30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
bastard 4.7.2007 2:24

Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

ti od Zborova a ze Sibiře, z Británie , od Tobruku, i ti od Sokolova a od Dukly. Bojovali v cizích armádách, pomáhali bránit a osvobozovat cizí území. Čili jejich přínos můžeme vidět až sekundární, že naši tehdejší (exiloví a neoficiální) politici mohli při jednání s mocnostmi připomenout naši vojenskou podporu . Pokud je někdo poslouchal..

Ašek 4.7.2007 6:48

Re: Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

Ty seš ale blb.

IS 5.7.2007 0:12

Re: Re: Zemřeli pro již neexistující Československo.

zk 4.7.2007 7:06

Re: Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

Svůj nick sis vybral opravdu dobře. Bohužel ti mrtví od Zborova, Sibiře, Británie atd. nevěděli, že bojují i za takové budoucí blby.

Cricket 4.7.2007 7:48

Re: Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

Voni jsou ale bastard. Doslova a do písmene. Že by navíc ignorant?

havránek.. 4.7.2007 9:08

Re: Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

ty jsi fakt imbecil.

Kubeš 4.7.2007 15:28

Re: Re: Taky se někdy ptám pro koho vlastně zemřeli

Souhlas se všemi, bastard je bastard

Petr H 4.7.2007 1:54

To je přeci známo,

hujerům není žádná lež cizí,co věšeli lidem za bulíky na nos tenkrát před vstupem dnes již neplatí.Hlava v oprátce již je,teď už jenom utahovat.

Slava 4.7.2007 0:22

Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Nějak se vám ta argumentace nedaří. Kritizovat "oslí můstky" někoho jiného vlastními oslími můstky není tou nejlepší metodou předkládání důvodů.  Napadáte-li tvrzení: „Chápeme přeci EU ... především jen jako dojnou krávu. Lze-li jí vyždímat ještě trochu více tak, že nás bude odškodňovat i za historii, mohou se nakonec pro evropský projekt nadchnout i naši euroskeptici“ konstatováním: "Ten oslí můstek od evropské dojné krávy totiž nevede k těm, které nazývá "euroskeptiky", kteří na rozdíl od něho nepovažují závislost na vlastním, přes Brusel ždímaném a filtrovaném nápoji za národní zájem. Ten můstek vede přímo zpět k panu Pehe", lze stejnou logikou pokračovat dále, že ten oslí můstek vede přímo zpět k vám. Chápu, že je vám Pehe trnem v oku, ale zkuste agitovat s větší dávkou inteligence. Věcně to asi nepůjde, ve věci samé má totiž Pehe pravdu.

Starý J. 4.7.2007 0:58

Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Haas ten oslí můstek dokládá - samotnou řečí Peheho:

...do EU vstupujeme jako chudý stát, který toho mnohem více od stávajících členů EU chce, než je schopen on dát jim. Formulace českých národních zájmů by se měla odvíjet i od tohoto poznání.

Především rada :Formulace českých národních zájmů by se měla odvíjet i od tohoto poznání.....mluví jasně. Chtění víc, než dáváme, povyšuje Pehe dokonce na český národní zájem! Podivný až nemravný český národní zájem!

jiný franta 4.7.2007 0:59

Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Zajisté, pan Pehe i další eurohujeři mají vždy pravdu. Hlavně například u cukru, že ano? Socdem+ pravdolásko hujeři nevyjednali při vstupu nic, cukerná "reforma" EU nás zařadila mezi útlumové země, takže cukrovary u nás se likvidují, jejich majitelům budeme (i já i Vy - pokud platíte daně) cálovat stamiliónové odškodné, cukernou kvótu tito majitelé vrátí samozřejmě do Bruselu, ne do Prahy a do Česka se vesele bude dovážet dražší západoevropský cukr, dotovaný i z našich příspěvků na evropskou zemědělskou politiku. O zaměstnancích cukrovarů coby nových klientech úřadů práce ani nemluvím - také je zaplatíme na podporách a sociálních dávkách. Tož tak, slavný (slavná?) Slavo. A dále doporučuji Vaší ctěné pozornosti článek pana Párala (na Psu níže) o tom, kam by si eurohujeři měli strčit euro. Je přesně takový jaký ve Vaší reakci na Haase žádáte - věcný a vyargumentovaný.

Slava 4.7.2007 1:51

Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Já o voze a vy o koze, jiný franto. Také vím, kam s eurem, rozhodně není kam spěchat. Článek pana Párala znám a jakkoli s tímto pánem často nesouhlasím, v tomto sdílím jeho obavy, jenže jeho článek není meritem této věci. I s cukrovary máte pravdu - měl byste ovšem udělat tečku a vzpomenout, kdože ty cukrovary privatizoval tímto způsobem bez odpovídajících pojistek. O to ale v tomto kontextu přece nejde.. Evropské peníze chtějí všichni, včetně euroskeptiků, ale pan Haas se pře s panem Pehem demagogickým způsobem, s nímž nemohu souhlasit. Toť vše, a reaguji tím i na příspvěvek před vámi.

jiný franta 4.7.2007 2:04

Re: Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Nekalte vodu. Problém cukrovarů firmy Eastern Sugar není v tom, jak byly privatizovány (neboli v hnusné ODS a Klausovi, pokud Vám dobře rozumím). Problém Eastern Sugar je v tom, jak je socanská vláda odrbala při vnitročeském dělení kvót - proto balí kufry, vracejí kvóty do Bruselu a k tomu si vyinkasují od česka náhradu škody. Vzpomeňte se slzou v oku na soudruha komisaře Špidlu.

zk 4.7.2007 7:10

Re: Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Pan Haas "demagogicky" cituje staré výroky pana Pehe. To věřím, že se Vám to nelíbí. To víte, někdo má dobrou paměť, někdo horší a nepamatuje si, co řekl před několika lety 

literát 4.7.2007 11:30

Re: Re: Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

jeden z největších géniů novodobé historie řekl, že pouze hlupák nemění během času své názory. Vy od té doby, co jste možná cinkal klíči, stále ještě věříte přesně v to samé, co tenkrát? Sebemenší pochyby nejsou? Žádné upřesnění představ nenastalo?

jamo 4.7.2007 12:34

Re: Re: Re: Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

ano, měnit své názory na základě dokonalejšího poznání je opravdu zcela přirozené, ale uznejte i vy, že měnit názory podle toho, na CO a KOHO reaguji, což může být v průměru i několikrát denně (skvělou ukázkou je Paroubek) je pozoruhodné.

literát 4.7.2007 19:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

jste si vůbec vědom, jakou blbost jste to napsal?  Jak třeba reagujete na "bude pršet nebo nebude pršet? Mám si vzít deštbík nebo nemám si vzít deštník?" Podobnými žvásty znevažujete svou myšlenku, i kdyby byla sebelepší. 

zk 4.7.2007 7:07

Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

Vám se bohužel nedaří chápat psaný text:-(Rv

Slava 4.7.2007 12:03

Re: Re: Ale ale, pane Haasi, odříkaného největší krajíc.

No, vám evidentně také ne.