5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 9.11.2009 23:55

Venco

Priznam se, ze Klause opravdu nemam rad. Uz asi od roku 1990.

Muzete nam rict proc? Ja chapu, ze lide s politiky nesouhlasi. Ale docela by mne zajimalo, co presne se v roce 1990 stalo, ze uz od te doby to vidite tak emotivne. Jit nekoho verejne pomocit? Proc? 

Monte Christo 9.11.2009 23:51

Vaclav Klaus

Je to velmi sporadicke ovsem nas prezident podle mych sprav nebyl nikdy agentem zadne strany at Ruska ci USA je to proste rozumny chlap ktery,chce dovest svou zemi k cily jenz si vytycil...Vaclav Kaus je ekonom a vedel velmi dobre uz pred lety,ze ekonomika si musi zazit dobre casy i ty zle aby se stala dobrou ekonomikou v dobe budouci...Kazdy dobry politik sve zeme musi dat sve zemi lekci aby pochopila urcite meze chovani a prispusobeni zemim zapadu...Je to velmi jednoche k chapani cloveku ktery na zapade zil a studoval...Studium nemusite mit posvedceno avsak musite mit inteligenci treba na to aby jste mohly hrat sachy...A pak zalezi na tom jestly svou sachovou hru umite dohrat do konce s nalezitymi ovacemi a uspechem...Uz proto ze remiza nekdy znamena vyhru...Aniz by si to lid vlastne ve finale a pritomnosti uvedomoval..Monte Christo Ma zeme Me srdce

. 9.11.2009 21:56

http://www.ceska-media.cz/article.html?id=310340

http://www.ceska-media.cz/article.html?id=310340

Oliva 9.11.2009 20:59

Ponámka k blogu

vážený (?) pane autore!  Já politiky sice moc neobdivuju, oni až na vzácné výjimky za obdiv opravdu nestojí. Nicméně obsah Vašeho blogu pobuřuje. Nevím kde jste sezbíral takovéto s prominutím žvásty a dopustil se nactiutrhání našeho pana prezidenta. Copak je možné trousit takovéto pomluvy a urážky. Styďte se. Určitě nejste dobrý člověk.

daimonion 9.11.2009 22:35

Re: Ponámka k blogu

Už vás, kteří Klause navzdory všem stále uctíváte či dokonce milujete, moc není ... třeba i vy jednou prohlédnete ... ;-)

Pamětník 9.11.2009 20:57

Autore,

nevím jak Vy, ale já bych KGB nepodceňoval. Rusové byli a jsou stále nebezpeční. Pro náš stát jsou určitě větším nebezpečím než Němci.

Dolly 9.11.2009 20:27

Dobře si pamatuji 1989

a nejevilo se mi, že by se češi chystali nějak revoltovat. To že se tak jakoby stalo, nutně musel někdo popíchnout, protože následné přesuny jak majetků, lidí i stranických průkazů vypadaly připraveně.

AAA 9.11.2009 20:12

No jo, Schneidře ...

... ale on ten Smrk má pravdu, a vyvrátit to se ti hrubě nepodařilo, nejspíš hodně naivní mladíče.

lotr 9.11.2009 21:16

Re: No jo, Schneidře ...

Jestli je pan Schneider naivní mladík, pak v tom případě jste vy ještě v embryonálním stadiu. Rozumově zcela určitě. Nebo tedy napište, co je pravdy na to Smrkově blábolu pravdivé.

daimonion 9.11.2009 22:37

Re: No jo, Schneidře ...

http://tajemstvi-klause.blogspot.com/

AAA 10.11.2009 19:07

Re: No jo, Schneidře ...

Patrně též, naivní lotrovský mladíče (narodil jsem se hluboko v minulém století,  takže mne poznámka o "embryonálním stadiu" docela pobavila) - pravdivé jsou body 1)-10) vč. posledních odstavců Smrkova článku. Ale ač nejsem demokrat (ale zatraceně zpozdilý konservativec), přesto vás nechám, abyste mi to vyvrátil. Tak s chutí do toho, chlapče!

vita 9.11.2009 18:17

Tak jsme zase v něčem první!

Žáčkovo ústav vydal seznam předlistopdových československých rozvědčíků, kteří působili (nebo měli působit) v zahraničí.

V normálním státě je takový seznam tajný nejméně 50 let, až už jsou všichni zúčastnění spolehlivě mrtví. Ne tak v Česku.

A pak se divte, že nemáme dost rozvědčíků dokonce ani do Moskvy  ti nejspíš nemají zrovna moc zverbovaných agentů. Kdo bychtěl sloužit - z jakýchkoli důvodů, ideologických, finančních, mstivých - státu, který své rozvědčíky a tedy i agenty zveřejňuje? Dobře nám tak!

hanebnej panchart 9.11.2009 19:26

Re: Tak jsme zase v něčem první!

Slava USTAVU PRO STUDIUM TOTALITNICH REZIMUR^R^R^A to ja teprve zacatek.Lamp je v Praze plno!!!!!!

hanebnej panchart 9.11.2009 19:42

Re: Tak jsme zase v něčem první!

Je rozdil mezi totalitnim statem a statem pravnim.Ve druhem pripade je moznost utajeni 50let.V prvnim pripade -Komorous a Muhlfeit,ti lide mohou byt radi,ze jeste ziji!!!!!!

AAA 9.11.2009 20:16

Re: Tak jsme zase v něčem první!

