16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
odborar 8.3.2006 13:51

Pokud srovnám Klause se Zemanem...

Tak když není jiného zbytí, byla to pro ČR výhra, že je místo něj prezident.Už i ta literární činnost se liší...   http://www.odborar.webzdarma.cz inu někomu vyhovuje právě ta žumpa, kterou ČSSD ústy Paroubka tak zatracuje, zatímco jiní členové ČSSD jí bez ostychu používají ku prospěchu svému..tak snad raději pojď, ty bodrý medvědáři a vyveď toho medvěda z Vysočiny obrostlého mechem ze svého předvolebního autobusu, třeba bude dobrou atrakcí...a ať zatančí..
odborar 8.3.2006 13:42

Bože a takových senátorů jsme tam měli více?

Nebo tam ještě jsou? http://www.odborar.webzdarma.cz
 
odborar 8.3.2006 13:39

Při vašem článku jsem si vzpomněl na jednu reklamu...

Jak zeťák natírá plot, tchýně mu do toho neustále kecá a on jí něco v tom smyslu říká:,, maminko, ten plot tu ještě bude až vy tu nebudete". Totéž platí pro Vízka a jeho červený hadr ,, pravicovou politiku".  Já být v důchodě tak šoupu bačkorama, chodím s kamarády od komančů na pivo a celé dění by mi mohlo být ukradené..Zvláště, když mám takové názory, na něž není jeden pozitivní ohlas, mimo toho, který si napíšete pod přezdívkou sám.. Více: http://www.odborar.webzdarma.cz
s.f.. 8.3.2006 13:34

xx

Je sice pravda, že ČSSD dvoje volby vyhrála, ale také je pravda, že to byla jen nepatrná procenta, které ji dělila od ODS. Takže ta výhra nebyla až tak markantní, aby v této zemi ČSSD rozpoutala takové peklo, jako je zde po 16 letech od sametu. Takové nepravosti, korupce, sprosťárny a šaškárny vláda Klause nezažila ani v nejtajnějších snech. Na to můžeme my lidi jen koukat, ale doufám, že jim to v červnu spočítáme.
Mysch 8.3.2006 13:30

no, martan zrovna ne,

ale marta k.
by mohla byt ozdobou hradu.
Mysch 8.3.2006 13:28

jo pane vizek

ja ty projevy pana professora neslysel,  a ceskou ustavu  taky kvuli tahanicim na psu studovat nehodlam.  stejne jako dnesni komentare.
stacilo mi precist si jmena  komentatoru, co co odparali tu hvezdu s praporem nedavno z kosile, a je mi jasne, ze vas rozcupujou na mraky.
 
Ladislav N. 8.3.2006 13:12

Re: Re: Milý pseudomaďare

O čem chcete diskutovat, když ničemu nerozumíte? :-O
Ladislav N. 8.3.2006 13:09

Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

A tady "tatarášovy argumenty" skončily... :-D
StandaT 8.3.2006 13:02

Re: Re: Re: Re: křupane, všímáte si,

Hmmmm, tak to vlastně Paroubek, Rath, Jandák, IS .... jsou pravičáci! Bože, jak já byl naivní!
šimon klein 8.3.2006 12:09

Re: Milý pseudomaďare

dvd - tak vidíte, zase jeden odporník na fšechno, kterýho velitel nevybavil argumentama....o to víc ale nevychovaností......holt pohrobkův chlapec jako vyšitej
Taraszátaras 8.3.2006 12:03

Re: Milý pseudomaďare

Milé dvd, nemůžu Vám vysvětlovat skladbu státního rozpočtu, systémy zdravotního a sociálního pojištění, daňový systém. Nastudujte to a pak se vraťte, rád podiskutuju.
dvd 8.3.2006 11:46

Milý pseudomaďare

"Strašlivě až hloupě zjednodušujete princip financování státu a veřejných rozpočtů na sociální dávky."
Co je na tom strašného či hloupého?  
sp 8.3.2006 11:26

Re: Re: Re: Re: blábolismus

A pocital jhste pane oryno s variantou, ze kdyz firma vydela, muze dojit ke zvysnei platu zamestnancu a zaroven si sef muze koupit auto, nebo mate po ruce jen to vase marxisticke vysvetleni o hre s nulovym souctem????
Křupan 8.3.2006 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

V Německu se snaží sociální systém okleštit, protože na něj nejsou peníze a ekonomika stagnuje. Ekonomiku těžko ozdravíte tím, že zavedete ještě více socializmu. Navzdory tomu se to mnohde takto řeší.
Náš socialistický blok v roce 1989 taky neskončil díky hrdinnému boji revolucionářů havlovského typu (já jsem si to zpočátku naivně myslel), ale prostě proto, že došly prachy a už nebylo kde brát. Kulaci byli rozkulačeni a bohatí zlikvidováni - definitivně.
A neohánějte se výstřelem z  Aurory. Vy sám už se nemůžete dočkat...
 
Taraszátaras 8.3.2006 11:13

Re: Re: Re: křupane, všímáte si,

Ale já jsem až doteďka myslel, že vychování řeznického psa je typickým znakem pravicových elitářů na čele s prezidentem! Nerad bych se někam připlet...
šimon klein 8.3.2006 11:02

Re: Re: křupane, všímáte si,

ano, to vidím soudruhu - vychování řeznického psa, jak pro úspěšné soudruhy typické.
Taraszátaras 8.3.2006 10:59

Re: křupane, všímáte si,

Já jsem úspěšný soudruh, Sájmone, proto ti budu tykat. To my už tak mezi sebou... A nesmíš brát všechno osobně, to s tou lucernou byla projekce, odhad, kde by asi skončil vámi navrhovaný systém.
Taraszátaras 8.3.2006 10:51

Re: Re: Re: Re: Re: blábolismus

Tak přiďte ke mně, kachničku Vám půjčím. To nebylo vyhrožování, jenom konstatování, kam se dojde při uplatňování Vámi propagované demontáže společnosti. Blahobyt západní společnosti byl založen na tom, že ze systému profitovaly všechny vrstvy společnosti, nejenom žraloci. A o ty neschopné bylo v nejnutnější míře postaráno také. Když tento systém začnete demontovat, tak se v našich proměrně primitivních poměrech dopracujete ke šlupce z Aurory. V Německu se snaží sociální systém drobně okleštit, a už mají lidi v ulicích. Jinak souhlas s tím, že je nutno křísnout určité skupiny obyvatelstva, které vysloveně na sociálním systému parazitují, stejně tak, jako ty, kteří parazitují z druhé strany spektra.
Křupan 8.3.2006 10:38

Re: Re: Re: Re: blábolismus

Budete se divit, nemám ani luxusní vilu, ani tři bazény. Ale také nemám v úmyslu někoho bohatšího než já sám, věšet na lucernu, jako vy soudruzi zleva. Předvedl jste klasickkou ukázku té levicové "dobroty".
Vy ve své nekonečné "dobrotě" nastavujete systém, kde je lépe nepracovat a pro pitomce, živící se vlastní prací máte akorát výhružky. A ještě jakého kalibru!
 
šimon klein 8.3.2006 10:37

křupane, všímáte si,

jak často tady neúspěšný soudruzi vyhrožujou dalšími akčními výbory ?
Ta nenávist a hlavně ta závist u sockomoušů - ta je opravdu obludná.
Holt když se nato koukaj přes svý lektorování na VUMLu : pověsit na lucerny u třech bazénů....to je fakt síla.
Taraszátaras 8.3.2006 10:22

Re: Re: Re: blábolismus

O Vaší velkorysé nabídce na sponzorování a ubytování vážně uvažuju. Jezdíte často na služební cesty? A kolik je milostpaní? Strašlivě až hloupě zjednodušujete princip financování státu a veřejných rozpočtů na sociální dávky. Je možné hovořit o tom, jak efektivně jsou tyto peníze vynakládány, souhlasím naprosto s tvrdou kontrolou a postihy. Jestliže však začnete zpochybňovat základy, na nichž stojí společnost (ve jménu své neutuchající nenažranosti), skončíte jako visatec na lucerně před Vaší luxusní vilou s třemi bazény. To v tom horším případě, v tom lepším Vám vezmou kachničku a už si ani trochu nazacachtáte.
PRASÍ DENT 8.3.2006 10:21

Re: Ještě štěstí,

 ŘEČ A GESTA HOMOUŠE,
MÁ RÁD SVOJE KOMOUŠE.
BYLA MU UŽ UDĚLENA,
TAKÉ VŠEHOMÍRU CENA.
ZASLEPENCŮ MILÁČEK-
CO NÁS DOSTAL DO SR...
OBČAN XY 8.3.2006 10:16

LŽE A PODVÁDÍ

 Jako vždycky.....Jaképák čekání - KLAUS  Z  HRADU RAUS.....
Křupan 8.3.2006 10:12

Re: Re: Re: Re: blábolismus

Správně jste napsal, že šéf si ty peníze na auto  VYDĚLAL. O vydělávaní zde není řeč. Nepodsouvejte mi žádný marxizmus. Vy socani nedohlédnete dál, než jsou hry s nulovým součtem. Vy vydíte jen cenu výrobní linky, jen to, jak se proletář na toho kapitalistu nadře a jak je kapitalistou "okrádán".
 
Já hovořím o dávkách, které se NEvydělávají. Odkud tedy ty dávky jsou? Padají z nebe? Nebo je levicová šlechta platí ze svého?
 
janoryna 8.3.2006 9:55

Re: Re: Re: blábolismus

Uvědomte si prosím, že každá dávka na jedné straně, představuje újmu někoho jiného. To je jak vystřižené z učebnice marxismu. O co víc vydělá jeden, o to víc je vzatej na hůl druhej. Když si šéf firmy koupí místo auta za 500 tisíc, auto za 3 miliony, tak ten rozdíl se někde musí vzít. Nejlépe, na mzdách jeho zaměstnaců. Takže, 100 lidí dostane jen o nějakých 25000 Kč míň a je vymalováno. 2 roky mají o 1000 Kč měsíčně míň a vysvětlí se to finačními potížemi firmy a nutností reprezentovat ! 
Vocílka 8.3.2006 9:40

Re: Hurá!!

Křupan 8.3.2006 9:14

Re: Re: blábolismus

Levicovst není smýšlení, levicovost je závist a chamtivost. Pravičák rozdává ze svého, levičák z cizího a pod sebe si tiše hrabe. Vemte si takového Krauze. Jaké on předváděl plamenné projevy na téma "sociální spravedlnost", jak se přímo zalykal solidaritou, ovšem JEN POKUD TO NIC NESTÁLO JEHO SAMOTNÉHO. A helemese, jakou měl nakonec soudruh nakonec aférku... A mezi největší zazobance v politice patří vaše levicová šlechta.
 
Víte co tataráši? Jste sociální případ? Co kdybych vám dával řekněme tak třetinu svých příjmů (bude vám to stačit?). Nebo máte nadané děti? Co kdybych jim financoval studim na škole? Nebo nechcete u mne zadarmo bydlet? Dvě místnosti plus kuchyň, bude vám to stačit?
Že je to absurdní? Pokud o tom takto přímo hovořím, vypadá to bláznivě, že? Jakmile se ale jako mezičlánek postaví erár, tak už to je "moderní sociální stát evropského typu".
 
Uvědomte si prosím, že každá dávka na jedné straně, představuje újmu někoho jiného. A ten někdo není žádný kapitalista, ani tunelář, ale každý pošetilec, který je tak blbý, že se živí vlastní prací.
A hlavně, prostým rozdáváním milodarů situaci "chudých" nezlepšíte.
 
A president Klaus? Inu Gottwald to není tataráši, a asi ani nebude, to je průser, co?
 
divana 8.3.2006 9:05

Josefe, podle znalce Vízka...

by měl být prezidentem kdokoliv jiný, jen ne klaus. raději i marťan.
Vocílka 8.3.2006 8:51

Re: Ještě štěstí,

Hurá!!!
klom 8.3.2006 8:39

musím souhlasit, i když....

napadá mě srovnání Mezi slepými jednooký králem. Určitě momentálně nikdo lepší není po ruce. Možná to je taky příčina, proč se prezident občas ustřeluje. Kdyby měl důstojné soupeře a nestál po pás v žumpě, asi by mu stálo za to, držet se top level.