23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

POLITIKA: A je to tady

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mac 26.3.2009 2:15

Fakt tu je ČSSD pro lidi?

Pád vlády v tuto nevhodnou dobu způsobí, že se některé důležité legislativní změny neuskuteční včas (insolvenční zákon, na který čekají třeba skláři, zrychlení odpisů, snížení sociálního pojištění či další protikrizové zákony), snížení důvěryhodnosti a zvýšení nejistoty českého podnikatelského prostředí, odchod zahraničního kapitálu a další na to navazující důsledky. 

Navíc to komplikuje předsednictví EU, boj s krizí a tím problémy daleko přesahují naše hranice a vlastně ohrožuje i další lidi v okolních zemích. (přečtěte si zahraniční novinové články, které skutečně svědčí o tom, že mají obavy). 

Tohle všechno Jirka věděl předem a přesto vyvolal hlasování o nedůvěře zrovna teď. Dovedl si spočítat i to, že než budou předčasné volby, bude to alespoň půl roku (on by raději rok), ve kterém se žádný zákon nepřijme, neboť budou probíhat parlamentní boje, jak krizi vlastně řešit.

Fakt že, přes všechny výše uvedené skutečnosti zaháji Jirka svůj boj o moc, svědčí o jeho bezpáteřnosti a cynickosti. Se sloganem "jsme tu pro lidi" škodí všem lidem (nejen) v ČR. Snad si to ti lidé brzy uvědomí.

zk 26.3.2009 7:03

Re: Fakt tu je ČSSD pro lidi?

Máte pravdu, bohužel. Jen se obávám, že si mnohem více lidí tuto smutnou skutečnost neuvědomí a bude jim stačit oblbování socdem, jak se o nás všechny "postará". Jenže to je cesta do pekel.:-/Rv

AdVy 26.3.2009 9:02

Re: Fakt tu je ČSSD pro lidi?

 Pro Mac - naprostá pravda.

Gogo 26.3.2009 1:17

Ujišťuji Vás, že neučiní.

Náš pan prezident ( PARDON, Váš pan prezident, protože tenhle člověk můj prezident není) -tedy oslavoval do dvou do rána pád Topolánka.A stejně ho slavili na ruském velvyslanectví a u Zubova , paní Zubovová ( ne tedy jak se dosud píše Zubová) , jistě to oslavovala taky  paní Jakubková ( Já proti vládě s komunisty nic nemám ) -a čeští quislinkové Tlustý a Schwippel to taky oslavovali, ale poděkovat  Topolánkovi???????

Zešílel jste?????Proto tady veřejně říkám, že Topolánek je chlap, kterého obdivuji a se kterým bych jel na dovolenou.S výše jmenovanými bych nejel ani do Šárky, protože bych se z nich cestou poblil.Tak s nimi všemi opovrhuji.A všem od Nejvyššího až po Vlastíka Výřivku tímto své hluboké OPOVRŽENÍ vyjadřuji a zasílám.P.S.Zapomněl jsem i na Jyrku. Ale toho je mi spíš líto.Dosáhl svého a smetl Topolánka ale nějak neví co dál.Nechtěl by náhodou sestavit vládu s paní Zubovovou a  Jakubkovou a ukázat nám , jak umí on bojovat s krizí?????? Samozřejmě, že s dluhy, které překročí mnoho miliard by nás seznamovat nemusel.To není nutné.Ony je děti našich dětí najdou na stole, až budou okusovat suchý krajíc, že ????? 

 

jana 26.3.2009 8:50

Re: Ujišťuji Vás, že neučiní.

Souhlasím

P€tr 26.3.2009 0:19

Podle autora je Schwarzenberg z KDU-ČSL.

Zajímavé.

Ava 26.3.2009 1:58

Re: Podle autora je Schwarzenberg z KDU-ČSL.

Myslel Cyrila Svobodu.

Taťána 26.3.2009 0:18

Poděkovat ? Pane Svobodo, promiňte, musím se ale smát...

:-)

To, co bylo už velmi dlouho srozumitelné, konečně dnes pojmenoval předseda vlády. V ČT. Doporučuji Vám, abyste shlédl Události, komentáře.  M. Topolánkovi to trvalo dlouho. Tato slova měla už přijít na podzim.