5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VL 4.1.2007 10:18

Re: Re: myslím si, že tato dáma je pro funkci ministryně asi tak

Myslíte si, že až nebude ministryní, tak se taky zabarikáduje v kanceláři jako Nejedlý a bude týden vzdorovat, než jí dojdou zásoby v lednici?

Proč by měla být vhodnou kvalifikací pro ministerskou funkcí respektovanost jako hudební vědec? Nehledě na pokročilou senilitu soudruha Nejedlého. Jak to tenkrát říkal na zahájení Smetanovy Litomyšle? Už si to přesně nepamatuji, ale jeden kolega měl ten proslov zapsaný a uměl ho i přesně recitovat, bylo to něco jako "Naštěstí američtí imperialisté za války naši krásnou Litomyšl nepoškodili bombardováním, ale i kdyby ji poškodili nebo i zničili, postavili bychom si novou, krásnější a blíž Moskvě!"

huhu 4.1.2007 10:16

Re: Re: Kuchtová

zatím nejúčinější argumentací zmíněné Kateřiny bylo "..jau, jau.." ;-)

emp 4.1.2007 10:14

Re: Re: Re: Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

;-D hm a pak tu budeš machrovat, že Tvé přímotopy jsou zcela ekologické. Zajímalo by mě, zda se zvedne daň i u této - "prokazatelně ekologické elektřiny" :-P;-D 

VL 4.1.2007 10:11

Re: A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

Ideální řešení zkoušel bývalý starosta Prahy 4 a senátor Klausner. Když zasedal Senát PČR, tak tam zkusil místo sebe poslat svoji sekretářku s hlasovací kartou, prý že je poučena, jak má hlasovat. Kupodivu to neprošlo.

VL 4.1.2007 10:10

Re: Re: Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

Každopádně to zařízení plní svůj účel - dostat z lidí peníze. Věřím tomu, že v případě dovozu ve velkém by mohli výrobce a dovozce zadotovat kupříkladu jihočeské matky, nebo některé politické strany.

Ostatně dostal jsem leták od ČEZ - kde mi ČEZ nabízí ekologickou energii za pouhý příplatek 0,1 Kč za KWh. Budu muset pospíchat, aby tam nebyla velká fronta.;-)

AnnaT 4.1.2007 10:07

Re: Kuchtová

Absolutní souhlas. Pani Kuchtová je mi celkem volná, ale že nemá žádné odborné ani jiné v politice použitelné kvality je bohužel fakt. Já osobně nemám na mnoho otázek z programu  zelených (např. jaderná energetika) vyhranený názor, ale ráda si poslechnu argumentaci pana Bursíka, nebo i Katka Jacqes není úplně špatná, ale kdykoliv, kdekoliv  jsem slyšela promluvit hlavní jihočeskou matku, tak to nikdy nemělo hlavu ani patu. Chápu, že Bursík ji někam asi musí umístit, ale zeleným to podle mě v důsledku jen uškodí.

emp 4.1.2007 10:07

Re: Re: Re: Tak by mně zajímalo tohle

a co se týče magistrátu... myslím si, že na zvolení stačí vskutku "pár" hlasů...  A v Krumlově stačí zagitovat příbuzné, sousedy, pár fanatiků a je to...  Ted nevím, ale mám pocit že zastupitelstvo Krumlova má víc jak 40 členů... na zvolení tak stačí mít průměr kolem těch 2procent

emp 4.1.2007 10:04

Re: Re: Tak by mně zajímalo tohle

ale ji právě NIKDO nezvolil... do parlamentu neprošla, do funkce se hrne jen z pozice místopředsedkyně SZ

emp 4.1.2007 10:02

Re: Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

:)) Bylo to vysvětlováno "pseudoodborně" na rakouském serveru. Atomová elektřina obsahovala prý tachyony a na základě detekce tachynů byla vracena zpět do elektrárny.

