Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Oba kandidáti jsou zlem

Mezitím pozornosti unikal skutečný nepřítel, který na našem kontinentě bují dlouhá desetiletí-neomarxistická ideologie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

Ačkoliv autor vidí řadu problémů podobně jako já, dlouhý text je ale nesourodá ideologická slátanina různých nakousnutých problémů, navíc s hrubkami typu i/y.

Takže celkový dojem je mizerný. :-/

Takže příště rozdělit do jednotlivých témat a každému se věnovat hlouběji. Lkaní nad světem "řítícím se do propasti" nám není k ničemu. ;-)

0 0
možnosti
ZL

Jo tohle se mi na tom nelíbilo! Nějak jsem to nedokázal zformulovat tak, aby se to sem dalo napsat. Díky.

0 0
možnosti
PB

P15e94t14r 63B63e54n24e89š

20. 1. 2023 6:10

Se mi líbí ti pseudoantikomunisti, jak vykřikují: "Oba jsou stejní, nepřijatelní, volit nepůjdu..." - a přitom už se těší, až budou moct do urny (teda té volební) vhodit Babiše.

0 0
možnosti
JP

J33i47r34i 24P48i76l92n93y

20. 1. 2023 5:46

Tak pod tento rozbor se klidně podepíšu. Mám úplně stejný názor, jenom nejsem tak lingvisticky obdařen. Díky. Já Babiše přirovnávám k mafii č.2, která vystřídala u moci mafii č. 1. A celý ten hysterický spor je o boji dvou mafií a ne o boj dobra a zla.

0 0
možnosti
IP

I96g68o93r 42P10á27v22e33k

20. 1. 2023 5:42

Naprosto přesně opsaný současný stav i cesta k němu. Pavel je křivopřísežník a vlastizrádce a byl jen vybrán jako nejostřejší dosažitelný z tupých českých ovcí a předhozen ovčanům a těch je většina. A vlk za oceánem se těší na hody.

0 0
možnosti
LN

Souhlas. Je třeba podporovat Putina! ;-D

Pavel zradil komunistickou stranu, proto je třeba ho přikovat na kříž.

Babiš komunisty nezradil, to je váš člověk, toho musíte volit! Babiš na Hrad! ;-D

0 0
možnosti

V podstate velmi presny popis situace. K doplneni je dobre dodat, jak ucelove a az pokrytecky se Petr Pavel chova v kampani. Vcerejsi cestu vlakem do Ostravy oznacil jako snahu o zmensovani uhlikove stopy, tedy plne v tom stylu, ktery hybe Evropou, ale Evrope brzy zlame vaz.

Nicmene kratce pred prvni volbou byl zverejnen clanek o tom, jakymi auty jezdi kandidati : “ Petr Pavel říká, že má velmi kladný vztah k řízení, které ho vždycky bavilo a baví až doposud. Odpovídá tomu i skladba jeho garáže. Momentálně totiž řídí BMW M2, tedy malé sportovní kupé mnichovské automobilky s přeplňovaným třílitrovým šestiválcem a pohonem zadních kol. To označuje za svůj "řidičský sen". Kromě něj má ale i další BMW, jednostopé, motocykl GS 1250. "Je to moje univerzální motorka 'několik v jedné', která zvládne všechno od krátkých výletů až po cesty na tisíce kilometrů," popisuje Pavel stroj.

Vedle vozidel německé značky má také dvanáct let starý Volkswagen Golf a Jawu 350/634 "konopnici”...

0 0
možnosti
RL

Myslím, že budou rádi za kteréhokoliv z nich. ;-D

0 0
možnosti

SOUHLASÍM.

Souhlasím i s prohlášením bývalého presidenta Klause, který řekl, že funkce presidenta má být vrcholem politické kariéry a ne její začátek. Tady bylo pár politiků, zbytek připomínal spíše králíky vytažené z klobouku kouzelníka Pokustóna.

33 let po pádu komunistického režimu nám z panoptika kandidátů postoupili do druhého kola dva bývalí komunisté. Jeden sloužil ve speciálních jednotkách komunistické armády, jeden byl agent státní bezpečnosti.

Já tedy Němce moc nemusím, ale neumím si představit, že by 33 let po pádu nacistického režimu byli dva největší kandidáti na spolkového presidenta nebo kancléře bývalí členové NSDAP, jeden ex Gestapo druhý ex SS.

Chce se mi zvracet !!

0 0
možnosti
LN

Vrcholem politické kariéry možná, parodií, jak vidíme u Zemana a jak jsme viděli i u přestárlých minulých prezidentů, rozhodně ne. Umění včas z politiky či prezidentského úřadu odejít zvládlo jen málo našich politiků.

A co bylo Gestapo a co SS asi netušíte, že? ;-D

0 0
možnosti
LN

BLUDY VS. FAKTA. Nový projekt Seznam Zpráv bude až do 2. kola prezidentských voleb ověřovat jednotlivé výroky. Babiš říká, že by zemi nezatáhl do války. Platí to ale i pro Pavla. Prezident, ať už jím bude kdokoliv, zkrátka nemůže. :-)

Ověřeno: Jak je to s Babišovým billboardem

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-overeno-babis-by-nezatahl-cesko-do-valky-nemohl-by-ale-ani-pavel-223605

0 0
možnosti
ZL

K tomu billboardu jsem slyšel zajímavou poznamku: technologická lhůta od zadání k vyvěšení je 5 dní; v tom by se dalo šťourat, říkám já, ale kdyby to 3 dny byly. Neboli v době, kdy se Babis prsil, že jeho kampaň bude slušná, se už na tom svinstvu pracovalo.

0 0
možnosti
ZJ

Oba kandidáti byli členy KSČ

0 0
možnosti
JV

J75a63n 81V47i54n81t19r

20. 1. 2023 1:22

Nejsou stejným zlem. V současné situaci, kdy nám reálně hrozí, že nás NATO zatáhne do války s Ruskem, je rozhodně větším zlem lampasák, zvyklý poslouchat rozkazy. Není sice jisté, jestli by Babiš neposlouchal také, ale je tady aspoň jiskřička naděje, že by to s ním mohlo být jinak. Proti generálovi také jednoznačně mluví to, že ho tak vehementně prosazuje zločinná kolaborantská fialová vláda. Jistě proto, že jí bude ve všem zobat z ruky. S tím je spojeno ještě další nebezpečí, protože prezident jmenuje dva soudce a předsedu Ústavního soudu. Pokud bude soud na straně vlády, vznikne nebezpečná koncentrace moci. Pavla nevolit!

0 0
možnosti
LN

J. Vintr je DEBIL a vytrubovač spikleneckých bludů a nesmyslů, např. že WTC v NewYorku si Američané 11. 9. 2001 odstřelili sami. Netřeba brát jeho výplody vážně. :-P

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz