20.5.2024 | Svátek má Zbyšek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mistr Jan Hus 15.3.2008 23:47

Štětináč, z Bratrstva kočičí pracky bez toho kádrování, co dělal celý život, nemůže

být. ;-D

Ladus 15.3.2008 23:17

Re: Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Má pravdu, tak co se na něj tak obořuješ ?;-€

Ladus 15.3.2008 23:16

Re: Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Neviděl jsi Ameriku a tudíž taky neexistuje, že.

Hlava jako tvoje je ideální pro bolševickou nalejvárnu.

Nový 15.3.2008 23:14

od presidnetské volby nedůvěra

Během presidentské volby  se  slavní komunistobijci Mejstřík a  Štětina  s komunisty  bratřili,  a najednou  zase  přešel Štětina  na  svou oblíbenou notu.   Což o to, ať do komoušů pere, ale  už to od něho  nezní  vůbec  upřímně.

Ladus 15.3.2008 23:12

Re: Re: I když s Vámi budu souhlasit v hodnocení KSČM

1. Kde je jediný komunista, který kdy vystoupil a řekl "Já jsem volil Klause" ?

- Není. Žádný.

2. Klaus se neobjímal s Grebeníčkem na Hradě, jednou byl Grebeníček, spolu se všemi předsedy politických stran v Lánech.

3. Nejvíce bývalých členů KSČ je v ČSSD. Nikoliv v ODS.

Další lži nemá cenu komentovat.

vlasta 15.3.2008 22:47

Po činech poznáte je.

U pana Štětiny to platí na 100 %.

Mistr Jan Hus 15.3.2008 22:29

Re: A

Budoval socialismus, až se z něj kouřilo. ;-D

Mistr Jan Hus 15.3.2008 22:28

Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Já jsem žil za Husáka a mrtvého jsem neviděl. Lži jsem nejvíc zažil za dééémográáácie. ;-D Nikdy nebyla morální devastace vyšší než nyní. Ale to víš přece sám, modrý blázinku. :-D;-)

Mistr Jan Hus 15.3.2008 22:23

Zmizni hnusné multietnické prase !

;-D

TAKY.VOLIC 15.3.2008 22:15

Re: I když s Vámi budu souhlasit v hodnocení KSČM

Vážený pane.

Jste pravý odkojenec ODS a jejího zakladatele Papá Tunela.Nejsem socan,jak Vaši soukmenovci rádi nazývají kohokoliv,kdo má jiný než modropáčnický názor,proto bych Vám chtěl připomenout,že v minulé volbě se ODS plazili právě za komanč i a díky nim byl potom Klaus zvolen.Havel je za celou dobu na Hrad nepustil a naopak Klaus se hned po volbě s Grebeníčkem objímal na balkoně Hradu.To bylo přímo plivnutí do ksichtu všem slušným lidem.A při poslední volbě byl opět Klaus zvolen díky intrikám komančů.A chtělo by se mi věřit,že v koordinaci s ODS.Toto je strana kam se po t.zv.revoluci překabátili komanči a za přispění právě politiky Klause se z nich stali velcí podnikatelé.Proč právě Klaus dopusti to,že za dobu jeho vládnutí nedošlo k zakázání KSČ?Skuste na to odpovědět.Doufám jen,že si toto křivé jednání ODS vůči všem slušným lidem tito uvědomí a v příštích volbách Vám to spočítají.

emersonskej 15.3.2008 22:01

Ale pane Šitino - to snad ne !!!!!

Dočetl jsem až k :" Byl to právě prezidentský kandidát Švejnar, který mnohokrát ve svých čtyřech postulátech podrobil KSČM kritice u jiných českých politiků nevídané..." ... a dál už to tak nějak nemělo smysl. Pokud zde chcete čtenářům bulíkovat , že Švejnarovy tanečky kolem komunistů jsou vlastně jejich kritikou, pak buďto záměrně lžete, nebo jste zralý na psychiatra !!!!!;-O

Herakleitos 15.3.2008 20:46

Re: Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Ano, potichu přihližíš poněvadž jsi asi zbabělec, jak byla většina národa v célé historii. Jen z nejbližší historie. Byla to například zrada západu v rámci Mnichova a náš postoj mírných oveček. Podpora většiny národa komunistům a NF těsně po r. 48. Postoj občanů v r.68 a 69. Tak tady nevybřeskuj a styď se, jestli jsi mladší např. za své rodiče. Trochu pokory by ti neškodilo. Takové výkřiky co tady předvádíš tak to v té době také probíhalo, ale v obráceném gardu. Ti vrazi o kterých mluvíš jsou už možná po smrti. Jestli se chceš mstít na jejich potomcích a vnoučatech, pak jsi prase.

Herakleitos 15.3.2008 20:34

Re: I když s Vámi budu souhlasit v hodnocení KSČM

J Starý, vcelku je možné s vaším názorem vyslovit souhlas. Rozšířil bych to o poznámku, že představitelé KSČM před volbou zcela jasně deklarovali svůj postoj a postup při prezidentské volbě. Nerozumím tedy kritice páně Štětiny. Jediná cesta jak se zbavit po 18 letech strany komunistického typu je nevolit. To je demokratické. K zákazu byl prostor v r. 90. Možná, že by se tehdejší KSČ přetransformovala na stranu pouze s jiným názvem, ale se stejným programem. Jaký by byl rozdíl? Žádný! Postoj Štětiny je nepochopitelný již z důvodu, že sám byl členem KSČ. To je odsouzeníhodné!

Starý J. 15.3.2008 19:00

Re: Mám komunisty rád jako vosinu v krdeli, ale

Proboha, kde jste přišel na to, že ...i ta ČSSD s nimi odmítá spolupracovat...???

Jedinou životní prioritou Parubka je - vládnout. Bez komunistů to nepůjde? To, že se nyní pozlobil s Falmerem, že mu nezvolil za presidenta jemu oddaného Švejnara? Paroubek by možná chtěl vyměnit neposlušného Falmera a dostat pod kuratelu celou jeho stranu!

MÁM STOVKU!!! Kdopak to asi hlásá?

karel-smíchov 15.3.2008 18:58

Re: A

jan :Co kdyby jste se  zeptal  našeho Hradního  Pána co činil  v době totality, taky bych to rád

věděl jak byl proti komoušům ,když ho vzali do PROKNOSTˇNÁKU  >->-

Starý J. 15.3.2008 18:55

I když s Vámi budu souhlasit v hodnocení KSČM

pak celý článek znehodnocujete tím, že snad nejvíc Vám na KSČM vadí, že nehlasovala pro Švejnara. Poté, co by hlasovala,byste na ni nebyl už tak přísný, nebo jak byste hodnotil její působení v dnešní společnosti?

Rovněž absolutně nemohu souhlait s tím, že právě Švejanar (dokonce na rozdíl o Kluse) snad jasně popsal problémy této strany. Od začátku kandidatury Švejnara muselo být jemu, ale i Vám, co jste jeho kandidaturu podepsali, jasné, že bez komunistů (dokonce všech) nebude Švejnar nikdy presidentem zvolen! A dokonce jste neváhali napřít veškeré síly a um, u komunistů jeho volbu zajistit. Samo několikanásobné Švejnarovo škemrání odpuzovalo. Neumím si představit konkretně Vás, co byste psal,co byste říkal, kdyby byly pozice obrácené a právě zvolení Klause by bylo vázáno na hlasy všech komunistů.

Odříkaného chleba největší krajíc! Vy jste je potřebovali pro zvolení Švejnara, Paroubek k vládnutí! Nakonec mezi socialisty, vedenými právě Paroubkem a komunisty, se rozdíly v metodách a reálné politice velice stírají. Paroubek je potřeboval k prosazení svých socializujících zákonů, které musel až Ústavní soud zrušit. Praktiky samotného Paroubka Vám nevadí? Nakonec se s ním spojíte při volbě Švejnara a je to Paroubkova ČSSD, která požaduje na Ústavním soudu zrušení Ústavu pro studium totality. To znamená zákaz studia komunistických praktik. Právě tento Ústav Vám může poskytovat důkazy o činech komunistů.

Proto, že jsem nelyšel Vaše protesty  proti tomuto kroku Paroubka a jeho party, mě nepřesvědčuje o opravdovém úsilí pro zákaz KSČM něco udělat. Zatím, zdá se, Vás nejvíce mrzí nezvolení Švejnara!

tagil 15.3.2008 18:24

Re: Ještě dodatek

Souhlas. Tímto článkem mě Štětina doslova šokoval.

hardy 15.3.2008 17:39

Re: Re: Vážený pane Štětino

Pišto, to se řekne Švejnarovi, že jsi oněm řekl, že je ubohý amatér. Uvidíš, že už Ti za trest nikdy nic neslíbí.

risa 15.3.2008 17:31

Re: Re: Re: Re: Re: Re: risa

jsem rád že si rozumíme, zdravím

novaz 15.3.2008 17:09

Komunisti porušují ústavu už jenom tím, že jsou.

Když si člověk uvědomí, co všechno má rudá bestie na svědomí, ty milióny povražděných mužů a žen, lidí trpících v komunistických lágrech, ty obrovské lži a podvody, překrucování historie, morální devastaci mnoha generací, nestačí se divit, že ten bolševický dobytek vždycky nalezne v sobě  potřebnou dávku drzosti a hlásí se tu k Leninovi, tu ke Gotwaldovi nebo jinému komunistickému vrahovi, jindy zas k odkazu únorového převratu. Už toto je podle mne protiústavní, už toto je trestný čin. Rudá chátra zneužívá demokratický režim a my všichni jen potichu přihlížíme. Odmítám nadále přispívat částí svých daní na rudé vrahy.

vp 15.3.2008 16:42

souhlasím

jenom díky p.Havlovi a jeho vypitému mozku zde rudí soudruzi jsou stále.mohl a měl je rozpustit a odstranit z povrchu českého státu.ta možnost se už nikdy nevrátí.chystejme si rudé šátky.

slávek 15.3.2008 16:42

Re: Vy jste pane Štětino šikula ...

:-/Pane Štětino.  Mnoho zdaru ve vaší práci. Děláte nám celkem dobrou propagaci, to je vidět na obsahu diskuze.Lid už není stádo a nedá se oblbnout, kdejakým brežněvovským hochštaplerem a i kdyby se Vám podařilo prosadit  zákaz komunistů myšlenka na spravedlivou společnost ta nezahyne.Nakonec dvoupokoják za 1 a půl melounu  na celoživotní hypotéku a  do důchodu v 65 to  a k tomu Vaše kydy to je ta  nejlepší voda na  mlýnská kola komunistů. Děkujeme Vám  jsem komouš bez průkazky, ale srdcem a tak můžu jen poděkovat.

redbiter 15.3.2008 16:28

Re: standardní Štětina

what the fuck is "HOWG" ?????????????  retardio !!!!!!! hahahaha

R 15.3.2008 16:25

hora porodila myš.

Pan Štětina jakožto předseda komise, která má posoudit ústavnost KSČM sepíše článek, ve které o vlastní ústavnosti této strany nic určitého nepíše.  Pouze žvaní, třeba o tom, že se KSČM třeba rozdělí. To je ale na přesedu komise na posuzení ústavnosti KSČM, která funguje už poměrně dlouho, velice málo. Buď jsou v té komisi sami neschopní hlupáci nebo KSČM není neústavní nebo to členové komis dělají jen pro peníze.  To jsou totiž všechno činnosti placené z našich daní. Samotný Štětina jako předseda komise bere za to 20 tisíc korun měsíčně, přitom komise se měla sejít naposledy loni v dubnu. Komise má fungovat už šestnáctý měsíc. nyní se údajně chystá analyzovat  sjezdové závěry VII. sjezdu KSČM, který má být v polovině května v Hradci. Informace jsou  z http://www.novinky.cz/clanek/135230-senator-ods-opustil-stetinovu-komisi-ma-pry-nulove-vysledky.html .

Rad 15.3.2008 16:17

Re: Re: Re: Re: Re: risa

moje řeč, stejná situace, já dokonce vždy volil ODS ale naposled to měli jen proto, že ostatní kterým mělo smysl dát hlas byli pro mě naprosto nepřijatelní.

Standa 15.3.2008 16:05

Štětina

potřebuje dělat propagandu, jinak by se neuživil.

lada_sf 15.3.2008 15:52

Je to hnus, hnus!!

Nechce se mi věřit, že rádoby demokratickému  senátorovi  Štětinovi  vlastně nejvíc na KSČM vadí, že nehlasovala pro Švejnara. To, že by jeho kandidát byl zvolen komunisty by mu vůbec nevadilo!! Z takových lidí se mi zvedá žaludek!!! On a jeho vykutálený kolega Mejstřík to je tedy síla, kde jen splašili hlasy na své zvolení?

adolf 15.3.2008 15:16

Re: A

pfffffffff delší větu ani neumíš

risa 15.3.2008 15:12

Re: Re: Re: Re: risa

RADE promin jsem v práci a nestíhám....dik za upřesnění .....ja také upřesním, jsem volič ods!... a paroubka a jeho soudruhy opravdu nemusím, ale jaký je rozdíl mezi vládnutím ods a čssd...? žádný...těch skandálů a korupce je pořád hrozně moc...poslední dobou si v ods nemůže nikdo nahlas ani zakašlat ,bez souhlasu čestného předsedy z hradu... natož mít vlastní názor a to je špatně....a co předvádí pan Langer na ministerstvu vnitra, který si hřeje na prsou bývalé estébáky a poslední schopní lidé odešl....nechápu koho vůbec budu příště volit asi marťany....ps...jsem podnikatel a kdybych předváděl stejnou práci jakou čeští politici, tak bych si nevydělal ani na slanou vodu

jan 15.3.2008 15:02

A

co jste pane Štětino činil v době totality ? To byla doba pro protikomoušvské postoje a činy, tu jste prošvihnul a teď jste jen trapnej šašek.