16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F..A.Kekule 16.3.2009 8:03

Re: Oprava

a Koloděj trpaslíky

F..A.Kekule 16.3.2009 8:04

Re: Oprava

Vidíte, jak člověk po ránu blbne - děd Vševěd trpaslíky!

Hacker Rudolf 16.3.2009 12:18

Re: Oprava

No, trpaslík je dobrej plavec, ale nevydrží...;-D

nosál 16.3.2009 13:39

Re: Oprava

praktická rada z Francie -vyzkoušená. Když se k vám blízko přistěhuje muslim, kupte si velkého psa. Strašně se jich bojí -prý štítí -ale hlavně bojí. Pes t,takový vlčák- otiž neví, že muslim je něco, na co se nesmí útočit. Takže v marseille je psů.....

Nikoloki 16.3.2009 9:43

Re: Oprava

Žena chodí v čele pouze přes dosud neodminovaná území ...

honzak 16.3.2009 6:33

po osmé hodině

bude diskuse velmi zajímavá. To se připojí zelené multikulturní gardy a Zima. Hoj, to bude znoj!

EVa 16.3.2009 5:04

Myslíte, že někdo z vládních či ostatních papalášů tyhle články čte ?

Pokud ano, tak i méně inteligentním přitakávačům a multikultilům tohle všechno musí být jasné. To přece není objev pana Vlka z dnešního dne. Takže tuhle politiku dělají buď z blbosti nebo za peníze.

Jiří Heincl 16.3.2009 6:46

Re: Myslíte, že někdo z vládních či ostatních papalášů tyhle články čte ?

Všem to není jasné. Někteří lidé jsou neuvěřitelně hloupí a naivní a multikulti bludům opravdu věří. Znám jich několik a někteří mají i VŠ vzdělání.

Ferrry 16.3.2009 8:27

Re: Myslíte, že někdo z vládních či ostatních papalášů tyhle články čte ?

To vzděláni je ovšem humanitního směru, pokud možno už bez maturity z matematiky :-))

Dnes již plati: Ftlozofická fakulta = vzdělaný blbec !!!

Proto je tam takový nával !!

Sókrat 16.3.2009 8:34

Re: Myslíte, že někdo z vládních či ostatních papalášů tyhle články čte ?

Za obojí...protože moc je droga....

Niky 16.3.2009 4:29

Vše to spěje,

k třetí světové válce,je to jen otázka několika let!

Harpyje 16.3.2009 6:49

Re: Vše to spěje,

;-D ;-D ;-D Adekvátní reakce na článek. Dumb and dumber.

bibabu 16.3.2009 11:05

Re: Vše to spěje,

R^Třetí světová, je výsledkém pseudohumanitního třeštění fanatiku, kteří odmítaji žít podle pravidel země na které žiji. Ráj na zemi, nebude.

PAVEL 16.3.2009 3:11

vy jste padli na hlavu

 oni se vam prispusobovat nebudou kdyz vidi takove hrdiny vyzenou vas jak spraskaneho psa ja to vidim v uk live;-€

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.3.2009 1:31

multi mi nevadi

"Multi" mi nevadi, at si tu zije Cinan, Mongol, african. Me vadi to "kulti". Kdyz chce zit v CR, at dodrzuje ceske a moravske tradice a zvyky, kdyz chce zit v Nemecku, at dodrzuje tradice a zvyky nemecke, atd.

Kanuk 16.3.2009 2:43

Re: multi mi nevadi

Pane Vileta, já bych se na to díval jinak. Ať si ten Číňan, Mongol nebo Afričan dodržuje svoje zvyky, ale ať se nesnaží je vecpat svému novému okolí. Ono je to někdy velmi nenápadné. Jako třeba jíst štangličkama v čínské restauraci. Kolik  lidí to dělá, a myslejí si, kdovíjak jsou "in".

TBB 16.3.2009 8:30

Re: multi mi nevadi

Víte, Kanuku, ono to někdy není jen o tom být "in" - zvláště když to s těmi "klacky" umíte. Prožil jsem v Asii mnoho let a ujišťuji Vás, že suši mohu jíst rukama nebo hůlkama, ale nikdy vidličkou a podobné je to s jinými asijskými pokrmy. Oni je taky právě proto servírují v miskách (bowls) a ne na plochých talířích.  A mají to nakrájené na kousky -nože netřeba. Ale souhlasím s Vámi, že se občas královsky pobavím, když vidím, jak "mladí a nadějní" (synonymum pro cca 75% mladé generace) předvádějí svou světovost a drží "ohashi" jak prase kost. Zpravidla jim nakonec ohleduplný personál přinese vidličku. Přeju Vám hezký den

MeKu 16.3.2009 8:34

Je to o něčem jiném

čína se jí mnohem lépe hůlkama protože si člověk při tom nespálí hubu, jako když to nabírá vidličkou. Takže je to spíše o respektu a přejímání toho co může jevit jako výhoda, a potlačení toho co může vytvářet třecí plochy (to že to musí platit více pro příchozí než pro usedlé je nabíledi). Jinak každému co je mu libo, pokud multikulti feministce nebude vadit, že ji například indonésan podá levou ruku, já proti tomu nic nemám.

Hmmm... 16.3.2009 1:22

Akorát by se pan Vlk

(když už rád kvízové otázky), mohl zamyslet, kde v článku udělal chybu.

" A také nácky schované za takzvanou Demokratickou stranou."

Ona se ta strana jmenuje Dělnická... ale to nevadí, že? Náckové to jsou, o tom žádná...

Drevorubec 16.3.2009 1:09

Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.:

Ono to ale vypada, ze si to nebude vyzirat znova jenom vy v Evrope, ale my v Sev. Americe take. To co se deje tady take nema obdoby: ekonomickou situaci tady nevidim vubec nijak ruzove i s temi triliony dolaru, co do toho Obama pumpuje a kdyz vsichni republikani rikaji ze je to na karas, ale sami navrhuji jenom jedno dosti naivni reseni a to je snizeni dani. Snad by bylo nejlepsi zase emigrovat znovu po ctyriceti letech nekam na Mars nebo kde NASA objevi pro nas vhodne podminky. A z tech t. zv. ceskych politiku se mi zveda zaludek a to i z pana profesora i kdyz vsem rika ze to s tou Evropskou Unii neni tak ruzove jak si vsichni mysli a predstavuji. Skoda, ze pan poslanec Zelezny ma spatny zlucnik (asi z te vyhlasene belgicke kuchyne, nebo snad z te evropske politiky?). On jim to jeste vytmavi az bude fungovat ta jeho nova strana.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.3.2009 1:26

Re: Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.:

Pan poslanec Zelezny nema spatny zlucnik, ale slinivku, a neni to z belgicke kuchyne, ale ze soudniho projednavani jeho neproclenych obrazu ;-) Jinak s vami souhlasim, ze je potreba konecne objevit nove obyvatelne uzemi, jako kdysi Ameriku nebo Australii, pokud mozno mimo tuto planetu.

Kanuk 16.3.2009 3:19

Re: Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.:

Dřevorubče, pokud vím, tak všechno to multikulti vzniklo vlastně v Americe, tedy hlavně USA. Začalo to "obrácenou diskriminací" vůči černochům, kdy začali vozit bimboušky do bílých škol a obráceně, do státních služeb byli přijímáni prakticky jenom bimbové a pod. A tito lidé také měli lví podíl na tom, že z JA a Rhodesie (nyní Zimbabwe) byli vyhnáni bílí, kteří dokázali udržet tamní ekonomiku na nohou.

Gaston 16.3.2009 1:07

Tak trochu objektivity

by to chtělo. Je nutné připomenout, že EU náš  ekonomický a právní systém pod tlakem podmínek k přistoupení významně zkultivovala. Vzpomeňte na gaunerský kapitalismus ala Klaus! Nemám dnes nějaký vážný problém s (obezřetným) postojem vlády k EU, resp. LS. Možná zrovna naše předsednictví by mohlo nastartovat proces revize fungování EU. Ale důvod neúčastnit se Evropy a zůstat v izolaci opravdu nevidím.

Ferrry 16.3.2009 8:30

Re: Tak trochu objektivity

Gastone taky máš Fildu ???

Gaston 16.3.2009 23:30

Re: Tak trochu objektivity

Co to je?

Honza42 16.3.2009 0:59

Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.

Lidi jsou totiž nepoučitelný. Alespoň po víkendové diskuzi na Psu jsem docela pesimistickej. Spousta lidí furt vidí EU v současné podobě jako ráj na zemi a kdo má jakoukoliv námitku je buď ruskej diverzant, nebo pitomec. Strkaj hlavu do chomoutu a ještě u toho vesele řehtaj. A nemohou se dočkat, už už aby byli řízeni k těm světlým zítřkům.

Takže kolo dějin se otočilo a zase si to tady v Evropě zopakujeme. Zas budem rejt držkou v zemi a plnit akční programy. Copak my už víme do čeho jdem, ale na západ od nás budou čumět jako telata na nový vrata, jakýho šmíra to tu vezme.

zk 16.3.2009 8:24

Re: Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.

Tak, tak, máte svatou pravdu, bohužel:-/Rv

bibabu 16.3.2009 11:23

Re: Bohužel si to budeme muset vyžrat znova.

Rozdíl je v tom, že jsme osvobodu ztratili   15 března 1939, po předcházejícá Mnichovské zraděokupaci německého vojska a v 1968 přijely tanky. Pod nátlakem silou, hrozbou vyhalzení,... To se ještě nedávno to některým řvalo jak jsme byli málo stateční, proč jsme se nebránili, nebojovali.. a podpis Beneše, jako zrádce,když nás spojenci předhodili jako návnadu.  A s tanky v zemi a unesenými politiky v Moskvě, podepsaná dočasnost. Dnes, bez kvéru u hlavy obětujeme svobodu pro osobní ambice vlezdobruselistů. Kde jsme my stateční, co jsme udělali, ani o život nám nejde, jen zvednout hlavy a říct politikům takhle NE, To není Vaše země, je naše MY si ji vzít nedáme!!!  

Jirka 16.3.2009 0:39

Je to nějak tak.

Jirka 16.3.2009 0:40

Re: Je to nějak tak.

A abych potěšil autora,text v nadpisu je od V+W.:-D