26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Hmmm... 16.3.2009 1:22

Akorát by se pan Vlk

(když už rád kvízové otázky), mohl zamyslet, kde v článku udělal chybu.

" A také nácky schované za takzvanou Demokratickou stranou."

Ona se ta strana jmenuje Dělnická... ale to nevadí, že? Náckové to jsou, o tom žádná...

Drevorubec 16.3.2009 1:09

Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.:

Ono to ale vypada, ze si to nebude vyzirat znova jenom vy v Evrope, ale my v Sev. Americe take. To co se deje tady take nema obdoby: ekonomickou situaci tady nevidim vubec nijak ruzove i s temi triliony dolaru, co do toho Obama pumpuje a kdyz vsichni republikani rikaji ze je to na karas, ale sami navrhuji jenom jedno dosti naivni reseni a to je snizeni dani. Snad by bylo nejlepsi zase emigrovat znovu po ctyriceti letech nekam na Mars nebo kde NASA objevi pro nas vhodne podminky. A z tech t. zv. ceskych politiku se mi zveda zaludek a to i z pana profesora i kdyz vsem rika ze to s tou Evropskou Unii neni tak ruzove jak si vsichni mysli a predstavuji. Skoda, ze pan poslanec Zelezny ma spatny zlucnik (asi z te vyhlasene belgicke kuchyne, nebo snad z te evropske politiky?). On jim to jeste vytmavi az bude fungovat ta jeho nova strana.

Gaston 16.3.2009 1:07

Tak trochu objektivity

by to chtělo. Je nutné připomenout, že EU náš  ekonomický a právní systém pod tlakem podmínek k přistoupení významně zkultivovala. Vzpomeňte na gaunerský kapitalismus ala Klaus! Nemám dnes nějaký vážný problém s (obezřetným) postojem vlády k EU, resp. LS. Možná zrovna naše předsednictví by mohlo nastartovat proces revize fungování EU. Ale důvod neúčastnit se Evropy a zůstat v izolaci opravdu nevidím.

Honza42 16.3.2009 0:59

Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.

Lidi jsou totiž nepoučitelný. Alespoň po víkendové diskuzi na Psu jsem docela pesimistickej. Spousta lidí furt vidí EU v současné podobě jako ráj na zemi a kdo má jakoukoliv námitku je buď ruskej diverzant, nebo pitomec. Strkaj hlavu do chomoutu a ještě u toho vesele řehtaj. A nemohou se dočkat, už už aby byli řízeni k těm světlým zítřkům.

Takže kolo dějin se otočilo a zase si to tady v Evropě zopakujeme. Zas budem rejt držkou v zemi a plnit akční programy. Copak my už víme do čeho jdem, ale na západ od nás budou čumět jako telata na nový vrata, jakýho šmíra to tu vezme.

Jirka 16.3.2009 0:40

Re: Je to nějak tak.

A abych potěšil autora,text v nadpisu je od V+W.:-D

Jirka 16.3.2009 0:39

Je to nějak tak.

NobodyWasHere 16.3.2009 0:39

děsivé a pradvdivé

proč to každý vidí, kromě těch, kdo by s tím něco měli dělat. I když, je to nepálí a Řím se taky nerozpadl za 20 let.

Věra 16.3.2009 0:38

Svatá pravda

Jo, je to tak. Multikulti a různé doprovodné jevy je velikánskej průšvih, lidská blbost je totiž nevyléčitelná. Někdy mě s hrůzou napadá, že časem budu se slzou v oku vzpomínat na léta budování socialismu. Jo a ten text napsal samozřejmě Werich, ale díky začtení se do článku jsem na něj úplně zapomněla. Z čehož je jasné, že článek je zajímavý (a bohužel pravdivý).

AB 16.3.2009 0:30

102%

souhlas. Děsivě pravdivé....

Radix 16.3.2009 0:23

Bohužel

S pocitem zklamání nad uvedenými skutečnostmi s článkem naprosto souhlasím.