14.5.2024 | Svátek má Bonifác


Diskuse k článku

POLITIKA: Aritmetika Hradu

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ladik53 18.2.2008 8:12

Re: Re: Bém

A kde tedy ta Zubová vlastně byla, když nebyla doma ani v zaměstnání? Určitě je schopna doložit svoji nemoc neschopenkou, čím jiným. Uvědomujete si, pane kolego, čemu vlastně fandíte?

Poslední slovo před televizními kamerami měla Kateřina, která prohlásila, že v posledním emailu ji Zubová slíbila, že se volby zúčastní! A pak bylo ticho.

Lagron 18.2.2008 8:51

Re: Re: Re: Bém

Levičáci musejí mít poslední slovo vždy! Viz Poslední bitva vzplála:-Ddejme se na pochod. Ano soudruzi! Jděte do(Y)

milkom 18.2.2008 12:47

Re: Re: Re: Bém

Byla doma, vy by jste snad otevřel komandu vedenému Džamilou?

Ladik53 18.2.2008 14:35

Re: Re: Re: Re: Bém

Já ano, pokud bych měl čisté svědomí a byl ze stejného stáda, jinak bych se styděl. Vy ne?

aljav 18.2.2008 10:03

Re: Bém

Bém jí vynydal že se chovali dost nefér ( otočení veřejná/tajná + urážlivé projevy vůči VK - neplést kritiku s urážkama). Béma nemusím, ale řekl jim to na rovinu. A ty řeči Kačky auaua o vahoněné postavě stereoidy, no to snad ani nemá cenu komentovat ! A ať si laskavě SZ uvědomí že má jen  poslanců, takže není přece normální požadovat aby ODS skákalo jak oni pískají ! 

Petr 18.2.2008 4:27

Vydirani a mafie

Zajimalo by mne, co by zatim dalsim odpadlikem z CSSD? Proc se o tom nemluvi vice, kdyz zde jsou pouze dve moznosti a obe jsou na povazenou???

Bud pan poslanec nema ciste svedomi a minulost a potom by nemel vubec sedet v parlamentu!

A nebo byl vydiran nepravem, tim padem nekdo zastrasuje politiky silou jako nekde v Rusku ci rozvojove zemi.

Opravdu nevim, co je horsi, ale obe varianty jsou velice na povazenou. A nikoho to netrapi? Nikde se o tom nemluvi? A pan poslanec se uz k tomu nebude vyjadrovat? Kde je odpovednost? Nestacim se divit!

Co vy ostatni?

Lagron 18.2.2008 9:02

Re: Vydirani a mafie

Co by za dalším odpadlíkem z ČSSD? Nasraní Paroubkovci, Rathovci, Haškovci a jiní centralisté této strany přece:-DA že to nikoho netrápí? Tebe například, až moc8-oTy vidíš vše černobíle, jako většina levičáků. To, že by se někomu mohlo zhnusil centralistické vedení soc.dem, tě nenapadlo? Copak jsou všichni členové strany ČSSD nemyslící zglajchšaltované stádo? V tom případě ať si nedávají do názvu demokratická, ale totalitní strana!(Y)

Petr 18.2.2008 21:12

Re: Re: Vydirani a mafie

Neni divne, ze se mu vedeni zhnusilo 5 minut pred volbou? Nemam nic proti tomu, ze Evzen ma jiny nazor nez jeho partaj a zarazi me, ze byl celou dobu zticha  a nikdy se o podpodre Klause ani nezminil. Kdyby udelal jedno prohlaseni, ze podpori Vaclava Klause pred volbou, media by to jiste zaregistrovala. Nicmene Evzen je tak arogantni, ze ani nyni neni schopen vysvetlit svuj krok volicum. Pry si nenecha koukat do mozku. V Cechach neziju a ver mi, ze k levici mam taky dost daleko.

slava 18.2.2008 3:26

Další blábol děd vševěda

Autor by si měl nejdřív udělat domácí úkol a přečíst si třeba jednací řád. Pak by nemohl psát takové kraviny, jako že ODS nebyla na podraz s prosazením veřejné volby připravena a zneužití postavení předsedy sněmovny umožnilo Vlčkovi nakonec volbu zmařit. Jednak se o tom jednalo celý týden a jednak je  veřejná volba uváděna jako primární možnost.  Hlavní holt je agitovat do roztrhání těla.

F.A.Kekule 18.2.2008 8:02

Re: Další blábol děd vševěda

Veřejná volba je nebezpečná. Kdyby se volilo tajně, mohla paní Zubová zůstat zdravá. Taky by mě zajímalo, kde se na Hradě vzal tajemný hrubián, vyhrožující na záchodě? Kam se potom poděl? A co na to ochranka? A co kamery?

Lagron 18.2.2008 9:08

Re: Re: Další blábol děd vševěda

F. A. Kebule, slava! Vy v tom oba máte naprosto jasno:-D, intrikáni(Y)

prirodovedec 18.2.2008 1:13

Lidovy vypravec

Dalsi lidovy vypravec. Podstata: Palermo ::Neapol 141 : ... a vseobecna sranda ve verejnosti (viz Astonuv uvodnik). Jen houst. Zadne dekujeme odejdete, ale dekujeme zustante a bavte nas dale :). Politicka scena se vraci na uroven povestneho Cerveneho Hradku. Jen si rici, kdo je kdo ...