Což jsou samozrejme  tri nesmysly. 1. Detekce tachyonů v domácí zásuvce je samozrejme nesmysl, 2. to zařízení by muselo vypadat zcela jinak - sám nevím, zda-se vůbec někdy podařilo tachyony detekovat 3. vracet proud zpět do elekrárny je taky nesmysl

emp 4.1.2007 9:56

Re: A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

Já teda, pokud vím, tak p.Čunek se místa na radnici zřekl..,. 

emp 4.1.2007 9:55

Re: Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

Tohle si zaslouží lepší a odbornou osvětu.  On prý ten proud z jaderky ¨je vracen zpět přímo do elekrárny.

Máte to jako s vodárnami. Budeme mít vodárnu A a vodárnu B. jedna z nich produkuje břečku, druhá produkuje čistou vodu. V trubkách se břečka smíchá s pramenitou vodou... směs je vedena do vodovodní baterie. Pokud je inteligentní, opatřená obdobou zmiňovaného zařízení, oddělí opětovně břečku od čisté vody a přes vodovodní trubky (nějak nechápu jak) vrací břečku zpět do břečkovodárny.  

Ne , nepomátl jsem se - Přibližně takovéto vysvětlení se objevovalo jistou dobu na jednom rakouském serveru. A jelikož stále hodně lidí, věří, že "co je psáno, to je dáno" dokáže je takováto snůška nesmyslů ovlivnit. Bohužel, v tomto je hlavní problém jaderné energetiky   

katka 4.1.2007 9:50

Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

možná jsem nemístný šťoural, ale jak ten rozdělovač pozná elektřinu vyrobenou v atomové elektrárně od jiné elektřiny? Kdo to víte, rozšiřte mi, prosím, duševní obzory. Díky.

občanka 4.1.2007 9:47

A kdopak za pana Čunka pracuje na vsetínské radnici a v senátu v době, kdy

předseduje KDU-ČSL? A co jiní politici, co jsou zároveň starosty? Kdopak za ně pracuje? Také si vybírají neplacené volno?

emp 4.1.2007 9:45

Re: Re: Re: Autore Pávku, Vy ale máte starosti. Mě je zcela lhostejné, co dělá paní Kuchtová o svojí dovolené.

no, nevím... je to asi rok, co se tu pár zodpovědných poslanců dušovalo, že pracují skoro 24 hodin denně, protože dělají svou práci zodpovědně.

Máte jinak asi pravdu, dva úvazky po 8hodinách + 6 hodin na cestách dá jen těch 22 hodin a 2 hodiny zbydou ještě na osobní volno  

Pavla B. 4.1.2007 9:35

Kuchtová

třeba jezdí autem na řepkový olej nebo autíčkem šlapacím, to je její věc. Protitemelínské blbnutí k ní jaksi odedávna patří, to mě taky moc nevzrušuje. Ale že zelení nenavrhli na ministerstvo školství kvalifikovanou osobu (když na post ministra zahraničí ano), to mě rmoutí...

cipísek 4.1.2007 9:28

Re: no, s tím topením, to jste neuhádl !

Byl zřejmě myšlem bioplyn,který si dítka budou vyrábět svépomocně na místě a to za pomoci konzumace čerstvého chleba a čočky.

cipísek 4.1.2007 9:24

Re: Re: Autore Pávku, Vy ale máte starosti. Mě je zcela lhostejné, co dělá paní Kuchtová o svojí dovolené.

Pracuje ve dne,který jak známo má 24 hodin.A co nestihne,to dožene v noci.

badaxe 4.1.2007 9:22

dotaz na autora

Jeden dotaz na autora, vzpomínáte dobré vlastnosti dotyčné ženštiny, mohl byste, prosím, alespoň některé blíže specifikovat? Já ji potkal osobně a nějak jsem si žádné nevšiml. Hezká není, chytrá taky ne, argumentačně je asi tak na úrovni absolventa politické školy (nalejvárna ekologistů ani nic jiného není) pracovitá pokud vím taky není, tak kde je sakra nějaká dobrá vlastnost?

