Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Oba kandidáti jsou zlem

Mezitím pozornosti unikal skutečný nepřítel, který na našem kontinentě bují dlouhá desetiletí-neomarxistická ideologie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak prý je Pavel ikona.

Může se nám to líbit, nelíbit, může to být kunderovská ironie, jak jde život, ale nic to nezmění na tom, že rozvědčík Pávek se stal v Česku ikonou.

0 0
možnosti
Foto

J30a59n 19R31y28b68n54í53k

20. 1. 2023 9:53

To byl ve své době Emanuel Moravec taky:-).

0 0
možnosti
RM

věru těžká volba---jeden stihnul podepsat spolupráci, a druhý nestihnul vyškolit se na komunistického rozvědčíka...revoluce mu do toho hodila vidle....tož si vyberte.8-o

0 0
možnosti
PV

příměr: jeden stihnul ukrást králíka, druhý nestihnul zabíjet za větší slávu socialismu...tož si vyberte

jsem pacifista, takže militantní voják na hradě je pro mne naprosto nepřijatelný...

0 0
možnosti
FK

Zase názor, a s cinknutými argumenty. Slova, slova, slova. A hlavně "věřím, že......". Já si názory, které čtu, a nad kterými přemýšlím opravdu vybírám. Tahle doba "názorová", kdy si každý myslí, že vypouští perly, není už pro mě. Vracím se raději ke klasikům. A filosofii života najdeme spíše v kvantové fyzice než v podobných blábolech.

0 0
možnosti
VK

Z ČSSD se stala krajní levice, v současnosti se paktuje se Zelenými, nahradilo ji ANO. ODS se transformovala na Křesťanskou demokracii, v devadesátkách se s ní sloučila a všichni její předsedové po V Klausovi jsou katolíci, jeden z nich dokonce daroval majetek církvi, asi se chce dostat do nebe protože zhřešil. Ekonomiku nejvíc poškozuje Green Deal a zavádí ho vládnoucí pětikolka. Prezident toho u nás moc nezmůže, jak se vybarví příští nikdo neví a možná to neví ani on sám.

0 0
možnosti
VM

ČSSD pod současným vedením i předcházejícím, se odvrátila/zradila své tradiční voliče a horuje pro ty blbostě nejenom z Bruseli.

Návrat k nim a tradicím socdem - v nedohlednu !!

0 0
možnosti
Foto

T27o35m71á51š 53H59r13a18j

20. 1. 2023 8:54

Už dlouho jsem nečetl takhle dobrou analýzu. Mám dilema úplně stejné.

Už mám po krk všech těch slušných a kultivovaných ze "standardních stran", kteří s moudrým klidem na tváři podepisují všechny ty Lisabonské Smlouvy, Green Dealy, Pařížské Dohody popřípadě imigrační kvóty atp. a myslí si, že tím jednají zodpovědně, že tím ČR "orientují na západ a ne na východ". Myslím, že ta jejich údajná kultivovanost, dospělost, vkus a vynuancovaná sofistikovanost dnes příliš často bývá spíš pokrytectvím, slabošstvím, snobstvím a neakceschopností. Politici 5-koalice možná nejsou sami v článku zmiňovanými neomarxisty (kromě Pirátů, ti ano), ale rozhodně jsou jejich užitečnými idioty.

0 0
možnosti
ZL

Otázka je, jestli po referendu o vstupu do EU lze dělat něco jiného aneb kdo chce s vlky žíti...

Jak byl pravil Zeman: volby nebo kalašnikov, jiné cesty není. Taky z toho nemám radost.

0 0
možnosti
PS

P72a34v76e62l 47S17u71r83a

20. 1. 2023 8:49

A co tedy radíte? Babiš nepřichází v úvahu, Pavel je umazanej. Z toho vychází, že všichni, kterým generalova legitimace KSČ vadí, chtějí aby zůstal Zeman !! Nic lepšího nás potkat nemohlo.

0 0
možnosti
Foto

T68o97m45á68š 11H58r32a81j

20. 1. 2023 8:56

Myslím, že jste článek nedočetl.

Umazanost Pavla z doby před 89 je jeho menším problémem. A Babiš (kromě toho že je také špinavý z doby před i po) nemá program ani ideu. Autorova rada tedy je vhodit prázdnou obálku (s čímž osobně nesouhlasím).

0 0
možnosti
BR

Pro autora tohoto článku jsou hlavními riziky této doby(!) ohrožení standardní rodiny, útoky na tradiční instituce a nacionalismus, boj s globálním oteplováním, manželství homosexuálů, zavedení Eura, rovnostářství. Považuji to za typické klausovské a putinovské obavy a strachy. Ani slovo o ničivé brutální válce na Ukrajině, ani slovo o vzestupu totalitní Číny, který je skutečným a největším ohrožením lidské svobody do budoucna, ani slovo o nebezpečně rostoucí moci korporací.

Nežiji s tímto člověkem ve stejném světě. Nebojím se homosexuálních manželství ani nedostatku "vlastenců" vyřvávajících hesla typu "nic než národ". Mezi rizika, která beru vážně, patří třeba obava, jak dlouho budeme (Západ) schopni a ochotni snášet zátěž spojenou s podporou Ukrajiny, zda se nám podaří vybalancovat nutnost podporovat Ukrajinu zbraněmi s vyhnutím se třetí světové válce, zda se nám podaří ochránit svobodu slova a svědomí v souvislosti s bojem s dezinformacemi, jestli se nám podaří nastolit asertivní vztahy s Čínou, ...

0 0
možnosti
PP

P88e15t52r 40P33i56l48í72k

20. 1. 2023 8:41

Tedy už v roce 1938 zpívali V + W pacifistickou písničku se slovy 'už panikáři jedou, už panikáři jdou, hlavu maj ve smutku, a strach jim kouká z očí, už je to na beton, všechno se otočí... atd. To bylo ještě před Mnichovem. A pak měli co dělat, aby se zachránili, do Ameriky. Může se klidně stát, že jako vrchního velitele branné moci budeme mít generála a ne člověka, který pro vlastní prospěch podepíše cokoli.

0 0
možnosti
ZL

Mmch- prezident nemůže ve věci armady dělat o mnoho víc, než jmenovat náčelníka generálního štábu.

0 0
možnosti
PP

P67e65p74a 67P33e62p58a83x

20. 1. 2023 8:40

Zopakuji pouze to co jsem zde již napsal, volba Babiše je špatná volba, ale jediná přijatelná pro většinu Čechů.

0 0
možnosti
DP
LB

Nadpis článku je správně. Potom následuje zbytečně dlouhý text. Přitom stačí jen stručně napsat: Bolševik jako bolševik.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz