíži bruselevolby a je mu jasné, že všem voličům není 21, všichni nejsou 4%diskriminovaní a všichni nežijí na hromádce podle nějaké Komuny ...

Opakovaně to řekl a dále viz volební program anarchistických námořníků.

Pokud si nejsem jist, neznám, tak ale nekomentuji výroky druhých, jen na okraj. Dále budu zkracovat, nemám problém si v komentářích druhých doplnit detaily, čísla, nezabývat se maličkostmi ........ zkrátka, "přebrat si to".

Zkráceno.

R. Meišner 17.12.2018 9:01

nejlepší je

že všichni kritici Babiše jsou naprosto stejní jako on...co se týká morálně volních vlastností....( ne-li mnohem horší) .jen holt nemají ty prachy. nenajde se jediný člověk, kterému by Babiš osobně ublížil. ---už se moc těším opět na pohádku o Vánocích Nesmrtelná teta---a všem vřele doporučuji. :-)

M. Klas 17.12.2018 10:36

Re: nejlepší je

Pane Meišnere, my dva jsme měli tu čest se seznámit? Že o mé morálce víte více než já sám. Musím se ohradit proti tomu, abyste mě přiřadil na úroveň tohoto lháře a podvodníka. A to nezmiňuji tu epizodu s StB!

V. Čermák 17.12.2018 13:29

Re: nejlepší je

Pane Klasi, vy tady mluvíte o jakémsi lháři a podvodníkovvi a přitom lžete, až se vám práší od papuly. A ta Epizoda s STB znamená CO? Tehdejší STBák je totéž, co dnešní BISák, tedy člověk užitečný pro stát. Pokud ovšem nebyl Práskač, že? A AB práskač Nebyl, poněvadž neexistují Napráskaní. Ale v současnosti tady Práskače máme. Jsou to Piráti a EUposlanci, Napráskaný je pak právě AB...

D. Stirský 17.12.2018 8:47

Prodávat AF nemusí.

Stačí, řekl-li by: "I když já osobně si myslím, že na AF žádný vliv nemám a nestarám se o něj, chápu, že řada občanů mně to věřit nebude. Stejně tak bych to nevěřil já jako občan svému premiérovi, byl-li by v téže situaci. Což je klasický případ zpochybnění nezávislosti politika (soudce, auditora...) a tak musím odstoupit."

J. Karlík 17.12.2018 9:07

Re: Prodávat AF nemusí.

Stačí, že řada občanů hnutí ANO věří. A to vás zlobí. Ten nápad s odstoupením, to je síla. Máte jistě ještě spoustu dalších výborných nápadů. Nejlepší je jeden z posledních, že totiž ANO je třeba porazit ve volbách. Jen tak dál. Bude líp.

F. Navrátil 17.12.2018 8:30

Pirát má jasno

Prodej průmyslového a zemědělského komplexu jako je Agrofert je komplikovaná záležitost, která se může táhnout léta. To není prodej marijánky před Klinikou.

Š. Hašek 17.12.2018 9:36

Re: Pirát má jasno

Ten námořní lupič je po politicko programové stránce anarchista. Co tedy čekat?

J. Schwarz 17.12.2018 8:19

Jenom ve světle

toho, jaké kandidáty do eurovoleb ANO doposud vyslalo netuším, jak případná "aktivizace voličů ANO" pomůže Česku. Klidně tam totiž můžeme mít víc Teličků a Jourových...