1.6.2024 | Svátek má Laura


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. 30.7.2006 13:42

Re: bod 2

To je jasne, protoze:

http://nehoupat.blogspot.com/

strejda 30.7.2006 13:44

Re: Re: bod 2

Dávám přenost vlastním názorům. Jsem rád, že je mám.

Veselský 30.7.2006 7:35

GWB je teroristata stejně jako Usáma,

jen má o něco větší možnosti. Preventivní útoky(Irák) jsou zločinem a zločinem nelze bojovat . Stále platí určitá pavidla a rozhodovat by měla OSN.;-O(Y)

Proto žádné rakety supermanů ze zámoří>->->-

jeník 30.7.2006 9:39

Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Veselský, máte tam málo vlaječek, ještě by to ze dvě chtělo ...   :-)

Nika 30.7.2006 9:53

Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Pokud si včas svou bezpečnost nezajistíme a  nepřidáme se na správnou stranu, bude si moct pan Veselský strčit ty vlaječky do té další ikonky, kterou použil ...:-/

Xaver X.X. 30.7.2006 21:34

Niko,

;-D;-D;-D!!!!!!

Mozek 30.7.2006 10:33

Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Zajímalo by mně jaká pravidla platí a kdo je dodržuje. Nezdá se mi, že by se teroristé řídili nějakými pravidly a že by je dodržovali. Například OSN rozhodla, že Libanon má odzbrojiHizbaláh a dodržel někdo toto pravidlo? Tá část světa proti které USA bojuje žádná pravidla nedodržuje a vunucuje si aby pravidla dodržovala jen protistrana.

Proto bych byl hrdý, kdyby se význam naší země pozvedl tím, že tu budeme mít americkou protiraketovou základnu.

jasan 30.7.2006 11:07

Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

OSN?  stejne jako v Srebrenici?

Minorita 30.7.2006 11:11

Re: Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Jasane, myslíte tisíce Srbů ve vesnicích okolo Srebrenice, povražděných muslimskými srebrenickými milicemi během měsíců před dobytím města? Velitel těch milicí byl před několika týdny v Haagu propuštěn pro nedostatek důkazů.

strejda 30.7.2006 11:34

Re: Re: Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Patrně má na mysli těch cca 7000 muslimů, hlavně žen a dětí, kteří byli přímo ve Srebrenici povražděni. Tam je důkazů dost. Hlavně vyhrabaných mrtvol a svědectví přímých účastníků, včetně videonahrávek z masakrů, které si sami natáčeli.

Minorita 30.7.2006 11:53

Omyl, strejdo

O tom hromadném masakru srebrenických mužů (ne žen a dětí, ty byly v tomto případě propuštěny, neberte jejich životy nadarmo) vím. Ale vy ani Jasan nevíte o hromadných masakrech v srbských vesnicích kolem Srebrenice, které po měsíce prováděli srebreničtí muži organizovaní do své místní milice. Nesmíte sledovat jen CNN, jsou tu i německá a francouzská média.

strejda 30.7.2006 13:49

Re: Omyl, strejdo

Netvrdím, že nebyly i masakry na Srbech. V Bosně se pral každý s každým. Tady jde o to, že OSN garantovala bezpečnost ve Srebrenici, odzbrojila muslimské zbrojence a pak je vydala k popravě.V tom vidím rozdíl.

Minorita 30.7.2006 17:22

Re: Re: Omyl, strejdo

Asi už se vracím pozdě, ale přece.

Mám dojem, že Srebrenici neodzbrojila OSN. Srebrenica se prostě vzdala, protože už nemohla vydržet obležení dál. A holandská jednotka OSN poté nedokázala zabránit hromadné popravě zajatců ze strany Srbů, ani se o to nepokusila. Padla kvůli tomu jedna holandská vláda.

