Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

POLEMIKA: Oba kandidáti jsou zlem

Mezitím pozornosti unikal skutečný nepřítel, který na našem kontinentě bují dlouhá desetiletí-neomarxistická ideologie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

V41. 97K59u67h55a39j

20. 1. 2023 21:03

Morálně jsou na tom oba stejně, na rozdíl od Babiše Pavel bude vůči vládě (naší, a možná ještě více USA) servilní a až mu k podpisu přiletí zákon o trestání lidí za lhaní, pardon, za šíření desinformací, tak ho podepíše. Babiš ne. Babiš má zkušenosti s vysokou politikou v téhle zemi. Pavel ne. Já mám vybráno.

0 0
možnosti
Foto

Takže volíš Babiše. Domnívám se, že seš správný idiot:-P

0 0
možnosti
JP

No konečně někdo kdo vystihl situaci. Vůbec bych nedémonizoval Českou politiku. Démoni jsou korouhvičky co řvou komunismus ne a potom nabádají volit Pavlušu. Vlastně oni nejsou démoni. Oni jsou jenom mix zblblého občana s úplatným funkcionářem.

0 0
možnosti
PD

Momentálně jsou (voliči určené) dvě možnosti: Pavluša nebo Bureš.

S tím nic nenadělají démoni, zblblí občané, ani pan Hlávka. Natož vy.

0 0
možnosti
JN

J88i86ř42í 32N31o84v89á61k

20. 1. 2023 20:01

Největším zlem je Fiala, ODS a jejich ekoneoliberál fašistickým Německem a Bruselem řízná protektorátní vláda.

0 0
možnosti
JP

Největším zlem je systém který se tváří jako svobodný. A političtí jedinci ho degradují, aniž by při svém průseru měli tendenci odstoupit.

0 0
možnosti
OM

O84. 81M76.

20. 1. 2023 19:00

Kdybyste rovnou napsal, že podle vás je lepší zvolit prezidentem Babiše, bylo by to kratší.

0 0
možnosti
VK

V21. 33K75u19h97a35j

20. 1. 2023 21:06

Kdyby Česká televize rovnou říkala, že máme volit Pavla a Babiš je hnusný, nemusela by vysílat zprávy.

0 0
možnosti

J33a81n 35Č68e39r87n79ý

20. 1. 2023 18:03

Podpořil účast českých vojáků ve válce v Afghánistánu a uvedl, že obrana republiky „bude začínat ne na hranicích České republiky, ale na vnějších hranicích NATO, a někdy i za nimi, často tisíce kilometrů od nás“.[29] Později prohlásil, že by bylo velkou chybou, kdyby čeští vojáci opustili Afghánistán pod tlakem veřejného mínění.[3

Představte si, kdyby Putin, že obrana Ruska bude začínat i tisíce kilometrů za hranicemi Ruska.

0 0
možnosti
MV

Právě to předvádí.

0 0
možnosti
JK

Petr Pavel není zlo. Naopak, zlí spoluobčané ho nevolí. Všimněte si: současní komunisté, bývalí skuteční komunisté. A také popletený Kocáb, který propásl možnost ovlivnit Havla aby se zakročilo proti tehdy prominentním komunistům, kteří beztrestně rozkrádali Republiku celá devadesátá léta.

Je moje právo osobně považovat příspěvek pana Petra Hlávky za slaboduchou pitomost.

0 0
možnosti

J32a59n 66Č79e35r29n49ý

20. 1. 2023 18:06

To chcete zavřít ministra Beka, exrektora Zimu, nejvyššího státního zástupce Střiže , jedinou generálku České armády, ředitele České televize, předsedu Ústavního soudu, otce ministra kultury Baxu ????

0 0
možnosti
Foto

Bývalý ministr pro lidská práva a občanský aktivista v době sametové revoluce Michal Kocáb je zklamaný, že 70% lidí nevadí člověk s komunistickou minulostí a a prohlásil, ež se zdrží hlasování.

https://echo24.cz/a/Hf6rm/zpravy-domaci-prezidentske-volby-2023-komunisticka-minulost-pavel-babis-ksc-kocab

0 0
možnosti
MG

Proč by někomu měla vadit dávná minulost ?

0 0
možnosti
JK

O Babišovi a jeho hříších, nebo spíš hříščích se ví i to, co se nestalo. :-) Petr Pavel je podezřele bílý jako lilie, a to byl zcela jistě kovanější komunista a větší posluhovač tajných služeb než Babiš. Babiš byl karierista, který dělal za komunistů to, co musel. Babiš nechtěl udělat kariéru ve straně a tajných službách, ale v byznysu se zahraničím. A za komunistů to šlo - krom emigrace - jen jedním způsobem - přes podniky zahraničního obchodu, které na dovoz a vývoz všeho měly monopol.

Pavel byl ze zcela jiného těsta. Chtěl udělat kariéru v silových složkách, a ta je v každém státě umožněna jen těm nejvěrnějším z nejvěrnějších. Že pak udělal kariéru i v NATO, je celkem pochopitelné. Bývalí věrní služebníci režimů minulých jsou těmi nejlepšími služebníky režimů, které je střídají. Jsou totiž lehce vydíratelní a manipulovatelní, a jej jim absolutně jasno, že stačí krok vedle a špína na nich se začne valit ze všech stran.

Jaká špína se na Babiša vylít dala, se už vylila. A to opakovaně a nesčetněkrát. Co se dá vylít na Pavla, je ve hvězdách. Zatím víme jen to, že lhaní mu nedělá žádné problémy.

O Babišovi se říkalo, jak bude zneužívat média, jak půjde Bruselu na ruku jako premiér a spousta dalších hloupostí. Nic takového se nepotvrdilo. Naopak, Babiš preferoval české zájmy, i když mu z Bruselu pořád vyhrožovali kvůli Čapímu hnízdu nebo konfliktu zájmů.

0 0
možnosti
PP

P50e90t50r 66P74i21l71í12k

20. 1. 2023 16:13

Třeba si to už si to nikdo nepřečte, ale podívejte se na https://www.policie.cz/clanek/struktura-stb.aspx. Tam zjistíte, že veškerá špionážní činnost byla v ČSSR řízena a prováděna 1. správou STB, a tedy pokud agent Bureš byl současně obchodním zástupcem PZO v zahraničí, mohl být špionem jedině on. Špionáž byla řízena pouze STB. Logicky vzato, armádní rozvědčíci byli a jsou aktivní pouze za války v týlu nepřítele. K STB patřila ovšem vojenská kontrarozvědka, konrášové sice nosili vojenské uniformy, ale byli to stbáci. Kdokoli tvrdí něco jiného, jsou to jen smyšlenky na pošpinění kandidáta Pavla.

0 0
možnosti
JV

J65a92n 41V30i18n92t72r

20. 1. 2023 17:04

Většina lidí zřejmě nezaregistrovala ten podraz, že takzvaní "agenti" nebo "spolupracovníci" STB byli fuj, fuj, zatímco sami estébáci z toho zcela vykouzli. O nikom se veřejně nedozvíte, že byl zaměstnancem STB, ani se na ně nevztahuje takzvaný lustrační zákon. Zatímco takzvaní agenti nebo spolupracovníci mohli škodit, ale také nemuseli a jejich "spolupráce" mohla být zcela formální, zaměstnanci STB škodili zcela určitě, protože to byla jejich pracovní náplň. Takže jestli Babiš podepsal spolupráci s STB (v práci kterou dělal to byla nejspíš samozřejmá povinnost), tak z toho nelze automaticky usuzovat, jestli někomu aktivně škodíl. Zato pan generál byl prakticky ve stejném postavení jako zaměstnanec STB, čili škodit bylo jeho pracovní náplní. Kdo byl za bolševika na vojně, tak se nejspíš setkal s tím, co byli takzvaní "kontráši"....

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz