15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kolombo 3.2.2009 10:37

Re: A kam byste chtěl utéct, pane ?

Nepřichází čas k útěku, ale k boji.  Komouši se zase roztahují, jsou agresivní. Proč musíme mít společné zdravotní pojištění? Ať mají socani svoje, zadarmo, ale ať si na ně platí sami. Já jsem pro spoluúčast, ale socanům ve štěstí bránit nechci - pokud tedy nemá být na můj účet. Proč mne socani nechtějí nechat na pokoji a vnucují mi svoje nesmysly? Já po nich nechci nic.

emil 3.2.2009 10:35

Re: Platte chlapci poplatky...kryplové, kamarádi od soudruha Bendla, z managementu benešovské nemocnice si z Vašich poplatků vzali zlatej padák

Ty blbečku, jestli si myslíš, že to nezaplatíš i ty, tak jsi opravdový hlupák. Rudí hejtmani platí poplatky z daní nás všech(lidé troubové stojí fronty na rádoby bez poplatků léky, které několikrát zaplatí v navýšené marži). Pak kraje nemají na domovy důchodců, pečovatelská zařízení. Není to oranžová zhovadilost a zhovadilost stáda, která je volila ?

emil 3.2.2009 10:31

Hrůza

Dostalo se mi do rukou sobotní Právo. To, co tam píší Hanák, Mitrofanov, Verner a Hekrdla, no to je špína a lež nejvyššího ražení. Je jen zajímavé, že jakmile růžový upocený boss přijde s nějakým nápadem (který obratem po týdnu dokáže změnit či otočit o 180°), hned tito kvákající panáčkové píší do Rudého (nebo spíše Oranžového) Práva své kývací a oslavné články na růžového otylého bosse.Tolik nenávisti vůči ostatním stranám (kromě KSČM) jsem od doby rudého panování nezažil.

toogood 3.2.2009 10:30

Antimonopolni urad

To mi nejak uniklo, ze pan Pecina je reditelem antimonopolniho uradu. Tim se to tedy opravdu vysvetluje. Ale ani reditel snad neni vsemocny a musi sve jednani zduvodnovat. Jak zduvodnuje svoji necinnost v pripade tak exemplarni nekale souteze, jako je otevrena financni podpora nekerym vybranym subjektum?

Lerak 3.2.2009 10:26

Hejtmani

Nezapomeňte, že Emmerovou a Palase vyhodili z ministerských křesel sami jejich soudruzi-dnes "řídí" tito profláknutí lidé kraje. Lůza má to, co si zaslouží. Jak, ale k tomu přijde slušný člověk?

toogood 3.2.2009 10:26

Re: A kam byste chtěl utéct, pane ?

Skrze oboji, rekl bych. Ale remcat se nema, to je pravda.

kissme 3.2.2009 10:26

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Líbí se mi jazyk, je použit záměrně, aby vyjádřil nejen fakta, ale také jasný postoj a  hrdost. A ještě něco, co neumím popsat, ale blíží se tomu pojem světonázor. Je mi taky zle, jen se na ně podívám. A trochu se stydím.

Jirka 3.2.2009 10:21

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

A kdo to těm lidem vyfoukl? Kdo tady ovládá stát?  ČSSD nikoliv. Když člověk platí daně vládě ČSSD, tak aspoň ví, že je použije pro lepší život lidu, ale ODS se k tomu chová jako k válečné kořisti.

Nomen 3.2.2009 10:18

PS: speciálně pro Malého Astona ...tentokrát mimořádně vážně....

Já poplatky budu platit také...a budu věřit, že v NEMOCNIČNÍ lékárně půjdou ty peníze na potřebné věci...ale chápu, že mnozí lidé již na poplatky za recept nemají...

Platit za pohotovost a den cv nemocnici považuji za samozřejmost a dobrou část tzv. Julínkovy reformy...

Jirka 3.2.2009 10:17

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

To není žebračenka, to jen ČSSD vrací lidu peníze, které jim sebrala ODS na nová golfová hřiště!

Jirka 3.2.2009 10:16

Re: ještě si dovolím jeden postřeh

ČSSD je lidem zvolený správce daní, kterými sedřeli modrý ptáci zubožené občany. A ČSSD jim lide ty peníze vrací.

Nomen 3.2.2009 10:15

Petře. nechte toho.. to je inteligentní vzdělaný volič ODS.....

Podobnost s hulvátem Topolánkem čistě náhodná...

Nomen 3.2.2009 10:14

Platte chlapci poplatky...kryplové, kamarádi od soudruha Bendla, z managementu benešovské nemocnice si z Vašich poplatků vzali zlatej padák

6 melounů....Jen jim zaplaťte, chudáčkům z ODS... 

Jirka 3.2.2009 10:14

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

My, lidé jsme si vybrali ČSSD jako správce svých peněz, protože v ně máme absolutní důvěru. Banka jako správce peněz taky investuje peníze a je to v pořádku. A krajští hejtmani, coby "podnikatelé" v politice, ty peníze taky investovali do politického rozhodnutí a ještě navíc je vrátili lidem!!! Daně, které vybrali modří a chtěli je utratit za golfová hřiště a přilepšit Koženýmu na Bahamách, tak oranžoví ty modré daně vrátili lidem. Tomu se říká blyštivé vítězství. Lidé vyhráli nad buržoazií. Milióny ubohých starých babiček dostane násobky třicetikorun místo toho aby ty peníze těch starých babiček dostal jeden miliardář na golf.  Jak vůbec může být někdo taková hyena, že nesouhlasí s počiny ČSSD. Pokud je někdo proti ČSSD, tak tím přímo říká co je to za člověka!!!

DS 3.2.2009 10:07

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Také jako důchodce nechci žebračenku od Ratha.!Ale ono je to bohužel ne od ČSSD ale z našich daní a to je to nejhorší!Lidé,kteří tuto žebračenku od KSČSSD přijímají okrádají nás ostatní.Musíme jim na to nedobrovolně přispívat

Vydra 3.2.2009 10:06

A kam byste chtěl utéct, pane ?

Socialismu se nám nevrací skrze kraje, ale především skrze Evropu. Tak laskavě neremcejte.

Petr 3.2.2009 10:04

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Pane hubu Vám nikdo nezavře, ale když pozoruji úroven Vašeho vyjadřování bylo by asi lepší mlčet.

j 3.2.2009 10:00

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Maly Astone zkuste se na to podívat jinak. Když si dál budeme platit poplatky sami tak akorát podporujeme Dratha a ostatní podobný protože jim šetříme peníze.  Poplatky hlavně nebyly zavedeny kvůli nám ale právě kvůli takovým kryplům jako je Nomen nebo Buvol. Ve finále jsme pitomci vlastně mi to znamená vysr... se na ně a nedat jim ani korunu ze svýho

JP 3.2.2009 9:57

Kam kracis pse?

Ja se nestacim divit. Jako by na sem na diskuzi presidlili vsichni rudo-zeleni zavistivi hlupaci z novinek.cz. Nebo mozna je to rizena PR nejake tzv. neziskovky, kazdopadne goeblsovksa propaganda na Ct24 slavi zjevny uspech.

Ja Klause nijak rad nemel, ale dneska si proste stoji na svem a jedine co dela je,  ze varuje pred zneuzivanim ciste prirodniho procesu (navic pochybneho) novodobymi antidekmokraty, kteri spojuji vse z nacistu,  bolseviku i cirkevni inkvizice zaroven. Kazdy, kdo si dovoli je byt i jen kritizovat, je ukricen. Jejich bojuvky se nestiti jakehokoliv nasili viz. nedavny utok na nastevniky burschenplesu ve Vidni. Jako Cech burše samozrejme prilis nemusim, ale nikdo nema pravo hazet po lidech kamenim a mlatit je za to, ze maji nejakou smesnou cepici na hlave.  Navic jsou lide u nas a po cele Evrope pronasledovani organy cinnymi v tr. rizeni za ciste politicke nazory. Osobne si myslim, ze nacismus byl dost ubohy, Hitler blazen a holocaust nezpochybnuji, ale jestli ma nekdo jiny nazor, tak nevim proc ho za to zavirat a jaky je rozdil mezi gumovym § chranicim pred hanobenim rasy, naroda, puvodu, sex. orientace a presvedceni a bolsevickym § na ochranu republiky.  Jen to jen cesta k politickym koncentrakum i pro jine nazory treba za popirani globalniho oteplovani ci kritiku oteplistu, popr. slovni kritiku muslimu, homosexualu ci jakych jeste vymyslenych mensin, jejichz prav zeleno-ruda aktivisticka "partaj" samozvane chrani.

Ostatne ani bolsevik si poslednich dvacet let nedovolal zavirat za nazory, ale vymyslel si treba prizivnictvi. Dnesni pomalu umirajici demokracie pronasleduje, soudi a zavira za nazor, a to i poslance parlamentu viz. Rakousko, Francie ci Nizozemi. Kde je svoboda projevu? Nebo dokonce imunita poslancu? A kde se bere samozvana legimita urcovat co se rikat smi a co nesmi? To neni demokracie.   Kdyz vidim ty usmevave, skolene  "ksichty" na Ct24 vzpomenu si na bolsevicke Aktuality. Jina doba, ale stejne argumenty a vyrazy obliceju.   

Aleš 3.2.2009 9:49

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Blbost! Kde vzala ČSSD ty peníze, kterými platí? Z krajských rozpočtů které dostávají peníze z daní. Daně platí ekonomicky aktivní občané (zaměstnanci, podnikatelé,...) a podnikatelské subjekty.

Proč dostávají kraje peníze z daní? Aby spravovaly kraj, ne aby hradily předvolební kampaň straně svého hejtmana.

Kde v rozpočtu objevili hejtmani ony peníze? Sebrali je z oprav cest, sociálních služeb a podobně. To jsou služby, které má pro své občany poskytovat kraj.

Jaký je rozdíl mezi konkurencí a dotací?  Kapitalistická konkurence mezi sebou bojuje rovnými prostředky. Ale tady jeden z účastníků boje (vybrané lékárny) získává doping (ve formě dotace z veřejných peněz). Ve sportu by dopující byl člověk diskvalifikován na několik let, zato v politice mu hlupáci jako jste Vy tleskají a gratulují k překonání rekordu.

Pert 3.2.2009 9:48

Re: ČSD porazila ODS jejich vlastní zbraní

Nacpat někomu s humbukem do kapsy 30 Kč, když jsem mu předtím tiše vyfoukl 100 Kč (na daních a povinných odvodech) - tomu říkám politika!

VL 3.2.2009 9:46

Re: ještě si dovolím jeden postřeh

Pozor, podle MUDr. Ratha ty poplatky platí ČSSD, o kraji a jeho rozpočtu neřekl ani slovo. ;-)

Pert 3.2.2009 9:43

Re: Svatá pravda

No, já bych spíš ocenil, že Aston dává prostor oběma stranám, že otiskl článek s pohledem z jedné strany i článek s pohledem opačným.

Malý Aston 3.2.2009 9:25

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Když nic jiného,tak v lékárně u lékaře nebo v nemocnici mohu jasne,zřetelně a hlavně nahlas odpovědět na dotaz zda hodlám podepsat darovací smlouvu o socanů. " Budu platit v českých na stůl,žebračenku od Paroubka a Ratha nechci mne si neokumunisté za 30,00 Kč nekoupí" A je mi dobře ani ty léky na zlepšení nálady nepotřebuji.:-D

jana 3.2.2009 9:25

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Děkuji vám pane za vaše rozhodnutí, ani já bych si od nich nenachala zaplatit a neprodala se.

Nomen 3.2.2009 9:22

Re: Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

;-D;-D;-D A děláte dobře, že na ně s....., protože Vaše h....a  jsou podstatně kvalitnější  než vaše mozková produkce....Vaše h....a poškodí Ratha určitě více...

Ale proč Vám to vadí, když na ně s.....???

ranbow 3.2.2009 9:20

Re: ještě si dovolím jeden postřeh

To je právě poněkud zamotané - socky nedostanou nic, ty pouze podepíší darovací smlouvu. Krajským lékárnám poplatky za ně zaplatí krajské úřady. Venkoncem jsou na tom stejně jako předtím. Akorát že jim ubyla konkurence tak že by mohly zvednout svojí marži. Je otázka, o kolik - babky důchodkyně které nepřetržitě obíhají supermarkety kvůli pár korunám slevy si už velice rychle předají informaci, že v té krajské lékárně sice neplatí 30Kč, ale doplácejí víc, takže pošupajdí zpátky do své lékárny...

Pamětník 3.2.2009 9:19

Re: Tedy Kajinku,

pane Bergu podivuji se nad tím.jak dokážete označovat značnou část národa za lůzu.To že někdo nevyznává Vaše myšlenky neznamená,že ho budete urážet.Někdy mám dojem,že takové myšlení zase začíná ovládat lidi,kteří se řadí mezi bohatší  tím pádem pracovitějším a nárokem poučovat možná stejně pracovité,ale bohužel hůř placené lidi,než jste Vy.Diskuse je diskuse,ale když se svrhne do nadávek stává se něčím co normální člověk osuzuje.Vaše výroky o lůze mi připomínají vládu komunistů,kdy každý ,kdo nešel s nimi byl třídní nepřítel.Je třeba si uvědomit,že demokracie není anarchie.To Vám připomínám a zdůrazňuji,že nejsem ano bolševik či příslušník socanského hejna.Vinu hledejte u vládnoucích stran.:-(:-(:-(

Malý Aston 3.2.2009 9:14

Jako důchodce seru Rathovi a Paroubkovi na jejich žebračenky!

Vláda socanů+komoušů+některých debilů z ODS a jiných politických stran,které s nimi vládnou v Krajích je mi natolik odporná a natolik mi připomíná dobu komunistickou,že nemohu ani jako důchodce přijmout jejich návrhy že za mne něco platí.Jen rozkrádají krajské rozpočty.Místo žebračenek mohou ty stovky milionů korun věnovat těm,kteří je potřebují a to jsou zejména ti,kteří jsou například odloženi svými povedenými dětičkami do domovů důchodců a pobírají důchod který jim ještě vypočítal Husák a Jakeš.Dále to jsou invalidé kteří fakt nemohou pracovat a ne invalidé jen " NAOKO". Prohlašuji jako důchodce,seru na jejich žebračenky , oni a jejich předchůdci nás ožebračili dostatečně a těmi 30,00 Kč mi nemohou zavřít hubu.;-(

Nomen 3.2.2009 9:13

Malý Astone, když vy mluvíte o debilech, jest to obdobno, jako když se hovoří o provaze v domě oběšencově...

To by se nemělo...

PS: krajské lékárny již dříve byly známy tím, že měly nejnižší marži - byly tedy již dříve výhodné (odebírají větší množství léků z tzv. pozitivních listů a tím jim dávají distributoři léky laciněji), nyní po odečtení 30 Kč se staly supervýhodnými (obdobně i kauflandové řetezce).

Jak říkal Sherlock Holmes..jak prosté, milý  Astone, že....