Hochu, hochu, ty jaksi zapomínáš, že tohle není "normální stát" (p.e. západní, kde nebyla diktatura a demokracie fungovala nepřerušeně), ale stát postkomunistický, který vystřídal odporný bolševický režim. Také bys tvrdil, že nacistické Německo bylo "normální" stát a všechna svinstva by se tedy měla utajit na 50 let? Anebo jsi dokonce nějaký zneuznaný špion z I. správy?

oh 9.11.2009 23:16

Re: Tak jsme zase v něčem první!

No dobrá. Tak kdy Německo zveřejnilo svůj seznam tajných agentů z 2. sv. války? Něco takového  žádná tajná služba, která má zájem ještě někdy v budoucnu nějaké agenty mít, neudělá. A pan Žáček je asi stejný historik, jako je Klaus ekonom, Kuchtová a Kačka Jaujau ekologové a Standa Gross křišťálový charakter. Historikové (a vědci vůbec) zveřejňují své objevy podložené relevantními důkazy nejprve v odborném tisku a nechodí s nimi do Blesku, Aha, Reflexu,....

AAA 10.11.2009 19:11

Re: Tak jsme zase v něčem první!

Milý "oh", pak ovšem ty jsi prostý český ignorant, podle stejných měřítek (ač s hodnocením Klause, Kuchtové, Grosse and Comp. s tebou souhlasím), ale Žáček k nim nepatří, ovšem někdy dostaneš rozum a pak možná pochopíš, mladíče (anebo se v tvém věku mýlím?).

Tino 9.11.2009 17:22

Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Shazovat ze sebe vinu za své vlastní neúspěchy v životě je typická vlastnost slabochů. Někde se ale viník najít musí, jinak se vina nedá sundat. Ona se totiž musí někomu či něčemu předat. A tak s pomocí zcela nekorektních žurnalistů a politologů byl čechům nabídnut V.Klaus jako ten centrální sloup o který mohou všichni opřít svou nepříjemnou nutkavost. Kdo se jen mihne kolem sloupu, ten si uleví, jak ten pes.

A tak sledujeme nejen na netu různé zklamance svého života, kterým uštědřil osud ranku či ránu, jak vylejvají kýble sprostoty a špíny. Prostě močí na sloup. Nejlíp to jde anonymům, co by zbaběle jinak potichoučku brblali pod nosem, ale když se nemusí podepsat, není na ně vidět, tak dávají špíně průchod.

Snad to těm slabochům života aspoň trošku pomůže, když si takhle uleví. Ono, mezi námi, vůbec nejde konkrétně o nenávist ke Klausovi, ale o nenávist ke vlastní neschopnosti. Takový neschopa by se jinak mohl i pomátnout z pocitu viny za své nezdary a tak ventil prostě potřebuje. Klaus se mu nabízí nejlépe, protože je přece tak úspěšně vysoko, že smrad z té vymočené špíny slabochů ani neucítí.

Venca 9.11.2009 18:15

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Priznam se, ze Klause opravdu nemam rad. Uz asi od roku 1990. A to bych rad volil pravicove strany. Ale take diky Klausovi zde nebylo nikdy moc na vyber. A pokud bude nekdy moznost mocit na Klause verejne rad prijdu :-D

hanebnej panchart 9.11.2009 19:28

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Pridam se tezR^R^R^

AAA 9.11.2009 20:08

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Už si střádám moč!

MK 9.11.2009 20:37

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Myslím Tino, že jste to naprosto přesně vystihl. Lépe už onu ubohou honbu na V.Klause ani popsat nelze. Dehonestování našeho prezidenta je navíc ale také  zadáním nemeckých politiků, kterým VK kouká příliš  do karet a tak se ho potřebují zbavit. Dokumentaci k tomuto politickému zadání vyštoural novinář a poskytl  to na You Tube.

hanebnej panchart 9.11.2009 22:03

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Na You Tube,tam jsou veci;-D

daimonion 9.11.2009 22:39

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

Děsné, co ti Klausovi nepřátelé dovedou - dokonce již ovládli i ruská média ... ;-D

http://www.slon.ru/articles/34480

hanebnej panchart 9.11.2009 22:56

Re: Má kdo potřebu vymočit svou špínu? Pak je tady nabízen sloup.

R^R^R^

JM 9.11.2009 16:55

KALOUSOVI JDE O ZAJIŠTĚNÍ NEDOVOLATENOSTI SPRAVEDLNOSTI

KALOUSOVI JDE O ZAJIŠTĚNÍ NEDOVOLATENOSTI SPRAVEDLNOSTI českými osobami a českých občany před €vropským soudním dvorem a o neměnnost majetkových poměrů založených komunistickou krádeží zvanou znárodnění. Tuto krádež završil Kalous privatizací komunisty ukradených majetků.     Kalous se svými pážátky to pitomýrům a nezálkům oblékl do sudeťáckých kalhot s padacím mostem.     Druhý sled doblbovací fronty,  hlídací mopslíci prasekracie a poblitologové všeho druhu,  pak oblékli frikulínům do "uchopitelnější" rubášky z kůže ruského medvěda.

REX 9.11.2009 16:40

Klaus není agent KGB,

ale jeho nadstandardní vazby k  Rusku nevidí pouze Ti Klausem oslepení.

Venca 9.11.2009 16:53

Re: Klaus není agent KGB,

A co je ten Klaus zac? Proc se schazi tajne jako prezident s agenty FSB (informace z dokumentu na CT)? Proc ho vidame na fotkach z agenty KGB nebo jak se to jmenuje? Proc tenkrat mela nejaka pobocka ODS sidlo ve firme rizene estebaky? Proc vzdy prosazuje energeticka reseni hodici se Rusku? Nejak moc otazek na cloveka, ktery je cisty  a zastupuje nas jako prezident.

daimonion 9.11.2009 17:59

Re: Klaus není agent KGB,

http://www.slon.ru/articles/34480