Na tomto znění bych se s vámi shodnul.

strejda 30.7.2006 20:23

Re: Re: Re: Omyl, strejdo

Nikdy není pozdě. Souhlasím s vámi. Je ale opravdu skutečnost, že OSN vyhlásila Srebrenici za bezpečnou zónu (byla to nejen Srebrenica, ale i další muslimské enklávy). Neměla proto obranu. V podstatě se v ní shromáždili ti, kteří nechtěli válčit (ve všech etnikách jich byla většina). Odevzdali zbraně a žili z humanitární pomoci. Bylo to obrovské selhání OSN. Holandská vláda (zcela jiná) kvůli Srebrenici padla asi po 10 letech.

Halladin 30.7.2006 21:23

Re: Re: Re: Re: Omyl, strejdo

V srebrenici sídlila elitní bosenská brigáda, jejíž jádro tvořili arabští alkajďáci, Okolí strebrenice bylo srbské /vesnice/ a ta brigáda jich asi 30 vypálila a zničila.

Proto byli Srbové tak nasraní.

Té brigádě se den nebo dva před dobytím srebrenice podařilo pláchnout.

Po Obsazení Srebrenice srbové žádali OSN, ať muslimy odtamtuď evakuuje. OSN odmítlo.

strejda 30.7.2006 22:18

Re: Re: Re: Re: Re: Omyl, strejdo

Tyto informace neznám. Doporučte nějaký nezávislý zdroj informací. Díky!

Alias 30.7.2006 14:19

Re: Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

Blahoslavení ............... . Závidím vám vaši případnou hrdost. Já bych se za to styděl.

Jenda 30.7.2006 12:08

Re: GWB je teroristata stejně jako Usáma,

OSN je tak maximalne k smichu.

Hipik - pravicovy recidivista 30.7.2006 5:58

Dokud

bylo vlastnictvi jadernych zbrani v rukou nemnoha, bylo i relativne bezpecneji. Dnes ma tyto zbrane skoro by se dalo rici kdokoli a kdekdo o ne usiluje. Mir a rovnovaha ve svete je stale vrtkavejsi, nestabilnejsi. Historicky okamzik nastal datem 9/11. Nebyl to stat, nebyla to aliance, nebo koalice statu, bylo to neurcite sdruzeni lidi, kteri vyhlasili " Svatou Valku ". Timto okamzikem se svet totalne zmenil, stare definice valky, vyhlaseni valky atd. neplati. Jak ne to reagovat ? Asi nejlepe jako GWB, vyhlasit valku mezinarodnimu terorismu a tim dosahnout novych formulaci, kterymi by se nas svet ridil. Nejdriv je nutne zjistit mezi zememi, odkud mohou nasledovat dalsi utoky, jestli jsou s nami, nebo proti nam a tak svet rozdelit na pratele a nepratele. USA jsou dnes ve valce s mezinarodnim terorismem a Israel taky. A ta valka neskonci driv, dokud se nedosahne noveho dokumentu. Westfalsky dokument je uz jen minulost. Kdo se na nej obraci je blazen, ktery veri, ze nepritel bude k nemu setrnejsi. Proste a jednoduse nebude. Barbari rezali hrdla vzdycky a vsude vsem. A peacemakeri se nikdy neumeli branit, jen kecali a nic nedelali.

Hipik - pravicovy recidivista 30.7.2006 6:02

Re: Dokud

A zapomel jsem jen dodat, ze s didkutovamymi raketami je to ouplne stejne. Budto nekam patrime a nebo nikam. Psal jsem to uz nekolikrat. Svet je jako prcka rozdelen na levou a pravou pulku. Kdo jde stredem, kampak asi dojde ? Tot otazka pro Strasidelko;-D

jasan 30.7.2006 8:48

Hipiku

tak s timhle jde souhlasit.....   pokud navic - jako maly podpurny argument - sleduji namitky protistrany a sleduji, KDO je vyslovuje - je situace cim dal jasnejsi.

Strašidlo D.Z. 30.7.2006 17:18

Re: Re: Dokud

Hele,velký bojovníku kde jsi už bojoval?  Jako záklaďák v Česku,než jsi vzal dekle? Můžeš mi ještě popovídat nějaké další pohádky? Předtím však dolož pohádky na které jsem reagoval v sobotu v začátku komentářů.Už je mi z českých radilů z emeriky k blití.

P.M. 30.7.2006 14:12

Re: Dokud

Velmi dobre suma sumarum. Skoda, ze pstrosi s hlavou v pisku to nemohou videt. Jak Hipik rika,doufaji, ze k njim bude nepritel setrnejsi.

J. 30.7.2006 0:27

Rozhnodnuti ANO/NE nelze provest bez argumentu

Navic je dobre poslouchat "argumenty" stale dokola, protoze casto zjistite, ze mezi zarucenymi "argumenty" jsou i jednoduse lzi s cilem ovlivnit iracionalne rozhodovani lidi.

Proste tu mame demokracii, ale nekdo nahore se snazi prosadit svou, tak aby to melo punc "demokracie" tak se tem dole lze s cilem ovlivnit je, aby se rozhodli zpusobem, jakym se uz rozhodlo bez nich. :-) ANO argumentaci - je to zdrave, ikdyz unavne ;-)

BTW dalsi argument?

http://nehoupat.blogspot.com/2006/07/babiino-protiraketov-paraple.html

Strašidlo D.Z. 30.7.2006 17:40

Re: Rozhnodnuti ANO/NE nelze provest bez argumentu

Je to marné,zde na Psu mají pravdu se sílou axiomu jen Aston - Neff,Haas,Hipík a Rosťa Hedvíček.Demokracie v Absurdistánu? Dobrý fór.

Kivi 30.7.2006 0:20

Proč pořád argumentovat?

Zaráží mne ta snaha být opravdu tzv. IN. Tedy nějak pořád zdůvodňovat, proč základny na území této malé země chci, či nechci.

Mně opravdu stačí jenom jednoduchá otázka s velice jednoduchou odpovědní volbou: "ano" či "ne".

Chci pouze vyjádřit svůj požadavek!!!! Nechci nikoho přesvědčovat o jeho správnosti.

fakír 30.7.2006 16:17

Re: Proč pořád argumentovat?

R^R^R^

Kolemjdouci 29.7.2006 23:18

Zadne rakety v Cesku nebudou!

Vetsina Cechu dela ramena a odmitaji obranny raketovy system. Chci videt ten narek, az zjistime, ze bychom za nej jeste museli zaplatit nejake dinary. Myslite si, ze to bude zadarmiko a jeste budete Amikum nadavat. Vsechny komentare jsou spekulace o dulezitosti CR a jeji dulezite polohy na zemske kouli. Bez nas by si na USA nikdo ani nevystrelil, jakobyste nikdy v zivote nevideli globus. 

Mysch 29.7.2006 23:23

jo ony cechy

byly vzdycky nejdulezitejsi zemi na zemekouli. aspon si to cesi mysli. rakusaci si to mysli o jejich zemi taky. a verim, ze tasmanci jsou o tom taky presvedceni, ze bez tasmanie by se zemekoule rozpadla.

Kolemjdouci 30.7.2006 0:42

Re: jo ony cechy

Ono to zase neni spatne mit o sve zemi dobre mysleni a sebevedomi, ale tady se resi hlubsi problem! Vidim to jak se prenasi nenavist k USA z otce na syna, myslim tim starsi generace na mladsi. Americane CR nic neudelali a nikdy neuskodili! Vetsina Cechu nikdy v USA nebylo a presto se vyjadruji jakoby USA byly nejvetsi nepratele nasi republiky. Nemohu osobne  ty vylevy rozpoznat od nenavisti z doby budovani socialismu, kdy nam nase mirove budovani lepsich zitrku USA neustale rozvracely.