Sch.glosátor 4.1.2007 9:21

Je zbytečné zabývat se takovými detaily.

Zelení jsou  nepřijatelní jako celek.

badaxe 4.1.2007 9:19

Re: Tak by mně zajímalo tohle

Nevím, nejsem z ČK, ale myslím že dotyčná byla prostě na prvním místě kandidátky a tak ji zvolili ti co volili SZ (ne ji)

badaxe 4.1.2007 9:17

Re: pani Kuchtové bych doporučoval ekologicku dopravu

Ideálně bych jí doporučil tu vodní cestu jako několik týdnů staré mrtvole, ta plave taky a navíc svým rozpadem ekologicky hnojí a neškodí.

badaxe 4.1.2007 9:16

Re: Re: Taky se musí naučit rozlišovat

Jen takový dotaz, co se stane ve chvíli kdy prohnaný vydřiduch někde v rozvodném podniku nakoupí levnou elektřinu z atomovky a pošle ji dotyčnému domů? To ten ekologista sedí doma v té době potmě? (nebo to oddělí ten hodný a ten to tam pustí a má tedy menší napětí nebo proud? (i to by asi způsobilo tmu a navíc možná i kolaps některých spotřebičů)  Že jsou rakušané trotlové (ne nadarmo se jim u nás říká "slámotrusové" ) jsem si zvykl, že ekologisté jsou ducha mdlého taky, jen mne štve že jsem na trik s "oddělovačem elektřiny" nepřišel já, mohl jsem být v balíku a tlemit se kuchtě odněkud z karibiku.

huhu 4.1.2007 9:09

pani Kuchtové bych doporučoval ekologicku dopravu

z Krumlova lze do Prahy nejen pěšky, ale i koňmo, za příznivého jižního větru balonem a případně krásná cesta po Vltavě na indiánské kanoe (nepoužívat neekologickou laminátovou !) ;-)

huhu 4.1.2007 9:05

Re: myslím si, že tato dáma je pro funkci ministryně asi tak

neurážejte profesora Nejedlého, hudebního vědce dlouhou řadu let před válkou dosti respektovaného ! :-D

emp 4.1.2007 8:47

Re: Autore Pávku, Vy ale máte starosti. Mě je zcela lhostejné, co dělá paní Kuchtová o svojí dovolené.

no, pane Mejlo, mně to tak uplně jedno není. Zajímá mne, kdo za ni tu práci na radnici dělá, případně jestli je tam tak nezbytná. Neplacené volno se bere nad rámec "běžné dovolené" to jest, pokud bych to přehnal, může být půl roku na neplacene dovolené na cestách....

Historik 4.1.2007 8:45

myslím si, že tato dáma je pro funkci ministryně asi tak

kvalifikovaná, jako soudruh Zdeněk Nejedlý.

VL 4.1.2007 8:37

Re: Taky se musí naučit rozlišovat

Vždyť na to prodávají v Rakousku a Německu speciální adaptéry do zásuvky, které nepustí proud z jaderné elektrárny. MŠMT by je mělo koupit do každé školy.

VL 4.1.2007 8:36

Re: no, s tím topením, to jste neuhádl !

Na co je potřeba komín? Cikáni na košickém sídlišti Luník IX. to vyřešili již za socialismu. Prorazila se díra do boku elektrické trouby, do ní se dala komínová roura, rozbil se roh okna v kuchyni, tou dírou se vystrčila druhá část roury a hned měli ekologická krbová kamna ;-D.

Mablung 4.1.2007 8:31

Re: Ta kolaborantská krysa

Ostraváku, zavřete oči, následující větu si nechte vytisknout, skočte si do nemocnice a tam si jí přečtěte.

Eh, jestliže je ve vedení města, neživíte jí z daní už teď?:-D

Mejla 4.1.2007 8:28

Autore Pávku, Vy ale máte starosti. Mě je zcela lhostejné, co dělá paní Kuchtová o svojí dovolené.

Myslím, že tento článek je spíše odrazem vnitřní války strany zelených.